Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunDedem için yazdığınız mesajlar için çok teşekkür ederim kızlar, sağolun. Dedem köye defnedilecegi ve inanılmaz bir soğuk olacağı için beni goturmediler, içim yanıyor resmençocuğu zatürre edersin falan dediler , başta annem olmak üzere herkes karşı çıktı
Bize doktor 6. aya kadar kundak yapın demişti canım. Ama ben kundaklıyken ters döndüğünü ve kendini kurtarmaya çalıştığını gördüm bir sabah ve ondan itibaren de 4. ayda kundağı bıraktım. Beşikte dönecek yeri pek yok orada dönmüyor gerçi ama yatakta yanımdaysa dönüyor o yüzden korktum ben de.4.aydan sonra kundak yapılmadıgını bilmiyordum, diğer çocuklarımda 6 aya kadar yaptım ve gerçekten gece uykuları çok iyiydi, sağolasın bir araştırayım yinede. Valla ben yanımda uyutuyorum bazen. 3 aydan önce bende uyutmuyırdum ama şimdi büyüdükleri için o risk kalkıyır uykumda çok hafif o yüzden bazen dayanamayıp yatırıyorum.
Amin amin valla banada arada tiksinti kokular geliyoYa böyle konuştunuz ya gece çocuğu emzirmeye kalktım bir anda hamileyken gelen kötü bir koku vardı o geldi burnuma. Nasıl korktum anlatamam. Hamilelik çok korkunç geliyor bana :/ Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin amin valla banada arada tiksinti kokular geliyo
İnan bende cok ama cok Zor o bulantı tıksinti benimde şuan Allah’a emanet gidiyoO hamileliği bir daha kaldıramam diye düşünüyorum :/
Kızlar 5 inci ay kontrolünden geldim bizimki gene 350 gram almış. Doktor normal dedi birde rotanın ikinci dozunu yaptırdık ek gıda için 6 ayda yavaş yavaş başlarsın dedi lıste vercem ona uyarsın dedi
İnan bende cok ama cok Zor o bulantı tıksinti benimde şuan Allah’a emanet gidiyo
Valla ben sabah mide ağrısı, gaz sancısıyla uyandım. Zar zor kahvaltı yaptım, onu da geri kustum hep. Hamilelik dönemi gibi hissettim aynı ya, şuan korkuyorum gerçekten. İki üç ay düzenli oldum, bu ay geciktim.Ya böyle konuştunuz ya gece çocuğu emzirmeye kalktım bir anda hamileyken gelen kötü bir koku vardı o geldi burnuma. Nasıl korktum anlatamam. Hamilelik çok korkunç geliyor bana :/ Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hamileysende hemen öyle bulantı başlamaz bence rahat ol psikolojik benceValla ben sabah mide ağrısı, gaz sancısıyla uyandım. Zar zor kahvaltı yaptım, onu da geri kustum hep. Hamilelik dönemi gibi hissettim aynı ya, şuan korkuyorum gerçekten. İki üç ay düzenli oldum, bu ay geciktim.
İnşallah üşütmüşümdür diye dua ediyorumHamileysende hemen öyle bulantı başlamaz bence rahat ol psikolojik bence
Canım demir damlasından dolayı artmıştır muhtemelen. Benim kızda günde bir kez yapıyor mesela, önceden 3-4 günde birdi.Kizlar normalde bebegim gunde 1 veya 2 gunde 1 yapardi kakasini. Rota aşisi ve demir damlasi basladigimiz gunden itibaren gunde 4 5 kez yapmaya basladi. Doktor normal olabilir dedi. Sizce ne etki etmis olabilir, sizde oldumu bu tarz bir etki. Bu seferde ne zaman yaptigini anlayamiyorum.
