Arkadaşım aramızda sadece 13 gün varmış, bizim kızın alakası yok böyle şeylerle, acaba gelişimi geri mi kaldı diye endişeleniyorum şimdi sizin hikayeleri okudukça
Canım denediğin meyveleri katabilirsin içine. Sebze püresi de karıştırıyorum ben bazen.birde öyle dene bakalım.Maşallah kuzucuğa, bende yoğurt mayalıyorum, tadıda çok güzel yalnız kızım çok yemiyor, 5 6 kaşıktan sonra ağzından çıkarıyor. (Silikon benek kaşığıyla) Ekşiltiyor yüzünü oysa ekşidw değil. Nasıl sevdirebilirim acaba? Umarım giderek artar.
Evde bizim yediğimiz tarhanadan mı versin canım yoksa bebek tarhanaları oluyor onlardan mı ? Birde tarhanada yumurta filan oluyor ya. İçindeki herşeyi deneyip vermek mi lazım ki? Bizde yumurta sarısı 2.gündryiz, sıkıntı yok şimdilik. Tarhana da vereyim diyorum da emin olamadım.Benim kız da tarhana çorbasını köpürttüğü için her yerim tarhana oluyor
Resmen yaramazlık aranıyor benim kızım da.
Ara ara yürütece koyuyorum. Dün bir anlık çorap almaya gittim kendi kamerasını almak için yürümüşmutfakta iş yaparken en büyük derdi karışık bir çekmecem var oraya dikti gözünü. :)
Mama sandalyesi ne aldın? Ben hala karar veremedim kapsamlı iy bir şey mi almak lazım uygun pratik yıkanabilen bir şey mi
Evde bizim yediğimiz tarhanadan mı versin canım yoksa bebek tarhanaları oluyor onlardan mı ? Birde tarhanada yumurta filan oluyor ya. İçindeki herşeyi deneyip vermek mi lazım ki? Bizde yumurta sarısı 2.gündryiz, sıkıntı yok şimdilik. Tarhana da vereyim diyorum da emin olamadım.
Çekmece savaşları başladı desene.yakında indirir oraların hepsini, sonra topla dur.
A101den aldım canım,150 TL'ye. Uygun fiyatlı birşey aldım, yıkanabilir. Sadece yemek zamanları ve ben iş yaparken oyalansın diye ucuz birşey aldım. Bize yetiyor şuan,daha iyisine ihtiyaç duymadık.
Bizde bundan kullanıyoruzKızlar kullandığınız bestıron demir damlası bu mu? Eczaneden aldım ama emin olamadım . Danışmak istedim sizlereEki Görüntüle 3027131
Doktor tavsiyesiyle mi aldınız? Üzerinde 4 10 yaş kullanımı uygundur yazıyor. Dikkatinizi çekti mi? O yüzden kararsız kaldım acaba doğru mu aldım diye.Bizde bundan kullanıyoruz
Canım yere sağlam basıyor mu? Mama sandalyesiyle çok düşüyor çocuklar. Eğer devrilecek gibiyse, bir şekilde ayaklarını sıkıştır masaya filanEvde bizim yediğimiz tarhanadan mı versin canım yoksa bebek tarhanaları oluyor onlardan mı ? Birde tarhanada yumurta filan oluyor ya. İçindeki herşeyi deneyip vermek mi lazım ki? Bizde yumurta sarısı 2.gündryiz, sıkıntı yok şimdilik. Tarhana da vereyim diyorum da emin olamadım.
Çekmece savaşları başladı desene.yakında indirir oraların hepsini, sonra topla dur.
A101den aldım canım,150 TL'ye. Uygun fiyatlı birşey aldım, yıkanabilir. Sadece yemek zamanları ve ben iş yaparken oyalansın diye ucuz birşey aldım. Bize yetiyor şuan,daha iyisine ihtiyaç duymadık.
Evet dr önerisi ile aldık d vitte aynı şekilde 1,4 arası yazıyor bu tarz ürünleriin onay alabilmesi için bu şekilde yazıyorlar diye okumuştumDoktor tavsiyesiyle mi aldınız? Üzerinde 4 10 yaş kullanımı uygundur yazıyor. Dikkatinizi çekti mi? O yüzden kararsız kaldım acaba doğru mu aldım diye.
Yaramazlık yapıyor resmen şaşırıp kalıyorum haline. Gere yarısı gülüyor uynadırıyor beni, oyun istiyorDaha dün doğdular gibi, şimdi koca adam oldular başımıza.
