2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ohoooo aynısı bende de var. Yattığı odada yatağını toplamama izin vermiyor. Küçük odam tamamen iptal bu sebeple. Her akşam çoraplarını halının ortasına çıkartıyor. Ellemedim bi hafta birikip durdular. Misafir gelicek diye mecburen topladım. Dün pijamasını öyle bir çıkartmış ki odanın ortasında. Hani indirmiş ve ayaklarını çıkartmış içinden ellemedim iki gün yerde öylece bekledi tırnak kopartma takıntısı var yerlere atıyor. Süpürüyor sonrasında artık yıllardır ettiğimiz kavgalar sonucunda. Ama doğru düzgün aüpürmüyor bazen unutuyor. Aşırı aşırı tiksindim tırnaktan anlatamam. sorsan aşırı temiz titizdir bide
Yani hiçbirimiz yalnız değiliz. Hepsinin bi acayip huyu var.
Ben vitamin değeri düşmesin diye çelik buharda pişirme aparatım var onu kullanıyorum. Çoook daha lezzetli oluyor sebzeler biz çok seviyorduk ama bebişe hazırlarken hata yaptım kıvamını.

Ay bunlar niye böyle ya, evde ayı beslesek daha az derdimiz olur valla

Sabah 08.00 da kalkan bebemi 22.30 da zorlaaa uyuttum. Şimdi 06.00 da kalkmış bana günaydınn diyor resmen. Gün aymadı daha oğlum yat geri beaa. Yarım saattir ayağımda sallıyorum uyusun diye
Canım galiba bebelerin vücut saati 6-7 arası uyandırıyormuş onları, tekrar uyutman çok zor olabilir. Akşam 19 - 19.30 gibi çok erken bir saatte yatırman lazım bi şekilde (nasıl olucağını ben de bilmiyorum Ama o saatte çok daha rahat uykuya geçecektir)

Reactions: The
Onu yapmaktan da korkuyorum iyice uyanır uyumazsa diye ama deneyeceğim ya. Birde hemen karartma perdesi alacağım. Faydası olur diye umuyorum ya.
Karartma bizde işe yaramadı canım çok büyük umutlarla alma, inşallah sizde yarar. 25te ben uyandırınca çocuk gerçekten uyanıyor ya halbuki minicik ayağına dokundum gözlerini pat diye açtı cesaret edemiyorum

Sabah 08.00 da kalkan bebemi 22.30 da zorlaaa uyuttum. Şimdi 06.00 da kalkmış bana günaydınn diyor resmen. Gün aymadı daha oğlum yat geri beaa. Yarım saattir ayağımda sallıyorum uyusun diye
Benimki de 6.30da uyandı. Daha doğrusu eşim uyandirdi. Telefonda bir seylere bakıyordu, sesini açık unutmuş birden video çalmaya başladı. Sinirden kopurdum resmen ya çocuk da sanki hep bu anı bekliyormuş gibi pat diye uyandı ve etrafa gülücükler saçmaya konuşmaya başladı.

Ya o saatte yatırsam benimki uyur ama babasini hiç görmemiş oluyor, eşim 7ye doğru geliyor resmen çocuğu uykulu uykulu bekletmek zorunda kalıyorum

Bizimki de gece iki kez uyandı, zar zor uyudu. Sabah 7.30da uyandı, benim tek gözüm kapalı
Kız bende bir kere denedim dediğin gibi uyandı daha da uyumadı. Milletin çocukları döngüyü atlatıp uyuyor, bizim bebeler mi sıkıntılı anlamadım ki

Ya o saatte yatırsam benimki uyur ama babasini hiç görmemiş oluyor, eşim 7ye doğru geliyor resmen çocuğu uykulu uykulu bekletmek zorunda kalıyorum
Canım babası sabah erken kalkıp sevsin, işe gitmeden. Bence uykulu uykulu tutmamalısın bebeği, o saatler onların uyku saati, uyuyup melatonin hormonu salgılıyorlar.

Günaydın arkadaşlsr sizin bebeğinizde bugün gece uyumamamzlık yaptı mı (hava şartlarından dolayı dışarda aşırı ses var) ve sabah uyandı hala uyuyası yok

Benim bebekte. Sabah uykusunu seviyor aksilik büyük oğlan. Uyutmuyor. Sabah kalkmış bizi uyandırmak için simitçi taze sinirlerim var diye bağırıyor

Ay evet hannel unuttuk seni Nasılsınız?

Sorduğunuz için sağolun kızlar, maşallah daha iyiyiz. 2. gün en kötüsüydü, ateşi çıktı kustu filan. Sadece biraz burun tıkanıklığı kaldı şimdilik ama bugün de dışkısı nasıl desem böyle krem kıvamındaydı Yediğim bir şeyden mi yoksa hastalıktan mı anlamadım ilk defa böyle olduğun gördüm.

Dün öğlen bende baktım uyumuyor telden açtım pışpış koydum beşiğe kapıyı kapattım çıktım 5 dakka sonra gittim uyumuştu

Benim güne 6-7 arası başlayacak ne gücüm ne de psikolojim var ya. En son lisede o saatte kalkıyordum. Üni ikinci öğretim okudum 17.00 da başlıyordu dersler. Yıllardır da öğlenci çalışıyorum okulda. Resmen imkansız benim için
Ya bi akşam dışarı çıktı, gece yarısı geldi. Dayanamadı öptü bebişi. Saniyesinde uyandı gülücük saçıyor. Eşim gitti uyudu ben saatlerce bebekle ilgilen. Çok sinirlenmiştim.
Dün öğlen bende baktım uyumuyor telden açtım pışpış koydum beşiğe kapıyı kapattım çıktım 5 dakka sonra gittim uyumuştu
Ay maşşallah resmen uyku eğitimi vermişsin gibi. Az bi gayretle senin bebiş desteksiz uyur

Kız ikinci ya cok umursamıyorum umursayınca bişiy olmuyor bu bebekler senden benden uyanık .

Canım babası sabah erken kalkıp sevsin, işe gitmeden. Bence uykulu uykulu tutmamalısın bebeği, o saatler onların uyku saati, uyuyup melatonin hormonu salgılıyorlar.
Çok tutmuyorum canım zaten 8de yatıyor ama hiç babasını görmeden de günü bitiremem açıkçası ya. Çünkü eşim sabah 7de gidiyor, iki dk seviyim de gidiyim demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…