- 10 Mart 2022
- 173
- 32
- 28
- 34
Merhaba yaranız geçti mi bebim de kanıyor büyğk tuvalet yapınca kanıyor vajina girişi sizin de öyle miyiydi nasıl geöti krem kullandınız mıCanım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına sana birşey sormak istiyorum benimde bu gün birinci ayim ama dikişlerim düştü hala kaniyan yuvarlak bi yaram var sizin tamaman iyileşti bide son zamanlarda acıyor oturamıyorum bile ikk bu kadar zorlanmamistim bile benimde sızlamam var hala içerden geçer mı diye çok dert ediyorum doktora gitmeyede cekiniyorum korkuyorum senin tamamen iyleşmiş mı yaran
Aynı durumdayız son durumunuz nedie acaba nasıl geçtiKızlar merhaba ya benim dikilserim düştü ama bi türlü iylesmiyor küçük bi yara var hala çok acıyor ve bu gün baktım dikiş olan yerde o yara gibi küçük yara daha var bi kaç arakdas yazmıştı krem falan eczaneden alıp kulansam iyi gelirimi lütfen bana birşey önerin doktora gidemiyorum şu an iyileşen var mı aranızda ben neden iylesmiyorum anlamdim gitti ya hergun batikon yapıyorum her tuvaleten sonra ama kurumuyir ya
Merhaba iyileştiniz mi aynı durumdayız nasış iyileştiniz Allah rızası için görürseniz yazın lütfenBenim ki de öyleydi ilk nasıl desem iki tane dikisti o dikisleron aşağısı açıktı işte orası daha iylesmemis bazen peçete vuruyorum kan var daha canım o kremi de deniycem yeter ki iyi gelsin yani bence üç dikiş ataksi lazımdı çok araları boşluktu
Allah rahmet eylesin inşallah canım başınız sağ olsunKızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
Canim cok üzgünüm başın sağolsun..Kızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
Kızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Keşke sana verecek bir tavsiyem olsaydı canım.Kızlar ya bu erkekler baba olma bilincine ne zaman sahip olacaklar acaba
Bittim tükendim sürünüyorm resmen(((
Gram umrunda değilsürekli napıyosn ki annesı değil misn bakacaksn gıbı ya da gece uyumadıgında sabaha karsı çağırıp azcık baksan işe gidicem cok uykusuzm dediğimde beni rahatsz edıp durma uykum var demesi beni bıktırdı Bır kasık suda boğasım var
O kadar kötü hissediyorm ki((
Hiç halim gücüm kalmadı yüzüm gülmüyo yorgunluktanemzırırken uyuyakalıyrm bazı gunler ınsaf edıp bebek uyanınca azcık alıp dınlen demiyo e uyudun ya bebekle beraber dıyo kolum uyusuk ve egreti ne kadar uyunabılırse o kadar uyuyorm
Bi an önce buyusun kuzularımız su gunler geride kalsn inşaAllah
Yoksa bosayacağım bari gölge etmesin diyo zihnım
Başın sağolsun çok üzüldümBenimki de 5ten beri uyanıp durdu, en son 6 buçuk gibi kalktı.
Kızlar ben bu anneliği beceremedim galiba ya, olmadı yani. Çocuk bu şekilde erken uyandığında ve uyumaya direndiginde şefkatle yaklasamiyorum. Ya neden uyumuyorsun ,uyusana diyip duruyorum çocuğa. 5ten beri ayaktayım, resmen uyku benim kırmızı cizgimmis ya, uykumu almadigim her gün resmen sinir patlaması yaşıyorum geceleriNormalde eşime verirdim , annemdeyim şu an. E sabah sabah herkes uyuyor, defalarca uyutmaya çalıştım falan filan. Uff Daha bunun dişi var bir ton bir şeyi var napacagim ben ya. Gerçekten uykusuzluk diyince kendimden geçiyorum ya, korkulu rüyam gibi resmen
Canım Allah rahmet eylesin, okuruz tabiKızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
Benim kızım gündüz çok az uyuyor, gece de çok sık uyanıyor. Ben de 3 haftaya işe başlayacağım, çalışırken nasıl olacak bu iş bilemiyorum, o yüzden uyku eğitimi vermek istiyorumBen uyku eğitimine karşıyım, zaten bebeğin bir düzeni var onu çözdünüz mü gerisi kolay. Mesela benim kızım 2.5 saat uyanık kaldıktan sonra ağlar, huysuzlaşır uykusunun geldiğini anlar hemwn uyuturum. Gündüz 2.5 saatte bir yarım saat ile 1 saat arası uyur. Gece de ben ne zaman uyusam o zaman uyutuyorm , sabak erken okula gittiğimden oda uyanır benimle. (Saat 6 30 da) Sütünü verir oynarım onunla sonra okula giderim. Bazen huzsuz olur durmadan kucağa ihtiyacı vardır, hiç yere bırakmam, bazen uyumak istemez öylece dururuz. Aslında onların nedensiz ağlamayacağını kabul edersek daha iyi adapte oluruz bu duruma . Ve her bebek farklıdır. Bu yüzden 2 yaşına kadar uyku eğitimi hiçbir çocuğuma vermedim akışına bıraktım. Çok şükür bi sıkıntı da olmadı. Kendinize dert etmeyin bunları.