Ne yazdıysan aynısı bizde de var. Birde canı isterse gece uyanıyor dönüyor beşikte onu düzelteyim diye. Beni görünce başlıyor gülmeye. Beşikten çıkarıyorum öpüşüp koklaşıyoruz gecenin bir yarısı.Sonra geri salla uyut uğraş dur. Hayır gecenin bu yarısı nerden geliyor aklına uyanıp oyun oynamak anlamıyorum. Şuan saat 5.00 ve ağzında emzik kocaman gözleriyle bana bakıyor sallanırken.
Benim kız yoğurt delisi resmen. Versem kocaman bir kavanozu yer, o kadar çok seviyor. Birde ben yoğurdu her sefer farklı sütle yapıyorum damak tadımıza uygun olanı bulabilmek için. En son şok marketin miss sütüyle yaptım. Plstik kırmızı şişede, yağlı süt. Bu güne kadar yaptığım en güzel yoğurttu, inanılmaz lezzetli oldu. Yoğurdu yerken sevinçten senin minnoş gibi ağzını köpürtüyor, her yeri yoğurt yapıyor.
Herşeye uzanıp ağzına götürüyor, ısırmak istiyor. Müzikli bir oyuncağı var. O ağzına sığmadığı için sinirlenip ağlıyor.Birde mama sandalyesindeyken önüne oyuncak koyuyorum. Oynuyor, bakıyor ve bilerek yere atıyor. Geri ona vereceğimi bildiği için sürekli atıyor yere. Oyun yapıyor bana. Büyüdükçe çok fena olmaya başladılar valla.
Hiç geri kalmadın biranda başladı benim oğlan. Bende şaşırıyordum hatta herkesin bebeği döndü benim eşşek dönmüyor diye. Dün fırıl fırıl dönüyordu bugün asla yeltenmiyor bile meselaArkadaşım aramızda sadece 13 gün varmış, bizim kızın alakası yok böyle şeylerle, acaba gelişimi geri mi kaldı diye endişeleniyorum şimdi sizin hikayeleri okudukça
Aynen dediğin gibi oldu. Biranda başladı hareketleri. 5 gün babası yoktu yanımızda. Görünce o bile şaşırdı ne olmuş bu çocuğa diyeBenim kızım da 25 Eylül doğumlu. 3-3,5 aylıkken dönmeye başladı çeyrek tur şeklinde. Sonra bıraktı. Şu an dönmüyor mesela. Bir anda güncelleme geliyor. Hiç telaş etme o açıdan.
Elmayla karıştırıp verdiğimde maşallah hepsini bitiryor, sade yoğurt olarak da tüketmesini isterdim. Belki ilerde alışır. Hergün sadede vermeye çalışıyorum. Bu arada sen hangi süttwn yapıyorsun. Ben bim in altın sütüyle yapıyorum güzel oluyor.Canım denediğin meyveleri katabilirsin içine. Sebze püresi de karıştırıyorum ben bazen.birde öyle dene bakalım.
Canım denediğin meyveleri katabilirsin içine. Sebze püresi de karıştırıyorum ben bazen.birde öyle dene bakalım.
İyice haşlayınca gazı gidiyormuş sanırım ya, birşey olmaz bence . Damla da içiyormuş hemYa ben bugün bir şey yaptım. :)
Karnabahar kızartacaktım.
Haşladıklarımdan kızıma da iki çay kaşığı tadına baktırdım. Garip bir şekilde sevdi maşallah diyeyim :)
Gazdan dolayı 8.ayda verebilirsiniz diyorlardı. Nasılsa gaz damlası veriyorum diye verdim
Ara sıra sunarsın sadece yoğurdu, alışır inşallah canım.Elmayla karıştırıp verdiğimde maşallah hepsini bitiryor, sade yoğurt olarak da tüketmesini isterdim. Belki ilerde alışır. Hergün sadede vermeye çalışıyorum. Bu arada sen hangi süttwn yapıyorsun. Ben bim in altın sütüyle yapıyorum güzel oluyor.
Benimde öyle 6 ayda başlıcam. Doktor 6 aya kasar sabret dediKızlar imdat! Ek gıda konusunda bir adim ilerleyemedim resmen. Hicbir seyi sevmiyor istemiyor
4 ayda kontrolünde 41 bucuktuKızlar benim bebek 4 ay kontrolünde baş çevresi 45 cm dedi doktoru degıstık dün başka doktor 5 ay kontrolünde oda 45 dedi dün 5 ay 8 günluktu anlamadım neden böyle oldu sizde durumlar nasıl
Emziren anne demir ilacı kullandıysa evet gerek yok ama kullanmadıysa bebekte de annede de eksiklik oluyo o yuzden gerekli oluyorBende endişe ediyordum ama bizim çocuk doktoruda henüz önermedi, şuan ihtiyacı olmadığnı söyledi. 6.ay kontrolüne kadar bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?