2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Amann istanbula ne yağdı ne yağdı kar inanılmazzz. Şuanda da feci yağıyor otoban felan kapandı, evimin önündeki yolda arabalar dönüp kayıp duruyor.

Ahtım vardı bebeği kara atıp fotoğraf çektiricem diye. Eşim il dışında. Yokluğunu fırsat bilip çıkarttım bugün dışarı. Fotoğrafı görünce beni arıyor aman allahım nasıl endişeliii ama öyle güzel sardım ki burnu bile üşümedi minnoşun

Bu arada üzerimdeki eşimin kayak montu. Şişkoyum ben şişkoo. Hiçbişeyim olmuyor üzerime

Eklentiler

• 6C537924-7C77-481B-8722-A94A81BD7645.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 83
  • 0930AE5C-079E-4052-9882-C6258A7CCDDA.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 78

Bence şu kadar saat olmalı diye bir şey yok. Kendimizi o standartlara dahil etmeye çalıştıkça mutsuz oluyoruz. Biz büyükler bile aynı saatlerde uykumuzu almıyoruz ki. Bebeklerden bunu bekliyoruz. Kimi bebek gerçekten uykuyu sevmiyor, kimisi çok seviyor. Biz anneler kendilerini yetersiz hissetmemeyi.
Bir de Kedilervekitaplar senin kızın maşallah erken de döndü hareketlendi. Benimki hala çarkıfelek gibi dönüyor yada bacaklarından kuvvet alıp yukarı doğru çıkıyor. Yan dönmek yok
Login • Instagram şu videodaki gibi ama yavaş halini çok komik

Oh maşallah yaa :)

Harikasınızzzz

Ay kız bende büyük oğlanla 1 saat kar topu oynadım küçüğünü eşim bırakmadı. Oh sen ne güzel. Hevesini aldın

Kız neren şişko masallahın var

Sen şişko görmemişsin arkadaşım, süpersiniz

Cnm bosuna kendini uzuyosun. Ben de takiyodum ama.artik takmiyorum. Arkadasimin zehir gibi kizi var masalah gunduz hic uyumadan buyudu. Hic uyumazdi ama.gece de.hic kalkmazdi. Gelisiminde de hic bi sorun yok. Her bebek farkli 3 saat 5.saat gercegi yansitmiyo cnm. Dun toplam 1 saat uyutamadim gunduz bgn 3 bucuk saat uyutabildim. Gun gun bile degisiyo benimki
Sorun olcani sanmiyorum ama zamaninda yaptirsan daha ii olur bence
masalah cok tatlisiniz

Doğru diyorsun canım stres daha önemli ya. Rahat bırakıyorum artık çocuğu, ne zaman istiyorsa o zaman uyusun bakalım ya.
Kız takma bu kadar. Yavaş yavaş olcak iş bu ben pek takmıyorum
Bende öyle yapıcam canım artık. Kafaya taktıkca ters tepiyor hiç uyumuyor yavrum.
Orjinal canım ama benim kız minik biraz. İçine koyunca önde boşluk kalıyor. Oyuncaklara uzanırken devriliyor, geriye atıyor sonra kendini

Bir tane uyku eğitmeninin sayfasında öyle yazıyor. Bende çok taktım kafaya ister istemez. 9da kurulu saat gibi uyuyor çocuğum, son uykuyu da 17.30dan sonra yaparsa gece uyanıyor çok sık. Rahat bırakıcam çocuğu artık ya.
Ya çok tatlısınız maşallah
Gerçekten bir kalıba sokmaya çalıştıkça bende çocukta mutsuz olduk. Özellikle çocuğum. Bazen uyku saati geliyordu o tablolara göre ama çocuk oyun oynuyor oyuncaklarla mesela. Alıp uykuya götürünce çok mutsuz oluyordu. Bıraktım artık uyku eğitimini falan. Uyurs auyur napayım ya .

Benimki de böyle yapmaya başladı, sonra sağa sola dönmeye başladı canım. Seninki de döner yakında bak gör. Benimki şimdi solucan gibi kafasından destek alıp popoyu kaldırıyor öyle sürünüyor. Emzirirken, ayakta sallarken doğrulmaya çalışıyor, savaşıyoruz resmen.

