Diş olabilir, karnı ağrıyor olabilir, oda sıcaklığı, nem oranı herşey etkileyebiliyor.Kizlar 2 3 gundur bebisim geceleri cok sık uyaniyor. Yarim saat 1 saatte bir. Gozleri kapali mikir mikir sizce neden olabilir
Kızlar lütfen yardımcı olun sütüm tamamen yok olmak üzere sürekli yeme halindeyim ama dinlenemedigim hiç süt olmuyor .Sma mama aldım naptıysam sevmedı napcagımı şasırdım günde bir tane bezi zor dolduruyor. Kafayı yemek üzereyim ne verebilirim karnı doysun yada biraz daha tadı güzel mama hangisidir
Gündüz bebek uyduğunda bende istiyorum uyumak ama büyük oğlan asla istemiyor tek kalamıyor
Benimki de yaklaşık 1 aydır bu durumda bu ara iyice abarttı eskden uyuyordu şimdi 30 dk bir kalkıyo nerdeyse ilk uyku hariç ilk 10. 10:30 gibi yatıyo akşam sonrasında 3 saat uyuyo ama ben o saatte uyanık oluyorum ben yatıncada sabaha kadar yarım saatte bir uyanıyorCanım ben internetten alıyorum .Eki Görüntüle 3029398
Ay. Canım her saat belim resmen fıtık oldu mamaya bir kaç damla pekmez damlatıcam en azından bir biberon içsin şöyle göğsüm süt dolar bakimAptamil yada hipp combiotic deneyebilirsin mama olarak.
Yediğin şeyleri değiştirebilirsin.
Basit karbonhidrat bol protein, bol su.
Günde iki yumurta akşama da mümkünse bol kimyonlu köfte.
Lullaby damladan çok memnun kalmıştım.
Bir de boş bile olsa bol bol emzir.
Süt az olduğu için emmek istemeyecektir.
Kucağında gezdirerek zıplatarak oyun oynatarak emsin.
Ay. Canım her saat belim resmen fıtık oldu mamaya bir kaç damla pekmez damlatıcam en azından bir biberon içsin şöyle göğsüm süt dolar bakim
Doktor 6 ay dedi sadece şuan tadım yapıyorum liste vercem ona uyarsın diye. En azından Arada mama iyi olur o arada uyur dinlenirim düzene girer. Diye düşünüyorumGöğsün süt dolması diye bir şey yok diyor emzirme danışmanları ama benim de bir dönem sütüm yoktu ya o süreçte su içiyordum sürekli. Bir meme bir mama şeklinde gidince daha doyumluk içiyordu. Sonra zamanla düzenlendi çok şükür.
Sürekli göğsümde oyun oynatıyordum o da sütün artmasında etkili bence. Ama evde ikinci bir çocuk da olunca işler böyle gitmeyebilir tabi
Zamanı geldiğime inanıyorsan tadımlara başla istersen
Doktor 6 ay dedi sadece şuan tadım yapıyorum liste vercem ona uyarsın diye. En azından Arada mama iyi olur o arada uyur dinlenirim düzene girer. Diye düşünüyorum
Canım irmikli tarifi yazarmısın sana zahmet olmadaTabi günde bir biberon da olsa rahat edebilirsin. En azından öğle yada gece uyku öncesinde verirsen sindirim acıkan kadar sen de dinlenirsin.
Ben pekmezden niyeyse korkuyorum daha hiç vermedim. Ek gıdaya başladık ama.
İmkan varsa mama markası değiştirebilirsin. Mamalar boşa gitmiyor. Sma vardı elimde kalan şimdi irmikli mama yapınca içine atıyorum sütlü gibi oluyor hem de tatlanıyor. Kızımı geçtim kedi bile bayılıyor :) aptamili çoğu bebek seviyor, hipp combiotic de öyle.
Diş veya karin ihtimali daha fazla sanirim. Bilmiyirum ki bu sabah 5 6 arasi uyandik alti temiz karni tok bu sefer geriliyorum uyku daha tatli geliyor sanirimDiş olabilir, karnı ağrıyor olabilir, oda sıcaklığı, nem oranı herşey etkileyebiliyor.
Benimki de çok uyanıyor. Biraz hasta o etkiliyor diye düşünüyordum ama kaç gündür arkadaşlarımın çocukları da çok uyanıyor. Genelde ay ve gezegen hareketleri de çok etkiliyor. Dolunay var ya belki ondandır. Sebebi bulamadığımızda gökyüzündendir diyoruz
Aslaa kötü bir anne degilsin. Bizdee insaniz sonucta. Uyku benide cok geriyor. Vallahi açlık banyo falan degilde uykusuzluk benimde hassas noktam. Geçecek bu gunler Allah'ın izniyle. Bebisler yeni yeni keşfediyor dünyayıDiş veya karin ihtimali daha fazla sanirim. Bilmiyirum ki bu sabah 5 6 arasi uyandik alti temiz karni tok bu sefer geriliyorum uyku daha tatli geliyor sanirimkotu anne olmak istemiyorum ya
Canım irmikli tarifi yazarmısın sana zahmet olmada
Diş veya karin ihtimali daha fazla sanirim. Bilmiyirum ki bu sabah 5 6 arasi uyandik alti temiz karni tok bu sefer geriliyorum uyku daha tatli geliyor sanirimkotu anne olmak istemiyorum ya
Bazen destek vermedigimizde uykuya donebiliyorlar biliyor musun? Birazcık mizirdanmasina izin ver bir dene bence. Ağlamaya başlarsa pis pis falan diye destekle ki ağlamasın. Kendi tekrar uyuyabilir belki. Uyanır uyanmaz kucağa alınca gerçekten alışkanlık haline geliyor bu.Diş veya karin ihtimali daha fazla sanirim. Bilmiyirum ki bu sabah 5 6 arasi uyandik alti temiz karni tok bu sefer geriliyorum uyku daha tatli geliyor sanirimkotu anne olmak istemiyorum ya
Cok sağol canım. Meyve neler koyuyorsun pekiBir çay bardağı suya 1 tatlı kaşığı irmik koyuyorum onu pişiriyorum.
Ben ara öğün olarak yapıyorum.
Denediğim ve pişirdiğim meyvelerden koyuyorum içine tatlandırsın diye. Geçen hurma ezmesi koydum. Ilık şekle gelince de bir ölçek mama atıp karıştırıyorum.
Aynı tarifi pirinçle de yapabilirsin. Pirinci önceden çekebilirsin yada pişirip iyice kıvam aldıktan sonra blenderden bir kez bızzt edersin. Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?