Kıyamam kuzuya ya. Peki dış çıkarması uykusunu vs etkiledi mi canım? Merak ediyorum doğrusu. Yani gerçekten gece boyu uyumamalar falan doğru muKızlar kızımın yüzü ağız kenarları para para kızardı .küçük bir alandı büyüdü egzama gibi kortizonlu krem verdiler ince tabaka 3 gün sür bırak dediler.sanırım kaşıntısını aldı.ama geçmedi .elide sürekli ağzında .bu arada 4. Ayımız bitti ön alt dişimizde çıktı biraz erken çıkarttık biz 2 aydan beri salya var.salyadan sonra oldu cikdide kuru
Kız nasıl bir mama sandalyesi kullanıyorsun ben hala alamadımKızlar mama sandalyesi büyük kurtarıcı oldu gerçekten bizim için. Bu gün ilk kez bebeğim uyanıkken birşeyler yapabildim. Mama sandalyesine oturttum, yanıma aldım. Yemek yaptım, yoğurt mayaladım,mutfak topladım.o da sandalyesinde bir yandan oyun oynadı bir yandan beni izledi. Çocuk uyanıkken birşeyler yapmayı özlemişim resmen. Acele etmeden, koşturmadanbirde meyve süzgeci aldım,onu kemirip duruyor .
Kız herkeszde farkli etki yapar bazen çıkarıyor geri kendi götürüyor bi bakıyom kemiriyor bi bakıyom incelemeye almışAklımı çelme
Evet sanırım çocuğun emmesi ile pompa farklı olduğundan az çıkıyor. Benimkinin de kilo alımı iyi şimdilik çünkü. Sadece daha önceden stoklamam gerekirdi çok kızıyorum kendime keşke önceden başlasaydim diye. Bugünü atlattık çok şükür. Şimdi yarın için sağıyorum bakalımBenim de anca o kadar cikiyo. Sutum az da dgl aslinda cocugun kilo alimi fln iyi. Tahin ye cnm en cok o artiriyo gercekten. Stres yapma bi yandan da emzirdigumizi icin boyle galiba
Cok gecmis olsun cnm
Kıyamam kuzuya ya. Peki dış çıkarması uykusunu vs etkiledi mi canım? Merak ediyorum doğrusu. Yani gerçekten gece boyu uyumamalar falan doğru mu
Canım bizim gece uyumama sorunumuz hiç olmadı elhamdulillah.gün içerisinde özellikle akşsma doğru elleri ağzında hırslanıyor kaşıyor arada .onun dışında uykuda bi problem yaşamadıkKıyamam kuzuya ya. Peki dış çıkarması uykusunu vs etkiledi mi canım? Merak ediyorum doğrusu. Yani gerçekten gece boyu uyumamalar falan doğru mu
Maşallah canımCanım bizim gece uyumama sorunumuz hiç olmadı elhamdulillah.gün içerisinde özellikle akşsma doğru elleri ağzında hırslanıyor kaşıyor arada .onun dışında uykuda bi problem yaşamadık
Yerim o minnak elleri benKızlar mama sandalyesi büyük kurtarıcı oldu gerçekten bizim için. Bu gün ilk kez bebeğim uyanıkken birşeyler yapabildim. Mama sandalyesine oturttum, yanıma aldım. Yemek yaptım, yoğurt mayaladım,mutfak topladım.o da sandalyesinde bir yandan oyun oynadı bir yandan beni izledi. Çocuk uyanıkken birşeyler yapmayı özlemişim resmen. Acele etmeden, koşturmadanbirde meyve süzgeci aldım,onu kemirip duruyor .
En ust kattaym canım yan komsumun sesınden uyuyamıyormCanım birebir aynı durumdayım ben de. Hele bir süpürmeye başlıyorlar tüm eşyaları ittire ittire, sanki ev yıkılıyor. Bir evde her gün eşya çekilir mi ya? 2 yaşında bebek var bi de, eline geçen her şeyi tek tek yere atıyor gümm diye. Genel bir gürültü olsa uyuyor ama o ani seslerde müzik açmış olsam bile sıçrayarak uyanıyor yavrum. Taşınırsak en üst kat istiyorum valla, sıkıntısı çok ama millet tepende tepişmiyor en azından.
