- 24 Mart 2020
- 10.032
- 36.330
- 598
- 32
Yok canım durmaz, derin dondurucuda 3 ay duruyor. Eğer işe gideceksen, eğer gücün de varsa küçük bir derin dondurucu al derim. Bu arada süt saklama dışında da büyük rahatlık, yemek tavuk at dondurucuya, eminim ek gıda da işine yarayacaktır.
Ben de tam bunu yazacaktımEki Görüntüle 3020036
Osman Gönülal in videosundan çektimm içim rahatladi ya durabiliyormuş normal buzdolabının buzluk kısmında iyi bari
Yaa çok teşekkür ederim bu bilgi için. Maalesef geç kaldım stok yapmak icin ve çıkmıyor doğru düzgün süt inşallah üstesinden gelebilirim bu sürecinBen de tam bunu yazacaktımDuruyor canım yaa yeğenlerim, arkadaşlarımın bebeleri filan hep normal buzdolabının buzluğundaki sütlerle beslendiler. Bir de anne sütü yağlı olduğu için bir süre durunca yağı ayrı bir tabaka halinde gözükebiliyor, öyle görürseniz sakın bozuldu diyip atmayın diyorlardı eğitimlerde o da aklında olsun.
Ya evde yağlarım bitmişti eşimi gönderdim beni. Arıyo markette yağ kalmamışYok daha neler!
Resmen spekülasyon yapıyorlar.
Evet zamlanıyor, evet savaşı bize yaklaştırıyorlar.
Ama böyle yaptıkça krize benzin döküyoruz. Gerçi onu da dökemeyiz202 TL oldu maalesef.
Pandemi zamanı evde un bitmiş iki kg un alacağım lazım. Asla stok yapmadım en başından beri. Bulamadım markette kalmamış. Eşim kayınvalidemden aldı geldiyine de evimde bir şeyden iki tane almamak üzerine niyetlendim.
Benim de eşim almaya gitmişti kartla satmıyorlarmis nakit satıyorlarmis ve bir tane alabiliyormuşsun o şekil aldı. Sonumuz hayır olsunYa evde yağlarım bitmişti eşimi gönderdim beni. Arıyo markette yağ kalmamış
Bismillah nakit ne alaka yaBenim de eşim almaya gitmişti kartla satmıyorlarmis nakit satıyorlarmis ve bir tane alabiliyormuşsun o şekil aldı. Sonumuz hayır olsun
Ya evde yağlarım bitmişti eşimi gönderdim beni. Arıyo markette yağ kalmamış
Gerekli mi bilmiyorum ama harika bişey canım
Günaydın canim. Belki ilerde oyun oynamak icin uyumaz ama suanlik öksürük krizi kusma ve halsizlikten gözümün icine Bakarak yardım istiyor sanki. Başına oturdum ağlıyorum bende caresizliktenKızlar sizin bebekleriniz de gecenin bir yarısı uyanıp oyun oynamak istiyor mu ?Bir haftadır gece herhangi bir saatte uyanıyor emzikle oynuyor, battaniye emiyor, yüz üstü dönüp minnacık beşikte sürünmeye çalışıyor ve kesinlikle geri uyumuyor. Şuanda saat 6.30 ve uyanmış kendi kendine sürünüyor, oyun oynuyor. Gece uykusu iyiydi niye böyle oldu anlamadım.
Kuzum kıyamam yaGünaydın canim. Belki ilerde oyun oynamak icin uyumaz ama suanlik öksürük krizi kusma ve halsizlikten gözümün icine Bakarak yardım istiyor sanki. Başına oturdum ağlıyorum bende caresizlikten
Hangi makineden almıştın canım?Gerekli mi bilmiyorum ama harika bişey canımyoğurdu çok güzel oluyor taş gibi. Çokta lezzetli. Durmadan yoğurt yiyoruz evde iyiki almışım diyorum yani
Kaç kavanozlu canım senin ki ne kadara almıştınGerekli mi bilmiyorum ama harika bişey canımyoğurdu çok güzel oluyor taş gibi. Çokta lezzetli. Durmadan yoğurt yiyoruz evde iyiki almışım diyorum yani
Wewell di sanırsamHangi makineden almıştın canım?
