Devlet hastanesini bilmiyorum ama özel bir klinige gidebilirsin canım. Benim kardeşim de diyetisyen mesela online olarak da çalışıyorlar, öyle bir şey de yapabilirsin direk kliniğe gitme şansın olmazsa evden yazarlar diyetYok yaa ne güzeli böylesi de çok zor inan
Deden icin cok üzgünüm. Rabbim günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin inşallah. Ama hakli cevren. Onun icin bil bol dua et. Havalar guzellesince bebeginide alip gidersin ziyareteDedem için yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim kızlar, sağolun. Dedem köye defnedilecegi ve inanılmaz bir soğuk olacağı için beni goturmediler, içim yanıyor resmençocuğu zatürre edersin falan dediler , başta annem olmak üzere herkes karşı çıktı
4.aydan sonra kundak yapılmadıgını bilmiyordum, diğer çocuklarımda 6 aya kadar yaptım ve gerçekten gece uykuları çok iyiydi, sağolasın bir araştırayım yinede. Valla ben yanımda uyutuyorum bazen. 3 aydan önce bende uyutmuyırdum ama şimdi büyüdükleri için o risk kalkıyır uykumda çok hafif o yüzden bazen dayanamayıp yatırıyorum.Teşekkürler canım, bir tek şeyi düzeltmek istedim: yarım kundak önermişsin, 4 aydan sonra kundak kesinlikle önerilmiyor, ters dönüp kendini çeviremezse diye. O yüzden eğer sen yapıyorsan bir an önce kundağı bırakmanı önermek için yazmak istedim. Bir de beraber uyumaktan da çok imtina ederim, Allah korusun uyurken bilmeden bir zarar verebilirim diye, doktorlar da aynı odada ama farklı yatakta olması gerektiğini söylüyorlar bebenin.
İyi niyetle yazdığını biliyorum, ben de senin bebenin sağlığı için bu 2 konuyu belirtmek istedim. Tekrar teşekkürler
Bana iki doktor da enfeksiyon varken dikiş atılmaz demişti canım. Burdaki arkadaşlarım da öyle söylemişti. Doktorun daha iyi yönlendirir tabi ama enfeksiyon yüzünden hücre iyileşmesi olmadığı için yaran kapanmıyor olabilir mi? Belki dikiş artırmadan kendi kendine kapanmasını beklemen gerekebilir. Bende doktora gitmekten korkuyordum. O çatal masası travma olmuştu resmen bende. Ama sağlık için gitmemiz de şart. Bende hiç geçmeyecek, eskisi gibi olmayacak sanıyordum ama iyileşiyor hiç merak etme. Doktor kontrolünü aksatma yeter. Çok geçmiş olsun.Benim hep enfeksiyondan attı dikişim canım ne yazıkk ki dördüncü de tuttu tutmadı arasında şimdi tam vajen girşlim kıpkırmızı yara gibi orası da bir geçse kurtulacağım ben de dün madecasol fito ve bapanthen karıştırıp kullanmaya başladım doktora gitmeye korkuyorum. Sabah bir dikişim daha düştü iç dikiş inşallah şifa oluyırdur inşallah iyileşirim rabbime dua ediyorym ağlayarak her gün
Canım dualarınla dedenin yanında olursun inşallah. Onlar da haklı, bebeğin de küçük. Sizin iyiliğinizi düşündükleri için götürmemişlerdir. Tekrar başın çok sağolsun, kabri nur dolsun güzel dedenin inşallahDedem için yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim kızlar, sağolun. Dedem köye defnedilecegi ve inanılmaz bir soğuk olacağı için beni goturmediler, içim yanıyor resmençocuğu zatürre edersin falan dediler , başta annem olmak üzere herkes karşı çıktı
Kız benimki tekme bile atıyordu, sen düşün artık psikolojimiYa varya psikolojimi bozdunuz
Rüyamda hamileydim bu gece
