Ya ben havalar. Soguk olduğu için 1 kez yıkıyorum banada cok az geliyorBen haftada iki kere yıkıyorum
Bir kere ben de haftada bir kere yıkadım, sanki bebeye çok sıkıntı bastı o hafta gibi geldi banaYa ben havalar. Soguk olduğu için 1 kez yıkıyorum banada cok az geliyor
Genelde 2 kez canım. Sık yıkamayı istiyorum ama uğraştıriyor ya , suyu boşaltması etrafı toplaması falan filan bebeğim o sıra çok sıkılıyor. En fazla iki defa yapıyorum vallaKızlar haftada kaç kez bebeklerinizi yıkıyorsunuz
Anomm senin kız baya az uyuyormuş aslında. Ben acaba benim oğlan mı az uyuyor diyodum, seninki beter çıktı.Balkabağı bulamadım ya, bende ondan verecektim de . Elmayı da aklımda canım dediğin için, pişirerek vereceğim. Nolur nolmaz.
Benim kız yemek konusunda babaya çekti herhalde, ayırt etmiyor pek. Ne versem yiyor
Bizimki de el çırpınca alt değiştirme zamanı olduğunu anlıyor.kaşığı görünce de ağzını açmaya başladı iki gündür.
Akşam 9da uyuyor, sabah 6.30 -7 gibi uyanıyor canım. Birkaç gündür 6.30da uyanıyor mesela. 7.30 sarkmaz ama mutlaka uyanıyor. Gündüz 2 saat uyuyor toplam. Ne yaptıysam uzatamadım, bende zorlamamaya karar verdim. Nadiren 2.5 -3 oluyor gündüz uykusu.
Toplam 12 saat civarı uyuyor yani bir gün içinde. Gündüz uykumuz çok kötü, çözüm bulamadık.
Bende şöyle parmak ucuyla verdim azcık vitamin olsun diye, pek sevdi.
Yumurta ve peyniri deneyip bende sabah kahvaltılarında başlatayım diyorum artık. Mama sandalyesinde de oturuyor, bizle beraber yer diye düşünüyorum. Hem bizle beraber yerken bir yeme düzeni de oluşur inşallah.
Muzu yoğurdun içinde mi versem diye düşündüm ama cesaret edemedim ya. Belki bir süre sonra denerim.
Çok geçmiş olsun canım. Valla annelik yapmam dediğin şeyleri de yapmakmış ben onu anladım. Bende 6dan önce asla ek gıdaya geçmem diyordum ama sütüm azalınca mecbur kaldım, çocuğum beslensin yeterki dedim. Napalım karnı doysun da irmik yesin, güçten düşmesin yeterki. Sevdiyse sıkıntı yok canım, severek yemesi önemli. Tarifin de güzelmiş ayrıca bir deneyeyim onu.
Ben blwden korkuyorum ya. Büyük para koparır, boğazına kaçar filan diye. Büyük rahatlık aslında ama nasıl yaparım bilmiyorum.
Biz 1 ay önce covid geçirdik ailecek. Sütüm çok azaldı ve meme reddi başladı bebeğimde. Mamayı da kabul etmedi. Mecburen tadımlara başladım. Baktım seviyor devam ettim bende, bir zararını görmedim şükür . Sütüm düzeldi gibi ama ben zaten başlamışken ek gıdayı da kesmedim.
Bence doğru yapıyorsun canım. Sütün yetiyorsa biraz daha bekleyebilirsin. Ben sütüm azaldığı için bir nevi mecbur kaldım gibi,mama da içmiyordu bebeğim çünkü.
İlk gün bir çay kaşığı, ikinci gün tatlı kaşığı, üçüncü gün yemek kaşığı şeklinde miktarı çoğaltıyorsun canım. Tadımları bitirip sonra geçmek zaten doğru olanı. Mesela ben patates, havuç, kabak tattırınca onlardan çorba gibi yapıp vereceğim. Daha sonra tattırdığın şeyleri böyle minik yemeklere dönüştürürsün.
İnşallahhAslında son bir haftadır bu bahsettiğim düzende değil. Biraz hasta o yüzden mi yoksa büyüdüğü için mi bilmiyorum.
Yaa çok geçmiş olsun. Umarım sonrasında düzelir alerjik durumu.
2gün aralıklarla yıkıyorum. Eğer banyo günü dışarı çıkıcaksam banyodan sonraki gün de yıkıyorum beklemiyorum 3. Günü. Yani haftada 3-4 kere yıkıyorum. Çok rahatlıyor banyo yapınca. Evim de çok sıcak benim.Kızlar haftada kaç kez bebeklerinizi yıkıyorsunuz
Bende gündüz sallamadan uyutamıyorum mümkün değil. Bazen de memede emerken uyuya kalıyor. İnşallah düzelir diye umut ediyorum ya, güzel günleri hayal edip mutlu olmaya çalışıyorum
Benim kız suyu çok seviyor. Havalar biraz ısındığı için odada değil banyoda yıkıyoruz artık. Su kovasının içine oturtunca sevinçten kahkaha atıyor. Dediğin çok mantıklı, blwye o zaman başlamak daha iyi olur .ben anneme olmaz dediğin şeyleri yapınca ona söylemiyorum, sonra bak ben demiştim diyor.
