2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Sabah 7-7buçuk gibi uyanır genelde. O zamanlar sıkıntı olmuyor da. Ay bilemedim ya bu uyku meselesi kocaman bir kara delik gibi. Bir türlü çözemedim doğrusu nedir

Letgodan buldum da 180 lira ordan alsam bi sıkıntı yaşar mıyım acaba 7lisi o da

Letgodan buldum da 180 lira ordan alsam bi sıkıntı yaşar mıyım acaba 7lisi o da

Aynı şehirdeyseniz denersiniz. Ben letgodan aynı şehirde alış verim yaptım her birinden memnun kaldım. Şimdilerde 2000 TLye satılan bir ana kucağını 250 liraya almıştım 4-5 ay önce

Benimkide aynısını yapıyor. Dün gece defalarca kalktı. Aguluyor sesler çıkartıyor. Emziğini eline alıp onunla oyun oynuyor. Höö höö diye beni çağırıyor çok uykusuz kaldım.

Aynı şehirdeyseniz denersiniz. Ben letgodan aynı şehirde alış verim yaptım her birinden memnun kaldım. Şimdilerde 2000 TLye satılan bir ana kucağını 250 liraya almıştım 4-5 ay önce
Aynı şehirdeyiz ama kargoyla alım yapıcam mecbur gidemiyorum ki

Kizlar dun banyo yaptirdim ama sanirim biraz usuttum bebisimi. Surekli kucakta gezmek istiyor sanirim karni agriyor veya gazi var. Ne onerirsiniz ? Kiraz cekirdekli kemer isitip ise yarar mi ?

Aynen bizimde battaniye emiyor iki bacağıyla beşiğe vuruyor sanırsın insaaat var aradada hö hö demeyi ihmal etmiyor ben uyandım kalkın dermiş glibi

Dişi çok ağrıdığında bir de atak haftasında maalesef öyle oluyor.
Oyundan ziyade bizimki dönmeye çabalıyor.
Altı buçukta kalkmışsa sabah olduğunu düşünüyordur ama ben gece 3 gibi diye düşündüm benimkinin terellelisi 3 te geliyor

Kedilervekitaplar The yaa ne kadar güzel uyku düzeni oluşmuş bebeklerinizde. Emzirmeden ne kadar süre sonra uyutuyorsunuz peki.
Ben emzirmeden hemen sonra uyutmaya başlıyorum canım 15-20dkyi buluyor genelde uyuması. Çok uykusu varsa da memede uyuya kalıyor. Uyku eğitmenleri memede ya da kucakta uyutmayın diyorlar ama emerken uyuyakalıyor mesela. Uyandırıp tekrar mı uyıtayım kıyamıyorum. Birde memede uyuması hoşuma gidiyor bazen gece uykumuz iyi normalde. Bu ara çok uyanıyor sadece. Gündüz uykusu ise berbat

Bende dişten şüpheleniyorum ama gelen giden yok hâlâ. Gece üçte uyanıp oynamayı nerden akıl ediyor anlamıyorum ya benimki de gece uyurken yan dönüp yüz üstü dönüp uyumak istiyor. Geçen gün gündüz uykusunda normal yatırdım, yarım saat sonra uyandı. Bir baktım ayak ucuna dönmüş. Nasıl becerdi hiçbir fikrim yok

Benimkide aynısını yapıyor. Dün gece defalarca kalktı. Aguluyor sesler çıkartıyor. Emziğini eline alıp onunla oyun oynuyor. Höö höö diye beni çağırıyor çok uykusuz kaldım.
Bende çok uykusuzum ya. Uyku akıyor gözümden resmen. Valla benimki de aynı, emzikle aşk yaşıyor. Bakıyor ona gülüyor, agu bugu yapıyor. Sonra hop dönüyor sürünmeye çalışıyor ağlıyor

Aynen bizimde battaniye emiyor iki bacağıyla beşiğe vuruyor sanırsın insaaat var aradada hö hö demeyi ihmal etmiyor ben uyandım kalkın dermiş glibi
Bizimki uyanınca başına birileri gelince başlıyor gülmeye. Çocuk bizi de uyandırdığı için öyle mutlu oluyor ki tüm ev halkı onla uyanmak zorundaymış gibi

Bende çok uykusuzum ya. Uyku akıyor gözümden resmen. Valla benimki de aynı, emzikle aşk yaşıyor. Bakıyor ona gülüyor, agu bugu yapıyor. Sonra hop dönüyor sürünmeye çalışıyor ağlıyor
Benimki inanılmaz tembel. En ufak dönme gayreti yok. Koyduğum gibi alıyorum hala.
3,5 aylıktı döndü iki kere sonra bidaha yapmadı. Bence başardı ya zirvede bırakmak istedi

Benimki inanılmaz tembel. En ufak dönme gayreti yok. Koyduğum gibi alıyorum hala.
3,5 aylıktı döndü iki kere sonra bidaha yapmadı. Bence başardı ya zirvede bırakmak istedi
Bizimki de birşey keşfedince krize girene kadar yapıyor onu. Çocuğun tek aktivitesi dönüp sürünmek oldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…