2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar inanın. Hayatım tersine döndü yemek yapabiliyorsam şükrediyorum ne zaman geçicek bu günler diye düşünüp duruyorum

Kızlar inanın. Hayatım tersine döndü yemek yapabiliyorsam şükrediyorum ne zaman geçicek bu günler diye düşünüp duruyorum

Bir çoğumuz aynıyız bence. Benim kızım da gündüz sürekli sallanarak uyuyor. Bırakınca çığlık kıyamet... Bütün gün otur, kalk, gönlünü eğle zor (( ben yürüteç hayatımıza girdiğinden beri düzenli yemek yapar oldum.

Benim oğlana elma dokunuyor ya şaka gibi.
Havuç, patates, balkabağı, armut, brokoli, kereviz denedim şimdiye kadar. Bayılmadı ama tadına baktı. Elma haşlayıp verdim dokundu. Baya zaman geçti aradan diye dün tekrar verdim, gene dokundu. Dün gece doğru düzgün uyumadı. Şimdi de kucağımda uyumak istiyor,karnından gelen gurultuları duyuyorum. Elma nasıl dokunur şaşkınım.

Benimki kucagA alıştı yürüteç banada şart

Denedim canım kestim 1 hafta ama gene devam ediyor geçiyor tekrar başlıyor
Benim alternatif tıpla ilgilendiğim dönemde öğrendiğim egzamayı tetikleyen süt ve süt ürünleri. Sen bir süre tüketmemeyi denesen mi diye düşünüyorum

Canım belki haşlanınca rahatsız etmistır normal cam rende kullansaydın keşke

Evet bende son yapılan arastırmaları bu sekilde okudum bilimin sonu yok sürekli güncelleniyor . Tam 5 aylık mıydınız tadımlara basladığınızda

Gaz damlasini benim doktorum 5.ay a kadar oneriyordu. Hala kullaniyormusunuz gaz devam ediyor mu

Kız gluten olarak ne veriyorsun

Denedim canım kestim 1 hafta ama gene devam ediyor geçiyor tekrar başlıyor
Maalesef 1 hafta kısa bir süre. Eliminasyon diyeti deniyor buna ve 21 gün tüketmemen gerekiyor
Canım belki haşlanınca rahatsız etmistır normal cam rende kullansaydın keşke
Cam rende kullandım ilk, o da dokundu
Evet bende son yapılan arastırmaları bu sekilde okudum bilimin sonu yok sürekli güncelleniyor . Tam 5 aylık mıydınız tadımlara basladığınızda
5ay 1 günlüktü. 3 gün kuralıyla yavaş yavaş ilerliyorum. İlk başlarda kakasında direk çıkıyor sonraları sindirmeye başlıyor. Sulandırıyorum biraz sebzeleri, zeytinyağı döküyorum. Su da içiriyorum ona rağmen kabız oldu. Yemekten sonra da gün içinde az az su içiriyorum bende mecbur.
Kız gluten olarak ne veriyorsun
Beyaz un vermek istemiyorum çok katkı olduğu için. Çavdar,irmik felan vericem galiba. Yulafın içinde bile gluten var. Daha okadar ilerleyemedim ben çok yavaş gidiyorum.

Kızlar bi mama sandalyesi aldım ki efso efsooo. Böyle bişi yok bayıldımmm. Öyle güzel özellikleri varki.
peg perego markası siesta follow me modeli. Şuanda 3500 lira fiyatı. Letgo dan 500 liraya aldım ve deri minderi sapasağlam.
Resmen ikinci el kraliçesi oldum, oğlumun sıfır eşyası parmakla sayılı

Gülerek yesin inş mamalarını gerçekten çok uyguna almışsın . Bende jöle bin 300 liraya aldım tertemiz hiç kullanılmamış

Eklentiler

• 864C0CE5-57FB-4774-8010-7F34B3F41348.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 65

Benim kız kardeşimin çoklu gıda alerjisi vardı. Elmaya dilinin ucu bile değse bütün vücudu kabarırdı. Ama zamanla hafifledi. Şimdi bir elmadan fazlasını yerse kabarır kaşınır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…