Bips de 0 6 uygun geldi zaten 1 ay dan sonra şişiyor diyolarKızlar bebişim 5 aylık emzik almayı düşünüyorum daha önce tutmadı ama denemek istiyorum, sizce 0-6 ay mı almalıyım
Birde doktor böyle söylüyor diyince aman doktor ne bilir diyenler var.Ahaha
Onda da haklısın da.
Aman valla çok yoruldum, bir de fakülteye götürmem lazımmış. Evime de uzak değil ama o kadar uğraştırıyorlar ki fakültede. 5 dakikalık iş 2 saatte süründürüyorlar. En sevdiğim kadın doğum çocuk hastanesi en pratiği :)
Benim yakın bir arkadaşım çocuk doktorluğunu uzmanlık yapıyor lazım olunca ona soruyorumo bile sorun yok gibi görünüyor ama tetkikleri isteyip görelim yine de diyor ama bizim insanlarımız herşeyi doktordan daha iyi biliyor.
Canim kaslari gelisirken de yapiyorlar sanirim. Konuya cok sonradan dahil oldum, ilk yazilanlari gormedim ama bu tummy time pozisyonunda ilk zamanlar benim kizimda oyleydi agir geliyordu kafasi. Hergun suresini artirdim hic sevmiyordu. Cok kontrollu tutamiyorlar o gecirdigi vakit uzadikca daha kontrollu oluyor. Uzun sure sevmiyordu. Gun icerisinde aklima geldikce 1 dk 1 dk koydumHic hic sevmiyor yüz üstü durmayı. Bu aralar bide sağa sola kafa salliyo buda endişelendiriyor beni doktora soracagim
Hic hic sevmiyor yüz üstü durmayı. Bu aralar bide sağa sola kafa salliyo buda endişelendiriyor beni doktora soracagim
Birde doktor böyle söylüyor diyince aman doktor ne bilir diyenler var.
Canim kaslari gelisirken de yapiyorlar sanirim. Konuya cok sonradan dahil oldum, ilk yazilanlari gormedim ama bu tummy time pozisyonunda ilk zamanlar benim kizimda oyleydi agir geliyordu kafasi. Hergun suresini artirdim hic sevmiyordu. Cok kontrollu tutamiyorlar o gecirdigi vakit uzadikca daha kontrollu oluyor. Uzun sure sevmiyordu. Gun icerisinde aklima geldikce 1 dk 1 dk koydum
Teşekkür ederim cevabın için1 numara aldım canım ewt her zaman tabi almıyor. Arada alıyor
Bende koymaya çalışıyorum ama sevmiyor hic.Canim kaslari gelisirken de yapiyorlar sanirim. Konuya cok sonradan dahil oldum, ilk yazilanlari gormedim ama bu tummy time pozisyonunda ilk zamanlar benim kizimda oyleydi agir geliyordu kafasi. Hergun suresini artirdim hic sevmiyordu. Cok kontrollu tutamiyorlar o gecirdigi vakit uzadikca daha kontrollu oluyor. Uzun sure sevmiyordu. Gun icerisinde aklima geldikce 1 dk 1 dk koydum
Biraz mukus hala devam. Ama bunun dışında bir tepki görmedim daha coook şükürO boyun kaslarını güçlendiriyordur :)
Yine de içinde sıkıntı olmasın elbette sor.
Alerji meselesi nasıl gidiyor tespit ettikten sonra huzursuzluk, mukus vs kaldı mı
Bende koymaya çalışıyorum ama sevmiyor hic.koyayım bari yinede
Biraz mukus hala devam. Ama bunun dışında bir tepki görmedim daha coook şükürSanırım büyüdükçe hassasiyeti azalacak. İnşallah yanii
Yaa masalah yaYüzüstü durmayı seviyor mu? O da baya geliştiriyor ama her çocuk sevmiyor. Ben son zamanlarda oturur pozisyonda çok fazla kucağımda gezdirdim. Ara ara koltuğa destekli oturttum. Bir de çamaşır sepetine koydumönüne de yastık koyunca düşmedi. Yavaş yavaş kuvvetlendiğini farkedince yürütece de koydum. İlk bir iki dakika tuttum. Sonra beş on derken bugün işim vardı durdu benimle mutfakta bir anda yürüyüp geldi bacağıma anne diyor çok garip ama son bir kaç haftadır bilinçli olarak anne diyor benim gözlerime bakıp.
