2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Elma yalatıyordum minnoşa. Damaklarıyla kocaman bi prçayı bi ezdi kopardı. Ağzını kitledi çok zorlandım
Muhakkak ilk yardım videolarini izleyin kızlar, senin üzerinden yazmış olayım. Ben bugün izledim ve yanlış yaptığımız çok şey olduğunu öğrendim. Özellikle ek gıda döneminde önemli

Kızlar sizin bebekleriniz de alt üst yan komşunuzdan dolayı uyanıyor mu ya bıktım artık bıktım. Ya sürekli bir sesler oluyor. Çocuğu sesli bir şeyler çalarak uyutuyorum ama ona rağmen uyanıyor her defasında. Öyle sinir bozucu ki anlatamam. Ne sandalye koltuk çekip durmaları bitti, ne tadilatları .. uf

Maalesef bide yatak odasının üstü komşunun salonu oluyo ses falan hiç bitmiyor

Reactions: The
Kahretsin evet ya. Biz zaten davalik bile olduk usttekiyle inadindan daha çok yapiyo pislik.

Kahretsin evet ya. Biz zaten davalik bile olduk usttekiyle inadindan daha çok yapiyo pislik.
Ciddi misin ben de sinir oluyorum. Yazayım sürekli diyorum eşim izin vermiyor insanları ne kadar kisitlayabilirsin diye. Çocuk 20 dk uyutabildi ya şaka gibi geri de uyutamadim şuna bak ya

Kızlar oturtma konusunda çok mesaj gördüğüm için yazmak istedim Osman Gönülal bebeklerin 6. Ayda desteksiz oturtulabilmeai için 3. Ayden itibaren destekli oturtmaya başlanılmasını söylüyor kucakta batma vs ya da herhangi bir yerine zarar gelmesi olasılığı yoktur diyor. Katı gıdaya başlamanında en önemli kriterinin bebeğin desteksiz bir şekilde oturabildiği zaman olduğunu söylüyor

Kizlar bu tarz bebek arabası kulannaiz var mı memnun musunuz ya ben bebek arabası almadim hiç seviyordum nedense ya bana çok değişik geliyorlardi ve şimdi pişmanım sadece puset aldim bebek arabası almadım o zaman ve artık kucakta tasinmiyor malum yazda geliyor bu tarz bebek arabalarını çok beğendim siz aldınız mı bana yardımcı olurmusnuz ya

Eklentiler

• Screenshot_20220305-102421_Trendyol.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 56
Benim arabamda bu marka travel canim. Memnunum ben. Ama toplu tasima kullaniyorsan kullanamazsin haberin olsun agir bi araba çünkü. Daha puseti kullaniyoruz biz. Anca 6. Aydan sonra diğer aparatı kullanabiliriz

Benim arabamda bu marka travel canim. Memnunum ben. Ama toplu tasima kullaniyorsan kullanamazsin haberin olsun agir bi araba çünkü. Daha puseti kullaniyoruz biz. Anca 6. Aydan sonra diğer aparatı kullanabiliriz
Tesekur ederim canım sağol Vala keşke alsaydım diyorum pişmanım simdi hala puseti kullanabiliyormusn benim ki de beş aylık rahat rahat içinde uyusun diye dedim bi yere giderken falan Kendi arabamız var o yüzden almakta istemdim başta şimdi mesela yürüyerek gitsek bi yere falan çok ihtiyacımız oluyor

Canım birebir aynı durumdayım ben de. Hele bir süpürmeye başlıyorlar tüm eşyaları ittire ittire, sanki ev yıkılıyor. Bir evde her gün eşya çekilir mi ya? 2 yaşında bebek var bi de, eline geçen her şeyi tek tek yere atıyor gümm diye. Genel bir gürültü olsa uyuyor ama o ani seslerde müzik açmış olsam bile sıçrayarak uyanıyor yavrum. Taşınırsak en üst kat istiyorum valla, sıkıntısı çok ama millet tepende tepişmiyor en azından.

