2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar haftada kaç kez bebeklerinizi yıkıyorsunuz
Genelde 2 kez canım. Sık yıkamayı istiyorum ama uğraştıriyor ya , suyu boşaltması etrafı toplaması falan filan bebeğim o sıra çok sıkılıyor. En fazla iki defa yapıyorum valla

Anomm senin kız baya az uyuyormuş aslında. Ben acaba benim oğlan mı az uyuyor diyodum, seninki beter çıktı.
Aslında son bir haftadır bu bahsettiğim düzende değil. Biraz hasta o yüzden mi yoksa büyüdüğü için mi bilmiyorum.

Yaa çok geçmiş olsun. Umarım sonrasında düzelir alerjik durumu.
İnşallahh
Kızlar haftada kaç kez bebeklerinizi yıkıyorsunuz
2gün aralıklarla yıkıyorum. Eğer banyo günü dışarı çıkıcaksam banyodan sonraki gün de yıkıyorum beklemiyorum 3. Günü. Yani haftada 3-4 kere yıkıyorum. Çok rahatlıyor banyo yapınca. Evim de çok sıcak benim.

Ya bizim sürekli gördüğü için söylemesem de farkediyor.

Havalar bir iyi bir kötü. Biz de artık banyoda yaptırıyoruz ama çok sık yaptıramıyorum eşimle yaptırdığım için. :)

Maşallah hep sevsinler inşallah suyu, yemeği bir de uykuyu. :)

Kız sorma ya, nasıl düzelecek bilmiyorum. Sabah 6.30da uyandı, bu saate kadar toplam 1, saat zor uyudu.

Kız sorma ya, nasıl düzelecek bilmiyorum. Sabah 6.30da uyandı, bu saate kadar toplam 1, saat zor uyudu.
Benimkide gün içinde çok sık uyumak istiyor. Haliyle gece uykusundan çalıyor. Sabah 8 de kalkan çocuk gece yarısında anca uyuyor. Bende gündüz uyanıklık sürelerini artırmaya çalışıyorum

Benimkide gün içinde çok sık uyumak istiyor. Haliyle gece uykusundan çalıyor. Sabah 8 de kalkan çocuk gece yarısında anca uyuyor. Bende gündüz uyanıklık sürelerini artırmaya çalışıyorum
Biz sana biraz gece uykusu verelim,sende bize gündüz uykusu ver değil tokuş yapalım artık kendimi de geçtim çocuk uyumuyor, dinlenemiyor, çok huysuz oluyor bazen.

Biz sana biraz gece uykusu verelim,sende bize gündüz uykusu ver değil tokuş yapalım artık kendimi de geçtim çocuk uyumuyor, dinlenemiyor, çok huysuz oluyor bazen.
Gündüz uykusu iyi olursa gerçekten çok farkediyor huysuzluk olmuyor uykular bir saat ve ya bir bucuk saat 2 saat olursa 35 dklar huysuzluk yapıyor bizde.

Kedilervekitaplar aklıma bi tarif geldi.
Pirinci iyice haşlayıp tat ve vitamin olması açısından da yedirmeden hemen önce birer ölçek atsak sütlaç gibi olmaz mı? :)
Hem de elde kalan mamalar değerlenir. 6 aya yaklaşırken böylelikle 1 numaraları bitiririm. Son bir buçuk kutu normal mama kaldı elimde. Reflü mamada ay farketmiyor. Öyle olunca onu normal vereceğim de. :)

Havalar güzelleşecek inşallah o zaman dışarı filan çıkarırız belki daha iyi olur oyalaması.

Ya ben de var ama küçük kitapları daha çok seviyor. Bu çok ilgisini çekmedi. Bir iki aya daha çok sevecekti eminim.
Kitabı yanına açık şekilde dik koyuyorum. Acayip inceliyor şekilleri küçük kitapları parçalamaya çalışıyor, hatta bademin yolculuğunu parçaladı. Çipiti ile fanzilla diye bi kitap aldım, onu okuyunca resmen büyüleniyor. Sessizce dinliyor kitabı. Diğerlerinde asla böyle değil.
Ah keşkee. Geceleri en fazla 2 saat uyuyor, emmek için kalkıyor. Mız mız sabaha kadar pışlayıp, sallayıp duruyorum sürekli

Havalar güzelleşecek inşallah o zaman dışarı filan çıkarırız belki daha iyi olur oyalaması.
Ohooo benimki açık havada da uyuyor. Hemde daha rahat uyuyor

Ahh minnoşum kabız oldu dünkü patatesli püre yüzünden. Misket büyüklüğünde bikaç parça zar zor çıkarttı inliyor ağlıyor. Zeytinyağı içirmek haricinde ne iyi gelirki?

Ay maşallah maşallah :)

Ya bademin yolculuğunda kuşun tek olduğu bir sayfa var ya uçuyor gibi geliyor.
Allahım nasıl ellerini ayaklarını çırpıyor.
Çok seviyor.
Elleri kağıt kesiği olmasın diye ince yaprakları şu an vermiyorum yattığınız yerden okuyorum.

Ahh minnoşum kabız oldu dünkü patatesli püre yüzünden. Misket büyüklüğünde bikaç parça zar zor çıkarttı inliyor ağlıyor. Zeytinyağı içirmek haricinde ne iyi gelirki?

Prebiyotikli gaz damlası iyi geliyor.

Onun haricinde yoğurtlu armut püresi verebilirsin.

Benimki bademin yolculuğunu hiç sevmedi Halbuki görselleri de çok güzeldi. Asla sonuna kadar okumama müsade etmedi. Bi akşam da kaptığı gibi çekip aldı sayfasını. Direk parçaladı

Ya bendede mama var bugün bardakla kaşıkla. Vermeye calısıcam insAllah sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…