2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yok yaa ne güzeli böylesi de çok zor inan
Devlet hastanesini bilmiyorum ama özel bir klinige gidebilirsin canım. Benim kardeşim de diyetisyen mesela online olarak da çalışıyorlar, öyle bir şey de yapabilirsin direk kliniğe gitme şansın olmazsa evden yazarlar diyet

Dedem için yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim kızlar, sağolun. Dedem köye defnedilecegi ve inanılmaz bir soğuk olacağı için beni goturmediler, içim yanıyor resmen çocuğu zatürre edersin falan dediler , başta annem olmak üzere herkes karşı çıktı

Deden icin cok üzgünüm. Rabbim günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin inşallah. Ama hakli cevren. Onun icin bil bol dua et. Havalar guzellesince bebeginide alip gidersin ziyarete

4.aydan sonra kundak yapılmadıgını bilmiyordum, diğer çocuklarımda 6 aya kadar yaptım ve gerçekten gece uykuları çok iyiydi, sağolasın bir araştırayım yinede. Valla ben yanımda uyutuyorum bazen. 3 aydan önce bende uyutmuyırdum ama şimdi büyüdükleri için o risk kalkıyır uykumda çok hafif o yüzden bazen dayanamayıp yatırıyorum.

Bana iki doktor da enfeksiyon varken dikiş atılmaz demişti canım. Burdaki arkadaşlarım da öyle söylemişti. Doktorun daha iyi yönlendirir tabi ama enfeksiyon yüzünden hücre iyileşmesi olmadığı için yaran kapanmıyor olabilir mi? Belki dikiş artırmadan kendi kendine kapanmasını beklemen gerekebilir. Bende doktora gitmekten korkuyordum. O çatal masası travma olmuştu resmen bende. Ama sağlık için gitmemiz de şart. Bende hiç geçmeyecek, eskisi gibi olmayacak sanıyordum ama iyileşiyor hiç merak etme. Doktor kontrolünü aksatma yeter. Çok geçmiş olsun.

Canım dualarınla dedenin yanında olursun inşallah. Onlar da haklı, bebeğin de küçük. Sizin iyiliğinizi düşündükleri için götürmemişlerdir. Tekrar başın çok sağolsun, kabri nur dolsun güzel dedenin inşallah

Ya varya psikolojimi bozdunuz
Rüyamda hamileydim bu gece
Halbuki riskli bi durumum felan da yok. Kocamı gördüğüm yokki
Kız benimki tekme bile atıyordu, sen düşün artık psikolojimi bide eşim kandırıp duruyor, ya bişeyler olduysa falan diye, iyice tepem atıyor. Bu ay 2 hafta geciktim, hadi hayırlısı

Canım deden vefat etmiş şimdi gördüm Allah rahmet eylesin
Kardeşin online çalışıyor mu peki ondan destek alsam

Tiroidine baktırdın mı, fazla çalışıyor olabilir mi? Bazı insanların kilo alma ya da verme sebebi tiroid olabiliyor. Endokrinologa gitmen lazım
Yok ya baktırmadım çok haklısın aslında, bi baktırıyım önce ona o zaman direkt endokrinolojiye randevu alabiliyor muyuz yoksa yönlendiriyolar mı dahiliyeden

Önce bebeğini düşünmelisin canım, her zaman, annenler doğruyu yapmışlar. Kalben sen zaten dedenlesin, fiziksel olarak orada olmasan da olur

İşte dört kere diktiler artık gitmek istemiyorum keşke dikmeselerdi de ben de kendi kendime iyileşseydim ama anlamadılar illaki diktiler. Şimdi de doktora gitmeye korkuyorum elimde değil inşallah ölmeden iyileşirim

Ah ah ben bir kez test yaptımya o testi yapana kadar ağladım psikolojim bozulmuştu

Ya böyle konuştunuz ya gece çocuğu emzirmeye kalktım bir anda hamileyken gelen kötü bir koku vardı o geldi burnuma. Nasıl korktum anlatamam. Hamilelik çok korkunç geliyor bana :/ Allah isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…