2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bir hafta daha kullan istersen eğer kabızlığı devam edip onu huzursuz ediyorsa o zaman değiştirirsin. Belki yeni kullandığın için öyle olmuştur
Kabizlik yok canim. Normalde gunde 1 defa yapiyordu simdi gunde 4 5 kez yapiyor

Hangi marka denedin canim. Ben newvit kullaniyorum aksi bi durum farketmedim.

Ocean ve bestiron denedim ben.
Ben tek verirken zorluk cektim. Icmek istemedigi icin onda da az bi su icine karistirip biberonla veriyorum. Normal huylari disinda bizde bir etki olmadi allaha sukur. Hatta burda yorumlari okumustum biraz tirstim acikcasi ama allaha sukur

Ben tek verirken zorluk cektim. Icmek istemedigi icin onda da az bi su icine karistirip biberonla veriyorum. Normal huylari disinda bizde bir etki olmadi allaha sukur. Hatta burda yorumlari okumustum biraz tirstim acikcasi ama allaha sukur

Çok şükür ya.
Benim kızım hiç ağlamadığı kadar çok ağladı o günler.
Bir de bez sayısı aşırı arttı.
Ben de hiç sevmem ya demir damlası çocukken verirlerdi iştahım açılsın diye hala tiksinirim tadından kokusundan. Zaten bağırsak düzenimi de alt üst ediyor. Gebelikte, doğum sonrası yine kullanamadım.

Evt bende sevmezdim ozellikle icilenleri. Bizde de bez sayisi artti kaka olarak. Gunde 1 veya 2 gunde 1 yapiyordu. Suan gunde 4 5 kez

Bizim doktorumuz demir ilacını henüz başlatmadı, 6.ayda dedi. Ben de geç mi kalıyoruz acaba diye endişeleniyorum, demir eksikliği çocuklarda zekayı ve bir sürü şeyi etkiliyor

Bizim doktorumuz demir ilacını henüz başlatmadı, 6.ayda dedi. Ben de geç mi kalıyoruz acaba diye endişeleniyorum, demir eksikliği çocuklarda zekayı ve bir sürü şeyi etkiliyor
Bende endişe ediyordum ama bizim çocuk doktoruda henüz önermedi, şuan ihtiyacı olmadığnı söyledi. 6.ay kontrolüne kadar bekleyeceğim.

Ya benim oğlan coştu resmen.
Akşam 22.00 da yattı sabah 07.30 da uyandı gün içinde çok fazla gündüz uykusu uyudu haliyle bugün.

Biranda dönmeye başldı bugün. 3,5 aylıkkeb dönmüş ve bırakmıştı. Hiç çabalamıyordu. Bugün birden bi başladı dönmeye. Hem yüzüstü, hem sırtüstü.

Ağlayarak bişeyleri yaptırabileceğini keşfetti iki gündür. İstediği olmadığı anda basıyor yalandan yaygarayı.

Büyük çocuk gibi hareketler yapıyor. Gülmesi değişti. su içerken biranda dudaklarıyla suyu köpürtmeye başlıyor, oyun oynuyor brokoliden nefret etti zor tattırdım. Ama balkabağı çorbası içerken ellerimi tutup ağzına sokuyor. Vermezsem bağırıp ağlıyor ben yemek yerken ağzını açıyor, yüzüme bakıyor sesler çıkartıyor. Yemek istiyor.

Kucağımda tutmakta zorluk çekiyorum artık. Elinin uzandığını anında tutuyor. Kucağımda götürürken biranda bişeyleri çekip alabiliyor. Büyümesine inanamıyorum şu bir haftadır. Resmen çocuk oldu gözyaşım pıt

Daha dün doğdular gibi, şimdi koca adam oldular başımıza.

Ne yazdıysan aynısı bizde de var. Birde canı isterse gece uyanıyor dönüyor beşikte onu düzelteyim diye. Beni görünce başlıyor gülmeye. Beşikten çıkarıyorum öpüşüp koklaşıyoruz gecenin bir yarısı. Sonra geri salla uyut uğraş dur. Hayır gecenin bu yarısı nerden geliyor aklına uyanıp oyun oynamak anlamıyorum. Şuan saat 5.00 ve ağzında emzik kocaman gözleriyle bana bakıyor sallanırken.

Benim kız yoğurt delisi resmen. Versem kocaman bir kavanozu yer, o kadar çok seviyor. Birde ben yoğurdu her sefer farklı sütle yapıyorum damak tadımıza uygun olanı bulabilmek için. En son şok marketin miss sütüyle yaptım. Plstik kırmızı şişede, yağlı süt. Bu güne kadar yaptığım en güzel yoğurttu, inanılmaz lezzetli oldu. Yoğurdu yerken sevinçten senin minnoş gibi ağzını köpürtüyor, her yeri yoğurt yapıyor.

Herşeye uzanıp ağzına götürüyor, ısırmak istiyor. Müzikli bir oyuncağı var. O ağzına sığmadığı için sinirlenip ağlıyor. Birde mama sandalyesindeyken önüne oyuncak koyuyorum. Oynuyor, bakıyor ve bilerek yere atıyor. Geri ona vereceğimi bildiği için sürekli atıyor yere. Oyun yapıyor bana. Büyüdükçe çok fena olmaya başladılar valla.

Arkadaşım aramızda sadece 13 gün varmış, bizim kızın alakası yok böyle şeylerle, acaba gelişimi geri mi kaldı diye endişeleniyorum şimdi sizin hikayeleri okudukça

Arkadaşım aramızda sadece 13 gün varmış, bizim kızın alakası yok böyle şeylerle, acaba gelişimi geri mi kaldı diye endişeleniyorum şimdi sizin hikayeleri okudukça
Canım durup durup birden yapmaya başlıyorlar gerçekten. Hani önce azcık yapıp sonra çoğaltmıyorlar o davranışı. Benim kız sola dönüyordu sadece ilk başlarda. Sağa dönmedi hiç. Üzülüyordum acaba sağ tarafında sıkıntı mı var diye. Bir gün bi baktım sağa sola dönüyor, yüz üstü dönüyor. Canları ne zaman isterse o zaman yapıyorlar yani.

Maşallah kuzucuğa, bende yoğurt mayalıyorum, tadıda çok güzel yalnız kızım çok yemiyor, 5 6 kaşıktan sonra ağzından çıkarıyor. (Silikon benek kaşığıyla) Ekşiltiyor yüzünü oysa ekşidw değil. Nasıl sevdirebilirim acaba? Umarım giderek artar.

Benim kız da tarhana çorbasını köpürttüğü için her yerim tarhana oluyor
Resmen yaramazlık aranıyor benim kızım da.
Ara ara yürütece koyuyorum. Dün bir anlık çorap almaya gittim kendi kamerasını almak için yürümüş mutfakta iş yaparken en büyük derdi karışık bir çekmecem var oraya dikti gözünü. :)
Mama sandalyesi ne aldın? Ben hala karar veremedim kapsamlı iy bir şey mi almak lazım uygun pratik yıkanabilen bir şey mi

Yoğurdu çorbadan, yemekten hemen sonra ard arda kaşıklar halinde verebilirsiniz.

Ben bir de meyveyle veriyorum. Pişirdiğim elmayı, armutu yoğurtla karıştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…