Uyku eğitimi ha deyince verilecek öğrenilecwk bir şey değil ki, onu yanınızdan ayırmayın. Gece aynı odada beşiği yanıbaşınızda olsun , yarım kundak yapmayı ihmal etmeyin birde karnını iyice doyurup o şekilde uyutun , gece uykusu uzayacaktır. Özellikle gece emzik kullanın. Ve inanın siz ne kadar rahat olursanız bebek de o kadar rahat olur. Bazen rahatsız olur gece bi kaç kere uyanabilir, o zaman kucağınıza alın kokunuzu alsın sakinleşsin gerekiyorsa sizinle beraber uyusun. Yine uykusuna devam eder. Daha çok küçükler, tadını çıkarın. inanın büyüdüklerinde istesek de yanımızda uzanmayacaklar, öpemeyecez o kadarBenim kızım gündüz çok az uyuyor, gece de çok sık uyanıyor. Ben de 3 haftaya işe başlayacağım, çalışırken nasıl olacak bu iş bilemiyorum, o yüzden uyku eğitimi vermek istiyorum
Ha unuttum yazmayı benim ders saatimde az, o yüzden günde 3 saat tek ayrıyım bebeğimden. ve inanın çalıştığımdan beri kızımla aramız daha iyi, daha çok ilgileniyorum onunla. O yüzden çalışmayı kafanıza takmayın, elinizden geleni yapın yeter. Kendinize ağır sorumluluklar yüklemeyin, mükemmel anneler olmaya gerek yok (ki olduğuna inanmıyorum, hele sosyal medyadakilere) mutlu anneler olalım yeter. Çünkü ancak biz mutluysak çocuklarımız da mutlu olur.Benim kızım gündüz çok az uyuyor, gece de çok sık uyanıyor. Ben de 3 haftaya işe başlayacağım, çalışırken nasıl olacak bu iş bilemiyorum, o yüzden uyku eğitimi vermek istiyorum
Merhaba inşallah yazdığımı görürsünüz dikişlerim benim de vajen tarafı açılmış içi kıpkırmızı yara gibi büyük tuvalette kan geliyor sadece ordan. Sizin geçti mi nasıl geçti acaba ne kullandınız şu an ne durumdasınız ?Kızlar doktordan geldim. Baştan sona yaşadıklarımı anlattım. Muayene etti önce. İçteki dikişlerimin ipi çok kalınmış ve çok uzun bırakılmış ipleri. Dikişleri söküp aldı hepsini. Eli o kadar hafifti ki ilk kez çatal masasına çıkınca kendimi kasmadım. Bu arada bu yırtık değil kesik atmışlar dedi. Kestiğin durumu gayet iyi, düzgün bir kesik, kolay iyileşir canını sıkma dedi. Dış dikişlerin açıldığı için, içerideki dikişler havayla temas edince etkisini yitirir, eti birleştirici etkisi kalmaz dedi. Doktor niye bu dikişleri almamış kontrolde, bunları istediğin kadar kuru tut, içerden nemlendiği ve hava aldığı için zamanla enfeksiyon yapar dedi.
2 tane krem verdi. Birisi probiyotikli özel bir krem, vajinal bölge için özel dedi. İyileşmeyi hızlandırır dedi. Günde bir saat sarı ışığa tut bu bölgeyi. Sarı ışığın hücreleri canlandırıcı özelliği var dedi. Bu da hücreleri harekete geçirip iyileşmeye yardımcı oluyormuş.
Dikiş atmayacak, atılsa da dikiş tutmazmış. Önce iç kısmın iyileşip kendi kendini toparlamasını beklememiz gerekli dedi. En geç 6 aya kadar burası kendini toparlar, %80 oranında iyileşir eski haline gelir dedi. Yara tamamen iyileşince ufak bir açıklık kalır dedi. Bu senin hayatına, ilişkine engel olmaz dedi. Estetik açıdan kafana takarsan eğer estetik ameliyat yaparız oraya dedi. Yara tamamen iyileşip dokular kendini toplayınca etinde hafif bir göçüklük olabilir. Bunu dert edersen oraya dolgu yaparız dedi.
