- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
Neden vazgeçmiştin canımBenim uyku eğitimi almayı düşünüp vazgeçtigim kadınöyle mucizeler anlatmayacak ama dinlemekte fayda var canım
Ya eğitimine katılan birine yazdım , çok da memnun kalmamıştı kafam karıştı. Ama sayfasında memnun olan da çok. Ay bilemiyorumNeden vazgeçmiştin canım
Kızlar ben bu kadar uğraşamam yav. Maşallah çok azimlisiniz , ben niye böyle değilimNasıl öneriyor peki?
Sen bayaa baya insan yemeği yediriyorsun he
Ama peynir yaptığında sütteki kazein yok olmuyor. Bebekler için sağlıksız. Şirsan mayasıyla peyniri kendin için yapıcaksın. Altta kalan peyniraltı suyundan da bebek loru yapmalıymışsın aslında
Bizimkide atıyo .bende suanlık. TattırıyorumYok ana kucağında yediriyorum. Bizim ana kucağı daha oturur pozisyona yakın öyle olunca rahat oluyor. :) mama sandalyesini geçen restoranda denedik heyecanlanıp öne atıyor kendini. Daha almadık biz de. :)
Aynen direk kendi sitesinden buldum ben deBu aptamilin kendi applikasyonu mu canım?
Şöyle makul bi fiyat olsa ya para boşa gitse de denemiş olurum diyeceğim de bende cesaret edemiyorum.Benim uyku eğitimi almayı düşünüp vazgeçtigim kadınöyle mucizeler anlatmayacak ama dinlemekte fayda var canım
Evet canım olay storeda var, app storeda da vardırBu aptamilin kendi applikasyonu mu canım?
Cam şişeden içilmesini öneriyor da , arıtmanın suyundan içemez mi meselaNasıl öneriyor peki?
Sen bayaa baya insan yemeği yediriyorsun he
Ama peynir yaptığında sütteki kazein yok olmuyor. Bebekler için sağlıksız. Şirsan mayasıyla peyniri kendin için yapıcaksın. Altta kalan peyniraltı suyundan da bebek loru yapmalıymışsın aslında
Ben emzirme yastığını diktim birleştirdim oldu bebeyatmazKızlar bebişim kendi başına oturmaya alışsın diye bu bebeyatmazdan almak istiyorum ama daha önce kullanan, fikri olan var mı? Faydası olur mu acaba ? Uygun fiyatlı ikinci el alacağımda
Kız çok güzel fikir,hiç aklıma gelmedi ya benimBen emzirme yastığını diktim birleştirdim oldu bebeyatmazçok uzun süre kullanıcağı bişey değil öğrenmeyi oturana kadar idare etsin diye
Çok güzel oluyo canım dik dikKız çok güzel fikir,hiç aklıma gelmedi ya benimay dikeyim bende otursun kendi ufak ufak. Para vermeyelim boşuna , bez alırız onun yerine
Bizimki de kucakta tutunca uzanıp oyuncak alıyor, oynuyor falan. Kendi oturmayı bi öğrenseydi rahat edecektimÇok güzel oluyo canım dik dikvalla çok mutlu oturuyo içinde önüne de oyuncak veriyorum
Bende uğraşmıcam ki. Elif candar peynircilikten sipariş vericem gelicekKızlar ben bu kadar uğraşamam yav. Maşallah çok azimlisiniz , ben niye böyle değilim
Kızlar bebişim kendi başına oturmaya alışsın diye bu bebeyatmazdan almak istiyorum ama daha önce kullanan, fikri olan var mı? Faydası olur mu acaba ? Uygun fiyatlı ikinci el alacağımda
Bu fotoğrafta görülen tüm malzemeler dolap uygulamasından alındıBende uğraşmıcam ki. Elif candar peynircilikten sipariş vericem gelicek
Ben dolap uygulamasından 60 liraya almıştım. Çook memnunum çok. Birisi instagramda devriliyor yazmış ama öyle bişey yaşamadım. Nasıl devrilmiş ona da şaşırdım açıkcası. Emzirme minderini de kullanmaya çalıştım ama bunun kadar rahat değil asla.
Eki Görüntüle 3019460
İçime rahat sığıyor mu, 6300 benim minnoş. Kaç aya kadar oturabilirler acaba ?Bende uğraşmıcam ki. Elif candar peynircilikten sipariş vericem gelicek
Ben dolap uygulamasından 60 liraya almıştım. Çook memnunum çok. Birisi instagramda devriliyor yazmış ama öyle bişey yaşamadım. Nasıl devrilmiş ona da şaşırdım açıkcası. Emzirme minderini de kullanmaya çalıştım ama bunun kadar rahat değil asla.
Eki Görüntüle 3019460
Benimki 8 e yanaştı. Sığıyor ama sokup çıkartması kolay değil tabiki. Öyle çok uzun oturmaz bence bu alıştırma koltuğu. Ben bir aydır kullanıyorum nerdeyse. 2 ay daha anca kullanırım sanki. Net bişey de söyleyemiyorum ki.İçime rahat sığıyor mu, 6300 benim minnoş. Kaç aya kadar oturabilirler acaba ?
Ucuz denk getirirsem bakayım bi, olmadı emzirme yastığını dikerim bakalımBenimki 8 e yanaştı. Sığıyor ama sokup çıkartması kolay değil tabiki. Öyle çok uzun oturmaz bence bu alıştırma koltuğu. Ben bir aydır kullanıyorum nerdeyse. 2 ay daha anca kullanırım sanki. Net bişey de söyleyemiyorum ki.
Ama şuan için iyiki almışım dedim.
Merhaba,Decavit, efa one (omega), d vitamini spreyi, jodid 100 iyot, ferro bi şey (demir için).
bunlardan demir, d vitamini yakında eklendi, çünkü testlerim düşük çıktıefa one da ekleneli çok olmadı. Decavit çok zamandır var
Bebeleri oturtuyor musunuz? Ben korkuyorum oturtmaya, sanki belini kalçasını yamultur mu acaba diye. Emzirme yastığının içine de oturtabilirsin sankiKızlar bebişim kendi başına oturmaya alışsın diye bu bebeyatmazdan almak istiyorum ama daha önce kullanan, fikri olan var mı? Faydası olur mu acaba ? Uygun fiyatlı ikinci el alacağımda
Ohoo ben kaç haftadır oturtuyorum canım. Kaldı ki seninki benimkinden 20 gün büyük. Oturt bence artıkBebeleri oturtuyor musunuz? Ben korkuyorum oturtmaya, sanki belini kalçasını yamultur mu acaba diye. Emzirme yastığının içine de oturtabilirsin sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?