2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bebek nasıl oldu canımcok gecmiş olsn
Keske ne olursa olsn ayrı yatmasına müsade etmesen((
Gerekırse kavga et ama ayrı oda işine asla sıcak bakma
Hatta ileri gidip bebeği yarım saatlıgine bırakp evden cıkıp hava alıp gelsen(((
İnan eşleri mecbur bırakmazsan elını sürmüyolar canım

Ay evet hannel unuttuk seni Nasılsınız?

Kızlar benim kız 18.20de uyudu, saat 8 hâlâ uyanmadı. Gece uykusuna geçti galiba. Uyanacak gece uyumayacak diye korkuyorum, gece uykusu bozulacak bu seferde. Uyandırsam mı yoksa ellemeyeyim uyusun mu? Gündüz uyumuyor yoruluyor, böyle akşam uykusuna yakın uyumak istiyor.

Ahh minnoşum kabız oldu dünkü patatesli püre yüzünden. Misket büyüklüğünde bikaç parça zar zor çıkarttı inliyor ağlıyor. Zeytinyağı içirmek haricinde ne iyi gelirki?
Sıcak duş, karnına zeytinyağı ile masaj , gaz damlası içirmekte iyi gelir canım.kıyamam ona minnoş ya

Gündüz uykusu iyi olursa gerçekten çok farkediyor huysuzluk olmuyor uykular bir saat ve ya bir bucuk saat 2 saat olursa 35 dklar huysuzluk yapıyor bizde.
Ne yapıp edip gündüz uykularını uzatmam lazım ya.
Çok mantıklı canım, bence denemeye değer. Ben yarın deneyeyim bu tarifini bir. Bakalım yiyecek mi, nasıl olacak tadı .

Uyandırma canım bence. 6dan evvel uyanacagini sanmıyorum, çok uyuttum o saatlerde. Sen zaten alıştın 6da kalkmaya

Kızlar haftada kaç kez bebeklerinizi yıkıyorsunuz
Haftada 2 kez yikiyorum cnm
Ahh minnoşum kabız oldu dünkü patatesli püre yüzünden. Misket büyüklüğünde bikaç parça zar zor çıkarttı inliyor ağlıyor. Zeytinyağı içirmek haricinde ne iyi gelirki?
Sen bol bol kayisi kurusu ye sutten geciyo cok faydasini gordum ben. Bu arada kitap tavsiyen icin cok tesekkurler hem kizima alicam hem de arkadasima hediye cok.begendim

Uyandırma canım bence. 6dan evvel uyanacagini sanmıyorum, çok uyuttum o saatlerde. Sen zaten alıştın 6da kalkmaya
9da uyandı, emiştik koklaştık sallıyorum şimdi, uyuyacak gibi bakalım gece uyanmaz inşallah Allah'ım çok amin karar verdim ya bir ay sürse de kendim gündüz uykularını uzatmayı deneyeceğim mutlaka, böyle çok zor oluyor. Hem çocuğa hem bana.

Napcaksin canım 25.dkda mi uyandiracaksin

Çok mantıklı canım, bence denemeye değer. Ben yarın deneyeyim bu tarifini bir. Bakalım yiyecek mi, nasıl olacak tadı

Bende de doğal bir pirinç vardı şimdi onu haşlıyorum. Kıvamı sabaha kadar güzelce oturur veririm :) hastalanınca bugün baya iştahsızdı. Belki sabah yer. Normalde memeye düşkün bi çocuk doğru düzgün emmedi bile.

Hatta ileri gidip bebeği yarım saatlıgine bırakp evden cıkıp hava alıp gelsen(((

Şunu söyletiyor olmaları ne acı değil mi?

Genel olarak haftada bir saat de olsa evden yalnız çıkıyorum. Çıkmasam da eşim gönderiyor. farkında çünkü, bir noktadan sonra tahammül gücüm kalmıyor. Hep sabreden, tahammül eden taraf olunca karşımızdakinin de alanını daraltıyoruz.

Evin sıcaklık şartlarından dolayı ayrı odalarda kalıyoruz eşimle. O kadar etkiliyor ki eşler arasındaki muhabbeti.

Ben olsam kesinlikle uyandırırdım
Bugün gündüz uyumak için çok uğraştı mecbur uyuttum fazlasıyla. Haliye gece uykusuna geçemiyor şuanda, sabah 8 de kalktı çocuğum. Ayağımda sallıyorum ki uyusun gündüzleri fazla uyursa kesinlikle öpüp okşayıp uyandırıyorum yoksa gece gündüzü tersine bile çevirir benimki.
O ayrı odada kalma durumunu bizde yaşıyoruz. Gece çok sık kalkıyor minnoş, eşim gelemiyor odamıza maalesef. Hani aramızdaki münasebeti in sayısını tuttum. 6 ay olucak nerdeyse toplam 5 iki yabancı, ev arkadaşı gibi olduk.

Kızlar minnoş akşama kadar misket büyüklüğünde aralıklarla yapıp durdu kakasını öyle koyuydu ki anlatamam. Poposunu yıkarken hissettim poposu kızarmış ve şişmiş, çok zorladı kendini. Resmen çiğköfte kıvamındaydı son yaptığı kakası.

Yaptığım hatayı yapmayın. Sebze pürelerinize baya su katın. Ben bişi olmuyor diye az katmıştım dün Sonrasında aralıklarla su içirdim ama banamısın demedi. Zeytinyağı çok katmıştım ama sulandırmak şartmış.

Onu zaten geçtim de biz gece uyumadan çok sohbet ederdik şimdi yok.
Moralimi çok bozuyor bu durum beni.
Özlüyorum eski günleri.
Bir de adam odamızı, aynı evlenmeden önceki odasına çevirdi. Yatağı toplamak yok bütün kıyafetler yerlerde... İyice sinirleniyorum. Annesi değilim topla demiyorum, toplamıyorum da. Gömleğini soruyor. Kirli sepetine attıysan yıkamışımdır. Atmadıysan yerdedir diyorum.

Ben sebzeleri de meyveleri de hep az suyla haşlıyorum. Süzmüyorum. Direk o su ile eziyorum. Harici olarak koymuyorum.
Prebiyotik destek verirsen bağırsakları hemen hızlı toparlar. Ben lactocol kullanıyorum memnunum da. Maflor, biogaia da baya tavsiye ediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…