Ay maşallah ya denesem mi of çok kararsızımThe 25.dakikada yanına gittim kızımın. Kıpırdanmaya başlamıştı. Beşiği birazcık salladım gözleri kapandı, odadan kaçtım bende jet hızıyla. tam 1 saattir uyuyor şuanda, gözyaşım pıt
Sağol canım . Cok zor oluyo ama mecbur üstesinden geliyorum büyük oğlan cok duygusal ilgi cok istıyor .esim sürekli çalıştığı. İçin tek basıma uğraşmak zorunda kalıyorum .Merak etmeyin az kaldı 1 yastan sonra hersey daha rahat olcakAllah yardımcın olsun canım valla. Ben birine zor bakıyorum, sen iki tnaeye bakıyorsun kız vallahi cennetliksin
Bak mesela 2.uykusuna yatırdım 2 saat sonra. 20.dkde yanına gittim, emziği düşürdü zınk diye açtı gözlerini. Salladım beşikte uyumadı. Mecbur ayağımda salladım uyuttum tekrar. 1 hafta istikrarla devam ederseniz düzelme görürsünüz diyordu o uyku eğitmeni. Böyle böyle uzar inşallah yaAy maşallah ya denesem mi of çok kararsızımama uyanırsa diye de çok korkuyorum.
Ay inşallah kuzum ya Allah sana da kolaylık versin canım, valla annelik zor iş yaSağol canım . Cok zor oluyo ama mecbur üstesinden geliyorum büyük oğlan cok duygusal ilgi cok istıyor .esim sürekli çalıştığı. İçin tek basıma uğraşmak zorunda kalıyorum .Merak etmeyin az kaldı 1 yastan sonra hersey daha rahat olcak
Bu konuda çok zorlanan bır yakınım vardı bunu önereceğim mutlaka. Süreçten haberdar eder misiniz sonucunu merak edıyorum.Bak mesela 2.uykusuna yatırdım 2 saat sonra. 20.dkde yanına gittim, emziği düşürdü zınk diye açtı gözlerini. Salladım beşikte uyumadı. Mecbur ayağımda salladım uyuttum tekrar. 1 hafta istikrarla devam ederseniz düzelme görürsünüz diyordu o uyku eğitmeni. Böyle böyle uzar inşallah ya
Sen zaten beşikte salladigin için öyle bir avantajın var canım, kipirdaninca uyuyabilir. Ben şimdi kolumda pispisleyince normalde, yataktan geri çıkarınca geri uyuması çok zor ihtimal oluyor. Uyusa dahi iki dk sonra uyanıyor. Uyandırmadan bir şeyler yapmam lazım ama nasıl bilmiyorumBak mesela 2.uykusuna yatırdım 2 saat sonra. 20.dkde yanına gittim, emziği düşürdü zınk diye açtı gözlerini. Salladım beşikte uyumadı. Mecbur ayağımda salladım uyuttum tekrar. 1 hafta istikrarla devam ederseniz düzelme görürsünüz diyordu o uyku eğitmeni. Böyle böyle uzar inşallah ya
Öyle bir şey yapsa ben o adamı uyutmam ki. Kendim uyurum , o çocuğu uyuturBenim güne 6-7 arası başlayacak ne gücüm ne de psikolojim var ya. En son lisede o saatte kalkıyordum. Üni ikinci öğretim okudum 17.00 da başlıyordu dersler. Yıllardır da öğlenci çalışıyorum okulda. Resmen imkansız benim için
Ya bi akşam dışarı çıktı, gece yarısı geldi. Dayanamadı öptü bebişi. Saniyesinde uyandı gülücük saçıyor. Eşim gitti uyudu ben saatlerce bebekle ilgilen. Çok sinirlenmiştim.
Ay maşşallah resmen uyku eğitimi vermişsin gibi. Az bi gayretle senin bebiş desteksiz uyur
Ederim tabikiBu konuda çok zorlanan bır yakınım vardı bunu önereceğim mutlaka. Süreçten haberdar eder misiniz sonucunu merak edıyorum.
