Bizimki maalesef 2 dakka hep. Bazen 1 dakkaKızlar, benim kızım gece meme istediğinde 1 saat sürüyor meme emmesi, hep böyle. Sizin bebeler de böyle mi? Uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum
Aklımı çelme
Kızlar ya bu demir ilacı ishal yapıyo mu bebişleri? Günde bi kaç kere yapmaya başladı normalde bi kaç günde bi yapıyodu şaşırıyorum valla
Bence bazı gecelerde dolunay mı desem, havanın kendisi mi desem etkilitor bir şekilde bebekleri. Benimki de uyumadı. Gece 00.00 da zorla uyuttum sabaha kadar mık mık 100 kere kalktım. Sabah 9.00 da güne başladık şimdi. Nasıl yeticek 9 saatlik gece uykusu bu bebişe
Benim oğlanlaKedilervekitaplar ın kızı önden önden koşuyorlar. Benimkinin 6 aylık olmasına 14 gün kaldı
Bebekler desteksiz nezaman oturabilir mama sandalyesinde acaba?
Benimki doğdu doğalı atak döneminde, babası kılıklı
Bebeğe göre değişir heralde kuzum ya. Tek başına desteksiz oturan çocuk sandalyede de oturur diye düşünüyorum. Bizimki daha destekli oturuyor. Mama sandalyesine oturtunca da beline sırtına battaniye sarıp koyuyorum boşluklar kapansın, sağa sola kaymasın diye. Henüz tam dengesini sağlayamıyor çünkü.
Valla bende vermiyorum. Gidip kan değerlerine baktiririm. Biraz daha büyüsün.Demir ilacı deme yaçok moralim bozuluyor o kadar ağrı yaptı ki veremiyorum.
İshal yaptı ayrıca benim kızımda da.
Ben anlayamıyorum ağrı yaptı mı acaba ama çok ağrısı olsa anlaşılırdı herhalde ya, ıkınıyor ama sürekliDemir ilacı deme yaçok moralim bozuluyor o kadar ağrı yaptı ki veremiyorum.
İshal yaptı ayrıca benim kızımda da.
Bizimki meğerse yatmaktan sıkılmış, sürünmekten sıkılmış. Mama sandalyesinde oturunca çok mutlu oluyorBen henüz mana sandalyesi almadım. Ana kucağında besliyorum.
Ancak bir kaç kez deneyimledim. Eğer önüne ince bir battaniye koyarsam çok rahat duruyor.
Bir de annem yürüteç almış. Sürekli koymuyorum ama çamaşır asarken mesela oturtuyorum içine. Bir kaç günde destekli oturması bile düzeldi,daha az destek veriyorum. Hala dönmüyor ama başka çılgın hareketleri varpusetin kemerini açmaya çalışıyor, poposunu kaldırıyor. Hiç istemiyor
Beşiğin kafasına yakın tarafına koyuyorum oda pis kokuyor ama işe yarıyor. Bize dr sadece sf sık çekme demişti sıkıp hemen kucaklayıp sırtına vuruyorumKızlar soğanla karanfili denedim dün gece de siz nasıl yapıyorsunuz yaaaaa çok kötü kokuyorDayanamayıp attım bir süre sonra
Tıkadıkça temizliyorum dediğiniz gibi ama şırıngayla temizlemeye hala korkuyorum. Maşallah bugün bir tık daha iyi gibi bebito ama hala nefes alamıyor maalesef
Bestiron kullanıyoruz çok şükür olumsuz bi yan etki yapmadı hatta 2,3 günde bir gelen kaka düzene girdi içerisinde zeytinyağı olduğu için sanırım siz hangisini kullanıyorsunuzKızlar ya bu demir ilacı ishal yapıyo mu bebişleri? Günde bi kaç kere yapmaya başladı normalde bi kaç günde bi yapıyodu şaşırıyorum valla
Ben anlayamıyorum ağrı yaptı mı acaba ama çok ağrısı olsa anlaşılırdı herhalde ya, ıkınıyor ama sürekli
Bizimki meğerse yatmaktan sıkılmış, sürünmekten sıkılmış. Mama sandalyesinde oturunca çok mutlu oluyorve dediğin gibi oturttukça daha da düzeliyor oturmaları gelişiyor. Benimki de iyice yana devrilip sandalyenin kemerini dişliyor
Valla bende vermiyorum. Gidip kan değerlerine baktiririm. Biraz daha büyüsün.
Benimkide öyle bende dişten mi acaba diyodumKızlar ya bu demir ilacı ishal yapıyo mu bebişleri? Günde bi kaç kere yapmaya başladı normalde bi kaç günde bi yapıyodu şaşırıyorum valla
Pusette duruyor ama bebek arabasına oturamaz şuanda. Yatar pozisyonda da durmaz asla. Pusete de sığmıyor ama kullanıyorum genede.Henüz kullanmadık . Ama komple yatıyo arkası. yenidoğandan itibaren kullanılıyo bazı pusetler benmkide onlardan
Benimki 2-3 dk emiyor maalesef. Seninki de fazla uzun emiyormuş. Emzik denesen gece?Kızlar, benim kızım gece meme istediğinde 1 saat sürüyor meme emmesi, hep böyle. Sizin bebeler de böyle mi? Uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum
Kızlar soğanla karanfili denedim dün gece de siz nasıl yapıyorsunuz yaaaaa çok kötü kokuyorDayanamayıp attım bir süre sonra
Tıkadıkça temizliyorum dediğiniz gibi ama şırıngayla temizlemeye hala korkuyorum. Maşallah bugün bir tık daha iyi gibi bebito ama hala nefes alamıyor maalesef
Kızlar bebeğim 1 hafta sonra 5 aylık olcak meme emiyor ama gğnde 2-3 defa mama veriyom bu ara memede sinirleniyo sanırım akış istediği için . Acaba kaşık mama versem olur mu vereniniz var mı ve günde k defa veriyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?