İki biberonla denedım kasıklada verdim ama içmedi . Dedim belki biberon yüzündendir sütümü koydum içti galiba mama sevmicek 2 ölçek mamaya 3 damla koydumCanım kaç damla vanilya koydun .Ayrıca nasıl bir biberon kullanıyorsun .Olmadı mama kaşığıyla falan dene .Benim bebeğim mamayı reddettiğinde biberonu değiştirdik işe yaradı .Tabi her bebek farklı
Armutuda cok sevıyolarBen de bugün papates tattırdım öğlen ,çok sevmedi .Elmaya ara vereceğim .Patatesten sonra armut veririm artık .
Genelde soruyorum elma alerjik değil diyorlar .İlk sinirimlerde bu gibi şeyler yaşamak normal diyorlar ama korkuyorumElmayı da çok sevmişti kıyamam bebişime
Yapti sonunda kizlarBenimde 5 gün oldu yapmayalı genelde 7 günde yapıyo ama ben bugün sıcak havlu karnına koycam bide popsunu zeytinyağıyla ovalıcam
Acliktan dgl gibi duruyo. Destekle uyutuyosan destegi birakma bi uyusun kendine gelsin cnmKızlar kafayı yiyeceğim uyutuyorum 10 dakika gecmeden uyanıyor. Acaba karnı mi ac diye disaridan bir seyler vereyim dedim istemedi. Göğüslerim yumuşak acaba ac mi kaldi yavrum. Ama kucagimizda tutarken hiç aglamiyo. Deliricem resmen
Bebek hakli bence. Demirler huzursuzluk yapabiliyo cnm ama ondan mi bilemiyorum tabiTadindan dolayi benim bebiste red etti. Biberona su ile karistirip veriyorum iciyor. Gece huzursuzlugu onunla alakali olablrmi merak ettim. Gunduz kakasini az az yapiyor 4 5 sefer
D vitamini temiz ben de onu kullaniyorum. Kendim de severim oceani ama demiri temiz dgl. Temiz bulamadim hepsinde aroma fln bi tatlandirici war. Dis hekimi tavsiyesiyle ocean aldim en son. Tadi da fena dglOceanda pancar şekeri var ama onun dışında temiz içerikli.
Diş için en uygunu da o.
Ben kendim de vitamin olarak onu kullanıyorum.
D vitamininde de kullanıyorum.
Masalah cnm. Ictikten sonra tadi gitmedi agzimdan metal metal. Hic sevmedim.Anne sütüyle kaka yapamıyorsa sıkıntı değil.
Ben zeytinyağı içirdim. Zeytinyağlarının üzerinde asit oranları yazıyor. Asit oranı 0.25 olan bi yağım var onu içirdim. Eğer normal sıradan b zeytinyağın varsa hafif ısıtıp soğutunca asiti gidiyor. Öyle de içirebilirsin.
Bi seferinde yağa rağmen kaka yapamadı 5 gün çok huzursuzdu. Mecburen poposunu uyardım kulak çubuğuna az yağ damlatıp. Gün içinde ara ara tuvalet pozisyonunda kucağımda tutuyorum hala kolay yapması için.
Ben aldım oğluma. Bayıldı tadına. Versem kaşık kaşık içer galibaben denedim çok feci tadı var
benimki versem şişeyi içicek
Benimki 300 gr almıştı ama kovid geçirdi o ay. Doktor olabilir arada, beslemeye gayret et dedi. Bebeğin şuanda kaç kilo senin peki? Doğum kilosu neydi?
Bikaç hafta önce yaşadım aynısını. Meğer sütüm yokmuş benim azalmış. Mama aldım asla içmedi doyuyor sandım. Biberonu içemiyormuş midesini bulandırıyormuş meğersen. Çay bardağından içebiliyor bebekler öyle dene bi istersen su ver.
Bebek memeyi ağzından bırakınca sık biraz anlarsın süt olup olmadığını da
Öyle zor bi geceydi ki. Uyandırıyım bari diyorum sabah 7 de. gözünü de açamıyor uykudan ama çığlık atıyor.
