2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Birde doktor böyle söylüyor diyince aman doktor ne bilir diyenler var.

Hic hic sevmiyor yüz üstü durmayı. Bu aralar bide sağa sola kafa salliyo buda endişelendiriyor beni doktora soracagim
Canim kaslari gelisirken de yapiyorlar sanirim. Konuya cok sonradan dahil oldum, ilk yazilanlari gormedim ama bu tummy time pozisyonunda ilk zamanlar benim kizimda oyleydi agir geliyordu kafasi. Hergun suresini artirdim hic sevmiyordu. Cok kontrollu tutamiyorlar o gecirdigi vakit uzadikca daha kontrollu oluyor. Uzun sure sevmiyordu. Gun icerisinde aklima geldikce 1 dk 1 dk koydum

Hic hic sevmiyor yüz üstü durmayı. Bu aralar bide sağa sola kafa salliyo buda endişelendiriyor beni doktora soracagim

O boyun kaslarını güçlendiriyordur :)
Yine de içinde sıkıntı olmasın elbette sor.
Alerji meselesi nasıl gidiyor tespit ettikten sonra huzursuzluk, mukus vs kaldı mı

Ben bezini değiştirdikten sonra yuvarlıyorum yüzüstü bırakıyorum doğduğundan beri, oyun zannediyor :) daraldığını anlayınca düzeltiyorum.

Bende koymaya çalışıyorum ama sevmiyor hic. koyayım bari yinede
O boyun kaslarını güçlendiriyordur :)
Yine de içinde sıkıntı olmasın elbette sor.
Alerji meselesi nasıl gidiyor tespit ettikten sonra huzursuzluk, mukus vs kaldı mı
Biraz mukus hala devam. Ama bunun dışında bir tepki görmedim daha coook şükür Sanırım büyüdükçe hassasiyeti azalacak. İnşallah yanii

Çok şükür ya inşallah azalacaktır.
Senşn genel beslenme nasıl, sağlıklı karbonhidrat ve protein ile beslenme de önemli. Bazen basit karbonhidratlar mukus yapabiliyormuş. Alerji olmadığı halde.

Yaa masalah ya

Çok şükür ya inşallah azalacaktır.
Senşn genel beslenme nasıl, sağlıklı karbonhidrat ve protein ile beslenme de önemli. Bazen basit karbonhidratlar mukus yapabiliyormuş. Alerji olmadığı halde.
Valla hic bir kısıtlama olmadan her seyi yiyorum kuzu. Ama bu dedigine bir dikkat edeyim bakayim gercekten ne sebep oluyo olabilir

Merhabalar Bende 32 haftalıkken geçirdim kovid ama öyle bi şey denmedi sizden neden istendi acaba 9 ayda kan tahlili 1 yaşta göz muayenesi var dedi çocuk dr

Annem uykusu bölünecek gibi olunca hemen emzir diyor. Sonra tekrar dalıyor beşiğe bırakıyorum. Beşikte sallıyorum bazen bazen sallamıyorum biraz ihtiyacına göre değişiyor.
Ya ben emzirmeyi böyle uyku vesilesi kılmak istemiyorum. Elbette emerken uyuyakalabilir ama uyutmak için emzirmek gibi bir bağlantı kurmak istemiyorum. Bence o zaman gece daha çok uyaniyorlar ve meme istiyorlar. Hoş benimkisi aç değilse zaten asla emmez, uykusu daha çok bölünür

Karartma perde benim sinirlerimi bozuyor. Bebeğim uyanıyor her zamanki saatinde ama ben ayılamıyorum gün üzerime doğmadıpı için
Aynen aynen. Ama ben zaten geceleri karartma kullanmıyorum, gerek var mı? Sadece gündüz kullanıyorum. Gerçi zaten biz sabah uyandigimizda hava her türlü aydinlanmamis oluyor 7 gibi uyandığı için.

Bende park beşik var , öyle sallanmiyor şu an ama sallama aparatını indirip dediğin gibi durtebilirim belki. Ya birkaç kez olumlu dönüş alsam Cesaret edeceğim ama her defasında uyanınca hevesim kırılıyor. Zaten 40 dk uyuyor, bu da 25e dönünce sinir oluyorum

Valla hic bir kısıtlama olmadan her seyi yiyorum kuzu. Ama bu dedigine bir dikkat edeyim bakayim gercekten ne sebep oluyo olabilir

Ya ben bir ara sadece basit karbonhidrat yiyebildim ya mukus oluyordu. Bulgur Pilavı bile dokunuyordu ama garip şekilde poğaça, ekmek, kraker, bisküvi bir şey yapmıyordu.
Çocukta bariz bir huzursuzluk yoksa yapacak bir şey yok. Onlar da biz de iyi olalım
Merhabalar Bende 32 haftalıkken geçirdim kovid ama öyle bi şey denmedi sizden neden istendi acaba 9 ayda kan tahlili 1 yaşta göz muayenesi var dedi çocuk dr

İlk yapılan işitme testinde gebeyken ateşli hastalık geçirdiniz mi diye sordular covid geçirdiğimi söyleyince 6.ayda bir fakülte hastanesinde tekrar test istediler.

Ya ben de hiç istemiyordum böyle bir şey zihninde kurmasını. Ama dişi çok kaşınınca bir de benim ameliyat sürecim, hastane sürecim derken acayip bana düşkünleşti.
Benim minik oburum gerçekten acıktığı için uyanıyor geceleri. Bu ara hasta ve iştahsız mesela uyanıyor ama memeden geri uyuyor.
Aynen aynen. Ama ben zaten geceleri karartma kullanmıyorum, gerek var mı? Sadece gündüz kullanıyorum. Gerçi zaten biz sabah uyandigimizda hava her türlü aydinlanmamis oluyor 7 gibi uyandığı için.

Biz bu sabah 6'da uyandık
Diyeceklerim bu kadar.

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…