- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Kızlar sma mama aldım benimki. Ağzını biberona sürmüyor nasıl alışır sizce
Benimki de içmiyor hele biberonla asla, ben de 30 ml verebiliyorum anca kaşıkla da yarısı dökülüyor galiba
Bebek desteksiz oturamıyor ya şuanda, nasıl rahat editor arabanın içinde?Kızlar bebek arabası almayan varsa kesinlikle ama kesinlükle travel sistem almayın ben ilk cocuğumda oyle bi hata yaptm zar zor kullandım çok ağır bagaja zor sığıyo filan şmdi baston aldm bitane daha konforlu oluyo tavsiye ederm
Benimki de suya bayılıyor mesela, biberonu yutacak neredeyse. 30 mllik minik su biberonu. Ama mamayı istemiyor, diliyle itiyorBenimki de içmiyor hele biberonla asla, ben de 30 ml verebiliyorum anca kaşıkla da yarısı dökülüyor galiba
Dışa dönük kullanmadım canım ama bildiğim kadarıyla bu dönemde tavsiye edilmiyor. Onun dışında ben genelde tek başımayken kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Sanirim bende bu markayi alacagim.
Mamadus ve solomom larda bacagini keser mi diye endiselendim acikcasi.
Disa donuk rahat kullanabiliyormusun ?
Ve tek basina takip bebegi yerlestirmek, geri almak kolay mi?
Kiyamam ya gecmis olsun canim. Neyle temizliyorsun burnunu.Kızlar oğlum hasta oldu, burnu çok tıkalı ve ara ara öksürüyor. Haftasonu kardeşime gitmiştik, yeğenim hastaydı, geldi bir de bebeğin üstüne hapşurdu kaşla göz arasında, ondan bulaştı sanırım.
Doktora götürdüm günde 1-2 kez burnunu temizle dedi bir de fitil verdi gece rahat yatsın diye. 1-2 kezle kalsam çocuk hiç nefes alamaz o yüzden tıkandıkça temizliyorum ben. Başka ne yapmalıyım, ne iyi gelir? Ciğerleri temizmiş gerçi ama onu öyle hırıl hırıl nefes almaya çalışırken görünce çok moralim bozuluyor
Çok geçmiş olsun canım. Burnunu sürekli temizlemekten başka yapacak pek bir şey yok. Sürekli emzirmeye çalış. Doktor bana ıhlamur kaynatıp onu verebilirsin demişti, onu vermiştim az az. Başka da bir şey yapamamistim, kendim yiyip içiyordum bir şeyler sürekli, sütten ona da geçsin diyeKızlar oğlum hasta oldu, burnu çok tıkalı ve ara ara öksürüyor. Haftasonu kardeşime gitmiştik, yeğenim hastaydı, geldi bir de bebeğin üstüne hapşurdu kaşla göz arasında, ondan bulaştı sanırım.
Doktora götürdüm günde 1-2 kez burnunu temizle dedi bir de fitil verdi gece rahat yatsın diye. 1-2 kezle kalsam çocuk hiç nefes alamaz o yüzden tıkandıkça temizliyorum ben. Başka ne yapmalıyım, ne iyi gelir? Ciğerleri temizmiş gerçi ama onu öyle hırıl hırıl nefes almaya çalışırken görünce çok moralim bozuluyor
Serum fizyolojik sıkıyorum canım ama öyle tamamen açamıyorum açıkçası. Zaten görünürde de bişi yok ama burnu tıkalı işteKiyamam ya gecmis olsun canim. Neyle temizliyorsun burnunu.
Çok geçmiş olsn oğlum 2 aylıkken kovid olduk onunda burnu aşırı tıkanıyordu yarm saate sf sıkıp aspiratörle çekiyordm anca öyle rahatlıyorlar odaya kaynamış su içine vicks koyabilirsin ya da cold mix varsa yattıgı yere damlatabilirsin soğan da iyi geliyor umarım çabucak toparlarSerum fizyolojik sıkıyorum canım ama öyle tamamen açamıyorum açıkçası. Zaten görünürde de bişi yok ama burnu tıkalı işte
Ay kendi şehrimizde karda kışta fıldır fıldır gezdik o kadar bir şey olmadı, İstanbul’da ilk haftadan pert oldu çocuğum.
