2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar ben bu kadar uğraşamam yav. Maşallah çok azimlisiniz , ben niye böyle değilim

Yok ana kucağında yediriyorum. Bizim ana kucağı daha oturur pozisyona yakın öyle olunca rahat oluyor. :) mama sandalyesini geçen restoranda denedik heyecanlanıp öne atıyor kendini. Daha almadık biz de. :)
Bizimkide atıyo .bende suanlık. Tattırıyorum

Benim uyku eğitimi almayı düşünüp vazgeçtigim kadın öyle mucizeler anlatmayacak ama dinlemekte fayda var canım
Şöyle makul bi fiyat olsa ya para boşa gitse de denemiş olurum diyeceğim de bende cesaret edemiyorum. Herşeyi yapıp yine de uykuları düzene sokamadığında para iadesi yapmıyormuş hiçbir eğitmen.
Bu aptamilin kendi applikasyonu mu canım?
Evet canım olay storeda var, app storeda da vardır

Reactions: The
Cam şişeden içilmesini öneriyor da , arıtmanın suyundan içemez mi mesela

Kızlar bebişim kendi başına oturmaya alışsın diye bu bebeyatmazdan almak istiyorum ama daha önce kullanan, fikri olan var mı? Faydası olur mu acaba ? Uygun fiyatlı ikinci el alacağımda

Eklentiler

• IMG_20220304_211600.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bebişim kendi başına oturmaya alışsın diye bu bebeyatmazdan almak istiyorum ama daha önce kullanan, fikri olan var mı? Faydası olur mu acaba ? Uygun fiyatlı ikinci el alacağımda
Ben emzirme yastığını diktim birleştirdim oldu bebeyatmaz çok uzun süre kullanıcağı bişey değil oturmayı öğrenene kadar idare etsin diye

Son düzenleme:
Ben emzirme yastığını diktim birleştirdim oldu bebeyatmaz çok uzun süre kullanıcağı bişey değil öğrenmeyi oturana kadar idare etsin diye
Kız çok güzel fikir,hiç aklıma gelmedi ya benim ay dikeyim bende otursun kendi ufak ufak. Para vermeyelim boşuna , bez alırız onun yerine

Kızlar ben bu kadar uğraşamam yav. Maşallah çok azimlisiniz , ben niye böyle değilim
Bende uğraşmıcam ki. Elif candar peynircilikten sipariş vericem gelicek

Ben dolap uygulamasından 60 liraya almıştım. Çook memnunum çok. Birisi instagramda devriliyor yazmış ama öyle bişey yaşamadım. Nasıl devrilmiş ona da şaşırdım açıkcası. Emzirme minderini de kullanmaya çalıştım ama bunun kadar rahat değil asla.

Bu fotoğrafta görülen tüm malzemeler dolap uygulamasından alındı

İçime rahat sığıyor mu, 6300 benim minnoş. Kaç aya kadar oturabilirler acaba ?

İçime rahat sığıyor mu, 6300 benim minnoş. Kaç aya kadar oturabilirler acaba ?
Benimki 8 e yanaştı. Sığıyor ama sokup çıkartması kolay değil tabiki. Öyle çok uzun oturmaz bence bu alıştırma koltuğu. Ben bir aydır kullanıyorum nerdeyse. 2 ay daha anca kullanırım sanki. Net bişey de söyleyemiyorum ki.
Ama şuan için iyiki almışım dedim.

Ucuz denk getirirsem bakayım bi, olmadı emzirme yastığını dikerim bakalım

Merhaba,
Bebeginizi Allah anali babali buyutsun. Darisi basimiza insallah.
23 haftaligim. Sanirim serbest t4 üm düsük oldugu icin Endokrinoloji doktorum jodid 100 verdi sabah tok 1 doz. Kadin dogumcuma sordum fazla dozu onermiyoruz dedi. Nasil yani icmeyeyim mi diye sordum ama cevap vermedi. Siz hamilelik boyunca mi kullandiniz.

Bebeleri oturtuyor musunuz? Ben korkuyorum oturtmaya, sanki belini kalçasını yamultur mu acaba diye. Emzirme yastığının içine de oturtabilirsin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…