2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de o moddayım. Tekrar o acıyı çekmesine gönlüm razı olmadı
Bebiş asıl oldu iyileşti mi?
Benim kızım hasta şimdi de
Ah yavrularım bi iyilesemediler yaa. Umutla yazı bekliyorum. geçmiş olsun sizede canim. Benim kızımın burnu tıkanık hala aciyorum,hafif bir öksürüğü kaldi geçecek inşallah Ben bebise balkabagi,havuc, yoğurt verdim. Asla kabul etmedi devamli öğürdü nasıl olacak bilmiyorum

Zeyno, benim doktor yürüteçi önermiyor hiç

Ben de o moddayım. Tekrar o acıyı çekmesine gönlüm razı olmadı
Bebiş asıl oldu iyileşti mi?
Benim kızım hasta şimdi de
Bizim doktor hiç başlatmadı demir ilacını, 6 aydan sonra dedi, ben de üzülüyordum geç mi kalıyoruz diye, doğruyu yapıyoruz belki de

Şimdi hasta ya ondan olabilir. Allah şifa versin bir an evvel hepsine

Yiyeceklerin formunu değiştirebilirsin.
Benimki de öyle klasik şekilde havucu patatesi yemedi. Çorbasını bile çok sevmedi de denemelerde sonra normal yemek yaptım da verdim öyle yedi.

Zeyno, benim doktor yürüteçi önermiyor hiç

Aslında çok önerilen bir şey değil. Geçen biz ortapediste gittik. Yaşlı bir doktordu sordum. Beş on dakika şeklinde olabilir ama fazlası olmasın zarar verir dedi. Açıkçası ben hiç iş yapamaz haldeydim. Beş dakikalık işi yarım saatte yapıyordum. Yürütece beş dakika koyuyorum en azından hızlıca hallediyorum çamaşırı bulaşık makinesini.
Bir de hepimiz yürüteç üzerinde büyümüşüz. 11 aylıkken yürümüşüm. Yürüme bozukluğuö falan da yok çok mu eski kafalı bakıyorum. Bazen arkadaşlarla konuşurken bilimsel şeyleri konuşup konuşup annelerimizin büyüttüğü gibi büyütmeye devam ediyoruz diye dalga geçiyoruz kendimizle.

Birde oyle deneyim inşallah sever

Bestiron

Bestiron kullanıyoruz çok şükür olumsuz bi yan etki yapmadı hatta 2,3 günde bir gelen kaka düzene girdi içerisinde zeytinyağı olduğu için sanırım siz hangisini kullanıyorsunuz
Ocean microfer kullanıyoruz biz de

Ben de seninle aynı fikirdeyim yürüteç de aldım 5. aya girelim koyucam ben de yürüteçe. Yeğenlerim de yürüteçle büyüdü gayet sağlıklılar maşallah

Ana kucağında ya da oyun halısında durmuyor mu? Benim kızım kendi kendine oynuyor halıda ya da ana kucağında

Merhaba kızlar. Geçen hafta saglik ocaginda kan ilacı verdi hemşire artık günde 5 damla vermen lazim dedi. Ama bunu kullanmaya basladigimizdan beri iştahı kapandı. Biz mama veriyoruz ama yani içirmek için bin takla. Var mi yasayan boyle bir durum

Çok komik ve tatlı bir hale bürünüyorlar büyüdükçe ama elimde kolumda hal kalmadı
Ek gıda meselesi nasıl gidiyor ya
Yoğurt, havuç, patates, kabak, avakado, armut denedik. Alerji yapan olmadı şükür. Kahvaltıda azcık yumurta sarısı yedirdim. Şimdi tekrar yumurta sarısını deneyeceğim. Ondan sonra sebzelerden bi çorba yapacağım bakalım. Ara sıra parmağımı keçiboynuzu özüne bandırıp damağına sürüyorum şapur şupur emiyor.