Benimki yaklaşık 1 aydır gündüzleri beşikte uyumuyor. Ayağımda sallayıp uyutuyorum, beşiğe alıyorum öyle. Beşikte sallayarak uyusa daha iyi ama cıkk, aslaSen zaten beşikte salladigin için öyle bir avantajın var canım, kipirdaninca uyuyabilir. Ben şimdi kolumda pispisleyince normalde, yataktan geri çıkarınca geri uyuması çok zor ihtimal oluyor. Uyusa dahi iki dk sonra uyanıyor. Uyandırmadan bir şeyler yapmam lazım ama nasıl bilmiyorum
Bence çok normal canım. 5.5 aylık olacak benimkisi de öyle. Bebe yatmaz aldım ona öne doğru devriliyor. Mama sandalyesinde beline, sırtına battaniye koyuyorum boşluklar kapansın diye. Sağa sola devriliyor yoksa. Bana 4 ay kontrolünde doktor destekli oturabiliyor mu diye sorduğunda evet demiştim, gayet iyi demişti. Bu aylarda desteksiz oturan bebek hiç görmedim.Kızlar ya bu oturma olayina cok aklim takiliyor. Bebisleriniz kendi oturmuyo di mi dahaa. Benimkinin 5.aya 7gun var ama kucagimda oturuyo arkasina yastik falan koyarsam oturuyo ama böyle destegi cekince dusuyo hemen. Oglumda nasildi unutmusum yaa. Normal di mi.
Di mi yaa unutmus gibiyim valla. Uzuluyodum bendeBence çok normal canım. 5.5 aylık olacak benimkisi de öyle. Bebe yatmaz aldım ona öne doğru devriliyor. Mama sandalyesinde beline, sırtına battaniye koyuyorum boşluklar kapansın diye. Sağa sola devriliyor yoksa. Bana 4 ay kontrolünde doktor destekli oturabiliyor mu diye sorduğunda evet demiştim, gayet iyi demişti. Bu aylarda desteksiz oturan bebek hiç görmedim.
Daha baş kontrolü bile yeni yeni tam olmaya başlıyor canım, destekli oturmaları çok normal. Sıkma canını hiçDi mi yaa unutmus gibiyim valla. Uzuluyodum bende
İyiki burası var iyiki sizler varsiniz kızlar valla ya. Aklima takılani hemen yazıyorum burayaDaha baş kontrolü bile yeni yeni tam olmaya başlıyor canım, destekli oturmaları çok normal. Sıkma canını hiç
Kız zaten. Küçük. Destekli oturcak öyle olamasa zaten düşer benim oğlan 5 ay 4 günlük hala destekli oturuyo kucaktaKızlar ya bu oturma olayina cok aklim takiliyor. Bebisleriniz kendi oturmuyo di mi dahaa. Benimkinin 5.aya 7gun var ama kucagimda oturuyo arkasina yastik falan koyarsam oturuyo ama böyle destegi cekince dusuyo hemen. Oglumda nasildi unutmusum yaa. Normal di mi.
Ewt. Canım bendim cok memnunum pişik falan da yapmadı bizde hiç beze cok para vermek saçmalık gibi geliyor banaSmjj canım sen mi a101in bezi soffio yu kullanıyordun? Ben Molfix sipariş ettim hâlâ gelmedi kargoda. Bezimizde bitince bir gün idare etse yeter diyerek a101den beyaz paketli pure touch olan bezi aldım. Sleepynin son çıkan serisinden bile daha iyi çıktı gerçekten, şok oldum. İki gündür hiç sızdırmadı, pişik yapmadı. Çişi de çok güzel emiyor. Sleepy azcık çişte kabarıyordu hemen.
Hava erken aydınlandığından olabilir canım siyah perde kullanırsan işe yarıyorKız sorma ya, nasıl düzelecek bilmiyorum.Sabah 6.30da uyandı, bu saate kadar toplam 1, saat zor uyudu.
Anladım canım. Uyandıktan sonra uykuya döndürmeye çalışmak da uykuyu uzatmak için bir yöntemmis başka bir uzmandan dinlemiştim. Belki uyandıktan sonra başlarda 5-10 dk uyuyacak tekrar uyutunca ama zamanla bu uzayacak ve bir zaman sonra tekrar uyutmaniza gerek kalmayacak kadar uyuyacak diyordu. Ben bunu deneyeceğim galiba ya. Çünkü uyandirdiktan sonra uyumuyor benimkiBenimki yaklaşık 1 aydır gündüzleri beşikte uyumuyor. Ayağımda sallayıp uyutuyorum, beşiğe alıyorum öyle. Beşikte sallayarak uyusa daha iyi ama cıkk, aslagece çok zorda kalırsam beşiği sallıyorum dalıyor hemen uykuya.
Bu gün 3 uyku yaptı mesela bu saate kadar. Birincisi 1 saat, diğer ikisi bölünmüş olarak 30dk ve 25 dk. Son uykudan sonra tekrar uyutmaya çalışmadım krize giriyor çünkü. 1.5 saat sonra tekrar uykuya götüreceğim. Öncelik hedefim gündüzleri 3saat ve üzeri uyutmak. 45dkdan az uyuduğu zamanlar duruma göre uykuya geri döndürmeye çabalıyorum bakalım. Birde şunu farkettim. Ben uyutma konusunda ne kadar rahat ve stressiz olursam o da okadar rahat ve uzun uyuyor. Hissediyor sanki beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?