Bizde mavisi var, diğerini de alacağızEki Görüntüle 3022800 Bu kitapları almanızı şiddetle tavsiye ederim. Aşırı ilgisini çekti minnoşun. Baskısı da çok iyi
Kız sorma ya, nasıl düzelecek bilmiyorum.Anomm senin kız baya az uyuyormuş aslında. Ben acaba benim oğlan mı az uyuyor diyodum, seninki beter çıktı.
İnşallahh
2gün aralıklarla yıkıyorum. Eğer banyo günü dışarı çıkıcaksam banyodan sonraki gün de yıkıyorum beklemiyorum 3. Günü. Yani haftada 3-4 kere yıkıyorum. Çok rahatlıyor banyo yapınca. Evim de çok sıcak benim.
Benimkide gün içinde çok sık uyumak istiyor. Haliyle gece uykusundan çalıyor. Sabah 8 de kalkan çocuk gece yarısında anca uyuyor. Bende gündüz uyanıklık sürelerini artırmaya çalışıyorumKız sorma ya, nasıl düzelecek bilmiyorum.Sabah 6.30da uyandı, bu saate kadar toplam 1, saat zor uyudu.
Ya ben de var ama küçük kitapları daha çok seviyor. Bu çok ilgisini çekmedi. Bir iki aya daha çok sevecekti eminim.Eki Görüntüle 3022800 Bu kitapları almanızı şiddetle tavsiye ederim. Aşırı ilgisini çekti minnoşun. Baskısı da çok iyi
Biz sana biraz gece uykusu verelim,sende bize gündüz uykusu verBenimkide gün içinde çok sık uyumak istiyor. Haliyle gece uykusundan çalıyor. Sabah 8 de kalkan çocuk gece yarısında anca uyuyor. Bende gündüz uyanıklık sürelerini artırmaya çalışıyorum
Gündüz uykusu iyi olursa gerçekten çok farkediyor huysuzluk olmuyor uykular bir saat ve ya bir bucuk saat 2 saat olursa 35 dklar huysuzluk yapıyor bizde.Biz sana biraz gece uykusu verelim,sende bize gündüz uykusu verdeğil tokuş yapalım artık kendimi de geçtim çocuk uyumuyor, dinlenemiyor, çok huysuz oluyor bazen.
Benimkide gün içinde çok sık uyumak istiyor. Haliyle gece uykusundan çalıyor. Sabah 8 de kalkan çocuk gece yarısında anca uyuyor. Bende gündüz uyanıklık sürelerini artırmaya çalışıyorum
Kitabı yanına açık şekilde dik koyuyorum. Acayip inceliyor şekilleriYa ben de var ama küçük kitapları daha çok seviyor. Bu çok ilgisini çekmedi. Bir iki aya daha çok sevecekti eminim.
Ah keşkee. Geceleri en fazla 2 saat uyuyor, emmek için kalkıyor. Mız mız sabaha kadar pışlayıp, sallayıp duruyorum sürekliBiz sana biraz gece uykusu verelim,sende bize gündüz uykusu verdeğil tokuş yapalım artık kendimi de geçtim çocuk uyumuyor, dinlenemiyor, çok huysuz oluyor bazen.
Ohooo benimki açık havada da uyuyor. Hemde daha rahat uyuyorHavalar güzelleşecek inşallah o zaman dışarı filan çıkarırız belki daha iyi olur oyalaması.
Kitabı yanına açık şekilde dik koyuyorum. Acayip inceliyor şekilleriküçük kitapları parçalamaya çalışıyor, hatta bademin yolculuğunu parçaladı. Çipiti ile fanzilla diye bi kitap aldım, onu okuyunca resmen büyüleniyor. Sessizce dinliyor kitabı. Diğerlerinde asla böyle değil.
Ah keşkee. Geceleri en fazla 2 saat uyuyor, emmek için kalkıyor. Mız mız sabaha kadar pışlayıp, sallayıp duruyorum sürekli
Ohooo benimki açık havada da uyuyor. Hemde daha rahat uyuyor
Ahh minnoşum kabız oldu dünkü patatesli püre yüzünden. Misket büyüklüğünde bikaç parça zar zor çıkarttı inliyor ağlıyor. Zeytinyağı içirmek haricinde ne iyi gelirki?
Benimki bademin yolculuğunu hiç sevmediAy maşallah maşallah :)
Ya bademin yolculuğunda kuşun tek olduğu bir sayfa var ya uçuyor gibi geliyor.
Allahım nasıl ellerini ayaklarını çırpıyor.
Çok seviyor.
Elleri kağıt kesiği olmasın diye ince yaprakları şu an vermiyorum yattığınız yerden okuyorum.
Ya bendede mama var bugün bardakla kaşıkla. Vermeye calısıcam insAllah severKedilervekitaplar aklıma bi tarif geldi.
Pirinci iyice haşlayıp tat ve vitamin olması açısından da yedirmeden hemen önce birer ölçek atsak sütlaç gibi olmaz mı? :)
Hem de elde kalan mamalar değerlenir. 6 aya yaklaşırken böylelikle 1 numaraları bitiririm. Son bir buçuk kutu normal mama kaldı elimde. Reflü mamada ay farketmiyor. Öyle olunca onu normal vereceğim de. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?