Patates harici kabızlık durumu olmadı. Onu da çorbada falan yediririm diye düşünüyorum. Meyve olarak sadece armut verdim. Sonra da elma deneriz bakalım. Yoğurdu çok seviyor benim kız. Ağzındakini yiyip bitirince ayaklarını yere vuruyor tekrar istiyor, heyecanlanıp çığlık atıyor resmen.

Sizde nedir canım durumlar ?

Ana kucağında ya da oyun halısında durmuyor mu? Benim kızım kendi kendine oynuyor halıda ya da ana kucağında
Bunu söylemen nasıl fena olduu. Yarın durmaz nazardan bak gör

Galiba elma dokundu benim oğlana. 3. Günden sonra sıkıntı yaşadı. Bugün yeni bişey vermedim bende balkabağı patates havuç karıştırdım. Yumurtayı cildine sürdüm sadece, inanılmaz alerji yaptı. Döküntüler oluştu.
Yarın armut denicem.

Bu arada ben işaret dili için de uğraşıyorum. Aaaa diyince ağzını açmayı öğrettim. Yemek yedirirken aaaaa diye sesleniyorum direk ağzını açıyor

Ana kucağına duruyor-du. Şimdi oturmaya çalışıyor, kendini kaydırıyor. Kemeri var ama çekiştiriyor. Tehlikeli bir hal oldu bizim için. Oyun halısı yok ama benzer kombinasyonlar yaptım evde ama yerde durmayı çok sevmiyor dursa da ben ona kitap gösterirsen, konuşursam ancak..

Ay maşallah maşallah :))

Ya ben keçiboynuzu özü, pekmez gibi şeylere biraz mesafeli duruyorum. Bana ağır gelir sanırım bebeğime de öyle gelecek diye çekiniyorum. Geçen babam hurma özü verdi serçe parmağıyla bayıldı. ama gel gör ki yüzü hemen kızardı alerji gibi oldu.

Biz normal insan gibi yiyoruz
Sabahları genelde yarım yumurta sarısı, kendi yaptığım lor, azıcık ekmek içi, ılık su şeklinde klasik bir kahvaltı yaptırıyorum.

Öğlen meyve veriyorum. Armut, muz ve elma denedim sadece. Muz tek başına kabız yaptı ama armut ile muzu karıştırdım onda problem yaşamadı. Armutla elmayı da pişirerek yediriyorum. Meyve yerken yoğurt veriyorum. Bazen aşırı seviyor yoğurdu bazen hiç sevmiyor çözemedim :)

Kuzu kemiği kaynattım çorbalarına muhakkak ekliyorum.

Şimdilik keyifli gidiyor, çok şükür.

Sadece irmikli mama, muhallebi yapmam diyordum. Bir iki gündür hasta yüzü küçüldü resmen soldu. Ben de meyve öğününde irmikle armutlu birlikte pişirip yedirdim onu da çok çok sevdi.

Elini tam anlamıyla kullansa blwye geçmek istiyorum 7.ay gibi...

Kedilervekitaplar zeynones

sizin minikler 24 saat içerisinde toplam kaç saat uyuyor şuanda

Hiç hesaplamadım ben söyleyim sen topla olmaz mı :)

Akşam 21.30 yatış. Milyon kere kalkış 07.00 kesin kalkış :/

09.00 ilk uyku. 1 saat gibi uyuyor.
12.00 gibi tekrar yatıyor. Yarım saat ancak.

14.00 tekrar yatış. Eğer uyaran devam ederse 16.00 gibi uyanır. Sonra 19.00'da yarım saat kadar kestiriyor. Kalkıyor. Yemek yiyoruz. 21.30 gibi de atıyoruz beşiğe :)

Meyveleri pişirerek vermeyi denersen belki asidi kestiği için daha rahat adapte olur vücudu.

Direk irmikle armutu mu pişirdn kuzu nasil yaptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…