Öyle canım bir günleri diğerini tutmuyor. Aman sağlıklı olsunlar da ne kadar uyurlarsa artık. Bazen herşeyi bilmeyince daha mutlu oluyor insan cidden.

Evet o instgram vs uygulamalarda su kadar saat uyumali diye kesin gorusler insani yetersiz hissettiriyor ve daha cok uyutmam lazim diye stres e sokuyor.
Bebekten sonra fazla uyumaliymisim hissi mesela bu sihirli cumle. Herkesin bebek uyuyunca uyu dinlen diye akil vermesi sebebi ile. O uyumadan uyumaliyim diye strese giriyoruz. Bebekte hemen uyandiginda tuh uyuyamadim uyumam gerekiyordu diye

Ay bu gece çok kabusss, gazdan mıdır, dişten midir, atak mıdır nedir bilmiyorum ama bayılacağım. İşin kötüsü yarını nasıl geçireceğimi hiç bilmiyorum
Benimki de 5ten beri uyanıp durdu, en son 6 buçuk gibi kalktı.

Kızlar ben bu anneliği beceremedim galiba ya, olmadı yani. Çocuk bu şekilde erken uyandığında ve uyumaya direndiginde şefkatle yaklasamiyorum. Ya neden uyumuyorsun ,uyusana diyip duruyorum çocuğa. 5ten beri ayaktayım, resmen uyku benim kırmızı cizgimmis ya, uykumu almadigim her gün resmen sinir patlaması yaşıyorum geceleri Normalde eşime verirdim , annemdeyim şu an. E sabah sabah herkes uyuyor, defalarca uyutmaya çalıştım falan filan. Uff Daha bunun dişi var bir ton bir şeyi var napacagim ben ya. Gerçekten uykusuzluk diyince kendimden geçiyorum ya, korkulu rüyam gibi resmen

Hepimizde oluyor canım bu tahammülsüzlük. Bizde insanız sonuçta. Anneyiz diye robot değiliz ya. Bizim de dayanamadığımız , kaçmak istediğimiz çok zaman oluyor. Bende son zamanlarda uyusana diye söylenip duruyorum çocuğa. Bunaldım çünkü , tüm hayatım o oldu resmen. En basit şey olan uykuyu bile o uyumadan uyuyamıyorum. Eşin yardım ediyormuş sana ne güzel. Ben dün artık uykudan bayılacaktım. Yarım saat bakmasını istedim eşimden ama hayır diyip oyun oynamaya devam etti.

Annenlerdeysen onlar baksa da sen şöyle iyice bir uyusan canım ya. Çok iyi gelirdi sana, çok iyi anlıyorum durumunu.

Canım nerende kilo Allah aşknaaa
Çok güzelsiniz
Hayr hayr aslaa öyle düşünmee…
2. Cocuk için tek korkum uykuyduşuan hala onunla imtihan oluyorm ama inan bıraz buyuyunce hepsı gecıyo
Fazlaca yoruluyoruz,yukumüz ağır bunlar hep bu yuzden

Kızlar ya bu erkekler baba olma bilincine ne zaman sahip olacaklar acaba
Bittim tükendim sürünüyorm resmen(((
Gram umrunda değil sürekli napıyosn ki annesı değil misn bakacaksn gıbı ya da gece uyumadıgında sabaha karsı çağırıp azcık baksan işe gidicem cok uykusuzm dediğimde beni rahatsz edıp durma uykum var demesi beni bıktırdı Bır kasık suda boğasım var
O kadar kötü hissediyorm ki((
Hiç halim gücüm kalmadı yüzüm gülmüyo yorgunluktan emzırırken uyuyakalıyrm bazı gunler ınsaf edıp bebek uyanınca azcık alıp dınlen demiyo e uyudun ya bebekle beraber dıyo kolum uyusuk ve egreti ne kadar uyunabılırse o kadar uyuyorm
Bi an önce buyusun kuzularımız su gunler geride kalsn inşaAllah
Yoksa bosayacağım bari gölge etmesin diyo zihnım

Kızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
Başınız sağolsn canım tabii ki hemen okuyorm
Mekanı cennet olsn inşaAllah
Allah sabır versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…