Normalde lor olmuyor. Ama şirdan mayasıyla mayalayınca peyniraltı suyundan lor çıkıyor.
Kızlar sütü kestirip de bebeğinize peynir olarak vermeyin. Fermantasyon olmadığı için o hala inek sütü. Hatta iyiden yoğunlaşmış oluyor.
Yoğurttan peynir yapabilirsiniz, içerisnde süt olamyacak, onda sıkıntı olmuyor okdar. Fermantasyon sonrasında kazein parçalanmış oluyor
Bunu izleyin gerçek lor yapımı
Lor yapımı
Yoğurttan kolay lor yapımı
Ay bende çok Nadir bebek yemeği yapcambiraz büyüsün tavuk vercem eline bugün ıspanak verdim beyfendi isteyip durdu
Doktorumuz artık oturtmaya başla kısa sürelerle dedi canım ama ben yine kucağımda oturtuyodum bazenKız oturmaya basladımı daha şuan. Tehlikeli degılmi ben çok korkuyorum. Nedense
4 ay 5 günlüğüz bizAy masallah canım. Seninki 5 oldumu bizim 3 gün sonra 5 olcak
Ama yoğurtla mayalanma olmuyor. O hala inek sütü. İnek sütü içmesine şuanda müsade etmezsin. Ama o peyniri vererek içirmiş oluyorsun. Bi araştır sende istersen.Yoğurttan yapıyorum bem o daha lezzetli oluyor. Bebeğime de öyle yapayım. Bir de ben sütü kestirirken de yoğurt koyuyorum.
Yok canım test yapmadık kendim buldum bi akşam kuruyuyemis yedım sabah. Bi kalktık bebeğim n yüzü egzama olmustu.şuan yemiyorum şükür bişiy yok . Cok tatlı kapalı gıda yıyıncede egzama oluyor canımTestte çıktı mı?
Ya benim de ben yesem kızım da döküntü yapıyor kuruyemiş yemiyorum.
Yok canım kusması normaldi. Bebek reflüsü olduğu içindi yani öyle büyük bebek musması gibi değildi.
Bence tekrar doktora götür. Ben öyle gerşeyde doktora gitmeyi sevmem ama ciğer hassas noktam.
Kız kurban oluyum beli agrır küçükmus senin4 ay 5 günlüğüz biz
Ispanağı nasıl verdin acaba ?Kız kurban oluyum beli agrır küçükmus senin
Canım bence erken değil ya .benimki de 4 ay 3 günlük. Ben oturtmasam dahi kendisi illa düzeltiyor kendini. Agrisa yapmaz zatenKız kurban oluyum beli agrır küçükmus senin
Ezdim biraz küçük parcacıklara suyuyla verdim. CanımIspanağı nasıl verdin acaba ?
Ben şimdi kendi doktorumuza sordum, 6 ay dolunca oturtun dedi, o bebeyatmazın da resmini göndermiştim. Siz erken davranıyor olabilir misiniz oturtarak?4 ay 5 günlüğüz biz
Ya ben anlamadım. Bu bebekte. Cok korkar oldum herseyden benımkide oturuyo ama gene düzeltiyorum . Doğru dıyon artık biraz serbest bırakmak lazımCanım bence erken değil ya .benimki de 4 ay 3 günlük. Ben oturtmasam dahi kendisi illa düzeltiyor kendini. Agrisa yapmaz zaten
Benim oğlum ılk 5.5 aylıktı destekli daha yeni oturtduruyodumBen şimdi kendi doktorumuza sordum, 6 ay dolunca oturtun dedi, o bebeyatmazın da resmini göndermiştim. Siz erken davranıyor olabilir misiniz oturtarak?
2 3 gundur ayakta bebisimKız senin bebek hala gezerek mi uyuyor değiştirebildin mi
Bu yazıyı okumam iyi oldu zira artık fenalık geldi kucaktanKizlar
6 ayda bebek mama sandalyesinde oturup yemek yemeye başlıyor zaten. Öncesinde alıştırma, destekli oturtma yapmadan nasıl desteksiz koyacakmisiz peki? Ben her doktorun dediğine şartsız inanmıyorum artık ya. Benim dinlediğim pek çok doktor da 4ay- 4 ayın sonunda vs artık destekli şekilde oturabilir diyor. Hatta az önce bir bebek hemşiresinin eğitimi vardı 4 ayın sonunda destekle oturabilir falan diye anlattı. Sen bilirsin canımBen şimdi kendi doktorumuza sordum, 6 ay dolunca oturtun dedi, o bebeyatmazın da resmini göndermiştim. Siz erken davranıyor olabilir misiniz oturtarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?