2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Çok geçmiş olsun.
Artık insanın aklına hayaline gelmeyecek virüsler çıktı. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Sağlık sıhhatle büyütelim yavrularımızı inşallah.

Ben de sut sagip biriktirmeye calisiyorum ise baslayinca bebegim icsin diye. Gece sutuyle gunduz sutu farkli o yuzden gunduz sagim yapiyorum. Onun disinda dogru zman diye bisey okumadim hic bi yerden. Bebek musade ederse sagiyorum
Ben şimdi kendi doktorumuza sordum, 6 ay dolunca oturtun dedi, o bebeyatmazın da resmini göndermiştim. Siz erken davranıyor olabilir misiniz oturtarak?

Ya ben anlamadım. Bu bebekte. Cok korkar oldum herseyden benımkide oturuyo ama gene düzeltiyorum . Doğru dıyon artık biraz serbest bırakmak lazım
Ben de oturtma konusunda korkagim ama Osman Gonulal 3. Aydan itibaren kucakta oturtmaya baslayin dedigi icin baslamistim. 4. Ayda koltugun kosesine oturtmaya calistim ama istemedi. 2 gune bir deniyorum kendi oturmak istemiyo ama kucakta oturmasi iyi
Bizde de yan komsu sorunu war malesef

Teşekkür ederim cevabınız için
Benim kız gündüz en fazla yarım saat uyuduğundan hiç müsaade etmiyor bana o yüzden gece sağıyorum iki gündür ve az çıkıyor stres yaptım pazartesi de başlıyorum üstelik buzdolabında 3 gün buzlukta 3 ay mı durabiliyor bu arada. Sağım makinasınin kılavuzunda derin dondurucuda 3 ay diyor normal buzdolabının buzluğu derin dondurucu yerine geçiyordur değil mi. Ayrı bı derin dondurucu yok çünkü evimde

Kızlar yağ kuyruğuna giren varmı

Yok daha neler!
Resmen spekülasyon yapıyorlar.
Evet zamlanıyor, evet savaşı bize yaklaştırıyorlar.
Ama böyle yaptıkça krize benzin döküyoruz. Gerçi onu da dökemeyiz 202 TL oldu maalesef.
Pandemi zamanı evde un bitmiş iki kg un alacağım lazım. Asla stok yapmadım en başından beri. Bulamadım markette kalmamış. Eşim kayınvalidemden aldı geldi yine de evimde bir şeyden iki tane almamak üzerine niyetlendim.

Reactions: The
Kesinlikle sana katılıyorum. Stok gibi bir huyum yok ve olmasını da hiç istemiyorum. Allah muhtaç etmesin

Allah Allah kıyamam yavruma ya. Nerden geldi acaba abisi de hasta dedin ama onda bu virüs çıkmamış. Tek başına nerden kapmış bu yavru

Allah Allah kıyamam yavruma ya. Nerden geldi acaba abisi de hasta dedin ama onda bu virüs çıkmamış. Tek başına nerden kapmış bu yavru
Baba veya senden de almis olabilir dedi. Çünkü abisinin testinde bu virus negatif. Benim kizimin bağışıklık sistemi hormonları sınırın altında birde o yuzdende cabuk etkileniyor

Normal buzdolabınızın buzluğu deep frost mu? O kısım derin dondurucu özelliği taşımıyorsa, orada 3 ay durmaz malesef

Baba veya senden de almis olabilir dedi. Çünkü abisinin testinde bu virus negatif. Benim kizimin bağışıklık sistemi hormonları sınırın altında birde o yuzdende cabuk etkileniyor
Neden bağışıklığı çok dusukmus canım sordun mu doktora güçlendirmek için bir çaresi falan var miymiş ki

Normal buzdolabınızın buzluğu deep frost mu? O kısım derin dondurucu özelliği taşımıyorsa, orada 3 ay durmaz malesef
Ay bilmiyorum ki Arçelik buzdolabı işte hani hepimizin evlerimize aldığımız klasik buzdolabı yani. Onun buzluk kısmında 3 ay durmaz mı ki.

Ay bilmiyorum ki Arçelik buzdolabı işte hani hepimizin evlerimize aldığımız klasik buzdolabı yani. Onun buzluk kısmında 3 ay durmaz mı ki.
Yok canım durmaz, derin dondurucuda 3 ay duruyor. Eğer işe gideceksen, eğer gücün de varsa küçük bir derin dondurucu al derim. Bu arada süt saklama dışında da büyük rahatlık, yemek tavuk at dondurucuya, eminim ek gıda da işine yarayacaktır.

Uyunikken sagiyorum ben uyumasini beklersem hic bisey yapamiyorum. Uyanikken sarki turku soyleyerek sagabildigim kadar sagiyorum o yuzden cok olmuyo ama kar kardir. Eksi 18 derecede normal buzdolabinin buzluk kismi ayri dondurucuya gerek yok. 3 ay saklanir diyen de var ama Osman Gonulal 12 ay diyo ki bence de mantikli donmus gida bozulma olmaz sadece besin degeri duser. Osman Gonulalin sut saklama ile ilgili videosunu izleyin isterseniz

Neden bağışıklığı çok dusukmus canım sordun mu doktora güçlendirmek için bir çaresi falan var miymiş ki
Büyük oglumunda boyleydi kuzum. İgg ve igm antikorlari düşüktü 3sene immünoloji takipli olduk. Çok sık antibiyotik kullanmazsa, güçsüz düşmezse hayatini cok olumsuz etkilemezse normal sayılıyor sadece takip ediyolar ama çocukluk caginda kendiliginden yukselmesini bekliyolar. Yukselmezse takviye ilaç destekli takipte kaliyosun. Çok sukur ki oğlum büyüdükçe kendi degerlerine dondu Ve takibi bıraktık. Abide bu olunca kizimada bakti alerji ve immünoloji doktoru ve ondada düşük cikti. Simdi onuda tkip edeceğiz. Ayda 2antibiyotik kullanir hastaliktan kurtulamazsa ek araştırma ve takviye alacak. İnşallah oda kendiliginden yukselir inşalllaah Bu sıkıntı genelde genetik kaynaklı oluyormus kuzu.

Kesinlikle katılıyorum, bu bebeğin desteksiz oturup bişeyler yiyebilmesi lazım 6. Ayında

Reactions: The
Tamam izleyim hemen çok teşekkür ederim.
Benim çıkmıyor süt çok moralim bozuk nasıl olacak bilmiyorum keşke çok daha önceden stok yapmaya başlasaydim çok kızıyorum kendime.. 20 dk sağıyorum 60 ml anca çıkıyor. Stres oldukça da azaldı sanki iyice. Bu kısır döngüden çıkmam lazım....

Alamam ne yazik ki, yer de yok evde zaten. Artık sağıp dolaba koyarım devamlı 3 gün durabiliyorsa. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…