- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Nasıl yani ya. Kim dedi 5 saat uyuması gerekiyor bu ayda diye. Doktorum şuanda gündüz uykusu en fazla 3.5 saat olmalı dedi. Ben öyle yapınca gece uykusu az oluyor siye azaltmaya çalışıyorum bir süredir. Bugün 2.15 uyuttum. Gece uykusu süresine katıyor o eksik kalanı
Amann istanbula ne yağdı ne yağdı kar inanılmazzz. Şuanda da feci yağıyor otoban felan kapandı, evimin önündeki yolda arabalar dönüp kayıp duruyor.
Ahtım vardı bebeği kara atıp fotoğraf çektiricem diye. Eşim il dışında. Yokluğunu fırsat bilip çıkarttım bugün dışarı. Fotoğrafı görünce beni arıyor aman allahım nasıl endişeliiiama öyle güzel sardım ki burnu bile üşümedi minnoşun
Bu arada üzerimdeki eşimin kayak montu. Şişkoyum ben şişkoo. Hiçbişeyim olmuyor üzerime
HarikasınızzzzAmann istanbula ne yağdı ne yağdı kar inanılmazzz. Şuanda da feci yağıyor otoban felan kapandı, evimin önündeki yolda arabalar dönüp kayıp duruyor.
Ahtım vardı bebeği kara atıp fotoğraf çektiricem diye. Eşim il dışında. Yokluğunu fırsat bilip çıkarttım bugün dışarı. Fotoğrafı görünce beni arıyor aman allahım nasıl endişeliiiama öyle güzel sardım ki burnu bile üşümedi minnoşun
Bu arada üzerimdeki eşimin kayak montu. Şişkoyum ben şişkoo. Hiçbişeyim olmuyor üzerime
Ay kız bende büyük oğlanla 1 saat kar topu oynadım küçüğünü eşim bırakmadı. Oh sen ne güzel. Hevesini aldınAmann istanbula ne yağdı ne yağdı kar inanılmazzz. Şuanda da feci yağıyor otoban felan kapandı, evimin önündeki yolda arabalar dönüp kayıp duruyor.
Kız neren şişko masallahın varAmann istanbula ne yağdı ne yağdı kar inanılmazzz. Şuanda da feci yağıyor otoban felan kapandı, evimin önündeki yolda arabalar dönüp kayıp duruyor.
Sen şişko görmemişsin arkadaşım, süpersinizAmann istanbula ne yağdı ne yağdı kar inanılmazzz. Şuanda da feci yağıyor otoban felan kapandı, evimin önündeki yolda arabalar dönüp kayıp duruyor.
Cnm bosuna kendini uzuyosun. Ben de takiyodum ama.artik takmiyorum. Arkadasimin zehir gibi kizi var masalah gunduz hic uyumadan buyudu. Hic uyumazdi ama.gece de.hic kalkmazdi. Gelisiminde de hic bi sorun yok. Her bebek farkli 3 saat 5.saat gercegi yansitmiyo cnm. Dun toplam 1 saat uyutamadim gunduz bgn 3 bucuk saat uyutabildim. Gun gun bile degisiyo benimkiBen bu gündüz uykusu işini beceremiyorum kızlar ya. Bu gün 7.30da uyandı, bu saate kadar 1.5 saat anca uyudu. Şimdi yine uyuttum, yarım saatte uyanırsa da zorlamayacağım ya. Çocuk uyudu oturdum ağladım sinirimden niye uzun uyumuyor diye. Bizim gece uykumuz iyi ama gündüz uyumuyor. Eğitmenlerle göre benim kızım gündüz 5 saat uyumalı. 5 saat uyusa mümkün değil gece uyumaz herhalde. O uyku tabloları kendimi inanılmaz yetersiz hissettiriyor bana. Çocuğu uyutmaya beceremiyorum, gelişimi eksik mi kalacak diye içime dert oluyor resmen. Bütün uyku eğitmenlerini takipten çıkardım. Bu gündüz uykusu işini de saldım gitti artık. Uyursa uyur, uyumazsa napayım. Zorladıkça daha çok direniyor uykuya.
Sorun olcani sanmiyorum ama zamaninda yaptirsan daha ii olur benceKızlar bu 4. ay aşılarını ve rota 2. dozunu biraz geç yaptırsam sorun olur mu? Ben İstanbul’da mahsur kaldım birazEve dönene kadar da 4,5 aylık olacak o zaman yaptırsam bir şey olur mu sizce yoksa beklemeden burada mı yaptırtsam aşılarını?
Amann istanbula ne yağdı ne yağdı kar inanılmazzz. Şuanda da feci yağıyor otoban felan kapandı, evimin önündeki yolda arabalar dönüp kayıp duruyor.
