2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar sma mama aldım benimki. Ağzını biberona sürmüyor nasıl alışır sizce

Benimki de içmiyor hele biberonla asla, ben de 30 ml verebiliyorum anca kaşıkla da yarısı dökülüyor galiba

Benim oğlan da mecbur kaldığımda mama verdim aç bekledi içmedi. Meğer biberonu içemiyormuş. Çay bardağıyla içirmeyi deneyin, şaşıracaksınız.

Bebek desteksiz oturamıyor ya şuanda, nasıl rahat editor arabanın içinde?

Sanirim bende bu markayi alacagim.

Mamadus ve solomom larda bacagini keser mi diye endiselendim acikcasi.

Disa donuk rahat kullanabiliyormusun ?
Ve tek basina takip bebegi yerlestirmek, geri almak kolay mi?
Dışa dönük kullanmadım canım ama bildiğim kadarıyla bu dönemde tavsiye edilmiyor. Onun dışında ben genelde tek başımayken kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Kızlar oğlum hasta oldu, burnu çok tıkalı ve ara ara öksürüyor. Haftasonu kardeşime gitmiştik, yeğenim hastaydı, geldi bir de bebeğin üstüne hapşurdu kaşla göz arasında, ondan bulaştı sanırım.

Doktora götürdüm günde 1-2 kez burnunu temizle dedi bir de fitil verdi gece rahat yatsın diye. 1-2 kezle kalsam çocuk hiç nefes alamaz o yüzden tıkandıkça temizliyorum ben. Başka ne yapmalıyım, ne iyi gelir? Ciğerleri temizmiş gerçi ama onu öyle hırıl hırıl nefes almaya çalışırken görünce çok moralim bozuluyor

Kiyamam ya gecmis olsun canim. Neyle temizliyorsun burnunu.

Çok geçmiş olsun canım. Burnunu sürekli temizlemekten başka yapacak pek bir şey yok. Sürekli emzirmeye çalış. Doktor bana ıhlamur kaynatıp onu verebilirsin demişti, onu vermiştim az az. Başka da bir şey yapamamistim, kendim yiyip içiyordum bir şeyler sürekli, sütten ona da geçsin diye

Kiyamam ya gecmis olsun canim. Neyle temizliyorsun burnunu.
Serum fizyolojik sıkıyorum canım ama öyle tamamen açamıyorum açıkçası. Zaten görünürde de bişi yok ama burnu tıkalı işte

Ay kendi şehrimizde karda kışta fıldır fıldır gezdik o kadar bir şey olmadı, İstanbul’da ilk haftadan pert oldu çocuğum.

Çok geçmiş olsn oğlum 2 aylıkken kovid olduk onunda burnu aşırı tıkanıyordu yarm saate sf sıkıp aspiratörle çekiyordm anca öyle rahatlıyorlar odaya kaynamış su içine vicks koyabilirsin ya da cold mix varsa yattıgı yere damlatabilirsin soğan da iyi geliyor umarım çabucak toparlar

Henüz kullanmadık . Ama komple yatıyo arkası. yenidoğandan itibaren kullanılıyo bazı pusetler benmkide onlardan

Reactions: The
Bol bol burnunu yıka serumla hergun güzel bi duş aldr rahatlar ara ara su ver iyi gelir bol bol emzir bide
Ve gece uyurken bebeğin basucuna soğanı dörde bölüp karanfil batır iyi gelir bu kadar

Bruno tarzi birsey nasil olur acaba, ben hic kullanmadiim amakullanan varsa aciklarsa iyi olabilir

Kizlar canim cok sıkkın ve anlatabilecegim kimse yok. Ben cok bunaldim. Bebegimi cok seviyorum ama tek basina bakmak cok zor oluyor cok bunaliyorum, kendimi caresiz hissediyorum. Esimin ailesinden hic destek yok cok yorucu oluyor. Eşimde ben yapamam,uyutamiyorum vs bebis uyuyunca biraz sohbet ederiz diyorum uyuyakaliyo. Veya elinde telefon. Zaten artik ortak muhabbet edicek konu bile bulamiyoruz. İsteyken aradiginda iiiyim senden oteye gecmiyor konusmamiz. Geceleride agladiginda uyancak diye baska odada yatiyor. Kendime cocuk yapmisim gibi bir his. Aklima bosanmak bile gelmeye basladi.

Valla ben de kendime çocuk yapmışım arkadaşım, baba iskele babası, dün gece kız hiç uyumayınca çıngar çıkardım da kendine geldi, bugün soruyor nasıl yArdım edeyim diye. Sen de açık konuş bence

Yarın deniyim bakalım azıcık ayran vermiştim aşırı iştahla içiyo gibiydi çok enteresan ya

Bruno tarzi birsey nasil olur acaba, ben hic kullanmadiim amakullanan varsa aciklarsa iyi olabilir
Bruno tarzı degil bendeki ama elektrik süpürgesine baglanan tarzda baby vac. Bir kac gundur bizde felaket durumdayiz belki okumussunuzdur. Cok yardimci oldu bana valla sabah aksam çektirdim. Memnunum yani. Ama simdi tekrar alacak olsam pratikliginden dolayi elektrikli tercih ederdim. hannel kuzu cok gecmis olsun. Bizde felaket durumdayiz ne zaman tikansa sf sıkıp çekiyorum. Yoksa imkani yok nefes alamiyor yavrum. Ekstra başında sogan karanfil var ve mendile cold mix damlatıp baş ucuna koyduk. Biraz daha büyüyünceye kadar bunlari yapabiliriz sadece Hic bir yavru hasta olmasin

Biz de komple korona olduk. Bebeğin ateşi dün 39 a kadar çıktı. Ilık banyo, kompres ve calpolle biraz hafifletebildik ama bitmedi hala ateş. Burun temizliğini şırıngayla yapıtoruz biz. Minik serumlarla olmuyor. Hastanede hemşire gibi yapıyoruz. Büyük serum poşeitnden enjektöre alıyoruz 10 ml sonra bebek yan yatarken bir burundan hızlıca basıyoruz suyu siğer delikten çıkıyor.

Kızlar, benim kızım gece meme istediğinde 1 saat sürüyor meme emmesi, hep böyle. Sizin bebeler de böyle mi? Uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum

Sık sık burnunu temizlicen başka yapcak hiç bir şey yok bide bol bol emzir daha çabuk toparlanır ins. Ben kucağıma alıp hafif basını eğip şırıngayla sıkıyorum burnu daha rahat temizleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…