Özetle kızlar krem kullanıp dikkat etmeye devam edicem. Anladığım kadarıyla orası normal bir açık yara gibi kendi kendine iyileşip toparlanacak, kalabilecek açıklık kısmı için de estetik dikiş yapılacak. Haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdı, gidince iyice öğreneceğim herşeyi.
Hâlâ içim rahat etmese de eskiye göre daha iyi hissediyorum. Şimdi de bebişin gaz sancıları başladı, onunla uğraşıyoruz. Bu gittiğim doktor bitkisel bir gaz damlası verdi, eczane 5de getirecek gidip alacağım. İnşallah iyi gelir. Bizde durumlar böyle. Toparlanmaya çalışıyorum
Merhaba açık kısımda kanama oluyor muydu hiçTopagliyo canım hiç merak etme. O açıklıkta zamanla kapaniyo. Ben hiç bir şey yapmadım inan akışına bıraktım. Sende rahat ol öyle kalmicakeşime bu sefer diyorumki bu seferki doktor çok güzel dikti ya gercektenmi diyo
Gerçekten bir kalıba sokmaya çalıştıkça bende çocukta mutsuz olduk. Özellikle çocuğum. Bazen uyku saati geliyordu o tablolara göre ama çocuk oyun oynuyor oyuncaklarla mesela. Alıp uykuya götürünce çok mutsuz oluyordu. Bıraktım artık uyku eğitimini falan. Uyurs auyur napayım ya .
Benimki de böyle yapmaya başladı, sonra sağa sola dönmeye başladı canım. Seninki de döner yakında bak gör.Benimki şimdi solucan gibi kafasından destek alıp popoyu kaldırıyor öyle sürünüyor. Emzirirken, ayakta sallarken doğrulmaya çalışıyor, savaşıyoruz resmen.
Benimki de 5ten beri uyanıp durdu, en son 6 buçuk gibi kalktı.
Kızlar ben bu anneliği beceremedim galiba ya, olmadı yani. Çocuk bu şekilde erken uyandığında ve uyumaya direndiginde şefkatle yaklasamiyorum. Ya neden uyumuyorsun ,uyusana diyip duruyorum çocuğa. 5ten beri ayaktayım, resmen uyku benim kırmızı cizgimmis ya, uykumu almadigim her gün resmen sinir patlaması yaşıyorum geceleriNormalde eşime verirdim , annemdeyim şu an. E sabah sabah herkes uyuyor, defalarca uyutmaya çalıştım falan filan. Uff Daha bunun dişi var bir ton bir şeyi var napacagim ben ya. Gerçekten uykusuzluk diyince kendimden geçiyorum ya, korkulu rüyam gibi resmen
Doğru diyorsun canım stres daha önemli ya. Rahat bırakıyorum artık çocuğu, ne zaman istiyorsa o zaman uyusun bakalım ya.
Bende öyle yapıcam canım artık. Kafaya taktıkca ters tepiyor hiç uyumuyor yavrum.
Orjinal canım ama benim kız minik biraz. İçine koyunca önde boşluk kalıyor. Oyuncaklara uzanırken devriliyor, geriye atıyor sonra kendini
Bir tane uyku eğitmeninin sayfasında öyle yazıyor. Bende çok taktım kafaya ister istemez.9da kurulu saat gibi uyuyor çocuğum, son uykuyu da 17.30dan sonra yaparsa gece uyanıyor çok sık. Rahat bırakıcam çocuğu artık ya.
Ya çok tatlısınız maşallah
Gerçekten bir kalıba sokmaya çalıştıkça bende çocukta mutsuz olduk. Özellikle çocuğum. Bazen uyku saati geliyordu o tablolara göre ama çocuk oyun oynuyor oyuncaklarla mesela. Alıp uykuya götürünce çok mutsuz oluyordu. Bıraktım artık uyku eğitimini falan. Uyurs auyur napayım ya .
Benimki de böyle yapmaya başladı, sonra sağa sola dönmeye başladı canım. Seninki de döner yakında bak gör.Benimki şimdi solucan gibi kafasından destek alıp popoyu kaldırıyor öyle sürünüyor. Emzirirken, ayakta sallarken doğrulmaya çalışıyor, savaşıyoruz resmen.
Yok hayır canım olduMerhaba açık kısımda kanama oluyor muydu hiç
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin canım.Kızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?