Doğru diyorsun canım stres daha önemli ya. Rahat bırakıyorum artık çocuğu, ne zaman istiyorsa o zaman uyusun bakalım ya.Ben de kafama takıyorum ama sen ekstra fazla takıyorsun. Bugün bir arkadaşımla konuştum, dedim çocuğum gündüz çok az uyuyor maksimum 2.5-3 saat. Nee az mı ya falan dedi. 4 aylık bebeği günde toplam 1 saat uyuyormuş gündüz, gece de 6-7 saat. Şaka değil. O kadar kafasına da takmıyordu açıkçası. Bence biraz abartıyoruz. Evet uyku gerçekten çok önemli ama stres daha önemli
Bende öyle yapıcam canım artık. Kafaya taktıkca ters tepiyor hiç uyumuyor yavrum.Kız takma bu kadar. Yavaş yavaş olcak iş bu ben pek takmıyorum
Orjinal canım ama benim kız minik biraz. İçine koyunca önde boşluk kalıyor. Oyuncaklara uzanırken devriliyor, geriye atıyor sonra kendini5ay 20 günlük civarında benimki. Desteksiz devrilip duruyor hala.
Bebeyatmazı ne marka aldın orijinal bebeyatmaz mı? Öne doğru nasıl devrildi ki?
0-6 ay almalısın diğerleri ağzına büyük gelir şuanda.
Benimki de oturtunca azer bülbül gibi titriyordudengesini sağlayamıyordu asla, çok komik titriyordu. Tiitreme baya azaldı hatta bugün 30 sn desteksiz durabildi ellerinden güç alarak. Ki benimki neredeyse 6 aylık olucak.
Nasıl yani ya. Kim dedi 5 saat uyuması gerekiyor bu ayda diye. Doktorum şuanda gündüz uykusu en fazla 3.5 saat olmalı dedi. Ben öyle yapınca gece uykusu az oluyor siye azaltmaya çalışıyorum bir süredir. Bugün 2.15 uyuttum. Gece uykusu süresine katıyor o eksik kalanı.
Ya çok tatlısınız maşallahAmann istanbula ne yağdı ne yağdı kar inanılmazzz. Şuanda da feci yağıyor otoban felan kapandı, evimin önündeki yolda arabalar dönüp kayıp duruyor.
Gerçekten bir kalıba sokmaya çalıştıkça bende çocukta mutsuz olduk. Özellikle çocuğum. Bazen uyku saati geliyordu o tablolara göre ama çocuk oyun oynuyor oyuncaklarla mesela. Alıp uykuya götürünce çok mutsuz oluyordu. Bıraktım artık uyku eğitimini falan. Uyurs auyur napayım ya .Bence şu kadar saat olmalı diye bir şey yok. Kendimizi o standartlara dahil etmeye çalıştıkça mutsuz oluyoruz. Biz büyükler bile aynı saatlerde uykumuzu almıyoruz ki. Bebeklerden bunu bekliyoruz. Kimi bebek gerçekten uykuyu sevmiyor, kimisi çok seviyor. Biz anneler kendilerini yetersiz hissetmemeyi.
Bir deKedilervekitaplar senin kızın maşallah erken de döndü hareketlendi. Benimki hala çarkıfelek gibi dönüyor yada bacaklarından kuvvet alıp yukarı doğru çıkıyor. Yan dönmek yok
Login • Instagram şu videodaki gibi ama yavaş halini çok komik
Öyle canım bir günleri diğerini tutmuyor. Aman sağlıklı olsunlar da ne kadar uyurlarsa artık. Bazen herşeyi bilmeyince daha mutlu oluyor insan cidden.Cnm bosuna kendini uzuyosun. Ben de takiyodum ama.artik takmiyorum. Arkadasimin zehir gibi kizi var masalah gunduz hic uyumadan buyudu. Hic uyumazdi ama.gece de.hic kalkmazdi. Gelisiminde de hic bi sorun yok. Her bebek farkli 3 saat 5.saat gercegi yansitmiyo cnm. Dun toplam 1 saat uyutamadim gunduz bgn 3 bucuk saat uyutabildim. Gun gun bile degisiyo benimki
Sorun olcani sanmiyorum ama zamaninda yaptirsan daha ii olur bence
masalah cok tatlisiniz
Evet o instgram vs uygulamalarda su kadar saat uyumali diye kesin gorusler insani yetersiz hissettiriyor ve daha cok uyutmam lazim diye stres e sokuyor.Ben bu gündüz uykusu işini beceremiyorum kızlar ya. Bu gün 7.30da uyandı, bu saate kadar 1.5 saat anca uyudu. Şimdi yine uyuttum, yarım saatte uyanırsa da zorlamayacağım ya. Çocuk uyudu oturdum ağladım sinirimden niye uzun uyumuyor diye. Bizim gece uykumuz iyi ama gündüz uyumuyor. Eğitmenlerle göre benim kızım gündüz 5 saat uyumalı. 5 saat uyusa mümkün değil gece uyumaz herhalde. O uyku tabloları kendimi inanılmaz yetersiz hissettiriyor bana. Çocuğu uyutmaya beceremiyorum, gelişimi eksik mi kalacak diye içime dert oluyor resmen. Bütün uyku eğitmenlerini takipten çıkardım. Bu gündüz uykusu işini de saldım gitti artık. Uyursa uyur, uyumazsa napayım. Zorladıkça daha çok direniyor uykuya.
