2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Ben de kaç gündür uyanmaktan bir hal oldum geceleri. Uyumayım bekleyim nasılsa uyanacak diyorum ama başını tutamıyorum devriliyorum.

Tadindan dolayi benim bebiste red etti. Biberona su ile karistirip veriyorum iciyor. Gece huzursuzlugu onunla alakali olablrmi merak ettim. Gunduz kakasini az az yapiyor 4 5 sefer

Yok yok artık göğüslerin süt dolmasını beklemiyoruz emdikçe gelecek diyor emzirme danışmanları.
Biberonla mama içiyor mu hafif uyuklarken versen.
Bu ara yine hepsi ayaklandı bebişlerimizin yine uykusuz geceler :/

Kizlar kizim 5 gundur kaka yapmiyo. Bugun 6. Gun. 10 gune kadar normal diyo doktorlarda cocugun sikintisi var. Benm de icim hic rahat dgl. Kayisi kurusu yiyorum surekli de ise yaramadi. Ne yapmaliyim?

Bir damla zeytinyağı verebilirsin.
Bir de beline karnına masaj yapabilirsin.
Duş aldırabilirsin.

Oceanda pancar şekeri var ama onun dışında temiz içerikli.
Diş için en uygunu da o.
Ben kendim de vitamin olarak onu kullanıyorum.
D vitamininde de kullanıyorum.

Kabul etmiyo ne kendi sütümü ne mamayi ne biberonu ne bardagi sadece emecek Ay ac degildir di mi ya cunku tartiyorum bu ay sadece 200gram almis sali kontrolumuz var

Kabul etmiyo ne kendi sütümü ne mamayi ne biberonu ne bardagi sadece emecek Ay ac degildir di mi ya cunku tartiyorum bu ay sadece 200gram almis sali kontrolumuz var

Yani aç olsa kabul ederdi zaten.
Kendine dert etme bakalım.
Bu ara kucak sevdası bizde de var.
Bu da geçici bir dönemdir inşallah.

Kızlar merhaba,
Bir şey danışacağım .
Dün elmayı haşlayıp verdim .Gün içinde bir sıkıntı yoktu ama gece sürekli ayaklarını kaldırdı ve sık sık uyandı .Karnı ağrıdı gibi .Sizler de tadımlarda buna benzer bir şey yaşıyor musunuz

Kizlar kizim 5 gundur kaka yapmiyo. Bugun 6. Gun. 10 gune kadar normal diyo doktorlarda cocugun sikintisi var. Benm de icim hic rahat dgl. Kayisi kurusu yiyorum surekli de ise yaramadi. Ne yapmaliyim?
Anne sütüyle kaka yapamıyorsa sıkıntı değil.
Ben zeytinyağı içirdim. Zeytinyağlarının üzerinde asit oranları yazıyor. Asit oranı 0.25 olan bi yağım var onu içirdim. Eğer normal sıradan b zeytinyağın varsa hafif ısıtıp soğutunca asiti gidiyor. Öyle de içirebilirsin.
Bi seferinde yağa rağmen kaka yapamadı 5 gün çok huzursuzdu. Mecburen poposunu uyardım kulak çubuğuna az yağ damlatıp. Gün içinde ara ara tuvalet pozisyonunda kucağımda tutuyorum hala kolay yapması için.
Arkadaslar aranizda newvit kim kullaniyordu. Ismi hatirlayamadim
Ben aldım oğluma. Bayıldı tadına. Versem kaşık kaşık içer galiba ben denedim çok feci tadı var
benimki versem şişeyi içicek
Kız içim rahatladı benımde 350 gram aldı kafama cok takıyordum az diye doktorun birsey dediğimi peki az diye
Benimki 300 gr almıştı ama kovid geçirdi o ay. Doktor olabilir arada, beslemeye gayret et dedi. Bebeğin şuanda kaç kilo senin peki? Doğum kilosu neydi?
Bikaç hafta önce yaşadım aynısını. Meğer sütüm yokmuş benim azalmış. Mama aldım asla içmedi doyuyor sandım. Biberonu içemiyormuş midesini bulandırıyormuş meğersen. Çay bardağından içebiliyor bebekler öyle dene bi istersen su ver.
Bebek memeyi ağzından bırakınca sık biraz anlarsın süt olup olmadığını da
Ben de kaç gündür uyanmaktan bir hal oldum geceleri. Uyumayım bekleyim nasılsa uyanacak diyorum ama başını tutamıyorum devriliyorum.

Öyle zor bi geceydi ki. Uyandırıyım bari diyorum sabah 7 de. gözünü de açamıyor uykudan ama çığlık atıyor.

ben ben
Benim oğluma da elma dokundu. İlk verdiğimde gece yarısı ağlayıp sızlandı, bacaklarını kastı. Cam rende yapmıştım ilk gün. Kaka yapmaz gece normalde elmayı hiç öğütmeden çıkarttı.
İlk ek gıda alan bebekler sindiremezler olduğu gibi çıkar korkmayın dediler. İlk havuçla başladım ben evet olduğu gibi hatta kokusu bile değişmeden çıkmıştı havuç. Elmayı baya sonra verdiğim helde komple çıktı.
3 gün kuralıyla vermeye devam ettim. Sonraki günler buharda haşlayıp verdim, yok baktım gerçekten dokunuyoe bıraktım. 2 hafta sonra gene elma verdim gene dokundu. Vermicem bir süre daha.

Yani aç olsa kabul ederdi zaten.
Kendine dert etme bakalım.
Bu ara kucak sevdası bizde de var.
Bu da geçici bir dönemdir inşallah.
İnşallah yaa. Kilosunu da yanlış olcuyorumdur insal
Burda senin yazılarını okuyup bardagida denedim kabul etmiyor ac olsa almaz miydi Sasirdim kaldim valla.

matmazel34 canim sende newwvit gece huzursuzluk yapti mi cok sık uyanma gibi. Ve kaka da degisiklik oldumu cok sık az az yapma gib

Keciboynuzu pekmezinden neden rahatsiz oldun canm

Kızlar 2 göğsümden çıkan süt 50 cc mamayı her türlü. Denedım malesef almıyor

Ben de bugün papates tattırdım öğlen ,çok sevmedi .Elmaya ara vereceğim .Patatesten sonra armut veririm artık .
Genelde soruyorum elma alerjik değil diyorlar .İlk sinirimlerde bu gibi şeyler yaşamak normal diyorlar ama korkuyorum Elmayı da çok sevmişti kıyamam bebişime

Kızlar 2 göğsümden çıkan süt 50 cc mamayı her türlü. Denedım malesef almıyor
Canım kaç damla vanilya koydun .Ayrıca nasıl bir biberon kullanıyorsun .Olmadı mama kaşığıyla falan dene .Benim bebeğim mamayı reddettiğinde biberonu değiştirdik işe yaradı .Tabi her bebek farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…