2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar yok mu doğumdan sonra adeti başlayan ?
Canım benimde düzensiz, bir kaçgün oynayabilir. Bir ara bikaçgün erken, bir ara da bir kaç gün geç oldu. Düzensiz olması çok normal, 1 yıla kadar anca düzelir. Yine de çok iyi korunmayı ihmal etmeyin, şüpheleniyorsan test yapabilirsin için rahat eder

Tamamdır canım çok sağol cevabın için , yapıcam bakalım gece inşallah bişey yoktur

Ben asıl korkutan geçen ilişkiden sonra pembe lekelenme oldu o aklımı kurcalıyor

Merhaba. En kısa zamanda doktora görünmenizi tavsiye ederim. Benimde dış dikişlerimden sonra iç dikişlerim de açılmıştı. Enfeksiyon kapmış, iltihap dolu apseler olmuştu. Çift antibiyotik kullandım, krem kullandım. Daha sonra özelde bir kliniğe muayene oldum, görünen ve açılan iç dikişlerim alındı. Yine krem ve vajina bölgesinin iyileşmesine yardımcı probiyotik takviye kullandım. 1 ay içinde tamamen kapanmıştı yaram.

Muhtemelen büyük tuvaletinizi yaparken ıkınmadan dolayı kanama oluyordur. Enfeksiyon riski çok yüksek oluyor. Ama antibiyotik ve temiz bakım ile çabuk atlatırsınız. Bana özeldeki doktor her gün bir saat yara bölgesini havalandırmamı, mümkün olduğunca kuru tutmamı, verdiği kremi sürdükten sonra bir saat sarı ışığı yara bölgeme tutmamı söylemişti. Sarı ışığın vajina bölgesindeki yaralara uyarı yaptığını, iyileşmeye yardımcı olduğunu söylemişti. Umarım çabucak iyileşirsiniz, geçmiş olsun.

Kızlar adet olmaya başlayanlar doğumdan sonra adet düzeniniz nasıl yani düzenli mi bu ay iki gün geçti hala olmadım aklım gidiyor korkudan
Ben birkaç kez oldum adet. Geçen ay bir hafta gecikmişti, bu ay iki hafta gecikti. Adet olacak gibi ağrılar var ama olmuyor. Gece rüyalarıma giriyor hamile olduğum.ama değilimdir diye dua ediyorum. Test yapma stresine dayanamam asla.

Ahh nolucak bu halimiz ya benim korkumun sevebi adetten iki gün önce çok az ilişkiden sonra leke oldu adet olmadım o kafamı kurcalıyor gecikmesinden ziyade

Ahh nolucak bu halimiz ya benim korkumun sevebi adetten iki gün önce çok az ilişkiden sonra leke oldu adet olmadım o kafamı kurcalıyor gecikmesinden ziyade
Belki adet düzeni tam oturmadığı için ilişkiden sonra leke olması normaldir canım. Tam sökülmüyor ya adet, birde ilişki olunca leke gelmiş olabilir.

Ahh ahh dördüncü kez dikişleriö yenilendi artık çok korkuyorum bugün eczaneden fito krem madecasol ve bepanthen aldım onları karıştırıp süreceğim. 23 Ekimde doğum yaptım beş ayda dört kere dikişlerim yenilendi dualarınıza talibim ne olur benim için dua edin olur mu

Neden. Böyle bir şey oldu canım

Madacassol tek başına bile cok etkili bir krem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…