Aaa enteresanBen icince bebiste alerji yapti bu cay
Ayni bizimki. Sen de 10 defa kalktim ben diyim 15 mal gibiyim suan
Zeytinyagi icirmeyi denedin mi ? Birde karnina zeytinyagi ile masaj yaptinmi
Baya da erken baslamis cnm ama gecmis gitmis cok sukurRica ederim canım bu kaka olayında abiden çektik baya 15.gün başladı 7,8 10 günde bir yapıodu 4.ay da düzeldi kendiliğinden. En son çare. Fitil veriodum. Ama herhangi bir huzursuzluk yapmıyordu.
Çok sevindim uyumasına. Benimki sabah kalkınca 1 saat uyanık kalamıyor, gündüz huzursuzluk çıkartıyor. Ama gece uykusuna yatıcağı zaman kuduruyorrr. Coştu şuanda kudurdu uyutamıyorum asla. Ense köküm ağrıyorsaol canim alllah razi olsun valla hic aklima gelmemisti. Yarim saat uyudu.
Evet evet bizimki de oyle aksamlari enerji patlamasi yasiyorÇok sevindim uyumasına. Benimki sabah kalkınca 1 saat uyanık kalamıyor, gündüz huzursuzluk çıkartıyor. Ama gece uykusuna yatıcağı zaman kuduruyorrr. Coştu şuanda kudurdu uyutamıyorum asla. Ense köküm ağrıyor
Ya önerilmiyor biliyorum ama ben halaaa kunda yaparak uyutuyorum, sonra kundağını açıyorum. Aslaa kundaksız
Kizlar ya sabahtan beri max yarim saat uyudu. Birseyi yok gorunurde. Uyutuyorum yatirirken aciyo gozunu ve bidaha uyumuyor.
Canım benim oğlumda 8 gün olmuştu, doktor şurup verdi eğer 5 gün yapmazsa yapana kadar 6.gün 6 saatte bir bir tatlı kaşığı ver dedi zaten ilk verdim iki saat sonra ne var ne yok çocuk rahatladı. Büyüklerde kullabiliyor dupalac şurup, zararı yokmuşKizlar kizim 5 gundur kaka yapmiyo. Bugun 6. Gun. 10 gune kadar normal diyo doktorlarda cocugun sikintisi var. Benm de icim hic rahat dgl. Kayisi kurusu yiyorum surekli de ise yaramadi. Ne yapmaliyim?
D daldandala Canım bu arada böyle yazdım ama benim bebeğin sıkıntısı vardı yani yapamadığı için huzursuzdu azcık yapıp poposu kıpkırmızı olmuştu doktor kakanın kıvamını sordu anlatınca yazdı yani şurubu ve bundan sonra 5 günü geçerse ver dediCanım benim oğlumda 8 gün olmuştu, doktor şurup verdi eğer 5 gün yapmazsa yapana kadar 6.gün 6 saatte bir bir tatlı kaşığı ver dedi zaten ilk verdim iki saat sonra ne var ne yok çocuk rahatladı. Büyüklerde kullabiliyor dupalac şurup, zararı yokmuş
Canım benim oğlumda 8 gün olmuştu, doktor şurup verdi eğer 5 gün yapmazsa yapana kadar 6.gün 6 saatte bir bir tatlı kaşığı ver dedi zaten ilk verdim iki saat sonra ne var ne yok çocuk rahatladı. Büyüklerde kullabiliyor dupalac şurup, zararı yokmuş
Ya boylede bana bebege iskence gibi geliyor. Mesela 10 dk da yarim saatte uyandiginda enerjik oluyor ama bebegi uyaninca tekrar uyut yaptigimizda uyandiginda sersem oluyor daha mutsuz oluyor sankiUyku desteğine devam etmek gerekiyor öyle zamanlarda. Çok yorucu olsa da. Ben de gündüz uykusu da desteği kestiğim anda en fazla 10 dakika sonra uyanıyor. O yüzden gündüz salla babam salla tekniğiyle uyutuyorum.
Ya boylede bana bebege iskence gibi geliyor. Mesela 10 dk da yarim saatte uyandiginda enerjik oluyor ama bebegi uyaninca tekrar uyut yaptigimizda uyandiginda sersem oluyor daha mutsuz oluyor sanki
Bilmiyordum canım teşekkür ederimkelebek3333 D daldandala
Duphalac şurup laktoz intoleransı olanlar için tavsiye edilmiyormuş. Sabah sabah anneme sordumlaktoz içeriyormuş şurup.
Benim de süt içtiğimde şişkinlik ağrı sorunum olur. Testlerde çıkmadı ama senin de muhtemelen laktoz hassasiyetin vardır o yüzden o kadar ağrı yaşıyorsun dedi.
Canım şeker kullanılan yazmışsın burada ama vucütta herhangi bir emilimi yok bu şurubun :) bebeklerde de kullanıma uygun ince bağırsakta emilime uğramayıp kalın bağırsak ta bağırsağa su çekerek dışkıyı yumuşatmaya yardımcı oluyor. Dediğim gibi kullanmasak iyi ama doktor da bunu uygun görüp yazdıysa bile bile bebeğe zararı dokunacak bir şeyi yazmamıştır diye düşünüyorum..Doktora sormak lazım.
