Mama veriyorsan demire gerek yk dediğin gbi mama da varDemir ilacı kabızlık yapıyor, asm nin verdiğini kullanıyorsan değiştir ilacını. Hemşire kabızlık yaparsa farklı bir demir ilacı kullanın demişti. Bu arada Ben demir ilacı kullanmıyorum, test yapıp demir eksikliği gözükmeden vermek istemedim. Mama kullandığımız için onda var. O zaman fazla ve zararlı olabilir. Şimdilik beklemeyw aldım onu. Sadece D vitamini kullanıyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba?
İyice haşlayınca gazı gidiyormuş sanırım ya, birşey olmaz bence . Damla da içiyormuş hemşifa olsun maşallah
Kızlar imdat! Ek gıda konusunda bir adim ilerleyemedim resmen. Hicbir seyi sevmiyor istemiyor
Kızlar ekgıdaya tam olarak kac günlükken basladınz
Çok farklı görüşler var bu konuda
Kimi uzman 180 günü tamamlamalı diyor
Kimisi daha erken olursa besinleri daha çok sever hem alerji riski olmaz diyor
Bilemedim ben muallaktaym
Sizler kac gunlukken basladınız ve ocean microfer veren varmı bebeğine ??
cevap için çok teşekkür ederim25 Eylül doğumlu, 19 Şubatta başlamışız. :)
Osman Gönülal bir canlı yayınında çocuğun dik durabilmesi ve sofraya karşı hevesli olması önemli diyordu.
Doktorumuz da başlayabilirsin deyince erken başladık.
Reflü var kızım da, o yüzden erken başlamayı önerdi. Gerçekten faydasını da gördük.
Ocean aldım ama kızım da çok ağrı yaptı.
Bestiron da yaptı.
Biraz daha dursun tekrar başlayacağım.
Oceandan devam edeceğim.
BiZim çocuk doktoru 6 ayda başla dedi . Ocean yarın alcam. Henüz denemedikKızlar ekgıdaya tam olarak kac günlükken basladınz
Kac kiloya kac damla ocean biliyo musun?BiZim çocuk doktoru 6 ayda başla dedi . Ocean yarın alcam. Henüz denemedik
5 ayina 1gun var daha. Erken geçelim ek gıdaya dedi diye başlattım. Hazır değildir belkide dediğin gibiBiraz bekle sabret. Belki hazır değildir.
Daha 6 aylık olmadı değil mi?
Yiyeceklerin formunu değiştirsen... Benimki normal püreleri hiç sevmedi.
Kendi yediğimiz şekilde verince onları sevdi.
Sağlam basıyor ama dikkat ediyorum yine de canım. Dediğin gibi düşme çok yaşanıyor, her ihtimali düşünmek lazım Allah korusunCanım yere sağlam basıyor mu? Mama sandalyesiyle çok düşüyor çocuklar. Eğer devrilecek gibiyse, bir şekilde ayaklarını sıkıştır masaya filan
cevap için çok teşekkür ederim
Kızın kac kg ve ocean kac damla verdin
5 ayina 1gun var daha. Erken geçelim ek gıdaya dedi diye başlattım. Hazır değildir belkide dediğin gibi
anlamadımO zaman 6500 Dü 0.6 ml verdim.
Kilo başı bir damla aşağıya yuvarlamak gerekiyormuş.
Benim ona hazirladiklarimi yyemiyor. Ama bizim yedigimiz patates kizartmasindan.verdim elimle ezerek bayildiBen de erken geçtim biliyorsun. Bizim ki sofraya çok hevesliydi. Doktor da izin verince hiç vakit kaybetmedim :)
Ama hevesi yoksa bekle. Boş yere yemek yemekten soğumasın. Senelerce yemek yemeyi sevmedim. Annem şu vitaminli ondan ye derdi yemeğe ilaç gözüyle bakardım. Şimdi kızım ek gıdaya geçtiğinde annem bir iki şey yap dedi. Kendim sevmem onları çocuğa niye yapayım dedim meğerse bebekken de tükürürmüşüm
Hazır bulunuşluk çok önemli.
Özellikle sofrada biz yanımızda oturtuyorduk ana kucağında.
Yemek yemeyi sevsin istedim hep.
anlamadım
Benim ona hazirladiklarimi yyemiyor. Ama bizim yedigimiz patates kizartmasindan.verdim elimle ezerek bayildi
Benim doktorum kevser beşbenli ataşehir medicana hastanesinde. Güveniyorum kadına çok rahat birisi, rahatlatıyor insanı. Alerji gelişme olasılığını azaltıyor diye 5. Ayda tadımlara başlattı.Kızlar ekgıdaya tam olarak kac günlükken basladınz
Acaba ağrısı felan mı var? Mamayı çay bardağında içirmeyi de deneyebilirsin.Kızlar deli olcam artık benim bebek ne gündüz uyuyor nede emiyor. Mama aldım ağzına sürmüyor deli olcam ağlama krizlerine giriyo. Koyuyum yere hiç ellmiyorum kendisi susuyor bir süre sonra valla beyin diye birsey kalmadı
Çay bardağıylada verdim tükürüyo beyfendiBenim doktorum kevser beşbenli ataşehir medicana hastanesinde. Güveniyorum kadına çok rahat birisi, rahatlatıyor insanı. Alerji gelişme olasılığını azaltıyor diye 5. Ayda tadımlara başlattı.
1çay kaş
1tatkı kaş
1 çorba kaş şeklinde ilerlememi söyledi. Ben arada bi tık fazla veriyorum.
Glutenle tanıştırmamı, böylece çölyak olma olasılığının bile azaldığını söyledi. Ek gıdayla alakalı son güncellenen bilgilerin böyle olduğunu söyledi.
Acaba ağrısı felan mı var? Mamayı çay bardağında içirmeyi de deneyebilirsin.
zeynones bebeklerin böbrekleri tuzu atamıyor vücuttan 1 yaşına kadar. Tuza dikkat etmeni öneririm. Salçalarda bile tuz oluyor.
zeynones bebeklerin böbrekleri tuzu atamıyor vücuttan 1 yaşına kadar. Tuza dikkat etmeni öneririm. Salçalarda bile tuz oluyor.
Kızlar deli olcam artık benim bebek ne gündüz uyuyor nede emiyor. Mama aldım ağzına sürmüyor deli olcam ağlama krizlerine giriyo. Koyuyum yere hiç ellmiyorum kendisi susuyor bir süre sonra valla beyin diye birsey kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?