Bizde 1 haftadır tam öyleyizBenim oğlan çıldırdı resmen. Güncelleme geldi oğluma, birden hareketler değişti diye seviniyordum ki içinden huysuz bi amca çıktı. Sürekli ağlıyor ama sürekliii. Kucağımda mız mız, yere bırakıyorum çığlık kıyamet. İstediği bişeye ulaşamasın çığlığı basıyor. Oyuncağı düşüyor çığlık atıyor ağlıyor.
Uyutmaya çalıştım şimdi, bütün apartman çocuğu doğradığımı felan düşünmüştür herhalde.
Ağlamayı öğrendi, zorlanıyorum iki gündür
Cok sağol canım. Meyve neler koyuyorsun peki
Bide doğadan marka emziren anneler için özel çay var onbes lira bısey o da cok güzel süt yapıyo içeriği güzel ben arada içiyorummEv işi o kadar artık umursamıyorum zaten bebek fırsat vermiyor yarın ben humanayı dedim baktım olmadı solgarı alim . Benim bebek 22:30 uyumuş 5 dakka hala şuan sallıyorum yatacakda bende uyurum diye
Kız annesiyim 700 gr aldı hiç emmek istemiyo ama ben kendim veriyorumm sadece anne sütü alıyoKızlar pekmezde koydum bizimki gene mamayı içmedi vanilya katıcam birazdan bakim öyle bide denimbirde 5 ayda sizin bebekler kaç gram aldı özellikle sadece anne sütü alan erkek anneleri
Bugün ondanda alim bulursam inşBide doğadan marka emziren anneler için özel çay var onbes lira bısey o da cok güzel süt yapıyo içeriği güzel ben arada içiyorumm
Bu ara hepsi çıldırdı sanırım , bizimkide ben odadan çıkınca ağlıo önceden odada tek duruyor du şimdi illa ben olacam. Elinden bi şey alınsın ağlıoBenim oğlan çıldırdı resmen. Güncelleme geldi oğluma, birden hareketler değişti diye seviniyordum ki içinden huysuz bi amca çıktı. Sürekli ağlıyor ama sürekliii. Kucağımda mız mız, yere bırakıyorum çığlık kıyamet. İstediği bişeye ulaşamasın çığlığı basıyor. Oyuncağı düşüyor çığlık atıyor ağlıyor.
Uyutmaya çalıştım şimdi, bütün apartman çocuğu doğradığımı felan düşünmüştür herhalde.
Ağlamayı öğrendi, zorlanıyorum iki gündür
400 gr aldı oğlum anne sütü alıyoruzKızlar pekmezde koydum bizimki gene mamayı içmedi vanilya katıcam birazdan bakim öyle bide denimbirde 5 ayda sizin bebekler kaç gram aldı özellikle sadece anne sütü alan erkek anneleri
Sadece Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal tabi ekstra huzursuzluk yoksa. 10 günü geçtiği oluodu ilk oğlumda gliserin kansuk diye bir fitil var onla müdahale ediyorduk 10 gün yapmazsaKizlar kizim 5 gundur kaka yapmiyo. Bugun 6. Gun. 10 gune kadar normal diyo doktorlarda cocugun sikintisi var. Benm de icim hic rahat dgl. Kayisi kurusu yiyorum surekli de ise yaramadi. Ne yapmaliyim?
Ben bulamadım netten aldım o yuzdenBugün ondanda alim bulursam inş
Benm ilk bebeğim öyleydiKizlar kizim 5 gundur kaka yapmiyo. Bugun 6. Gun. 10 gune kadar normal diyo doktorlarda cocugun sikintisi var. Benm de icim hic rahat dgl. Kayisi kurusu yiyorum surekli de ise yaramadi. Ne yapmaliyim?
Ben icince bebiste alerji yapti bu cayBide doğadan marka emziren anneler için özel çay var onbes lira bısey o da cok güzel süt yapıyo içeriği güzel ben arada içiyorumm
Ayni bizimki. Sen de 10 defa kalktim ben diyim 15 mal gibiyim suanBu gece abartmıyorum 10 dk da bir çığlık attı. Süreki üzerimde, kucağımda, ayağımda döndü durdu. Sıkıntısı var bence yoksa böyle bi şekil olamaz yahu.
Atak haftasının ortasınsa, acaba atak mı sebep oluyor anlayamadım da. Kamyon geçti üzerimden kamyon
Zeytinyagi icirmeyi denedin mi ? Birde karnina zeytinyagi ile masaj yaptinmiKizlar kizim 5 gundur kaka yapmiyo. Bugun 6. Gun. 10 gune kadar normal diyo doktorlarda cocugun sikintisi var. Benm de icim hic rahat dgl. Kayisi kurusu yiyorum surekli de ise yaramadi. Ne yapmaliyim?
Sadece annr sutu aliyo da icim rahat etmedi hic boyle olmazdi. Tesekkurler cnmSadece Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar yapmaması normal tabi ekstra huzursuzluk yoksa. 10 günü geçtiği oluodu ilk oğlumda gliserin kansuk diye bir fitil var onla müdahale ediyorduk 10 gün yapmazsa
Gaz cikartiyo. Ins bi an once yapar hic boyle olmamisti stres yaptim.Benm ilk bebeğim öyleydi
Eski insanlar et tutuyo der normal bısey yani üzülme
Sadece anne sütü alıyorsa ve gaz cıkarıyorsa pırt yapıyorsa karnı yumusak ise hiç problem yok demektir ben cok doktora gittim cunku o zamanı gelimce kendi yapıyo kakasını onbes gün içinde yapoyo zaten merak etme
Zeytinyagiyla dgl de bebe yagiyla yaptim surekli spor yaptiyorum da gelen giden yokBen icince bebiste alerji yapti bu cay
Ayni bizimki. Sen de 10 defa kalktim ben diyim 15 mal gibiyim suan
Zeytinyagi icirmeyi denedin mi ? Birde karnina zeytinyagi ile masaj yaptinmi
Ben aldim ama bebege vermedim icinde keciboynuzu pekmezi var diye. Iyiki de vermemisim ben kullanirim dedim oyle igrencki tadi agzindan gitmiyo bi turlu. Ben bile icemedim. Bebege de icerigi temiz demir bulamadim yok yani. Ocean aldim dis hekimi arkadasimin onerisiyle diste lekenme yapmiyomus. Bari bi yerden kurtariyim diye dusundumArkadaslar aranizda newvit kim kullaniyordu. Ismi hatirlayamadim
Benimde 5 gün oldu yapmayalı genelde 7 günde yapıyo ama ben bugün sıcak havlu karnına koycam bide popsunu zeytinyağıyla ovalıcamKizlar kizim 5 gundur kaka yapmiyo. Bugun 6. Gun. 10 gune kadar normal diyo doktorlarda cocugun sikintisi var. Benm de icim hic rahat dgl. Kayisi kurusu yiyorum surekli de ise yaramadi. Ne yapmaliyim?
Kız içim rahatladı benımde 350 gram aldı kafama cok takıyordum az diye doktorun birsey dediğimi peki az diye400 gr aldı oğlum anne sütü alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?