2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba yaranız geçti mi bebim de kanıyor büyğk tuvalet yapınca kanıyor vajina girişi sizin de öyle miyiydi nasıl geöti krem kullandınız mı

Aynı durumdayız son durumunuz nedie acaba nasıl geçti

Merhaba iyileştiniz mi aynı durumdayız nasış iyileştiniz Allah rızası için görürseniz yazın lütfen

Başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesin mekanı cennet, kabri nur olsun inşallah. Rabbim sabır versin hepinize.
Kızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Keşke sana verecek bir tavsiyem olsaydı canım. Benimki bir yarım ediyorsa 5 etmiyor. Ettim ya geçen gün diyor sitem edince de. Saldım bende artık, ne hali varsa görsün diye.

Başın sağolsun çok üzüldüm

Bence bebeğin yatma saatini geç saate çek. büyümesi için erken yatmalı kalkmalı diyorlar. Amaa psikolojim benim için çok daha önemli valla. Öğlen 11 de kalkıyorduk sonra 10 a çektim. Bir ay sonra 9 yaptım bikaç gündür 8.30 da kalkıyor. Eşim bir haftadır yok evde yalnızım. Hiç yorulmadım iyiyim diye müdahele etmedim. Yoksaki gene geç saatte yatırır geç kaldırırım. Yengem öğlen 12.00 de kaldırıyoe çocuklarını, gece 2 de yatıyorlar. Doğduğundan beri böyle, gayet de mutluuu.

Dün kızdım bende bi dur yahu diye. Nasıl içli içli ağladı, anlıyor artık. Üzüldüm sonrasında ama napıyım ya.

Anlıcan hepimiz beceremiyoruz, düşe kalka bizde onların sayesinde anne olmayı öğrenicez. Yetersiz hissetme kendini bende aynıyım. o instagram anneleri yalanları da bitirdi beni.

Kızlar adet olmaya başlayanlar doğumdan sonra adet düzeniniz nasıl yani düzenli mi bu ay iki gün geçti hala olmadım aklım gidiyor korkudan

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yoktum buralarda kızım 3 aylıkken işe başladım. Birkac güne 5.ayımıza girecez.
Kızlar dedem vefat etti, çok çok kötüyüm onunla büyümüştum ben. Allah rızası için bir Fatiha okursanız çok sevinirim..
Canım Allah rahmet eylesin, okuruz tabi

Ben uyku eğitimine karşıyım, zaten bebeğin bir düzeni var onu çözdünüz mü gerisi kolay. Mesela benim kızım 2.5 saat uyanık kaldıktan sonra ağlar, huysuzlaşır uykusunun geldiğini anlar hemwn uyuturum. Gündüz 2.5 saatte bir yarım saat ile 1 saat arası uyur. Gece de ben ne zaman uyusam o zaman uyutuyorm , sabak erken okula gittiğimden oda uyanır benimle. (Saat 6 30 da) Sütünü verir oynarım onunla sonra okula giderim. Bazen huzsuz olur durmadan kucağa ihtiyacı vardır, hiç yere bırakmam, bazen uyumak istemez öylece dururuz. Aslında onların nedensiz ağlamayacağını kabul edersek daha iyi adapte oluruz bu duruma . Ve her bebek farklıdır. Bu yüzden 2 yaşına kadar uyku eğitimi hiçbir çocuğuma vermedim akışına bıraktım. Çok şükür bi sıkıntı da olmadı. Kendinize dert etmeyin bunları.

Benim kızım gündüz çok az uyuyor, gece de çok sık uyanıyor. Ben de 3 haftaya işe başlayacağım, çalışırken nasıl olacak bu iş bilemiyorum, o yüzden uyku eğitimi vermek istiyorum

Benim kızım gündüz çok az uyuyor, gece de çok sık uyanıyor. Ben de 3 haftaya işe başlayacağım, çalışırken nasıl olacak bu iş bilemiyorum, o yüzden uyku eğitimi vermek istiyorum
Uyku eğitimi ha deyince verilecek öğrenilecwk bir şey değil ki, onu yanınızdan ayırmayın. Gece aynı odada beşiği yanıbaşınızda olsun , yarım kundak yapmayı ihmal etmeyin birde karnını iyice doyurup o şekilde uyutun , gece uykusu uzayacaktır. Özellikle gece emzik kullanın. Ve inanın siz ne kadar rahat olursanız bebek de o kadar rahat olur. Bazen rahatsız olur gece bi kaç kere uyanabilir, o zaman kucağınıza alın kokunuzu alsın sakinleşsin gerekiyorsa sizinle beraber uyusun. Yine uykusuna devam eder. Daha çok küçükler, tadını çıkarın. inanın büyüdüklerinde istesek de yanımızda uzanmayacaklar, öpemeyecez o kadartecrübeyle sabit

Ha unuttum yazmayı benim ders saatimde az, o yüzden günde 3 saat tek ayrıyım bebeğimden. ve inanın çalıştığımdan beri kızımla aramız daha iyi, daha çok ilgileniyorum onunla. O yüzden çalışmayı kafanıza takmayın, elinizden geleni yapın yeter. Kendinize ağır sorumluluklar yüklemeyin, mükemmel anneler olmaya gerek yok (ki olduğuna inanmıyorum, hele sosyal medyadakilere) mutlu anneler olalım yeter. Çünkü ancak biz mutluysak çocuklarımız da mutlu olur.

Merhaba inşallah yazdığımı görürsünüz dikişlerim benim de vajen tarafı açılmış içi kıpkırmızı yara gibi büyük tuvalette kan geliyor sadece ordan. Sizin geçti mi nasıl geçti acaba ne kullandınız şu an ne durumdasınız ?

Merhaba açık kısımda kanama oluyor muydu hiç

Öyle ortalama saatlerini korumaya gayret ediyorum özellikle gece yatış ve ilk uyku saatini. Kendince belli ediyor zaten çocuk uykusu olduğunu. Uyku aralarında enerjisini iyi kullandırmak gerekiyor. Ama o da çocuğa göre değişiyor. Bize düşen sadece onları iyi gözlemlemek, sinyallerine göre hareket etmek.

Deme öyle :) kesin gökyüzünde bir şey vardı. Normalde 21.00 uyuyan çocuk 23.00'da uyudu. 05.30'da uyandı. Bu kadar tesadüf olamaz.

Merhaba açık kısımda kanama oluyor muydu hiç
Yok hayır canım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…