2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Allah kalplerıne merhamet versın diye dua edıyorm annemler bızde anneme guvenıyo bebegi sürekli anneme verıyo Bugun anneme dedım siz babamla dolasın gelın onlar evden ckınca bastm yaygarayı gittim odaya 2 saat uyumusm o kadar iyi geldi ki İlla baslarını mı agrıtalım illa kavga mı edelım anlamıyrm ya
Ben hala adet olmadım
Bende bende

Merak. Etme geçecek inş sadece dikkat et kremlerini. Kullan

Ay bi olsaydık rahatlardık

Merak. Etme geçecek inş sadece dikkat et kremlerini. Kullan
Allah razı olsun inşallah geçer az önce sürdüm kremleri üçünü karıştırdım. Sabah ve akşam süreceğim rabbim inşallah şifasını verir bebeğimin yüzü suyu hürmetine

Benim ilkdefa oldum bebişim 5,5 aylık olduğunda. Bakalım önümüzdeki aylarda nasıl olucam
Anladım canım insan çok korkuyor korunsa bile bebişlerimiz daha minnacık aklım gittş iki gün gelmeyince demin test yaprım şükür negatif

Ay ben de olmadım hala
Ne zaman gelir acaba

Teşekkürler canım, bir tek şeyi düzeltmek istedim: yarım kundak önermişsin, 4 aydan sonra kundak kesinlikle önerilmiyor, ters dönüp kendini çeviremezse diye. O yüzden eğer sen yapıyorsan bir an önce kundağı bırakmanı önermek için yazmak istedim. Bir de beraber uyumaktan da çok imtina ederim, Allah korusun uyurken bilmeden bir zarar verebilirim diye, doktorlar da aynı odada ama farklı yatakta olması gerektiğini söylüyorlar bebenin.
İyi niyetle yazdığını biliyorum, ben de senin bebenin sağlığı için bu 2 konuyu belirtmek istedim. Tekrar teşekkürler

Ben dikişler açıkken thiocilline kullanmıştım krem. İç kısmına dikkatlice kulak çöpü ile sürüyordum . Duo nalance bv adında probiotik kullandım. Bunları doktorunuza danışabilirsiniz.

Her tuvaletten sonra peçete ile kurulayıp saç kurutma makinesi ile kurutuyordum. Bu şekilde kuru tutmaya çalıştım. Bana doktor dikiş önermedi, kendi kendine kapanmasını bekleyelim dedi. Sizin kaç dikişiniz vardı açıldı?çok mu acaba, o yüzden mi sürekli dikiş arıyorlar?

Anladım canım insan çok korkuyor korunsa bile bebişlerimiz daha minnacık aklım gittş iki gün gelmeyince demin test yaprım şükür negatif
Ya varya psikolojimi bozdunuz
Rüyamda hamileydim bu gece
Halbuki riskli bi durumum felan da yok. Kocamı gördüğüm yokki

Benim hep enfeksiyondan attı dikişim canım ne yazıkk ki dördüncü de tuttu tutmadı arasında şimdi tam vajen girşlim kıpkırmızı yara gibi orası da bir geçse kurtulacağım ben de dün madecasol fito ve bapanthen karıştırıp kullanmaya başladım doktora gitmeye korkuyorum. Sabah bir dikişim daha düştü iç dikiş inşallah şifa oluyırdur inşallah iyileşirim rabbime dua ediyorym ağlayarak her gün

Kızlar bir şey danışıcam size, ben hamile olmadan önce de zayıftım doğum yaptıktan sonra tekrar zayıfladım en son tartıldığımda 45 kiloydum şu an 43’e düşmüşümdür kesin. 17 kg aldım hepsi gitti O kadar güzeldi ki kiloluyken, çatlaklarım da zayıfladığım için çok kötü görünüyor kendimi hiç beğenmiyorum artık. Diyetisyene gitsem bi faydası olur mu sizce? Devlet hastanesine mi gitmeli yoksa özel bi doktora mı

Ay ne güzellll ben doğumdan sonra şişmanlamaya tam gaz devam, keşke kilolarımı sana verebilsem

Ya neden korkuyorsun doktora gitmekten, ya enfeksiyon olduysa? Belki antibiyotik alman gerekiyordur. Bizlerden duyduğun şeyleri doktora danışmadan yapma bence, bilemezsin senin durumun farklı olabilir

Ya neden korkuyorsun doktora gitmekten, ya enfeksiyon olduysa? Belki antibiyotik alman gerekiyordur. Bizlerden duyduğun şeyleri doktora danışmadan yapma bence, bilemezsin senin durumun farklı olabilir
Dördüncü kez dikildim haliyle doktora gitmek istesem de gidemiyorum bacaklarım tutmuyor artık korkudan stresten doktorlar da çok ilgisiz o yüzden kendi başımın çaresine bakacağım bel aydır beni yatağa bağımlı hale getirdiler doktor kurbanı oldum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…