Atak haftasında mı acabaAyyy bayılmak üzereyim. Kızım hiç uyumadı dün gece, hele gece 2den sonrası daha da feciydi. Bir de resmi bir işim vardı bu sabah, ona geldim, bayılmazsam iyidir
Ayy benimki de atak haftasındaymış. Bu ne böyle allah aşkına biri bitiyor 10 gün sonra yeni atak başlıyor. Resmen az rahatlatıp al bak rahatladın hadi dayan yeni çıldırmalara diyorAtak haftasında mı acaba
Benim kızım da bu hafta atak haftası ndaydı
Çok zor ve sancılıydı
Ne atagi kız bir sonraki 6.ayda değil miydiAyy benimki de atak haftasındaymış. Bu ne böyle allah aşkına biri bitiyor 10 gün sonra yeni atak başlıyor. Resmen az rahatlatıp al bak rahatladın hadi dayan yeni çıldırmalara diyor
Kız şimdi sizim mesajları okuyunca baktım yine benim kızda atağa girmiş ya. Ne zaman bitiyor bu ataklarAyy benimki de atak haftasındaymış. Bu ne böyle allah aşkına biri bitiyor 10 gün sonra yeni atak başlıyor. Resmen az rahatlatıp al bak rahatladın hadi dayan yeni çıldırmalara diyor
Benim oğlanlaNe atagi kız bir sonraki 6.ayda değil miydine ara 6 aylık oldu seninki
Evet hatırlıyorum ben daha işten geliyordum sen doğuma gidiyorum diye yazmıştınBenim oğlanlaKedilervekitaplar ın kızı önden önden koşuyorlar. Benimkinin 6 aylık olmasına 14 gün kaldı
Bebekler desteksiz nezaman oturabilir mama sandalyesinde acaba?
Benimki doğdu doğalı atak döneminde, babası kılıklıBenim oğlanlaKedilervekitaplar ın kızı önden önden koşuyorlar. Benimkinin 6 aylık olmasına 14 gün kaldı
Bebekler desteksiz nezaman oturabilir mama sandalyesinde acaba?
10 unda 5 aylık olcaz bizde 7.750 gr dr gelişimi iyi 6 aydan önce başlamayın dedi. İlk oğlum da 5 bucukta başla 6.ay geç oluyor demişti yine 6 yı bekledim ama her dr neden farklı diyor acabaBugün 5 .ay kontrolümüz oldu. 7kg. Ek gida tattirmaya başla dedi dr.siz nasıl başladınız bugunn havuc haşladım püre halinde verdim 3 gün bunu denedikten sonra neye geçmeli yada neye geçtiniz.
Yok ya değildi babası dikkatli indiriyor diye takmayı akıl etmedim bende de hata var işte, valla çok iyi yapmışsın keşke ben de öyle yapsaydım ah ahhÇok şükür. Kemeri bağlı değilmiydi?
Geçen gün eşimin ailesinin evinden çıkıyordum. Erkek kardeşine arabaya sen indir puseti dediler. 27 yaşında ufak da değil ama haba yağmurlu, ayağına da küçük numara terliği ucundan sokuverdi. İçim rahat etmiyor ben indiriyim dedim aldım elinden oğlumun pusetinikorktum valla
Olmaz ama canım, her zaman mutlaka takmalısın kemeriYok ya değildi babası dikkatli indiriyor diye takmayı akıl etmedim bende de hata var işte, valla çok iyi yapmışsın keşke ben de öyle yapsaydım ah ahh
Benim kız doğru düzgün mama içmedi hiç canım. Kaşıkla zar zor 30 ml anca içerdi döke saça. Mamayı da reddedince ben ek gıdaya başladım kendim. Şuan mama vermiyorum hiç. Günde iki kez ek gıda, geri kalan zamanlar hep anne sütü.Kedilervekitaplar canım adın Meryem miydi hatırlayamadım, ek gıdaya geçince mama vermeyi bıraktın mı? Ben de öyle 1-2 kere veriyorum günde de merak ettim
Benimki de içmiyor hele biberonla asla, ben de 30 ml verebiliyorum anca kaşıkla da yarısı dökülüyor galibaBenim kız doğru düzgün mama içmedi hiç canım. Kaşıkla zar zor 30 ml anca içerdi döke saça. Mamayı da reddedince ben ek gıdaya başladım kendim. Şuan mama vermiyorum hiç. Günde iki kez ek gıda, geri kalan zamanlar hep anne sütü.
Evet acı bi tecrübe oldu maalesef bundan sonra çok dikkat edicemOlmaz ama canım, her zaman mutlaka takmalısın kemeri
Evet o bi sonraki atak 6. AydaNe atagi kız bir sonraki 6.ayda değil miydine ara 6 aylık oldu seninki
Kabin boy aldım ben çok kullanışlıKızlar bebek arabası almayan varsa kesinlikle ama kesinlükle travel sistem almayın ben ilk cocuğumda oyle bi hata yaptm zar zor kullandım çok ağır bagaja zor sığıyo filan şmdi baston aldm bitane daha konforlu oluyo tavsiye ederm
Sanirim bende bu markayi alacagim.Baby Boroosh marka canım benimkisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?