Erken ergenlige sebep oluyomus. Bi de pekmez bebekler icin agir bence. Biseylerin icinde karistirip.ya da seker yerine kullanilabilir ama direkt vermek.icin cok kucuklerKeciboynuzu pekmezinden neden rahatsiz oldun canm
Hayır demedi canım ek gıdayı sordum gelişimi güzel 6.ayda kontrole gelip sonra başlayın dedi. Acele etmeyin dedi. Persentilin içindeyse kafaya takma benceKız içim rahatladı benımde 350 gram aldı kafama cok takıyordum az diye doktorun birsey dediğimi peki az diye
Benim bebegin kilo alimi ii. Doktor da oyle dedi ama saginca 30 40 ml anca cikiyo. Uyarilmadan gelmiyo galiba artik. Yani sagdigin az olunca sut az demek dgl cnm. Bebek hic mi emmiyo emin misin ac oldugunaKızlar 2 göğsümden çıkan süt 50 cc mamayı her türlü. Denedım malesef almıyor
Rica ederim canım bu kaka olayında abiden çektik baya 15.gün başladı 7,8 10 günde bir yapıodu 4.ay da düzeldi kendiliğinden. En son çare. Fitil veriodum. Ama herhangi bir huzursuzluk yapmıyordu.Sadece annr sutu aliyo da icim rahat etmedi hic boyle olmazdi. Tesekkurler cnm
Gaz cikartiyo. Ins bi an once yapar hic boyle olmamisti stres yaptim.
Tesekkurler kizlar icimi bi nebze olsun rahatlattiniz. Acile gitmeyi dusunuyodum
İnşallah yaa. Kilosunu da yanlış olcuyorumdur inşallah
Atak haftasında mısın? Benim bebek atak zamanında kuzuların annesinin memesine kafa atması gibi kafa atıyordu içmiyordu. Açlıktan uyuyamıyordu ama süt var çekmiyordu bi ara. Ben çoook uğraştım emzirme işine hala uğraşıyorıyor sıpa.Kabul etmiyo ne kendi sütümü ne mamayi ne biberonu ne bardagi sadece emecekAy ac degildir di mi ya cunku tartiyorum bu ay sadece 200gram almis sali kontrolumuz var
Sık ve sulu kaka yaptı. Ama ben veremiyorum bebeğe. Çok saçma bi şekilde ağzını öyle simsiyah görünce rahatsız oluyorum ve veremiyorum düzgün. Saçma sapan duygular içindeyim.matmazel34 canim sende newwvit gece huzursuzluk yapti mi cok sık uyanma gibi. Ve kaka da degisiklik oldumu cok sık az az yapma gib
Evet birde hastalik attlattik bu ay baya zordu o hafta dediğin gibi.Kaç gr almaları gerekiyor bilmiyorum inan çok ince düşünmek anneyi streslendiriyor. Genel itibariyle durumunu gözlemliyorum. Ona göre hareket ediyorum. Bu ay biraz rahatsızlandı ya bence o yüzden kaygılanıp kendini üzme. Ara ara iştahsız dönemi her çocuğun olur. İnşallah bir an önce düzelir.
Simdi baktım atak haftasına 5gun var daha. Ac olsa kucagimda oturruken falanda aglamaz mi yaa. Bu kilo meselesi acayip kurcalıyor kafamiAtak haftasında mısın? Benim bebek atak zamanında kuzuların annesinin memesine kafa atması gibi kafa atıyordu içmiyordu. Açlıktan uyuyamıyordu ama süt var çekmiyordu bi ara. Ben çoook uğraştım emzirme işine hala uğraşıyorıyor sıpa.
Elimle meme ucunu uyarıyorum ki süt hızlı gelsin diye. Sütüm baya arkada benim geç iniyor.
Şuanda da atak haftasında 6. Ay atağı. Bitmiyorlar ya. Karnı aç ama asla emmiyor ağlıyordu. Kundak yaptım ayağımda ağladıkça emziği ağzına sokup salladım 10 dk. Uykusu da yok he. Sonra kaldırdım emzirdm, emdi. Maalesef benim emmediği zaman emzirme taktiğim bu.
Sık ve sulu kaka yaptı. Ama ben veremiyorum bebeğe. Çok saçma bi şekilde ağzını öyle simsiyah görünce rahatsız oluyorum ve veremiyorum düzgün. Saçma sapan duygular içindeyim.
