2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar kayınvalidem oğlumu pusetle aşağı indirirken düşürdü tam kapıdan çıkıyodum ben de sese koştum kafası merdivenin üzerindeydi buz falan koyduk şişmesin diye bişey yok gibi duruyo şuan kızarıklık falan da kalmadı ama ben sinirimden çıldırmak üzereyim eşimin rahatlığı aşırı sinirlerimi bozuyor bi kere ben düşürür gibi oldum kafanı kırcam senin diye bağırdı bana, anasına tek bi laf etmedi

Bende düşürdüm bi.kere ve acilde buldum kendimi bi götür istersen sende

Canım içini rahatlatmak için bir götür kontrole istersen, Allah esirgesin yavrucağı. Ben de olsam çıldırırdım

Canımçok geçmiş olsun, birşey yoktur bence ama kusma, gözlerde kayma, uyku hali, ağlama gibi durumlar olursa götürün acile diyorlar. İçin rahat etmezse götür baksınlar bi.

Ayrıca bu anaları yapınca aman uf, biz yapınca vay efendim nasıl yaparsıncı adamlardan nefret ediyorum. Allah ıslah etsin valla ne diyim. Çok sinirlendim eşine.kayınvalidenden çok eşin kabahatli burda bence.

Kızlar destekli oturma ile ilgili bir doktor yorumu, dinlemek isteyen olursa diye bırakıyorum

Önce oğlunun sağlığı canım, bence hemen bir hastaneye götürün, baksınlar, ve bütün gece müşahade altında tutmanız lazım.
Eşine sonradan kızarsın

Bende düşürdüm bi.kere ve acilde buldum kendimi bi götür istersen sende

Canım içini rahatlatmak için bir götür kontrole istersen, Allah esirgesin yavrucağı. Ben de olsam çıldırırdım

Önce oğlunun sağlığı canım, bence hemen bir hastaneye götürün, baksınlar, ve bütün gece müşahade altında tutmanız lazım.
Eşine sonradan kızarsın
Kızlar çok sağolun, gözlemleyin dediler çok şükür kusma uyku hali vs yok,

Cok geçmiş olsun canım. InsAllah birsey olmamıştır

Benim de anca o kadar cikiyo. Sutum az da dgl aslinda cocugun kilo alimi fln iyi. Tahin ye cnm en cok o artiriyo gercekten. Stres yapma bi yandan da emzirdigumizi icin boyle galiba
Cok gecmis olsun cnm

Kızlar mama sandalyesi büyük kurtarıcı oldu gerçekten bizim için. Bu gün ilk kez bebeğim uyanıkken birşeyler yapabildim. Mama sandalyesine oturttum, yanıma aldım. Yemek yaptım, yoğurt mayaladım,mutfak topladım.o da sandalyesinde bir yandan oyun oynadı bir yandan beni izledi. Çocuk uyanıkken birşeyler yapmayı özlemişim resmen. Acele etmeden, koşturmadan birde meyve süzgeci aldım,onu kemirip duruyor .

Eklentiler

• IMG_20220307_192646.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 63
Ay ben de vermem vermem dedim , bir çılgınlık yapıp çocuğuma havuç falan yalattim. Çıldırıyor ya vermeyince ağlıyor bir daha vermeyeceğim dedim böyle yaparsan mama sandalyesinde düz durabiliyor mu kuzum? Nasıl bir sandalye aldın

Kız bende vermem 6 ay bitsin falan diyordum ama işte iç güdülerim beni ek gıdaya yönlendirdi bizimki de çok seviyor , değişik tatlar çok hoşuna gidiyor. Yoğurt yerken bir daha ver diye bacaklarını çırpıyor, kaşığı takip edip ağzına yanaştırırken gülüyor
Sandalyede tam düz duramıyor ama ben battaniyeyi kıvırıp sırtından karnına doğru sarıyprum beline, boşlukları kapatıyor sabit duruyor. Hafif yana doğru meylediyor çünkü daha minnaka101e gelmişti canım ucuz yollu birşey aldım. Msg markası 150 TL'ye almıştım.

Kızlar kızımın yüzü ağız kenarları para para kızardı .küçük bir alandı büyüdü egzama gibi kortizonlu krem verdiler ince tabaka 3 gün sür bırak dediler.sanırım kaşıntısını aldı.ama geçmedi .elide sürekli ağzında .bu arada 4. Ayımız bitti ön alt dişimizde çıktı biraz erken çıkarttık biz 2 aydan beri salya var.salyadan sonra oldu cikdide kuru

Benimkide sabah ilk ıykudundan kalktıktan sonra 2 saatte bir uyuyor 40 dakikayı geçmiyor.uyanınca emzirip kolumda sarmalayıp uzanırsak uzun uyuyor .onun dışında gündüz uykuları 40 dakikayı geçmiyor.elhamdulillah gece uykumuz iyi 2 kere emmeye uyanır geri uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…