3. ay kontrolünde ben de kucağımda çocuğu tutarken doktora sormuştum bunu, doktor da “Şimdi de oturtuyorsun zaten, bir şey olmaz” demişti. Ben kucağımda oturtuyorum baya o yüzden. Hatta ara ara o yatarken ellerimi tutturuyorum, kendi önce ellerimden tutarak oturup sonra ayağa kalkıyor, bir süre öyle kalıyor filan. Zararlı olsa çocuk da rahatsız olurdu diye düşünüyorum.

Reactions: The
Bizim alt komşu gecenin 11inde falan matkap çalıştırıp çivi çakıyordu. Hemde yatak odasının altındaki odada, tam beşiğin olduğu köşede. Eşim inip uyardı güzelce, 12ye kadar ses yapmak serbest diyor kadın birde kedimiz var inadına kıskançlıktan bebeğin başında myiavlayıp uyandırıyor. Bizim ev tımarhane gibi yani. uyuturken açtığım pış pış süpürge sesini kapatmıyorum hiç o yüzden. Benimkinin uyanınca tekrar dönmesi uykuya çok zor oluyor. Uyanana kadar toplam ne kadar uyumuş ona bakıyorum. Azsa tekrar uyutmaya çalışıyorum. Normalse uyuma süresi beşikten çıkarıyorum, besliyorum, yarım saat 45 dk sonra filan uyutmya çalışıyorum yine. Bir kere tam 1 saat uğraştım uyuttum, 15 dk sonra zımba gibi uyandı

Evet kullanabiliyoruz kuzum puseti. Ama soyle kendi dogrulmaya baslasin digerine gecerim hemen. Bu aya kadar gelmiş. Alacaksan pusetsiz olanini tercih et bence. Pusete ekstra para verme. Kullanmazsin zaten.

Benimki de aynı. Kuruyemiş de oluyor.
Elbet geçecek sindirmeyi öğrenecekler. Canları acımadan inşallah

Evim kafelerin olduğu bir sokakta. Büyük bir caddenin arkasında. Yerleşim alanı olan bir yerdeyiz. İnsanların densizliği yüzünden sürekli korkuyor, irkiliyor, ağlıyor. Normal trafik sesi, insan sesi değil gece 12de amfi ile calan müzikler. Arabayı sokağa çekip müziği açıp kızlara bakıyorlar. Egzozu patlak araçlar, drift atanlar...Buraya iş yeri ruhsatı verenin arkasından sürekli küfrediliyor mahalle halkı olarak :) Her gün polisi arıyorum, her gün bu çocuğu bu sesin içinde mi uyutayım uyanıyor. Buraya sabit bir ekip otosu koyana kadar arayacağım dedim

zeynones götürdüm kuzu cigerler temiz. Çok şükür solunumunu takip edicem. Sizin zatürre de ateş olmusmuydu

Bizim ateş olmadı ama şöyle anlatayım ben bizim süreci.
Reflüden dolayı sürekli kusuyor, genzine kaçıyordu. O ciğere kaçmış. Sonra bir yerde anlık bir soğuk hava aldı.
Prematüre doğmasından dolayı da ciğeri absorbe edememiş zatürreye çevirdi.
Ben hastalandığını anladığım ilk anda sarımsaklı yağ, odaya soğan karanfil yaptım. Sürekli burun temizledim. Ateşi de hiç olmadı. Tecrübesizlik işte. Ateşini görmeden müdahale etmeseydim belki daha hızlı farkedecektik.

Anladım kuzum benimde yapabilecegim tek sey suanlik takip etmek sanırım kolayca atlatir inşallah. Kizlar bu arada boyle garip virusler varmis haberiniz olsun. Bacovirus icin pis illet bir virustur butun bağışıklığa saldirir dedi. Nitekim oyle oldu. Poposundaa ki mantar, gözünde enfeksiyon olustu akma capaklanma cevresindeki kizariklik sulanma, öksürük ve burun akintisi ve öksürüğe bağlı kusma. Aman dikkat edin ortalik çok kötü Cok üzgünüm nerden geldi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…