2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Gaz damlasini benim doktorum 5.ay a kadar oneriyordu. Hala kullaniyormusunuz gaz devam ediyor mu

Normal şartlarda düzenli kullanmıyorum. İhtiyaç hissederse veriyorum sadece.
Benimki erken doğduğu için doktor 7.aya kadar düzenli kullanabilirsin bir sıkıntı yok dedi.
Gelecek hafta 6.aya girecek zaten.
Kızım son dönemde antibiyotik ve hava kullandı. Hava aşırı gaz yapıyor. Antibiyotik de bağırsak florası için iyi değil malum.
O sebeple prebiyotikli bir gaz damlası kullanıyorum.
Benimki kucagA alıştı yürüteç banada şart

10 dakika da olsa rahatlatıyor. Valla mis gibi oldu :)
Öyle düzenli ve sürekli kullanmıyorum sağlığı açısından.
Biz zıp zıp alsak diye düşünüyorduk. Anneannesi yürüteç uygun görmüş :)

Benim kız kardeşimin çoklu gıda alerjisi vardı. Elmaya dilinin ucu bile değse bütün vücudu kabarırdı. Ama zamanla hafifledi. Şimdi bir elmadan fazlasını yerse kabarır kaşınır.

Elmanın böyle alerjen olduğunu bilmiyordum. Peki yedirdkten sonra iki gece boyunca sıkıntı yaşaması normal mi?

Kızlar lütfen yardımcı olun sütüm tamamen yok olmak üzere sürekli yeme halindeyim ama dinlenemedigim hiç süt olmuyor .Sma mama aldım naptıysam sevmedı napcagımı şasırdım günde bir tane bezi zor dolduruyor. Kafayı yemek üzereyim ne verebilirim karnı doysun yada biraz daha tadı güzel mama hangisidir

Sana yardım edecek kimse yok mu dinlenmen, uyuman lazım. Sakin olman lazım.. lütfen kocana soyle gece seni uyutsun.

Merhaba uzun zamandır giriş yapamıyorsum ,
Yaşadığınız sıkıntıyı çok bilmiyorum .
Benim bebeğimde besin alerjisi bar .Biz pepti junier kullanıyoruz ve tadı çok kötü .Doktor içine bir kaç damla vanilya şurubu damlatabileceğimizi söylemişyi .2.Aydan beri o şekilde içiyor mamayı .Şimdi alıştı ve vanilya şurubunu kestim .
Buna bir bakabilirsiniz .Şu kahve dünyasında kahveler için satılan vanilya şuruplarından

Gündüz uyumam şart. Uyku gerekiyor kesinlikle.
Humana süt artırıcı çay al. Günde 4-5 kere içtiğimi bilirim. Bulgur çok süt yapıyor.
Solgar bira mayası ben halaa içiyorum ikinci şişeye geçtim düşün.
Acil humana çay almalısın bence. Elim kolum oldumo benim.
Mamayı sevdirebileceğin bi yöntem hiç okumadım ben daha.
Senşn yerinde olsam ek gıdaya başlarım hemen

Nerden temin edebilirim. Acaba onu yarın alim cok sağol gerçekten

Yarın humana alim ben hemen bakalım birkaç gün daha bellim. Ben zaten. Yavaştan başladım. Bakalım

Gündüz bebek uyduğunda bende istiyorum uyumak ama büyük oğlan asla istemiyor tek kalamıyor

Benim bebegim hipp org combiotic seviyor. Aptamili cok istahli almiyor.

Eger biberonu sevmezse veya biberonda onu rahatsiz eden birsey varsa icmiyor.

Mesela gecen kesinlikle icmedi. Bende neden icmiyor diye ictim teneke kutudan dolayi herhalde o koku sinmis.

Solgar brewest years kullandin mi ?

Yok canım kullanmadım

Sütümü sağdım biberona koydum dedim belki içmezse blberondandır diye ama anne sütünü içti

Solgarın bira mayası tabletlerinden alsana canım, günde 6 tane iç, süt yapıyor bence, ben hala içiyorum.
Bir de, Maya da demiş, uyku-dinlenme. Bebe uyuyunca sen de yat uyu, ev işlerini boşver

Solgarın bira mayası tabletlerinden alsana canım, günde 6 tane iç, süt yapıyor bence, ben hala içiyorum.
Bir de, Maya da demiş, uyku-dinlenme. Bebe uyuyunca sen de yat uyu, ev işlerini boşver
Ev işi o kadar artık umursamıyorum zaten bebek fırsat vermiyor yarın ben humanayı dedim baktım olmadı solgarı alim . Benim bebek 22:30 uyumuş 5 dakka hala şuan sallıyorum yatacakda bende uyurum diye

Solgar b12 al ve hipp combiotic veya aptamil tadı güzel

Elmanın böyle alerjen olduğunu bilmiyordum. Peki yedirdkten sonra iki gece boyunca sıkıntı yaşaması normal mi?

Tabii çok normal.
3 günden sonra rahatlama başlar alerjik reaksiyonlarda.
Hatta çiğ elma çok daha fazla dokunuyordu.
Mesela yulaf alerjen değil ama ben ne zaman yesem kızım da çok alerji oldu.
Alerjik ürün diye bir şey yok bence. Alerjik bünye var.

Kizlar 2 3 gundur bebisim geceleri cok sık uyaniyor. Yarim saat 1 saatte bir. Gozleri kapali mikir mikir sizce neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…