Canım bebişin nasıl?Yerim o minnak elleri ben
Kız bende vermem 6 ay bitsin falan diyordum ama işte iç güdülerim beni ek gıdaya yönlendirdibizimki de çok seviyor , değişik tatlar çok hoşuna gidiyor. Yoğurt yerken bir daha ver diye bacaklarını çırpıyor, kaşığı takip edip ağzına yanaştırırken gülüyor
Sandalyede tam düz duramıyor ama ben battaniyeyi kıvırıp sırtından karnına doğru sarıyprum beline, boşlukları kapatıyor sabit duruyor. Hafif yana doğru meylediyor çünkü daha minnaka101e gelmişti canım ucuz yollu birşey aldım. Msg markası 150 TL'ye almıştım.
HavuçBugün 5 .ay kontrolümüz oldu. 7kg. Ek gida tattirmaya başla dedi dr.siz nasıl başladınız bugunn havuc haşladım püre halinde verdim 3 gün bunu denedikten sonra neye geçmeli yada neye geçtiniz.
Ben o gün sana diyecektim böyle şeyleri çok dillendirme diye. Malesef bence insanın kendi çocuğuna bile nazar degdirdigini düşünüyorumResmen kendi ayağıma sıktımburda gündüz uykuları düzeldi diye yazdım. Nasıl nazar ettim kendimeee. Bu çocuk uyumuyor. Gece sabaha kadar mık mık. 100 kere kalktım galiba. Sabahın köründe kalktı 00.00 da zorla ağlatarak uyuttum.
A101den aldım canım ucuz basit birşey,msg markası .Kız nasıl bir mama sandalyesi kullanıyorsun ben hala alamadım
Hiç bilmiyordum canım , söylediğin iyi oldu teşekkür ederim. Yapayım hemenMama sandalyesinde ayak koymak için yer olması daha uygunmuş. Ayaklar havada yemek yemeyi deneyin. En azından kalın ip kurdele gibi bişi bağla ayaklarının yetiştiği kısma.
Havuç
Patates
Balkabağı
Elma
Avakado
Armur şwklinde ileriliyorum şuanda. Avokadodan nefret etti benim minnoş
Ben artık iyi şeyleri kendim de dillendirmiyorum, eşime bile söylemiyorum şöyle uyudu diye. Aklımdan bile geçirmemeye çalışıyorum nazar değer korkusuylaResmen kendi ayağıma sıktımburda gündüz uykuları düzeldi diye yazdım. Nasıl nazar ettim kendimeee. Bu çocuk uyumuyor. Gece sabaha kadar mık mık. 100 kere kalktım galiba. Sabahın köründe kalktı 00.00 da zorla ağlatarak uyuttum.
İyi canım çok şükür bişeyi yok ya Allah korudu yavrumu vallahi, aynen öyle çok dikkat etmek gerekiyor herkes bizim gibi dikkatli düşünemiyor işteCanım bebişin nasıl?
Çok gecmiş olsn ben ilk bebeğim aylıkken dusurmustum pusetten şimdi korkudan pusete kızımı koyar koymaz kemeri baglıyrm canım herkes dıkkatlı davranmıyo bız olabıldıgınce tedbırı yuksek tutalımRabbım korusun kollasn yavrularımızı
Çok şükür. Kemeri bağlı değilmiydi?İyi canım çok şükür bişeyi yok ya Allah korudu yavrumu vallahi, aynen öyle çok dikkat etmek gerekiyor herkes bizim gibi dikkatli düşünemiyor işte
Bence bazı gecelerde dolunay mı desem, havanın kendisi mi desem etkilitor bir şekilde bebekleri. Benimki de uyumadı. Gece 00.00 da zorla uyuttum sabaha kadar mık mık 100 kere kalktım. Sabah 9.00 da güne başladık şimdi. Nasıl yeticek 9 saatlik gece uykusu bu bebişeAyyy bayılmak üzereyim. Kızım hiç uyumadı dün gece, hele gece 2den sonrası daha da feciydi. Bir de resmi bir işim vardı bu sabah, ona geldim, bayılmazsam iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?