Halbuki riskli bi durumum felan da yok. Kocamı gördüğüm yokki
Canım deden vefat etmiş şimdi gördüm Allah rahmet eylesinDevlet hastanesini bilmiyorum ama özel bir klinige gidebilirsin canım. Benim kardeşim de diyetisyen mesela online olarak da çalışıyorlar, öyle bir şey de yapabilirsin direk kliniğe gitme şansın olmazsa evden yazarlar diyet
Tiroidine baktırdın mı, fazla çalışıyor olabilir mi? Bazı insanların kilo alma ya da verme sebebi tiroid olabiliyor. Endokrinologa gitmen lazımYok yaa ne güzeli böylesi de çok zor inan
Yok ya baktırmadım çok haklısın aslında, bi baktırıyım önce ona o zaman direkt endokrinolojiye randevu alabiliyor muyuz yoksa yönlendiriyolar mı dahiliyedenTiroidine baktırdın mı, fazla çalışıyor olabilir mi? Bazı insanların kilo alma ya da verme sebebi tiroid olabiliyor. Endokrinologa gitmen lazım
Tsh, t3 t4 değerleri mi oluyo troid testi eski sonuçlarıma baktım da onlar normalTiroidine baktırdın mı, fazla çalışıyor olabilir mi? Bazı insanların kilo alma ya da verme sebebi tiroid olabiliyor. Endokrinologa gitmen lazım
Önce bebeğini düşünmelisin canım, her zaman, annenler doğruyu yapmışlar. Kalben sen zaten dedenlesin, fiziksel olarak orada olmasan da olurDedem için yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim kızlar, sağolun. Dedem köye defnedilecegi ve inanılmaz bir soğuk olacağı için beni goturmediler, içim yanıyor resmençocuğu zatürre edersin falan dediler , başta annem olmak üzere herkes karşı çıktı
Evet onlar, ama ben anlamıyorum hiç normali ne alçağı yükseği neTsh, t3 t4 değerleri mi oluyo troid testi eski sonuçlarıma baktım da onlar normal
Sonucun belirli değerler arasında olması gerekiyorEvet onlar, ama ben anlamıyorum hiç normali ne alçağı yükseği ne
İşte dört kere diktiler artık gitmek istemiyorum keşke dikmeselerdi de ben de kendi kendime iyileşseydim ama anlamadılar illaki diktiler. Şimdi de doktora gitmeye korkuyorum elimde değil inşallah ölmeden iyileşirimBana iki doktor da enfeksiyon varken dikiş atılmaz demişti canım. Burdaki arkadaşlarım da öyle söylemişti. Doktorun daha iyi yönlendirir tabi ama enfeksiyon yüzünden hücre iyileşmesi olmadığı için yaran kapanmıyor olabilir mi? Belki dikiş artırmadan kendi kendine kapanmasını beklemen gerekebilir. Bende doktora gitmekten korkuyordum. O çatal masası travma olmuştu resmen bende. Ama sağlık için gitmemiz de şart. Bende hiç geçmeyecek, eskisi gibi olmayacak sanıyordum ama iyileşiyor hiç merak etme. Doktor kontrolünü aksatma yeter. Çok geçmiş olsun.
Olmaz deme olur İnan cok var kalan çevremdeKız benimki tekme bile atıyordu, sen düşün artık psikolojimibide eşim kandırıp duruyor, ya bişeyler olduysa falan diye, iyice tepem atıyor. Bu ay 2 hafta geciktim, hadi hayırlısı
Ay Allah korusun kız, ben şuan asla istemiyorum. Allah isteyene versin yaOlmaz deme olur İnan cok var kalan çevremde
Ah ah ben bir kez test yaptımya o testi yapana kadar ağladım psikolojim bozulmuştuAy Allah korusun kız, ben şuan asla istemiyorum. Allah isteyene versin yabakayım bir hafta daha olmazsam test yaparım.
Ah ah ben bir kez test yaptımya o testi yapana kadar ağladım psikolojim bozulmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?