- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Ohoooo aynısı bende de var. Yattığı odada yatağını toplamama izin vermiyor. Küçük odam tamamen iptal bu sebeple. Her akşam çoraplarını halının ortasına çıkartıyor. Ellemedim bi hafta birikip durdular. Misafir gelicek diye mecburen topladım. Dün pijamasını öyle bir çıkartmış ki odanın ortasında. Hani indirmiş ve ayaklarını çıkartmış içindenOnu zaten geçtim debiz gece uyumadan çok sohbet ederdik şimdi yok.
Moralimi çok bozuyor bu durum beni.
Özlüyorum eski günleri.
Bir de adam odamızı, aynı evlenmeden önceki odasına çevirdi. Yatağı toplamak yok bütün kıyafetler yerlerde... İyice sinirleniyorum. Annesi değilim topla demiyorum, toplamıyorum da. Gömleğini soruyor. Kirli sepetine attıysan yıkamışımdır. Atmadıysan yerdedir diyorum.
Ben vitamin değeri düşmesin diye çelik buharda pişirme aparatım var onu kullanıyorum. Çoook daha lezzetli oluyor sebzeler biz çok seviyorduk ama bebişe hazırlarken hata yaptım kıvamını.Ben sebzeleri de meyveleri de hep az suyla haşlıyorum. Süzmüyorum. Direk o su ile eziyorum. Harici olarak koymuyorum.
Prebiyotik destek verirsen bağırsakları hemen hızlı toparlar. Ben lactocol kullanıyorum memnunum da. Maflor, biogaia da baya tavsiye ediliyor.
Ay bunlar niye böyle ya, evde ayı beslesek daha az derdimiz olur vallaOhoooo aynısı bende de var. Yattığı odada yatağını toplamama izin vermiyor. Küçük odam tamamen iptal bu sebeple. Her akşam çoraplarını halının ortasına çıkartıyor. Ellemedim bi hafta birikip durdular. Misafir gelicek diye mecburen topladım. Dün pijamasını öyle bir çıkartmış ki odanın ortasında. Hani indirmiş ve ayaklarını çıkartmış içindenellemedim iki gün yerde öylece bekledi tırnak kopartma takıntısı var yerlere atıyor. Süpürüyor sonrasında artık yıllardır ettiğimiz kavgalar sonucunda. Ama doğru düzgün aüpürmüyor bazen unutuyor. Aşırı aşırı tiksindim tırnaktan anlatamam. sorsan aşırı temiz titizdir bide
Yani hiçbirimiz yalnız değiliz. Hepsinin bi acayip huyu var.
Ben vitamin değeri düşmesin diye çelik buharda pişirme aparatım var onu kullanıyorum. Çoook daha lezzetli oluyor sebzeler biz çok seviyorduk ama bebişe hazırlarken hata yaptım kıvamını.
Canım galiba bebelerin vücut saati 6-7 arası uyandırıyormuş onları, tekrar uyutman çok zor olabilir. Akşam 19 - 19.30 gibi çok erken bir saatte yatırman lazım bi şekilde (nasıl olucağını ben de bilmiyorumSabah 08.00 da kalkan bebemi 22.30 da zorlaaa uyuttum. Şimdi 06.00 da kalkmış bana günaydınn diyor resmen. Gün aymadı daha oğlum yat geri beaa. Yarım saattir ayağımda sallıyorum uyusun diye
Karartma bizde işe yaramadı canım çok büyük umutlarla alma, inşallah sizde yarar. 25te ben uyandırınca çocuk gerçekten uyanıyor ya halbuki minicik ayağına dokundum gözlerini pat diye açtıOnu yapmaktan da korkuyorum iyice uyanır uyumazsa diye ama deneyeceğim ya. Birde hemen karartma perdesi alacağım. Faydası olur diye umuyorum ya.
