- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Sabah 7-7buçuk gibi uyanır genelde. O zamanlar sıkıntı olmuyor da. Ay bilemedim ya bu uyku meselesi kocaman bir kara delik gibi. Bir türlü çözemedim doğrusu nedir7de uyaniyorsa 8 gibi uyutabilirsin kuzum. Saat olarak biraz yoruluyor olabilir sabah bu kadar erken uyaniyorsa. Tabi böyle erken saatlere alismak istiyorsanhaliyle sabah sen de uyuyamıyorsun ama en azından akşam erken yatmış oluyor, insan biraz kafa dinliyor
Letgodan buldum da 180 lira ordan alsam bi sıkıntı yaşar mıyım acaba 7lisi o daWeewell kızlar 7 kavanozlu. Önce 4lü olanı almıştım, kargoda kırık geldi. İade ettim 7lisini aldım. 2 kez mayaladım ikisi de pastörize sütten. Gayet güzel oldu. Sütleri deniyorum şimdi damak tadınıza uyanı bulmak için.
550ye almıştım ama dün 450ye gördüm üzüldüm bir miktarTrendyol hepsi burada kontrol edin bazen daha ucuza oluyor birinde. Happycomtr satıcısından aldım.
O kadar mı iyi :)Gerekli mi bilmiyorum ama harika bişey canımyoğurdu çok güzel oluyor taş gibi. Çokta lezzetli. Durmadan yoğurt yiyoruz evde iyiki almışım diyorum yani
Letgodan buldum da 180 lira ordan alsam bi sıkıntı yaşar mıyım acaba 7lisi o da
Benimkide aynısını yapıyor. Dün gece defalarca kalktı. Aguluyor sesler çıkartıyor. Emziğini eline alıp onunla oyun oynuyor. Höö höö diye beni çağırıyorKızlar sizin bebekleriniz de gecenin bir yarısı uyanıp oyun oynamak istiyor mu ?Bir haftadır gece herhangi bir saatte uyanıyor emzikle oynuyor, battaniye emiyor, yüz üstü dönüp minnacık beşikte sürünmeye çalışıyor ve kesinlikle geri uyumuyor. Şuanda saat 6.30 ve uyanmış kendi kendine sürünüyor, oyun oynuyor. Gece uykusu iyiydi niye böyle oldu anlamadım.
Aynı şehirdeyiz ama kargoyla alım yapıcam mecbur gidemiyorum kiAynı şehirdeyseniz denersiniz. Ben letgodan aynı şehirde alış verim yaptım her birinden memnun kaldım. Şimdilerde 2000 TLye satılan bir ana kucağını 250 liraya almıştım 4-5 ay önce
Aynen bizimde battaniye emiyor iki bacağıyla beşiğe vuruyor sanırsın insaaat var aradada hö hö demeyi ihmal etmiyor ben uyandım kalkın dermiş glibiKızlar sizin bebekleriniz de gecenin bir yarısı uyanıp oyun oynamak istiyor mu ?Bir haftadır gece herhangi bir saatte uyanıyor emzikle oynuyor, battaniye emiyor, yüz üstü dönüp minnacık beşikte sürünmeye çalışıyor ve kesinlikle geri uyumuyor. Şuanda saat 6.30 ve uyanmış kendi kendine sürünüyor, oyun oynuyor. Gece uykusu iyiydi niye böyle oldu anlamadım.
Aynı şehirdeyiz ama kargoyla alım yapıcam mecbur gidemiyorum ki
Valla bilemiyorum kuzum. Bende öyle almayı düşündüm, sonra elektronik diye güvenemedim.Letgodan buldum da 180 lira ordan alsam bi sıkıntı yaşar mıyım acaba 7lisi o da
Kızlar sizin bebekleriniz de gecenin bir yarısı uyanıp oyun oynamak istiyor mu ?Bir haftadır gece herhangi bir saatte uyanıyor emzikle oynuyor, battaniye emiyor, yüz üstü dönüp minnacık beşikte sürünmeye çalışıyor ve kesinlikle geri uyumuyor. Şuanda saat 6.30 ve uyanmış kendi kendine sürünüyor, oyun oynuyor. Gece uykusu iyiydi niye böyle oldu anlamadım.
Ben emzirmeden hemen sonra uyutmaya başlıyorum canım 15-20dkyi buluyor genelde uyuması. Çok uykusu varsa da memede uyuya kalıyor. Uyku eğitmenleri memede ya da kucakta uyutmayın diyorlar ama emerken uyuyakalıyor mesela. Uyandırıp tekrar mı uyıtayım kıyamıyorum. Birde memede uyuması hoşuma gidiyor bazenKedilervekitaplar The yaa ne kadar güzel uyku düzeni oluşmuş bebeklerinizde. Emzirmeden ne kadar süre sonra uyutuyorsunuz peki.
Bende dişten şüpheleniyorum ama gelen giden yok hâlâ. Gece üçte uyanıp oynamayı nerden akıl ediyor anlamıyorum yaDişi çok ağrıdığında bir de atak haftasında maalesef öyle oluyor.
Oyundan ziyade bizimki dönmeye çabalıyor.
Altı buçukta kalkmışsa sabah olduğunu düşünüyordur ama ben gece 3 gibi diye düşündüm benimkinin terellelisi 3 te geliyor
Bende çok uykusuzum ya. Uyku akıyor gözümden resmen.Benimkide aynısını yapıyor. Dün gece defalarca kalktı. Aguluyor sesler çıkartıyor. Emziğini eline alıp onunla oyun oynuyor. Höö höö diye beni çağırıyorçok uykusuz kaldım.
Bizimki uyanınca başına birileri gelince başlıyor gülmeye. Çocuk bizi de uyandırdığı için öyle mutlu oluyor kiAynen bizimde battaniye emiyor iki bacağıyla beşiğe vuruyor sanırsın insaaat var aradada hö hö demeyi ihmal etmiyor ben uyandım kalkın dermiş glibi
Benimki inanılmaz tembel. En ufak dönme gayreti yok. Koyduğum gibi alıyorum hala.Bende çok uykusuzum ya. Uyku akıyor gözümden resmen.Valla benimki de aynı, emzikle aşk yaşıyor. Bakıyor ona gülüyor, agu bugu yapıyor. Sonra hop dönüyor sürünmeye çalışıyor ağlıyor
Canım mayanla alakalı olabilir mi sünmesiO kadar mı iyi :)
Ya benim yoğurdum taş gibi ama sünüyor :/
gıdamuhendisianlatiyor hesabı gar Instagram'da. Orda mayalamayı anlatıyor, ben ona birebir uyarak yaptım canım . Sünme olmadı çok şükür.O kadar mı iyi :)
Ya benim yoğurdum taş gibi ama sünüyor :/
Bizimki de birşey keşfedince krize girene kadar yapıyor onu. Çocuğun tek aktivitesi dönüp sürünmek oldu yaBenimki inanılmaz tembel. En ufak dönme gayreti yok. Koyduğum gibi alıyorum hala.
3,5 aylıktı döndü iki kere sonra bidaha yapmadı. Bence başardı ya zirvede bırakmak istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?