Demir ilacı kabızlık yapıyor, asm nin verdiğini kullanıyorsan değiştir ilacını. Hemşire kabızlık yaparsa farklı bir demir ilacı kullanın demişti. Bu arada Ben demir ilacı kullanmıyorum, test yapıp demir eksikliği gözükmeden vermek istemedim. Mama kullandığımız için onda var. O zaman fazla ve zararlı olabilir. Şimdilik beklemeyw aldım onu. Sadece D vitamini kullanıyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba?Kizlar normalde bebegim gunde 1 veya 2 gunde 1 yapardi kakasini. Rota aşisi ve demir damlasi basladigimiz gunden itibaren gunde 4 5 kez yapmaya basladi. Doktor normal olabilir dedi. Sizce ne etki etmis olabilir, sizde oldumu bu tarz bir etki. Bu seferde ne zaman yaptigini anlayamiyorum.
Ya yaptığım kundak yarım ve gevşekti, ince battaniyeyle yapıyordum, sadece uykuda. Ama sonra arkadaş deyince, belki benim kız o yüzden hala dönemiyor dedim onu da bıraktım.Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Bize doktor 6. aya kadar kundak yapın demişti canım. Ama ben kundaklıyken ters döndüğünü ve kendini kurtarmaya çalıştığını gördüm bir sabah ve ondan itibaren de 4. ayda kundağı bıraktım. Beşikte dönecek yeri pek yok orada dönmüyor gerçi ama yatakta yanımdaysa dönüyor o yüzden korktum ben de.
Hayir canim saglik ocaginin verdigi degil.Demir ilacı kabızlık yapıyor, asm nin verdiğini kullanıyorsan değiştir ilacını. Hemşire kabızlık yaparsa farklı bir demir ilacı kullanın demişti. Bu arada Ben demir ilacı kullanmıyorum, test yapıp demir eksikliği gözükmeden vermek istemedim. Mama kullandığımız için onda var. O zaman fazla ve zararlı olabilir. Şimdilik beklemeyw aldım onu. Sadece D vitamini kullanıyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba?
Ay aman aman değildir inşallah.Valla ben sabah mide ağrısı, gaz sancısıyla uyandım. Zar zor kahvaltı yaptım, onu da geri kustum hep. Hamilelik dönemi gibi hissettim aynı ya, şuan korkuyorum gerçekten. İki üç ay düzenli oldum, bu ay geciktim.
Hamileysende hemen öyle bulantı başlamaz bence rahat ol psikolojik bence
Canım bir hafta daha kullan istersen eğer kabızlığı devam edip onu huzursuz ediyorsa o zaman değiştirirsin. Belki yeni kullandığın için öyle olmuşturHayir canim saglik ocaginin verdigi degil.
Aslinda haklisin bende senin gibi dusunuyordum 1 ay erteledim. Sonrasinda bende genel olarak demir eksikligi oldugu icin genetik gecisli olabilir diye 1 ay ertelemeli basladim. Bende mama kullaniyorum ancak mama icerisindeki degerler anne sutu ile olan degerlerle aynidir diye dusunuyorum. Bebege yeterli gelirmi bilemiyorum. Demir eksikligi yasadigim zamanlar vucudumda ki etkisini bildigim icin bana kullanmaj daha mantikli geldi. Ama seninle ayni tereddute bende düstum ve baya - + dusundum.
Hayir canim saglik ocaginin verdigi degil.
Aslinda haklisin bende senin gibi dusunuyordum 1 ay erteledim. Sonrasinda bende genel olarak demir eksikligi oldugu icin genetik gecisli olabilir diye 1 ay ertelemeli basladim. Bende mama kullaniyorum ancak mama icerisindeki degerler anne sutu ile olan degerlerle aynidir diye dusunuyorum. Bebege yeterli gelirmi bilemiyorum. Demir eksikligi yasadigim zamanlar vucudumda ki etkisini bildigim icin bana kullanmaj daha mantikli geldi. Ama seninle ayni tereddute bende düstum ve baya - + dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?