- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Covid olduğunda emmedi benim oğlanda. O ay doğru düzgün kilo bile alamadı. Acaba hastamı dicem ama. Kaç gündür böyle?Çay bardağıylada verdim tükürüyo beyfendi
Bizimki zaten alerjik bir bebek yüzü egzemaAlerji belirtilerine rastladın mı hiç?
Bu hafta özellikle daha. Ağlak ıkı aydır benimkide kilo almıyo 350 gramı aşmıyorCovid olduğunda emmedi benim oğlanda. O ay doğru düzgün kilo bile alamadı. Acaba hastamı dicem ama. Kaç gündür böyle?
Bizimki zaten alerjik bir bebek yüzü egzema
Kızlar inanın. Hayatım tersine döndü yemek yapabiliyorsam şükrediyorum ne zaman geçicek bu günler diye düşünüp duruyorum
Benim alternatif tıpla ilgilendiğim dönemde öğrendiğim egzamayı tetikleyen süt ve süt ürünleri. Sen bir süre tüketmemeyi denesen mi diye düşünüyorumBizimki zaten alerjik bir bebek yüzü egzema
Benimki kucagA alıştı yürüteç banada şartBir çoğumuz aynıyız bence. Benim kızım da gündüz sürekli sallanarak uyuyor. Bırakınca çığlık kıyamet... Bütün gün otur, kalk, gönlünü eğle zor(( ben yürüteç hayatımıza girdiğinden beri düzenli yemek yapar oldum.
Benim alternatif tıpla ilgilendiğim dönemde öğrendiğim egzamayı tetikleyen süt ve süt ürünleri. Sen bir süre tüketmemeyi denesen mi diye düşünüyorum
Canım belki haşlanınca rahatsız etmistır normal cam rende kullansaydın keşkeBenim oğlana elma dokunuyor ya şaka gibi.
Havuç, patates, balkabağı, armut, brokoli, kereviz denedim şimdiye kadar. Bayılmadı ama tadına baktı. Elma haşlayıp verdim dokundu. Baya zaman geçti aradan diye dün tekrar verdim, gene dokundu. Dün gece doğru düzgün uyumadı. Şimdi de kucağımda uyumak istiyor,karnından gelen gurultuları duyuyorum. Elma nasıl dokunur şaşkınım.
Evet bende son yapılan arastırmaları bu sekilde okudum bilimin sonu yok sürekli güncelleniyor . Tam 5 aylık mıydınız tadımlara basladığınızdaBenim doktorum kevser beşbenli ataşehir medicana hastanesinde. Güveniyorum kadına çok rahat birisi, rahatlatıyor insanı. Alerji gelişme olasılığını azaltıyor diye 5. Ayda tadımlara başlattı.
1çay kaş
1tatkı kaş
1 çorba kaş şeklinde ilerlememi söyledi. Ben arada bi tık fazla veriyorum.
Glutenle tanıştırmamı, böylece çölyak olma olasılığının bile azaldığını söyledi. Ek gıdayla alakalı son güncellenen bilgilerin böyle olduğunu söyledi.
Acaba ağrısı felan mı var? Mamayı çay bardağında içirmeyi de deneyebilirsin.
zeynones bebeklerin böbrekleri tuzu atamıyor vücuttan 1 yaşına kadar. Tuza dikkat etmeni öneririm. Salçalarda bile tuz oluyor.
Gaz damlasini benim doktorum 5.ay a kadar oneriyordu. Hala kullaniyormusunuz gaz devam ediyor muYa ben bugün bir şey yaptım. :)
Karnabahar kızartacaktım.
Haşladıklarımdan kızıma da iki çay kaşığı tadına baktırdım. Garip bir şekilde sevdi maşallah diyeyim :)
Gazdan dolayı 8.ayda verebilirsiniz diyorlardı. Nasılsa gaz damlası veriyorum diye verdim
Kız gluten olarak ne veriyorsunBenim doktorum kevser beşbenli ataşehir medicana hastanesinde. Güveniyorum kadına çok rahat birisi, rahatlatıyor insanı. Alerji gelişme olasılığını azaltıyor diye 5. Ayda tadımlara başlattı.
1çay kaş
1tatkı kaş
1 çorba kaş şeklinde ilerlememi söyledi. Ben arada bi tık fazla veriyorum.
Glutenle tanıştırmamı, böylece çölyak olma olasılığının bile azaldığını söyledi. Ek gıdayla alakalı son güncellenen bilgilerin böyle olduğunu söyledi.
Acaba ağrısı felan mı var? Mamayı çay bardağında içirmeyi de deneyebilirsin.
zeynones bebeklerin böbrekleri tuzu atamıyor vücuttan 1 yaşına kadar. Tuza dikkat etmeni öneririm. Salçalarda bile tuz oluyor.
Maalesef 1 hafta kısa bir süre. Eliminasyon diyeti deniyor buna ve 21 gün tüketmemen gerekiyorDenedim canım kestim 1 hafta ama gene devam ediyor geçiyor tekrar başlıyor
Cam rende kullandım ilk, o da dokunduCanım belki haşlanınca rahatsız etmistır normal cam rende kullansaydın keşke
5ay 1 günlüktü. 3 gün kuralıyla yavaş yavaş ilerliyorum. İlk başlarda kakasında direk çıkıyor sonraları sindirmeye başlıyor. Sulandırıyorum biraz sebzeleri, zeytinyağı döküyorum. Su da içiriyorum ona rağmen kabız oldu. Yemekten sonra da gün içinde az az su içiriyorum bende mecbur.Evet bende son yapılan arastırmaları bu sekilde okudum bilimin sonu yok sürekli güncelleniyor . Tam 5 aylık mıydınız tadımlara basladığınızda
Beyaz un vermek istemiyorum çok katkı olduğu için. Çavdar,irmik felan vericem galiba. Yulafın içinde bile gluten var. Daha okadar ilerleyemedim ben çok yavaş gidiyorum.Kız gluten olarak ne veriyorsun
Yürüteç ciddi anlamda sıkıntılı bir şey. Hiç önermiyor doktorlar. Bence almaBenimki kucagA alıştı yürüteç banada şart
Gülerek yesin inş mamalarınıKızlar bi mama sandalyesi aldım ki efso efsooo. Böyle bişi yok bayıldımmm. Öyle güzel özellikleri varki.
peg perego markası siesta follow me modeli. Şuanda 3500 lira fiyatı. Letgo dan 500 liraya aldım ve deri minderi sapasağlam.
Resmen ikinci el kraliçesi oldum, oğlumun sıfır eşyası parmakla sayılıEki Görüntüle 3028617
Ay bin 300 yazmısımGülerek yesin inş mamalarınıgerçekten çok uyguna almışsın . Bende jöle bin 300 liraya aldım tertemiz hiç kullanılmamış
Benim oğlana elma dokunuyor ya şaka gibi.
Havuç, patates, balkabağı, armut, brokoli, kereviz denedim şimdiye kadar. Bayılmadı ama tadına baktı. Elma haşlayıp verdim dokundu. Baya zaman geçti aradan diye dün tekrar verdim, gene dokundu. Dün gece doğru düzgün uyumadı. Şimdi de kucağımda uyumak istiyor,karnından gelen gurultuları duyuyorum. Elma nasıl dokunur şaşkınım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?