Bence ondan olabilir ya marka değişikliği yap istersenHazır yoğurtla mayalamıştım. Ondan mı ki?
Tadı çok güzel. (ki ev yoğurdu çok sevmem.) kıvamı sert öyle sulanmıyor hemen. Ama kaşığa alınca sünüyor.
Bence ondan olabilir ya marka değişikliği yap istersen
Bende düşürdüm bi.kere ve acilde buldum kendimi bi götür istersen sendeKızlar kayınvalidem oğlumu pusetle aşağı indirirken düşürdü tam kapıdan çıkıyodum ben de sese koştum kafası merdivenin üzerindeydi buz falan koyduk şişmesin diye bişey yok gibi duruyo şuan kızarıklık falan da kalmadı ama ben sinirimden çıldırmak üzereyim eşimin rahatlığı aşırı sinirlerimi bozuyor bi kere ben düşürür gibi oldum kafanı kırcam senin diye bağırdı bana, anasına tek bi laf etmedi
Canım içini rahatlatmak için bir götür kontrole istersen, Allah esirgesin yavrucağı. Ben de olsam çıldırırdımKızlar kayınvalidem oğlumu pusetle aşağı indirirken düşürdü tam kapıdan çıkıyodum ben de sese koştum kafası merdivenin üzerindeydi buz falan koyduk şişmesin diye bişey yok gibi duruyo şuan kızarıklık falan da kalmadı ama ben sinirimden çıldırmak üzereyim eşimin rahatlığı aşırı sinirlerimi bozuyor bi kere ben düşürür gibi oldum kafanı kırcam senin diye bağırdı bana, anasına tek bi laf etmedi
Canımçok geçmiş olsun, birşey yoktur bence ama kusma, gözlerde kayma, uyku hali, ağlama gibi durumlar olursa götürün acile diyorlar. İçin rahat etmezse götür baksınlar bi.Kızlar kayınvalidem oğlumu pusetle aşağı indirirken düşürdü tam kapıdan çıkıyodum ben de sese koştum kafası merdivenin üzerindeydi buz falan koyduk şişmesin diye bişey yok gibi duruyo şuan kızarıklık falan da kalmadı ama ben sinirimden çıldırmak üzereyim eşimin rahatlığı aşırı sinirlerimi bozuyor bi kere ben düşürür gibi oldum kafanı kırcam senin diye bağırdı bana, anasına tek bi laf etmedi
Önce oğlunun sağlığı canım, bence hemen bir hastaneye götürün, baksınlar, ve bütün gece müşahade altında tutmanız lazım.Kızlar kayınvalidem oğlumu pusetle aşağı indirirken düşürdü tam kapıdan çıkıyodum ben de sese koştum kafası merdivenin üzerindeydi buz falan koyduk şişmesin diye bişey yok gibi duruyo şuan kızarıklık falan da kalmadı ama ben sinirimden çıldırmak üzereyim eşimin rahatlığı aşırı sinirlerimi bozuyor bi kere ben düşürür gibi oldum kafanı kırcam senin diye bağırdı bana, anasına tek bi laf etmedi
Bende düşürdüm bi.kere ve acilde buldum kendimi bi götür istersen sende
Canım içini rahatlatmak için bir götür kontrole istersen, Allah esirgesin yavrucağı. Ben de olsam çıldırırdım
Canımçok geçmiş olsun, birşey yoktur bence ama kusma, gözlerde kayma, uyku hali, ağlama gibi durumlar olursa götürün acile diyorlar. İçin rahat etmezse götür baksınlar bi.
Ayrıca bu anaları yapınca aman uf, biz yapınca vay efendim nasıl yaparsıncı adamlardan nefret ediyorum. Allah ıslah etsin valla ne diyim. Çok sinirlendim eşine.kayınvalidenden çok eşin kabahatli burda bence.
Kızlar çok sağolun, gözlemleyin dediler çok şükür kusma uyku hali vs yok,Önce oğlunun sağlığı canım, bence hemen bir hastaneye götürün, baksınlar, ve bütün gece müşahade altında tutmanız lazım.
