Kız senin bebek hala gezerek mi uyuyor değiştirebildin miMasallah kuzuyapeki seyi merak ediyorum tadiminda ölcusu var dimi ? Istedi diye bol bol vermiyoruz
Maalwswf ayağımda sallıyorum. Deniyorum ufak ufak ama sallanmadan dalamıyor.Ne güzel ya maşallah demek ki düzelme olabiliyor. Hala sallıyorsun di mi ? Uyutma saatlerin ne şekilde gündüz uykuları
Ayyy harikaaKızlar çok güzel bir şey buldum bakın ekliyorum. Aptamilin böyle ücretsiz eğitimleri varmış, siz de katılın derimEki Görüntüle 3019304
Anladım canım maşallah diyelimMaalwswf ayağımda sallıyorum. Deniyorum ufak ufak ama sallanmadan dalamıyor.
İlk uyandığında sabah çok çabuk geri uyuyor. En fazla bir saat uyanıklık sonrası uyuyakalıyor.
Sonrasında 1,5-2 saat aralıklarla uyutuyorum. Dayanabilirse oyalayıp 2 saate bekletiyorum uyutuyorum ama zor oluyor.
Yarım saat,45dk, 1 saat şeklinde değişiyor uyku süreleri. En fazla 1 saat uyuyor. Toplamda 3,5 saat uyuyor gündüz.
Ayyy harikaa
Masalah masalah. Darisi basimizaYa kızlar şuanda uyku gerilemesi konuşuyorsunuz ya bana nasıl eski tarih gibi geliyor yaşadıklarımhalbuki bikaç hafta öncesiydi. Erken gelince sıpam sizden baya önden gidiyorum. O uykular huysuzluklar dizeliyor nasıl tatlış bi bebek geliyor yerina anlatamam. Yaşayınca anlıcaksınız
Ben tadımlara başladım. Balkabağına bayıldı bayıldı. Ağzını açıyor istiyor. Ben su içerken hareketler yapıyor au istiyor. Bugün elma tattırdım. Resmen nefret ettisanki limon yalatmışım gibi garip hareketler yapıp durdu. Kıyamadım şimdi balkabağı verdim gene. Ortalık battı rezil oldu. Ama nasıl mutluuu
Hay allah üzüldüm ya. Kuru tutmaya özen gösterde çabuk iyileşsin popişmatmazel34 hakliymissin kuzu mantarmis o pişik degilmis. Kreme basladik hemen
Suyu normal içme suyundan mı veriyorsun yoksa kaynatıp soğutup mu?Ya kızlar şuanda uyku gerilemesi konuşuyorsunuz ya bana nasıl eski tarih gibi geliyor yaşadıklarımhalbuki bikaç hafta öncesiydi. Erken gelince sıpam sizden baya önden gidiyorum. O uykular huysuzluklar dizeliyor nasıl tatlış bi bebek geliyor yerina anlatamam. Yaşayınca anlıcaksınız
Ben tadımlara başladım. Balkabağına bayıldı bayıldı. Ağzını açıyor istiyor. Ben su içerken hareketler yapıyor au istiyor. Bugün elma tattırdım. Resmen nefret ettisanki limon yalatmışım gibi garip hareketler yapıp durdu. Kıyamadım şimdi balkabağı verdim gene. Ortalık battı rezil oldu. Ama nasıl mutluuu
Damacana suyumdan kaynatıp soğutuyorum. Burda minarelleri ölüyor felan yazmışlar ama içim rahat etmiyor başka türlüSuyu normal içme suyundan mı veriyorsun yoksa kaynatıp soğutup mu?
Şimdi eğitimde izledim de doktor kaynatıp vermeyin diyoDamacana suyumdan kaynatıp soğutuyorum. Burda minarelleri ölüyor felan yazmışlar ama içim rahat etmiyor başka türlü
1.gün 1çay kaşığı
2.gün 1tatlı kaşığı
3.gün 1 çorba kaşığı ded doktorum. İçerisine sebzelerin biraz su ve bol miktarda zeytinyağı ekliyorum.
Havuç
Patates
Balkabağı
Elma olarak ilerledim. Elimde bunlar vardı. Havuç biraz taneli kaldı öyle komple ezmedim. Elma da öyle oldu cam rendede rendeliyince. Onu da bi tık büyükçe verdim. Peşine su içirdim. 3. Gün Patates kabız yaptı mesela okadar zeytinyağına rağmen. Önümüzdeki ay kaç öğün vermeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum ama
Kendi yaptığın peynırı nasıl muhafaza ediyorsun canımBen baya normal insan öğününe çevirdim ya
Sevmedi çünkü diğer türlü.
sabah uyandıktan sonra anne sütüyle besliyorum.
Sonra ilk uykuya geçiyor kalkınca kahvaltı yaptırıyorum.
Ilık suyu içine azıcık ekmek içi yumuşatıyorum.
Kendim peynir yaptım ondan biraz da yumurta sarısı.
Genelde böyle yaptırıyorum.
Öğlen uykusundan sonra kalkınca yoğurt, pişmiş elma yada armut veriyorum. Arada muz da veriyorum.
Akşam da bizimle birlikte çorba yapıyorum. Kemik suyu koyuyorum. Tarhana sevdi sıpacım :) yada bizim yediğimiz patates yemeği gibi yemekleri çatalı arkasıyla ezip öyle veriyorum.
Birde kucaktamı yedirıyorsunBen baya normal insan öğününe çevirdim ya
Öğlen uykusundan sonra kalkınca yoğurt, pişmiş elma yada armut veriyorum. Arada muz da veriyorum.
Akşam da bizimle birlikte çorba yapıyorum. Kemik suyu koyuyorum. Tarhana sevdi sıpacım :) yada bizim yediğimiz patates yemeği gibi yemekleri çatalı arkasıyla ezip öyle veriyorum.
Kendi yaptığın peynırı nasıl muhafaza ediyorsun canım
Benim uyku eğitimi almayı düşünüp vazgeçtigim kadınKızlar bakın ne buldum uyku eğitimi yayını varmış
Birde kucaktamı yedirıyorsun
Nasıl öneriyor peki?Şimdi eğitimde izledim de doktor kaynatıp vermeyin diyo
Sen bayaa baya insan yemeği yediriyorsun heBen baya normal insan öğününe çevirdim ya
Bu aptamilin kendi applikasyonu mu canım?Kızlar bakın ne buldum uyku eğitimi yayını varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?