Bebekten sonra fazla uyumaliymisim hissi mesela bu sihirli cumle. Herkesin bebek uyuyunca uyu dinlen diye akil vermesi sebebi ile. O uyumadan uyumaliyim diye strese giriyoruz. Bebekte hemen uyandiginda tuh uyuyamadim uyumam gerekiyordu diyeBenimkinin de çok oldu 6 larda uyandığı. Zorla beş on dk bile olsa uyutmaya çalıştım ama. 6da güne başlamak bana gerçekten ağır geliyor.7 ye razıyım ama 6Aslında okuduğum bölümden dolayı, çalıştığım kpssden dolayı yıllarda 5-6 saatten fazla uyumadım. Sabah namazından sonra uyumadım. Ama bebekten sonra sanki fazla uyumaliymisim hissiyatı doğdu, uykumu alamıyorum belki de kan degerlerimden bilmiyorum yani gözümü çok zor açıyorum bu saatlerde. Ama her ne zaman bebeğim 8 ve sonrasında uyandı, gündüz uykuları tam bir felakete dönüştü. Hem uyumaya direndi, hem her uyuyusunda 20-30 dk uyudu. O yüzden mecburen güne erken başlıyoruz
Benimki de 5ten beri uyanıp durdu, en son 6 buçuk gibi kalktı.Ay bu gece çok kabusss, gazdan mıdır, dişten midir, atak mıdır nedir bilmiyorum ama bayılacağım. İşin kötüsü yarını nasıl geçireceğimi hiç bilmiyorum
Kesınlıkle canımAy bu gece çok kabusss, gazdan mıdır, dişten midir, atak mıdır nedir bilmiyorum ama bayılacağım. İşin kötüsü yarını nasıl geçireceğimi hiç bilmiyorum
Hepimizde oluyor canım bu tahammülsüzlük. Bizde insanız sonuçta. Anneyiz diye robot değiliz ya. Bizim de dayanamadığımız , kaçmak istediğimiz çok zaman oluyor. Bende son zamanlarda uyusana diye söylenip duruyorum çocuğa. Bunaldım çünkü , tüm hayatım o oldu resmen. En basit şey olan uykuyu bile o uyumadan uyuyamıyorum. Eşin yardım ediyormuş sana ne güzel. Ben dün artık uykudan bayılacaktım. Yarım saat bakmasını istedim eşimden ama hayır diyip oyun oynamaya devam etti.Benimki de 5ten beri uyanıp durdu, en son 6 buçuk gibi kalktı.
Kızlar ben bu anneliği beceremedim galiba ya, olmadı yani. Çocuk bu şekilde erken uyandığında ve uyumaya direndiginde şefkatle yaklasamiyorum. Ya neden uyumuyorsun ,uyusana diyip duruyorum çocuğa. 5ten beri ayaktayım, resmen uyku benim kırmızı cizgimmis ya, uykumu almadigim her gün resmen sinir patlaması yaşıyorum geceleriNormalde eşime verirdim , annemdeyim şu an. E sabah sabah herkes uyuyor, defalarca uyutmaya çalıştım falan filan. Uff Daha bunun dişi var bir ton bir şeyi var napacagim ben ya. Gerçekten uykusuzluk diyince kendimden geçiyorum ya, korkulu rüyam gibi resmen
Canım nerende kilo Allah aşknaaaAmann istanbula ne yağdı ne yağdı kar inanılmazzz. Şuanda da feci yağıyor otoban felan kapandı, evimin önündeki yolda arabalar dönüp kayıp duruyor.
Hayr hayr aslaa öyle düşünmee…Benimki de 5ten beri uyanıp durdu, en son 6 buçuk gibi kalktı.
Kızlar ben bu anneliği beceremedim galiba ya, olmadı yani. Çocuk bu şekilde erken uyandığında ve uyumaya direndiginde şefkatle yaklasamiyorum. Ya neden uyumuyorsun ,uyusana diyip duruyorum çocuğa. 5ten beri ayaktayım, resmen uyku benim kırmızı cizgimmis ya, uykumu almadigim her gün resmen sinir patlaması yaşıyorum geceleriNormalde eşime verirdim , annemdeyim şu an. E sabah sabah herkes uyuyor, defalarca uyutmaya çalıştım falan filan. Uff Daha bunun dişi var bir ton bir şeyi var napacagim ben ya. Gerçekten uykusuzluk diyince kendimden geçiyorum ya, korkulu rüyam gibi resmen
Başınız sağolsn canım tabii ki hemen okuyormKızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
Başınız sağolsunKızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?