2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar ya bu demir ilacı ishal yapıyo mu bebişleri? Günde bi kaç kere yapmaya başladı normalde bi kaç günde bi yapıyodu şaşırıyorum valla

Kızlar ya bu demir ilacı ishal yapıyo mu bebişleri? Günde bi kaç kere yapmaya başladı normalde bi kaç günde bi yapıyodu şaşırıyorum valla

Demir ilacı deme ya çok moralim bozuluyor o kadar ağrı yaptı ki veremiyorum.
İshal yaptı ayrıca benim kızımda da.

Kesinlikle katılıyorum. Gökyüzünde ne oluyor bilmiyorum ama gece o kadar çok kalktım ki. :/

Ben henüz mana sandalyesi almadım. Ana kucağında besliyorum.
Ancak bir kaç kez deneyimledim. Eğer önüne ince bir battaniye koyarsam çok rahat duruyor.
Bir de annem yürüteç almış. Sürekli koymuyorum ama çamaşır asarken mesela oturtuyorum içine. Bir kaç günde destekli oturması bile düzeldi,daha az destek veriyorum. Hala dönmüyor ama başka çılgın hareketleri var pusetin kemerini açmaya çalışıyor, poposunu kaldırıyor. Hiç istemiyor

Kızlar soğanla karanfili denedim dün gece de siz nasıl yapıyorsunuz yaaaaa çok kötü kokuyor Dayanamayıp attım bir süre sonra

Tıkadıkça temizliyorum dediğiniz gibi ama şırıngayla temizlemeye hala korkuyorum. Maşallah bugün bir tık daha iyi gibi bebito ama hala nefes alamıyor maalesef

Demir ilacı deme ya çok moralim bozuluyor o kadar ağrı yaptı ki veremiyorum.
İshal yaptı ayrıca benim kızımda da.
Ben anlayamıyorum ağrı yaptı mı acaba ama çok ağrısı olsa anlaşılırdı herhalde ya, ıkınıyor ama sürekli

Bizimki meğerse yatmaktan sıkılmış, sürünmekten sıkılmış. Mama sandalyesinde oturunca çok mutlu oluyor ve dediğin gibi oturttukça daha da düzeliyor oturmaları gelişiyor. Benimki de iyice yana devrilip sandalyenin kemerini dişliyor

Beşiğin kafasına yakın tarafına koyuyorum oda pis kokuyor ama işe yarıyor. Bize dr sadece sf sık çekme demişti sıkıp hemen kucaklayıp sırtına vuruyorum

Bestiron
Bestiron kullanıyoruz çok şükür olumsuz bi yan etki yapmadı hatta 2,3 günde bir gelen kaka düzene girdi içerisinde zeytinyağı olduğu için sanırım siz hangisini kullanıyorsunuz

Çok komik ve tatlı bir hale bürünüyorlar büyüdükçe ama elimde kolumda hal kalmadı
Ek gıda meselesi nasıl gidiyor ya

Kızlar bebeğim 1 hafta sonra 5 aylık olcak meme emiyor ama gğnde 2-3 defa mama veriyom bu ara memede sinirleniyo sanırım akış istediği için . Acaba kaşık mama versem olur mu vereniniz var mı ve günde k defa veriyosunuz

Henüz kullanmadık . Ama komple yatıyo arkası. yenidoğandan itibaren kullanılıyo bazı pusetler benmkide onlardan
Pusette duruyor ama bebek arabasına oturamaz şuanda. Yatar pozisyonda da durmaz asla. Pusete de sığmıyor ama kullanıyorum genede.
Kızlar, benim kızım gece meme istediğinde 1 saat sürüyor meme emmesi, hep böyle. Sizin bebeler de böyle mi? Uykusuzluktan bayılacak gibi oluyorum
Benimki 2-3 dk emiyor maalesef. Seninki de fazla uzun emiyormuş. Emzik denesen gece?

Minnoşum covid olduğunda aspiratörle çektim ama hiçbişi gelmiyordu. Burnunun gerisindeymiş sümük. Şırıngayla basınca baloncuklar çıktı garibimin burnundan. Gece yarısı bile temizliyordum ki rahat etsin diye.
Yatağa yan yatırıp da yaptım bi süre. Ama şırıngayı öğrendi başını çevirip durdu. Sonra kucağıma alıp başını eğip yaptım. Yatağa da altaçma serdim. Çok daha kolay oldu.

Ben ek gıdaya başladım ancak kaşık mama almadım kendim yapıyorum evde. 5,5 aylık şu an. 4,5 tan itibaren tadım yaptırdım(doktor önerisiyle) sonrasında normal beslenme düzenine geçtim.

Bu vakitlerde biraz daha fazla dışarıya ilgileri arttığı için zor emiyorlar. Biraz daha sakin yerde emzirmek gerekiyor. Ayakta gezerken hatta bazen hafif zıplatarak emzirmek o memeye kavga hallerini alıyor.

Ben de mama veriyordum. Günde 1-2 kere. Hala ihtiyaç halinde takviye yapıyorum.

Eğer mesele akış ile ilgiliyse takviye gıda memeye muhtaçlığını azaltabilir. Riskli bir zaman çünkü. Biraz daha uykudan yeni uyanacapın mahmurluğu üzerindeyken emzirebilirsiniz. Sevdiği bi oyuncağı kucağına alarak emzirebilirsiniz.
Bebeğim, günün oyuncağı ve ben yapışık olarak yaşıyoruz
Gün içinde ben evde yalnızım belki onun rahatlığıdır kızımın huzursuz olduğu zamanlarda daha çok sohbet ederek emziriyorum o da kahve içer gibi biraz öyle biraz böyle derken emiyor.
Bir de bebek ilk doğduğunda yeme içmeye çok dikkat ediyoruz ama zaman geçtikçe azaltıyoruz kendimize ilgiyi. Biraz beslenmeye de önem vermek lazım.
Diyeceğim o ki hepimizin süreci farklı ama benzer şeyler yaşıyoruz. Benim bununla baş etme yöntemim şimdilik böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…