Eşine sonradan kızarsın
Cok geçmiş olsun canım. InsAllah birsey olmamıştırKızlar kayınvalidem oğlumu pusetle aşağı indirirken düşürdü tam kapıdan çıkıyodum ben de sese koştum kafası merdivenin üzerindeydi buz falan koyduk şişmesin diye bişey yok gibi duruyo şuan kızarıklık falan da kalmadı ama ben sinirimden çıldırmak üzereyim eşimin rahatlığı aşırı sinirlerimi bozuyor bi kere ben düşürür gibi oldum kafanı kırcam senin diye bağırdı bana, anasına tek bi laf etmedi
Benim de anca o kadar cikiyo. Sutum az da dgl aslinda cocugun kilo alimi fln iyi. Tahin ye cnm en cok o artiriyo gercekten. Stres yapma bi yandan da emzirdigumizi icin boyle galibaTamam izleyim hemen çok teşekkür ederim.
Benim çıkmıyor süt çok moralim bozuk nasıl olacak bilmiyorum keşke çok daha önceden stok yapmaya başlasaydim çok kızıyorum kendime.. 20 dk sağıyorum 60 ml anca çıkıyor. Stres oldukça da azaldı sanki iyice. Bu kısır döngüden çıkmam lazım....
Cok gecmis olsun cnmKızlar kayınvalidem oğlumu pusetle aşağı indirirken düşürdü tam kapıdan çıkıyodum ben de sese koştum kafası merdivenin üzerindeydi buz falan koyduk şişmesin diye bişey yok gibi duruyo şuan kızarıklık falan da kalmadı ama ben sinirimden çıldırmak üzereyim eşimin rahatlığı aşırı sinirlerimi bozuyor bi kere ben düşürür gibi oldum kafanı kırcam senin diye bağırdı bana, anasına tek bi laf etmedi
Hangisi kızkızlar yeni bir emzik aldığımı söylemistim. Bugün bizimki emziği kabul etti masallah
Ay ben de vermem vermem dedim , bir çılgınlık yapıp çocuğuma havuç falan yalattim. Çıldırıyor ya vermeyince ağlıyorKızlar mama sandalyesi büyük kurtarıcı oldu gerçekten bizim için. Bu gün ilk kez bebeğim uyanıkken birşeyler yapabildim. Mama sandalyesine oturttum, yanıma aldım. Yemek yaptım, yoğurt mayaladım,mutfak topladım.o da sandalyesinde bir yandan oyun oynadı bir yandan beni izledi. Çocuk uyanıkken birşeyler yapmayı özlemişim resmen. Acele etmeden, koşturmadanbirde meyve süzgeci aldım,onu kemirip duruyor .
Kız bende vermem 6 ay bitsin falan diyordum ama işte iç güdülerim beni ek gıdaya yönlendirdiAy ben de vermem vermem dedim , bir çılgınlık yapıp çocuğuma havuç falan yalattim. Çıldırıyor ya vermeyince ağlıyorbir daha vermeyeceğim dedim böyle yaparsan mama sandalyesinde düz durabiliyor mu kuzum? Nasıl bir sandalye aldın
Bips keşke daha önce alsaymışım. Arkadaşımı dinleyipHangisi kız
Benimkide sabah ilk ıykudundan kalktıktan sonra 2 saatte bir uyuyor 40 dakikayı geçmiyor.uyanınca emzirip kolumda sarmalayıp uzanırsak uzun uyuyor .onun dışında gündüz uykuları 40 dakikayı geçmiyor.elhamdulillah gece uykumuz iyi 2 kere emmeye uyanır geri uyurAynen öyle canım dediğin gibi pek kasmamak lazım ama ara sıra bunalıyoruz işte napalım. Amaan canları sağolsun, iyi olsunlar da bu günler de geçer
Benim kızım bazen 30-45 dk arası uyuyor. Bazen 1 saat, bazen yatıyor 3 saat uyanmıyor. Uzun uyuduğu zamanlar neyi farklı yaptım diye bakıyorum bulamıyorumartık gece uyanmasın, gündüz bir şekilde idare ederim modundayım napayım . 6 ayda düzelir, 1 yaşta düzelir diye diye kendimi avutuyorum
Ben şok marketten probiyotik maya aldım canım, onla yapıyorum. Bağırsakları da güzel çalıştırıyor hem. Hazır maya dene bi bakalım olacakmı yine.
Aklımı çelmeBips keşke daha önce alsaymışım. Arkadaşımı dinleyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?