Valla hic bir kısıtlama olmadan her seyi yiyorum kuzu. Ama bu dedigine bir dikkat edeyim bakayim gercekten ne sebep oluyo olabilirÇok şükür ya inşallah azalacaktır.
Senşn genel beslenme nasıl, sağlıklı karbonhidrat ve protein ile beslenme de önemli. Bazen basit karbonhidratlar mukus yapabiliyormuş. Alerji olmadığı halde.
Merhabalar Bende 32 haftalıkken geçirdim kovid ama öyle bi şey denmedi sizden neden istendi acabaYok çok şükür, gayet iyi çıktı sonuç
Şimdi de hamileyken covid geçirdiğim için işitme testi istediler 6.ayda. Hastaneye gitmekten yoruldum Allah muhtaç etmesin ama :/ aslında duyuyor seslenince bakıyor, kedinin sesine, dışarıdan gelen sese bakıyor. Gitmesek ne olur modundayım.
Ya ben emzirmeyi böyle uyku vesilesi kılmak istemiyorum. Elbette emerken uyuyakalabilir ama uyutmak için emzirmek gibi bir bağlantı kurmak istemiyorum. Bence o zaman gece daha çok uyaniyorlar ve meme istiyorlar. Hoş benimkisi aç değilse zaten asla emmez, uykusu daha çok bölünürAnnem uykusu bölünecek gibi olunca hemen emzir diyor. Sonra tekrar dalıyor beşiğe bırakıyorum. Beşikte sallıyorum bazen bazen sallamıyorum biraz ihtiyacına göre değişiyor.
Aynen aynen. Ama ben zaten geceleri karartma kullanmıyorum, gerek var mı? Sadece gündüz kullanıyorum. Gerçi zaten biz sabah uyandigimizda hava her türlü aydinlanmamis oluyorKarartma perde benim sinirlerimi bozuyor. Bebeğim uyanıyor her zamanki saatinde ama ben ayılamıyorum gün üzerime doğmadıpı için
Bende park beşik var , öyle sallanmiyor şu an ama sallama aparatını indirip dediğin gibi durtebilirim belki. Ya birkaç kez olumlu dönüş alsam Cesaret edeceğim ama her defasında uyanınca hevesim kırılıyor. Zaten 40 dk uyuyor, bu da 25e dönünce sinir oluyorumBenimki de uyuyor şuan. 25.dakika yanına geldim az beşiği salladım. Dürtüp uyandırmıyorum ama beşiği sallayarak hafif dürtmüş gibi yapıyorum. Bir miktar hareketleniyor. Direk kendisini dürtmeye cesaretim yokGözü yarı açık duruyor öyle. Avını bekleyen kartal gibi bekliyorum kıpırdarsa beşiği sallamak için bence zamanla uykuyu da sevecekler, uyumayı da öğrenecekler ya. İnşallah yani, öyle umut ediyorum
Tam oturabiliyo mu senin ki canim ya ben denedim bi kere one dogru egildiAy kızlar mama sandalyesi tam bir kurtarıcı hemen alın rahatlığı görün
Nasıl kurtarıcı canımAy kızlar mama sandalyesi tam bir kurtarıcı hemen alın rahatlığı görün
Valla hic bir kısıtlama olmadan her seyi yiyorum kuzu. Ama bu dedigine bir dikkat edeyim bakayim gercekten ne sebep oluyo olabilir
Merhabalar Bende 32 haftalıkken geçirdim kovid ama öyle bi şey denmedi sizden neden istendi acaba9 ayda kan tahlili 1 yaşta göz muayenesi var dedi çocuk dr
Ya ben emzirmeyi böyle uyku vesilesi kılmak istemiyorum. Elbette emerken uyuyakalabilir ama uyutmak için emzirmek gibi bir bağlantı kurmak istemiyorum. Bence o zaman gece daha çok uyaniyorlar ve meme istiyorlar. Hoş benimkisi aç değilse zaten asla emmez, uykusu daha çok bölünür
Aynen aynen. Ama ben zaten geceleri karartma kullanmıyorum, gerek var mı? Sadece gündüz kullanıyorum. Gerçi zaten biz sabah uyandigimizda hava her türlü aydinlanmamis oluyor7 gibi uyandığı için.
Tam oturabiliyo mu senin ki canim ya ben denedim bi kere one dogru egildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?