Benim bebeklikten bugüne ciddi bir kabızlık sorunum var. Duphalac ne zaman içtiysem deli gibi bir ağrı yaptı. Acaba bu sefer yapmaz mı diye gebelikte içtim. Ne kötü bir gece geçirdim.
Her bünyede aynı tepkiyi vermeyebilir.
Bir de şeker hassasiyeti olanlar için çok ciddi oranda şeker kullanılan bir ürün olduğunu duymuştum.
Onun yerine prebiyotik destekli gitmekte fayda var. Kimi prebiyotik gaz, kimi prebiyotik ishal/kabız dengesini sağlıyor. Deneyip bünyeye uygun olanı bulmak lazım.
Lactocol kullanıyorum mesela kızım için. Prebiyotikli gaz damlası. Tavsiye ederim size de.
D daldandala
İlk oğlum bebekken hep kabız oluyordu doktor sadece bunu uygun görüp yazıyordu bizde cok kullandıkHiç uyanmasına fırsat vermeden devam ediyorum böyle zamanlarda. Mesela gündüz uykusunda ne yaptıysam başaramadık. Desteği kestiğim 10 dakika içinde uyanıyor. Ben de o sebeple sallamaya devam ediyorum. Hamak beşik var içeride az az ona dokunuyorum.
O uyumadığı zaman hem gece uykusu çok kötü oluyor yorgun uyuduğu için hem de ben artık ne konuşacak ne oynayacak halim kalıyor.
Tesekkurler cnm. Aklimda olsun ins hic birimize gerekmez ama zorda kalinca da insan ne yapcagini sasiriyoCanım benim oğlumda 8 gün olmuştu, doktor şurup verdi eğer 5 gün yapmazsa yapana kadar 6.gün 6 saatte bir bir tatlı kaşığı ver dedi zaten ilk verdim iki saat sonra ne var ne yok çocuk rahatladı. Büyüklerde kullabiliyor dupalac şurup, zararı yokmuş
Ben biogaia kullaniyorum duzenli olarak ona ragmen boyle bisey yasadik. Daha once hic olmamisti. Bitince lactocol mu alsam bilemedimDoktora sormak lazım.
Benim bebeklikten bugüne ciddi bir kabızlık sorunum var. Duphalac ne zaman içtiysem deli gibi bir ağrı yaptı. Acaba bu sefer yapmaz mı diye gebelikte içtim. Ne kötü bir gece geçirdim.
Her bünyede aynı tepkiyi vermeyebilir.
Bir de şeker hassasiyeti olanlar için çok ciddi oranda şeker kullanılan bir ürün olduğunu duymuştum.
Onun yerine prebiyotik destekli gitmekte fayda var. Kimi prebiyotik gaz, kimi prebiyotik ishal/kabız dengesini sağlıyor. Deneyip bünyeye uygun olanı bulmak lazım.
Lactocol kullanıyorum mesela kızım için. Prebiyotikli gaz damlası. Tavsiye ederim size de.
D daldandala
Selam, kızlar kimde laktoz intoleransı var tam anlayamadım yoktum Bayadır takip edemedim ama. Dikkatimi cekti. Benim kızımda da var laktoz intoleransı. Büyük ihtimal yani. Beni rahatsız ediyor süt ve türevleri ve diger yiyecekler cocuguma da yansıyo Dr o ürünleri yeme kendiliğinden geçer dedi. Aynı durumda olan varsa bilgi verebilir miBilmiyordum canım teşekkür ederimkullanmamak en iyisi tabii. yani doktor kakanın kıvamını sorunca bunu yazma gereği duydu ve bebeğimde sürekli ağlama krizleri vardı yüksek ihtimal tuvaletten dolayı, prebiyotik te kullanıyorduk maflor.. büyük ihtimal kan damlası buna sebep oldu ocean a geçtik bakamlım şuan iyi, şurubu kullanmak tabii ki yararlı bir şey değil. 1 kez kullandım 2 saat sonra öyle bir doldurdu ki kıyamadım bez almadı neredeyse.. Üzerinden 3 4 gün geçti yani ama bebeğimin kakası düzeldi şuan kıvamı da normal . Demem o ki ilaç bu hiç bi ilaç yararlı değil bence çözüm odaklı yani ama bebekte öyle çığlıklığa huzursuz uykusuz sa bu sebepten, her doğal yöntemide denediysen(zeytinyağı,masaj,tuvalet pozisyonu,egzersiz,prebiyotik zaten kullanıyodu) de mecbur kalıp kullanıyorsun :) bidaha gerek kalmaz inşallah
Tesekkurler cnm. Aklimda olsun ins hic birimize gerekmez ama zorda kalinca da insan ne yapcagini sasiriyo
Ben biogaia kullaniyorum duzenli olarak ona ragmen boyle bisey yasadik. Daha once hic olmamisti. Bitince lactocol mu alsam bilemedim
Şu an aynı durumda değilim ama genel itibariyle gıda alerjileri/hassasiyetleri ile ilgili aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz.Selam, kızlar kimde laktoz intoleransı var tam anlayamadım yoktum Bayadır takip edemedim ama. Dikkatimi cekti. Benim kızımda da var laktoz intoleransı. Büyük ihtimal yani. Beni rahatsız ediyor süt ve türevleri ve diger yiyecekler cocuguma da yansıyo Dr o ürünleri yeme kendiliğinden geçer dedi. Aynı durumda olan varsa bilgi verebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?