Muhakkak ilk yardım videolarini izleyin kızlar, senin üzerinden yazmış olayım. Ben bugün izledim ve yanlış yaptığımız çok şey olduğunu öğrendim. Özellikle ek gıda döneminde önemliElma yalatıyordum minnoşa. Damaklarıyla kocaman bi prçayı bi ezdi kopardı. Ağzını kitlediçok zorlandım
Maalesef bide yatak odasının üstü komşunun salonu oluyo ses falan hiç bitmiyorKızlar sizin bebekleriniz de alt üst yan komşunuzdan dolayı uyanıyor mu yabıktım artık bıktım. Ya sürekli bir sesler oluyor. Çocuğu sesli bir şeyler çalarak uyutuyorum ama ona rağmen uyanıyor her defasında. Öyle sinir bozucu ki anlatamam. Ne sandalye koltuk çekip durmaları bitti, ne tadilatları .. uf
Kahretsin evet ya. Biz zaten davalik bile olduk usttekiyle inadindan daha çok yapiyo pislik.Kızlar sizin bebekleriniz de alt üst yan komşunuzdan dolayı uyanıyor mu yabıktım artık bıktım. Ya sürekli bir sesler oluyor. Çocuğu sesli bir şeyler çalarak uyutuyorum ama ona rağmen uyanıyor her defasında. Öyle sinir bozucu ki anlatamam. Ne sandalye koltuk çekip durmaları bitti, ne tadilatları .. uf
Ve geri uykuya da dönduremiyorum çok sıkıldım bu durumdan yaMaalesef bide yatak odasının üstü komşunun salonu oluyo ses falan hiç bitmiyor
Ciddi misinKahretsin evet ya. Biz zaten davalik bile olduk usttekiyle inadindan daha çok yapiyo pislik.
Yapcak birsey yok. Sese alısıcaklar bizimki birazda. Olsa alıştıVe geri uykuya da dönduremiyorum çok sıkıldım bu durumdan ya
Nasıl alışacak kuzum ya alışmiyorYapcak birsey yok. Sese alısıcaklar bizimki birazda. Olsa alıştı
Benim arabamda bu marka travel canim. Memnunum ben. Ama toplu tasima kullaniyorsan kullanamazsin haberin olsun agir bi araba çünkü. Daha puseti kullaniyoruz biz. Anca 6. Aydan sonra diğer aparatı kullanabilirizKizlar bu tarz bebek arabası kulannaiz var mı memnun musunuz ya ben bebek arabası almadim hiç seviyordum nedense ya bana çok değişik geliyorlardive şimdi pişmanım sadece puset aldim bebek arabası almadım o zaman ve artık kucakta tasinmiyor malum yazda geliyor bu tarz bebek arabalarını çok beğendim siz aldınız mı bana yardımcı olurmusnuz ya
Tesekur ederim canım sağol Vala keşke alsaydım diyorum pişmanım simdi hala puseti kullanabiliyormusn benim ki de beş aylık rahat rahat içinde uyusun diye dedim bi yere giderken falan Kendi arabamız var o yüzden almakta istemdim başta şimdi mesela yürüyerek gitsek bi yere falan çok ihtiyacımız oluyorBenim arabamda bu marka travel canim. Memnunum ben. Ama toplu tasima kullaniyorsan kullanamazsin haberin olsun agir bi araba çünkü. Daha puseti kullaniyoruz biz. Anca 6. Aydan sonra diğer aparatı kullanabiliriz
Canım birebir aynı durumdayım ben de. Hele bir süpürmeye başlıyorlar tüm eşyaları ittire ittire, sanki ev yıkılıyor. Bir evde her gün eşya çekilir mi ya? 2 yaşında bebek var bi de, eline geçen her şeyi tek tek yere atıyor gümm diye. Genel bir gürültü olsa uyuyor ama o ani seslerde müzik açmış olsam bile sıçrayarak uyanıyor yavrum. Taşınırsak en üst kat istiyorum valla, sıkıntısı çok ama millet tepende tepişmiyor en azından.Kızlar sizin bebekleriniz de alt üst yan komşunuzdan dolayı uyanıyor mu yabıktım artık bıktım. Ya sürekli bir sesler oluyor. Çocuğu sesli bir şeyler çalarak uyutuyorum ama ona rağmen uyanıyor her defasında. Öyle sinir bozucu ki anlatamam. Ne sandalye koltuk çekip durmaları bitti, ne tadilatları .. uf