6.30 bebeklerin aslında biyolojik kalkma saati canım sabah oluyor yavaş yavaş uyanması normal aslında. Ben olsam geri uyutmaya çalışmazdim sanırım, benimki de 7de uyanıyorKızlar sizin bebekleriniz de gecenin bir yarısı uyanıp oyun oynamak istiyor mu ?Bir haftadır gece herhangi bir saatte uyanıyor emzikle oynuyor, battaniye emiyor, yüz üstü dönüp minnacık beşikte sürünmeye çalışıyor ve kesinlikle geri uyumuyor. Şuanda saat 6.30 ve uyanmış kendi kendine sürünüyor, oyun oynuyor. Gece uykusu iyiydi niye böyle oldu anlamadım.
Elma haric hepsini yaptik kuzu. Basında buhar makineside açık. Soğanlı karanfilde var. Burnunuda sürekli sf ile açıp arada hastane tipi aspiratörle aciyorum. Ama öksürüğe care bulamadım. Daha 5aylik bile degil ki bir sey vereyim. Butun öksürük ve balgam atici tariflerde bal varKuzum kıyamam yabenimkininde burnu tıkalı ve açılmıyor. Covidden sonra kaldı genzi hurıl hırıl , horluyor resmen uyurken. Doktor sadece nemlendir SF ile dedi. Geçmiyor ama bilmiyorum
Peşinizi bırakmadı şu virüsler, hastalıklar ya. Burnu tıkalı mı canım? Odayı filan nemli tutsan faydası olur belki. Annem küçükken biz öksürünce elmayı pişirir hafif ılıkken boğazımıza sarardı bezle iyi gelirdi. Bilmiyorum minnoşa yapabilir misin ama zararsız bitkisel birşey denemek istersin belki.Başına da soğan kesip koy kokladıkça hem şifa olur hem nefesi öksürüğü açılır inşallah. Çok dua ediyorum inşallah bir an önce iyileşirsiniz Allah'ım korusun bebeklerimizi ya
İnşallah bir an önce iyileşir canım , Rabbim şafi ismyile şifa versin miniğineElma haric hepsini yaptik kuzu. Basında buhar makineside açık. Soğanlı karanfilde var. Burnunuda sürekli sf ile açıp arada hastane tipi aspiratörle aciyorum. Ama öksürüğe care bulamadım. Daha 5aylik bile degil ki bir sey vereyim. Butun öksürük ve balgam atici tariflerde bal varSu veriyorum azicik boğazı yumusasin diye bi de bol bol emziriyom. Atesi yok ama bana vücudu agriyormus gibi halsiz geldigi icin bir cay kaşığı calpol verdim inşallah iyi yapmisimdir
Bu gün şansıma 6da uyandı 1 saat sonra geri kendi uyudu. Gündüz de en fazla 2 saat uyuyor genelde. 2den fazla uyuduğu çok nadir. Gündüz çok uyumyyor da gece niye uyanıyor çözemedim. Gazı falan olsa neyse dicem de uyanıyor oynamak istiyor ya sinirlerim bozuluyor gecenin bir vakti6.30 bebeklerin aslında biyolojik kalkma saati canım sabah oluyor yavaş yavaş uyanması normal aslında. Ben olsam geri uyutmaya çalışmazdim sanırım, benimki de 7de uyanıyorakşam da ona göre yatırırsin. Ha mesela 3te 4te uyaniyorsa o ayrı. Öyle gecenin bir vakti uyanmalari yanlış hatırlamıyorsam gündüz fazla uyuyan bebekler yapıyormuş
7de uyaniyorsa 8 gibi uyutabilirsin kuzum. Saat olarak biraz yoruluyor olabilir sabah bu kadar erken uyaniyorsa. Tabi böyle erken saatlere alismak istiyorsanBu gün şansıma 6da uyandı 1 saat sonra geri kendi uyudu. Gündüz de en fazla 2 saat uyuyor genelde. 2den fazla uyuduğu çok nadir. Gündüz çok uyumyyor da gece niye uyanıyor çözemedim. Gazı falan olsa neyse dicem de uyanıyor oynamak istiyor ya sinirlerim bozuluyor gecenin bir vaktiakşamda en geç 9da uyur. Acaba yorgun uyuyor ondan mı uyanıyor diyeceğim 9da uyuyup 3dr yorgun uyanılır mı bilmiyorum
Hangi makineden almıştın canım?
Weewell kızlar 7 kavanozlu. Önce 4lü olanı almıştım, kargoda kırık geldi. İade ettim 7lisini aldım. 2 kez mayaladım ikisi de pastörize sütten. Gayet güzel oldu. Sütleri deniyorum şimdi damak tadınıza uyanı bulmak için.Kaç kavanozlu canım senin ki ne kadara almıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?