- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
Kızlar yok mu doğumdan sonra adeti başlayan ?Kızlar adet olmaya başlayanlar doğumdan sonra adet düzeniniz nasıl yani düzenli mi bu ay iki gün geçti hala olmadım aklım gidiyor korkudan
Oldu mu kanama ? Tam anlayamadım. Zamanla kapandı mı açıklığınız yaranız nasıl kapandı acaba ?Yok hayır canım oldu
Canım kusura bakma yanlış yazmışım . Kanamam olmadı kendiliğinden kapandı zamanlaOldu mu kanama ? Tam anlayamadım. Zamanla kapandı mı açıklığınız yaranız nasıl kapandı acaba ?
Allah rahmet eylesin canım . Mekanı cennet olsun inşAllahKızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Okudum cnmKızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
Ne güzel inşallah benim de kapanırCanım kusura bakma yanlış yazmışım . Kanamam olmadı kendiliğinden kapandı zamanla
Canım benimde düzensiz, bir kaçgün oynayabilir. Bir ara bikaçgün erken, bir ara da bir kaç gün geç oldu. Düzensiz olması çok normal, 1 yıla kadar anca düzelir. Yine de çok iyi korunmayı ihmal etmeyin, şüpheleniyorsan test yapabilirsin için rahat ederKızlar yok mu doğumdan sonra adeti başlayan ?
İnşAllah canımNe güzel inşallah benim de kapanırne olır benim için dua edin
Tamamdır canım çok sağol cevabın için , yapıcam bakalım gece inşallah bişey yokturCanım benimde düzensiz, bir kaçgün oynayabilir. Bir ara bikaçgün erken, bir ara da bir kaç gün geç oldu. Düzensiz olması çok normal, 1 yıla kadar anca düzelir. Yine de çok iyi korunmayı ihmal etmeyin, şüpheleniyorsan test yapabilirsin için rahat eder
Ben asıl korkutan geçen ilişkiden sonra pembe lekelenme oldu o aklımı kurcalıyorCanım benimde düzensiz, bir kaçgün oynayabilir. Bir ara bikaçgün erken, bir ara da bir kaç gün geç oldu. Düzensiz olması çok normal, 1 yıla kadar anca düzelir. Yine de çok iyi korunmayı ihmal etmeyin, şüpheleniyorsan test yapabilirsin için rahat eder
Merhaba. En kısa zamanda doktora görünmenizi tavsiye ederim. Benimde dış dikişlerimden sonra iç dikişlerim de açılmıştı. Enfeksiyon kapmış, iltihap dolu apseler olmuştu. Çift antibiyotik kullandım, krem kullandım. Daha sonra özelde bir kliniğe muayene oldum, görünen ve açılan iç dikişlerim alındı. Yine krem ve vajina bölgesinin iyileşmesine yardımcı probiyotik takviye kullandım. 1 ay içinde tamamen kapanmıştı yaram.Merhaba inşallah yazdığımı görürsünüz dikişlerim benim de vajen tarafı açılmış içi kıpkırmızı yara gibi büyük tuvalette kan geliyor sadece ordan. Sizin geçti mi nasıl geçti acaba ne kullandınız şu an ne durumdasınız ?
Ben birkaç kez oldum adet. Geçen ay bir hafta gecikmişti, bu ay iki hafta gecikti. Adet olacak gibi ağrılar var ama olmuyor. Gece rüyalarıma giriyor hamile olduğum.Kızlar adet olmaya başlayanlar doğumdan sonra adet düzeniniz nasıl yani düzenli mi bu ay iki gün geçti hala olmadım aklım gidiyor korkudan
Ahh nolucak bu halimizBen birkaç kez oldum adet. Geçen ay bir hafta gecikmişti, bu ay iki hafta gecikti. Adet olacak gibi ağrılar var ama olmuyor. Gece rüyalarıma giriyor hamile olduğum.ama değilimdir diye dua ediyorum. Test yapma stresine dayanamam asla.
Ben hala adet olmadımBen birkaç kez oldum adet. Geçen ay bir hafta gecikmişti, bu ay iki hafta gecikti. Adet olacak gibi ağrılar var ama olmuyor. Gece rüyalarıma giriyor hamile olduğum.ama değilimdir diye dua ediyorum. Test yapma stresine dayanamam asla.
Belki adet düzeni tam oturmadığı için ilişkiden sonra leke olması normaldir canım. Tam sökülmüyor ya adet, birde ilişki olunca leke gelmiş olabilir.Ahh nolucak bu halimizya benim korkumun sevebi adetten iki gün önce çok az ilişkiden sonra leke oldu adet olmadım o kafamı kurcalıyor gecikmesinden ziyade
Gecikmiştir kız inşallahBen hala adet olmadım
Evet öyle de olabilir tabi ki inşallah öyledir canımBelki adet düzeni tam oturmadığı için ilişkiden sonra leke olması normaldir canım. Tam sökülmüyor ya adet, birde ilişki olunca leke gelmiş olabilir.
Ahh ahh dördüncü kez dikişleriö yenilendi artık çok korkuyorum bugün eczaneden fito krem madecasol ve bepanthen aldım onları karıştırıp süreceğim. 23 Ekimde doğum yaptım beş ayda dört kere dikişlerim yenilendi dualarınıza talibim ne olur benim için dua edin olur muMerhaba. En kısa zamanda doktora görünmenizi tavsiye ederim. Benimde dış dikişlerimden sonra iç dikişlerim de açılmıştı. Enfeksiyon kapmış, iltihap dolu apseler olmuştu. Çift antibiyotik kullandım, krem kullandım. Daha sonra özelde bir kliniğe muayene oldum, görünen ve açılan iç dikişlerim alındı. Yine krem ve vajina bölgesinin iyileşmesine yardımcı probiyotik takviye kullandım. 1 ay içinde tamamen kapanmıştı yaram.
Muhtemelen büyük tuvaletinizi yaparken ıkınmadan dolayı kanama oluyordur. Enfeksiyon riski çok yüksek oluyor. Ama antibiyotik ve temiz bakım ile çabuk atlatırsınız. Bana özeldeki doktor her gün bir saat yara bölgesini havalandırmamı, mümkün olduğunca kuru tutmamı, verdiği kremi sürdükten sonra bir saat sarı ışığı yara bölgeme tutmamı söylemişti. Sarı ışığın vajina bölgesindeki yaralara uyarı yaptığını, iyileşmeye yardımcı olduğunu söylemişti. Umarım çabucak iyileşirsiniz, geçmiş olsun.
Neden. Böyle bir şey oldu canımAhh ahh dördüncü kez dikişleriö yenilendi artık çok korkuyorum bugün eczaneden fito krem madecasol ve bepanthen aldım onları karıştırıp süreceğim. 23 Ekimde doğum yaptım beş ayda dört kere dikişlerim yenilendi dualarınıza talibim ne olur benim için dua edin olur mu
Madacassol tek başına bile cok etkili bir kremAhh ahh dördüncü kez dikişleriö yenilendi artık çok korkuyorum bugün eczaneden fito krem madecasol ve bepanthen aldım onları karıştırıp süreceğim. 23 Ekimde doğum yaptım beş ayda dört kere dikişlerim yenilendi dualarınıza talibim ne olur benim için dua edin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?