3. ay kontrolünde ben de kucağımda çocuğu tutarken doktora sormuştum bunu, doktor da “Şimdi de oturtuyorsun zaten, bir şey olmaz” demişti. Ben kucağımda oturtuyorum baya o yüzden. Hatta ara ara o yatarken ellerimi tutturuyorum, kendi önce ellerimden tutarak oturup sonra ayağa kalkıyor, bir süre öyle kalıyor filan. Zararlı olsa çocuk da rahatsız olurdu diye düşünüyorum.Kızlar oturtma konusunda çok mesaj gördüğüm için yazmak istedim Osman Gönülal bebeklerin 6. Ayda desteksiz oturtulabilmeai için 3. Ayden itibaren destekli oturtmaya başlanılmasını söylüyor kucakta batma vs ya da herhangi bir yerine zarar gelmesi olasılığı yoktur diyor. Katı gıdaya başlamanında en önemli kriterinin bebeğin desteksiz bir şekilde oturabildiği zaman olduğunu söylüyor
Bizim alt komşu gecenin 11inde falan matkap çalıştırıp çivi çakıyordu. Hemde yatak odasının altındaki odada, tam beşiğin olduğu köşede. Eşim inip uyardı güzelce, 12ye kadar ses yapmak serbest diyor kadınKızlar sizin bebekleriniz de alt üst yan komşunuzdan dolayı uyanıyor mu yabıktım artık bıktım. Ya sürekli bir sesler oluyor. Çocuğu sesli bir şeyler çalarak uyutuyorum ama ona rağmen uyanıyor her defasında. Öyle sinir bozucu ki anlatamam. Ne sandalye koltuk çekip durmaları bitti, ne tadilatları .. uf
Evet kullanabiliyoruz kuzum puseti. Ama soyle kendi dogrulmaya baslasin digerine gecerim hemen. Bu aya kadar gelmiş. Alacaksan pusetsiz olanini tercih et bence. Pusete ekstra para verme. Kullanmazsin zaten.Tesekur ederim canım sağol Vala keşke alsaydım diyorum pişmanım simdi hala puseti kullanabiliyormusn benim ki de beş aylık rahat rahat içinde uyusun diye dedim bi yere giderken falan Kendi arabamız var o yüzden almakta istemdim başta şimdi mesela yürüyerek gitsek bi yere falan çok ihtiyacımız oluyor
Yok canım test yapmadık kendim buldum bi akşam kuruyuyemis yedım sabah. Bi kalktık bebeğim n yüzü egzama olmustu.şuan yemiyorum şükür bişiy yok . Cok tatlı kapalı gıda yıyıncede egzama oluyor canım
Kızlar sizin bebekleriniz de alt üst yan komşunuzdan dolayı uyanıyor mu yabıktım artık bıktım. Ya sürekli bir sesler oluyor. Çocuğu sesli bir şeyler çalarak uyutuyorum ama ona rağmen uyanıyor her defasında. Öyle sinir bozucu ki anlatamam. Ne sandalye koltuk çekip durmaları bitti, ne tadilatları .. uf
zeynones götürdüm kuzu cigerler temiz. Çok şükür solunumunu takip edicem. Sizin zatürre de ateş olmusmuydu
Anladım kuzum benimde yapabilecegim tek sey suanlik takip etmek sanırım kolayca atlatir inşallah. Kizlar bu arada boyle garip virusler varmis haberiniz olsun. Bacovirus icin pis illet bir virustur butun bağışıklığa saldirir dedi. Nitekim oyle oldu. Poposundaa ki mantar, gözünde enfeksiyon olustu akma capaklanma cevresindeki kizariklik sulanma, öksürük ve burun akintisi ve öksürüğe bağlı kusma. Aman dikkat edin ortalik çok kötüBizim ateş olmadı ama şöyle anlatayım ben bizim süreci.
Reflüden dolayı sürekli kusuyor, genzine kaçıyordu. O ciğere kaçmış. Sonra bir yerde anlık bir soğuk hava aldı.
Prematüre doğmasından dolayı da ciğeri absorbe edememiş zatürreye çevirdi.
Ben hastalandığını anladığım ilk anda sarımsaklı yağ, odaya soğan karanfil yaptım. Sürekli burun temizledim. Ateşi de hiç olmadı. Tecrübesizlik işte. Ateşini görmeden müdahale etmeseydim belki daha hızlı farkedecektik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?