2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kıyamam kuzuya ya. Peki dış çıkarması uykusunu vs etkiledi mi canım? Merak ediyorum doğrusu. Yani gerçekten gece boyu uyumamalar falan doğru mu

Kız nasıl bir mama sandalyesi kullanıyorsun ben hala alamadım

Benim de anca o kadar cikiyo. Sutum az da dgl aslinda cocugun kilo alimi fln iyi. Tahin ye cnm en cok o artiriyo gercekten. Stres yapma bi yandan da emzirdigumizi icin boyle galiba

Cok gecmis olsun cnm
Evet sanırım çocuğun emmesi ile pompa farklı olduğundan az çıkıyor. Benimkinin de kilo alımı iyi şimdilik çünkü. Sadece daha önceden stoklamam gerekirdi çok kızıyorum kendime keşke önceden başlasaydim diye. Bugünü atlattık çok şükür. Şimdi yarın için sağıyorum bakalım

Bugün 5 .ay kontrolümüz oldu. 7kg. Ek gida tattirmaya başla dedi dr.siz nasıl başladınız bugunn havuc haşladım püre halinde verdim 3 gün bunu denedikten sonra neye geçmeli yada neye geçtiniz.

Canım bizim gece uyumama sorunumuz hiç olmadı elhamdulillah.gün içerisinde özellikle akşsma doğru elleri ağzında hırslanıyor kaşıyor arada .onun dışında uykuda bi problem yaşamadık

Kıyamam kuzuya ya. Peki dış çıkarması uykusunu vs etkiledi mi canım? Merak ediyorum doğrusu. Yani gerçekten gece boyu uyumamalar falan doğru mu
Canım bizim gece uyumama sorunumuz hiç olmadı elhamdulillah.gün içerisinde özellikle akşsma doğru elleri ağzında hırslanıyor kaşıyor arada .onun dışında uykuda bi problem yaşamadık

Reactions: The
Yerim o minnak elleri ben

En ust kattaym canım yan komsumun sesınden uyuyamıyorm Bzım duvar onların balkonuna bıtısık bu kıs orada oturmaya karar vermısler gece 2-3 e kadar kahkaha sohbet muhabbetbende uyarmamak için direnıyrm

Yerim o minnak elleri ben
Canım bebişin nasıl?
Çok gecmiş olsn ben ilk bebeğim aylıkken dusurmustum pusetten şimdi korkudan pusete kızımı koyar koymaz kemeri baglıyrm canım herkes dıkkatlı davranmıyo bız olabıldıgınce tedbırı yuksek tutalım Rabbım korusun kollasn yavrularımızı

Mama sandalyesinde ayak koymak için yer olması daha uygunmuş. Ayaklar havada yemek yemeyi deneyin. En azından kalın ip kurdele gibi bişi bağla ayaklarının yetiştiği kısma.

Bugün 5 .ay kontrolümüz oldu. 7kg. Ek gida tattirmaya başla dedi dr.siz nasıl başladınız bugunn havuc haşladım püre halinde verdim 3 gün bunu denedikten sonra neye geçmeli yada neye geçtiniz.
Havuç
Patates
Balkabağı
Elma
Avakado
Armur şwklinde ileriliyorum şuanda. Avokadodan nefret etti benim minnoş

Ben o gün sana diyecektim böyle şeyleri çok dillendirme diye. Malesef bence insanın kendi çocuğuna bile nazar degdirdigini düşünüyorum benimki de 6da kalktı bakalım. Emmek de istemiyor, uyuyamıyor da. En azından saati 7 etmek için ayağımda sallıyorum şu an güne 6 da başlayabilecek cesaretim yok henüz

Kız nasıl bir mama sandalyesi kullanıyorsun ben hala alamadım
A101den aldım canım ucuz basit birşey,msg markası .
Hiç bilmiyordum canım , söylediğin iyi oldu teşekkür ederim. Yapayım hemen
Ben artık iyi şeyleri kendim de dillendirmiyorum, eşime bile söylemiyorum şöyle uyudu diye. Aklımdan bile geçirmemeye çalışıyorum nazar değer korkusuyla

İyi canım çok şükür bişeyi yok ya Allah korudu yavrumu vallahi, aynen öyle çok dikkat etmek gerekiyor herkes bizim gibi dikkatli düşünemiyor işte

İyi canım çok şükür bişeyi yok ya Allah korudu yavrumu vallahi, aynen öyle çok dikkat etmek gerekiyor herkes bizim gibi dikkatli düşünemiyor işte
Çok şükür. Kemeri bağlı değilmiydi?

Geçen gün eşimin ailesinin evinden çıkıyordum. Erkek kardeşine arabaya sen indir puseti dediler. 27 yaşında ufak da değil ama haba yağmurlu, ayağına da küçük numara terliği ucundan sokuverdi. İçim rahat etmiyor ben indiriyim dedim aldım elinden oğlumun pusetini korktum valla

Ayyy bayılmak üzereyim. Kızım hiç uyumadı dün gece, hele gece 2den sonrası daha da feciydi. Bir de resmi bir işim vardı bu sabah, ona geldim, bayılmazsam iyidir
Bence bazı gecelerde dolunay mı desem, havanın kendisi mi desem etkilitor bir şekilde bebekleri. Benimki de uyumadı. Gece 00.00 da zorla uyuttum sabaha kadar mık mık 100 kere kalktım. Sabah 9.00 da güne başladık şimdi. Nasıl yeticek 9 saatlik gece uykusu bu bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…