Yok masallah gelişimi iyi bizimde aynı öyle dedi 6 ayda gel dedi liste veririm ama benim bebek biz yerken içi gidiyo Oda istiyor cokHayır demedi canım ek gıdayı sordum gelişimi güzel 6.ayda kontrole gelip sonra başlayın dedi. Acele etmeyin dedi. Persentilin içindeyse kafaya takma bence
Evet bende oyle biberona su koyup icine damlatip veriyorum. Mantikli mi bilmiyorum tabiAtak haftasında mısın? Benim bebek atak zamanında kuzuların annesinin memesine kafa atması gibi kafa atıyordu içmiyordu. Açlıktan uyuyamıyordu ama süt var çekmiyordu bi ara. Ben çoook uğraştım emzirme işine hala uğraşıyorıyor sıpa.
Elimle meme ucunu uyarıyorum ki süt hızlı gelsin diye. Sütüm baya arkada benim geç iniyor.
Şuanda da atak haftasında 6. Ay atağı. Bitmiyorlar ya. Karnı aç ama asla emmiyor ağlıyordu. Kundak yaptım ayağımda ağladıkça emziği ağzına sokup salladım 10 dk. Uykusu da yok he. Sonra kaldırdım emzirdm, emdi. Maalesef benim emmediği zaman emzirme taktiğim bu.
Sık ve sulu kaka yaptı. Ama ben veremiyorum bebeğe. Çok saçma bi şekilde ağzını öyle simsiyah görünce rahatsız oluyorum ve veremiyorum düzgün. Saçma sapan duygular içindeyim.
Benim aç olunca oturutor öyle ya. 5 saat inat edip emmedi bi akşam. Uyumadı da. Aspiratör sesiyle emzirdim sonunda.Evet birde hastalik attlattik bu ay baya zordu o hafta dediğin gibi.
Simdi baktım atak haftasına 5gun var daha. Ac olsa kucagimda oturruken falanda aglamaz mi yaa. Bu kilo meselesi acayip kurcalıyor kafami
Ya önerilmiyor biliyorum ama ben halaaa kunda yaparak uyutuyorum, sonra kundağını açıyorum. Aslaa kundaksız uyumuyor hala. Bi denesen mi acabaKizlar ya sabahtan beri max yarim saat uyudu. Birseyi yok gorunurde. Uyutuyorum yatirirken aciyo gozunu ve bidaha uyumuyor.
Mama vermeye çalışiyim bi şekildeBenim aç olunca oturutor öyle ya. 5 saat inat edip emmedi bi akşam. Uyumadı da. Aspiratör sesiyle emzirdim sonunda.
Ya önerilmiyor biliyorum ama ben halaaa kunda yaparak uyutuyorum, sonra kundağını açıyorum. Aslaa kundaksız uyumuyor hala. Bi denesen mi acaba
Hastaysa iştahsız da olabilir bebeğin, bence çok zorlama. Dene içmiyorsa bırak. Normale dönücektir bi zaman sonra üzme kendini.Mama vermeye çalışiyim bi şekilde
Of sinirimden agladim kac defadir deniyeyim canimBenim aç olunca oturutor öyle ya. 5 saat inat edip emmedi bi akşam. Uyumadı da. Aspiratör sesiyle emzirdim sonunda.
Ya önerilmiyor biliyorum ama ben halaaa kunda yaparak uyutuyorum, sonra kundağını açıyorum. Aslaa kundaksız uyumuyor hala. Bi denesen mi acaba
Nilsin di sanirim etiketleyemedim sahi bende merak ediyorum onlariiHastaysa iştahsız da olabilir bebeğin, bence çok zorlama. Dene içmiyorsa bırak. Normale dönücektir bi zaman sonra üzme kendini.
Yaa şimdi hatırladım kimin bebeğiydi hastaneye yatmıştı az emdiği için? Hatırlayamadımm adını. Düzeldi mi o bebiş?
saol canim alllah razi olsun valla hic aklima gelmemisti. Yarim saat uyudu.Benim aç olunca oturutor öyle ya. 5 saat inat edip emmedi bi akşam. Uyumadı da. Aspiratör sesiyle emzirdim sonunda.
Hayır sakın korkma ve yanlıs anlma ama bebeği lütfen kurcalama bebeklerin yuzde 50 sinin basına geliyo buSadece annr sutu aliyo da icim rahat etmedi hic boyle olmazdi. Tesekkurler cnm
Gaz cikartiyo. Ins bi an once yapar hic boyle olmamisti stres yaptim.
Tesekkurler kizlar icimi bi nebze olsun rahatlattiniz. Acile gitmeyi dusunuyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?