Hangisini aldın iyi yapmıssınKabin boy aldım ben çok kullanışlı
Henüz kullanmadık . Ama komple yatıyo arkası. yenidoğandan itibaren kullanılıyo bazı pusetler benmkide onlardanBenim oğlan da mecbur kaldığımda mama verdim aç bekledi içmedi. Meğer biberonu içemiyormuş. Çay bardağıyla içirmeyi deneyin, şaşıracaksınız.
Bebek desteksiz oturamıyor ya şuanda, nasıl rahat editor arabanın içinde?
Bol bol burnunu yıka serumla hergun güzel bi duş aldr rahatlar ara ara su ver iyi gelir bol bol emzir bideKızlar oğlum hasta oldu, burnu çok tıkalı ve ara ara öksürüyor. Haftasonu kardeşime gitmiştik, yeğenim hastaydı, geldi bir de bebeğin üstüne hapşurdu kaşla göz arasında, ondan bulaştı sanırım.
Bruno tarzi birsey nasil olur acaba, ben hic kullanmadiim amakullanan varsa aciklarsa iyi olabilirSerum fizyolojik sıkıyorum canım ama öyle tamamen açamıyorum açıkçası. Zaten görünürde de bişi yok ama burnu tıkalı işte
Ay kendi şehrimizde karda kışta fıldır fıldır gezdik o kadar bir şey olmadı, İstanbul’da ilk haftadan pert oldu çocuğum.
Benimki suyu da içmedi ya o küçük biberondaBenimki de suya bayılıyor mesela, biberonu yutacak neredeyse. 30 mllik minik su biberonu. Ama mamayı istemiyor, diliyle itiyor
Valla ben de kendime çocuk yapmışım arkadaşım, baba iskele babası, dün gece kız hiç uyumayınca çıngar çıkardım da kendine geldi, bugün soruyor nasıl yArdım edeyim diye. Sen de açık konuş benceKizlar canim cok sıkkın ve anlatabilecegim kimse yok. Ben cok bunaldim. Bebegimi cok seviyorum ama tek basina bakmak cok zor oluyor cok bunaliyorum, kendimi caresiz hissediyorum. Esimin ailesinden hic destek yok cok yorucu oluyor. Eşimde ben yapamam,uyutamiyorum vs bebis uyuyunca biraz sohbet ederiz diyorum uyuyakaliyo. Veya elinde telefon. Zaten artik ortak muhabbet edicek konu bile bulamiyoruz. İsteyken aradiginda iiiyim senden oteye gecmiyor konusmamiz. Geceleride agladiginda uyancak diye baska odada yatiyor. Kendime cocuk yapmisim gibi bir his. Aklima bosanmak bile gelmeye basladi.
Yarın deniyim bakalımBenim oğlan da mecbur kaldığımda mama verdim aç bekledi içmedi. Meğer biberonu içemiyormuş. Çay bardağıyla içirmeyi deneyin, şaşıracaksınız.
Bebek desteksiz oturamıyor ya şuanda, nasıl rahat editor arabanın içinde?
Bruno tarzı degil bendeki ama elektrik süpürgesine baglanan tarzda baby vac. Bir kac gundur bizde felaket durumdayiz belki okumussunuzdur. Cok yardimci oldu bana valla sabah aksam çektirdim. Memnunum yani. Ama simdi tekrar alacak olsam pratikliginden dolayi elektrikli tercih ederdim.Bruno tarzi birsey nasil olur acaba, ben hic kullanmadiim amakullanan varsa aciklarsa iyi olabilir
Sık sık burnunu temizlicen başka yapcak hiç bir şey yok bide bol bol emzir daha çabuk toparlanır ins. Ben kucağıma alıp hafif basını eğip şırıngayla sıkıyorum burnu daha rahat temizleniyorKızlar oğlum hasta oldu, burnu çok tıkalı ve ara ara öksürüyor. Haftasonu kardeşime gitmiştik, yeğenim hastaydı, geldi bir de bebeğin üstüne hapşurdu kaşla göz arasında, ondan bulaştı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?