2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Atak haftasında mı acaba
Benim kızım da bu hafta atak haftası ndaydı
Çok zor ve sancılıydı
Ayy benimki de atak haftasındaymış. Bu ne böyle allah aşkına biri bitiyor 10 gün sonra yeni atak başlıyor. Resmen az rahatlatıp al bak rahatladın hadi dayan yeni çıldırmalara diyor

Ayy benimki de atak haftasındaymış. Bu ne böyle allah aşkına biri bitiyor 10 gün sonra yeni atak başlıyor. Resmen az rahatlatıp al bak rahatladın hadi dayan yeni çıldırmalara diyor
Ne atagi kız bir sonraki 6.ayda değil miydi ne ara 6 aylık oldu seninki

Kız şimdi sizim mesajları okuyunca baktım yine benim kızda atağa girmiş ya. Ne zaman bitiyor bu ataklar ben daha bittiğini anlamadan yenisine giriyor

Benim oğlanla Kedilervekitaplar ın kızı önden önden koşuyorlar. Benimkinin 6 aylık olmasına 14 gün kaldı

Bebekler desteksiz nezaman oturabilir mama sandalyesinde acaba?
Evet hatırlıyorum ben daha işten geliyordum sen doğuma gidiyorum diye yazmıştın ben de farklı sehirdeydim (İstanbul) ama Ankara'da doğum yapacağım için Allah'ım nolur benimki gelmesin diye dua ediyordum nitekim senden 40 gün sonra doğurmusum

Benim oğlanla Kedilervekitaplar ın kızı önden önden koşuyorlar. Benimkinin 6 aylık olmasına 14 gün kaldı

Bebekler desteksiz nezaman oturabilir mama sandalyesinde acaba?
Benimki doğdu doğalı atak döneminde, babası kılıklı

Bebeğe göre değişir heralde kuzum ya. Tek başına desteksiz oturan çocuk sandalyede de oturur diye düşünüyorum. Bizimki daha destekli oturuyor. Mama sandalyesine oturtunca da beline sırtına battaniye sarıp koyuyorum boşluklar kapansın, sağa sola kaymasın diye. Henüz tam dengesini sağlayamıyor çünkü.

Bugün 5 .ay kontrolümüz oldu. 7kg. Ek gida tattirmaya başla dedi dr.siz nasıl başladınız bugunn havuc haşladım püre halinde verdim 3 gün bunu denedikten sonra neye geçmeli yada neye geçtiniz.
10 unda 5 aylık olcaz bizde 7.750 gr dr gelişimi iyi 6 aydan önce başlamayın dedi. İlk oğlum da 5 bucukta başla 6.ay geç oluyor demişti yine 6 yı bekledim ama her dr neden farklı diyor acabayoğurtla başlamıştım yine öyle yapmayı düşünüyorum yoğurt, mevsim sebzeleri en son meyveler

Yok ya değildi babası dikkatli indiriyor diye takmayı akıl etmedim bende de hata var işte, valla çok iyi yapmışsın keşke ben de öyle yapsaydım ah ahh

Kızlar sma mama aldım benimki. Ağzını biberona sürmüyor nasıl alışır sizce

Kedilervekitaplar canım adın Meryem miydi hatırlayamadım, ek gıdaya geçince mama vermeyi bıraktın mı? Ben de öyle 1-2 kere veriyorum günde de merak ettim
Benim kız doğru düzgün mama içmedi hiç canım. Kaşıkla zar zor 30 ml anca içerdi döke saça. Mamayı da reddedince ben ek gıdaya başladım kendim. Şuan mama vermiyorum hiç. Günde iki kez ek gıda, geri kalan zamanlar hep anne sütü.

Benimki de içmiyor hele biberonla asla, ben de 30 ml verebiliyorum anca kaşıkla da yarısı dökülüyor galiba

Kızlar bebek arabası almayan varsa kesinlikle ama kesinlükle travel sistem almayın ben ilk cocuğumda oyle bi hata yaptm zar zor kullandım çok ağır bagaja zor sığıyo filan şmdi baston aldm bitane daha konforlu oluyo tavsiye ederm

Kabin boy aldım ben çok kullanışlı

Baby Boroosh marka canım benimkisi
Sanirim bende bu markayi alacagim.

Mamadus ve solomom larda bacagini keser mi diye endiselendim acikcasi.

Disa donuk rahat kullanabiliyormusun ?
Ve tek basina takip bebegi yerlestirmek, geri almak kolay mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…