2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne güzel ya maşallah demek ki düzelme olabiliyor. Hala sallıyorsun di mi ? Uyutma saatlerin ne şekilde gündüz uykuları
Maalwswf ayağımda sallıyorum. Deniyorum ufak ufak ama sallanmadan dalamıyor.
İlk uyandığında sabah çok çabuk geri uyuyor. En fazla bir saat uyanıklık sonrası uyuyakalıyor.
Sonrasında 1,5-2 saat aralıklarla uyutuyorum. Dayanabilirse oyalayıp 2 saate bekletiyorum uyutuyorum ama zor oluyor.
Yarım saat,45dk, 1 saat şeklinde değişiyor uyku süreleri. En fazla 1 saat uyuyor. Toplamda 3,5 saat uyuyor gündüz.
Kızlar çok güzel bir şey buldum bakın ekliyorum. Aptamilin böyle ücretsiz eğitimleri varmış, siz de katılın derimEki Görüntüle 3019304
Ayyy harikaa

Reactions: The
Anladım canım maşallah diyelim

Masalah masalah. Darisi basimiza

Suyu normal içme suyundan mı veriyorsun yoksa kaynatıp soğutup mu?

Ben baya normal insan öğününe çevirdim ya
Sevmedi çünkü diğer türlü.
sabah uyandıktan sonra anne sütüyle besliyorum.
Sonra ilk uykuya geçiyor kalkınca kahvaltı yaptırıyorum.
Ilık suyu içine azıcık ekmek içi yumuşatıyorum.
Kendim peynir yaptım ondan biraz da yumurta sarısı.
Genelde böyle yaptırıyorum.

Öğlen uykusundan sonra kalkınca yoğurt, pişmiş elma yada armut veriyorum. Arada muz da veriyorum.

Akşam da bizimle birlikte çorba yapıyorum. Kemik suyu koyuyorum. Tarhana sevdi sıpacım :) yada bizim yediğimiz patates yemeği gibi yemekleri çatalı arkasıyla ezip öyle veriyorum.

Kendi yaptığın peynırı nasıl muhafaza ediyorsun canım

Birde kucaktamı yedirıyorsun

Birde kucaktamı yedirıyorsun

Yok ana kucağında yediriyorum. Bizim ana kucağı daha oturur pozisyona yakın öyle olunca rahat oluyor. :) mama sandalyesini geçen restoranda denedik heyecanlanıp öne atıyor kendini. Daha almadık biz de. :)

Şimdi eğitimde izledim de doktor kaynatıp vermeyin diyo
Nasıl öneriyor peki?
Sen bayaa baya insan yemeği yediriyorsun he
Ama peynir yaptığında sütteki kazein yok olmuyor. Bebekler için sağlıksız. Şirsan mayasıyla peyniri kendin için yapıcaksın. Altta kalan peyniraltı suyundan da bebek loru yapmalıymışsın aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…