Benimki de 6.30da uyandı. Daha doğrusu eşim uyandirdi. Telefonda bir seylere bakıyordu, sesini açık unutmuş birden video çalmaya başladı. Sinirden kopurdum resmen yaSabah 08.00 da kalkan bebemi 22.30 da zorlaaa uyuttum. Şimdi 06.00 da kalkmış bana günaydınn diyor resmen. Gün aymadı daha oğlum yat geri beaa. Yarım saattir ayağımda sallıyorum uyusun diye
Ya o saatte yatırsam benimki uyur ama babasini hiç görmemiş oluyor, eşim 7ye doğru geliyorCanım galiba bebelerin vücut saati 6-7 arası uyandırıyormuş onları, tekrar uyutman çok zor olabilir. Akşam 19 - 19.30 gibi çok erken bir saatte yatırman lazım bi şekilde (nasıl olucağını ben de bilmiyorumAma o saatte çok daha rahat uykuya geçecektir)
Bizimki de gece iki kez uyandı, zar zor uyudu. Sabah 7.30da uyandı, benim tek gözüm kapalıSabah 08.00 da kalkan bebemi 22.30 da zorlaaa uyuttum. Şimdi 06.00 da kalkmış bana günaydınn diyor resmen. Gün aymadı daha oğlum yat geri beaa. Yarım saattir ayağımda sallıyorum uyusun diye
Kız bende bir kere denedim dediğin gibi uyandı daha da uyumadı. Milletin çocukları döngüyü atlatıp uyuyor, bizim bebeler mi sıkıntılı anlamadım kiKarartma bizde işe yaramadı canım çok büyük umutlarla alma, inşallah sizde yarar. 25te ben uyandırınca çocuk gerçekten uyanıyor ya halbuki minicik ayağına dokundum gözlerini pat diye açtıcesaret edemiyorum
Canım babası sabah erken kalkıp sevsin, işe gitmeden. Bence uykulu uykulu tutmamalısın bebeği, o saatler onların uyku saati, uyuyup melatonin hormonu salgılıyorlar.Ya o saatte yatırsam benimki uyur ama babasini hiç görmemiş oluyor, eşim 7ye doğru geliyorresmen çocuğu uykulu uykulu bekletmek zorunda kalıyorum
Bebek nasıl oldu canımcok gecmiş olsn
Keske ne olursa olsn ayrı yatmasına müsade etmesen((
Gerekırse kavga et ama ayrı oda işine asla sıcak bakma
Hatta ileri gidip bebeği yarım saatlıgine bırakp evden cıkıp hava alıp gelsen(((
İnan eşleri mecbur bırakmazsan elını sürmüyolar canım
Dün öğlen bende baktım uyumuyor telden açtım pışpış koydum beşiğe kapıyı kapattım çıktım 5 dakka sonra gittim uyumuştuThe 25.dakikada yanına gittim kızımın. Kıpırdanmaya başlamıştı. Beşiği birazcık salladım gözleri kapandı, odadan kaçtım bende jet hızıyla. tam 1 saattir uyuyor şuanda, gözyaşım pıt
Benim güne 6-7 arası başlayacak ne gücüm ne de psikolojim var ya. En son lisede o saatte kalkıyordum. Üni ikinci öğretim okudum 17.00 da başlıyordu dersler. Yıllardır da öğlenci çalışıyorum okulda. Resmen imkansız benim içinCanım galiba bebelerin vücut saati 6-7 arası uyandırıyormuş onları, tekrar uyutman çok zor olabilir. Akşam 19 - 19.30 gibi çok erken bir saatte yatırman lazım bi şekilde (nasıl olucağını ben de bilmiyorumAma o saatte çok daha rahat uykuya geçecektir)
Ya bi akşam dışarı çıktı, gece yarısı geldi. Dayanamadı öptü bebişi. Saniyesinde uyandı gülücük saçıyor. Eşim gitti uyudu ben saatlerce bebekle ilgilen. Çok sinirlenmiştim.Benimki de 6.30da uyandı. Daha doğrusu eşim uyandirdi. Telefonda bir seylere bakıyordu, sesini açık unutmuş birden video çalmaya başladı. Sinirden kopurdum resmen yaçocuk da sanki hep bu anı bekliyormuş gibi pat diye uyandı ve etrafa gülücükler saçmaya konuşmaya başladı.
Ay maşşallah resmen uyku eğitimi vermişsin gibi. Az bi gayretle senin bebiş desteksiz uyurDün öğlen bende baktım uyumuyor telden açtım pışpış koydum beşiğe kapıyı kapattım çıktım 5 dakka sonra gittim uyumuştu
Kız ikinci ya cok umursamıyorum umursayınca bişiy olmuyor bu bebekler senden benden uyanık .Benim güne 6-7 arası başlayacak ne gücüm ne de psikolojim var ya. En son lisede o saatte kalkıyordum. Üni ikinci öğretim okudum 17.00 da başlıyordu dersler. Yıllardır da öğlenci çalışıyorum okulda. Resmen imkansız benim için
Ya bi akşam dışarı çıktı, gece yarısı geldi. Dayanamadı öptü bebişi. Saniyesinde uyandı gülücük saçıyor. Eşim gitti uyudu ben saatlerce bebekle ilgilen. Çok sinirlenmiştim.
Ay maşşallah resmen uyku eğitimi vermişsin gibi. Az bi gayretle senin bebiş desteksiz uyur
Ay keşke hep böyle uyusalar yaDün öğlen bende baktım uyumuyor telden açtım pışpış koydum beşiğe kapıyı kapattım çıktım 5 dakka sonra gittim uyumuştu
Valla cok darlanırsam öyle yapıyorum bende iki tane var sabır kalmıyoAy keşke hep böyle uyusalar ya
Allah yardımcın olsun canım valla. Ben birine zor bakıyorum, sen iki tnaeye bakıyorsun kız vallahi cennetliksinValla cok darlanırsam öyle yapıyorum bende iki tane var sabır kalmıyo
Çok tutmuyorum canım zaten 8de yatıyor ama hiç babasını görmeden de günü bitiremem açıkçası ya. Çünkü eşim sabah 7de gidiyor, iki dk seviyim de gidiyim demezCanım babası sabah erken kalkıp sevsin, işe gitmeden. Bence uykulu uykulu tutmamalısın bebeği, o saatler onların uyku saati, uyuyup melatonin hormonu salgılıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?