Selam kızlar ek gıda tadımlarına başlayan, mama sandalyesi alan var mı? Ne tercih ettiniz? Nasıl bi yol izliyorsunuz? Ben kiwi koala yı almayı düşünüyorum kullananlar memnun mu yazabilir mi? Bi de bebegim laktoz intoleransı gösteriyor. Nelere dikkat edeyim? Havuç püresi yle tadım yaptık elma püresi yle tadım yaptık tat lı patatesle yaptık cok şükür sorun cıkmadı hiç. Bunlar hariç ne verebilirim?
Teşekkür ederim kısa Bi özet geçeyim o zmaan. Kızımın cok şükür hiç kabız ishal oldugunu görmedik küçükken her bebek gibi gaz sorunu dışında bişry de olmadı. 3 aydan itibaren ara ara zorlanma gürültülü kaka ve yeşile yakın mukuslu kaka yapıyodu. Takip ettim araştırdım şüphelendim. Sonra süt ürününü kestim 2 hafta kadr hiç sorun kalmadı. Sonra ufaktan peynir yemeye başladım kahvaltıda. Tekrar mukuslandı kakası. Dr a gittik şüphem dogruymuş ama öyle büyük Bi boyutta diğer belirtiler yok cok şükür ishal kanlı kaka vs yok. Hafif düzeyde. Sütlü bişry yersem kokulu ve mukuslu yapıyor sadece. Merak ettiğim süt hariç nelerde laktoz var. Malum ek gıdaya geçicez nasıl bi yol izlemem gerekiyoŞu an aynı durumda değilim ama genel itibariyle gıda alerjileri/hassasiyetleri ile ilgili aklınıza takılan varsa sorabilirsiniz.
Solgar Brewer's Yeast With Vitamin B12 250 Tablet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL herkes yazmış zaten ama bence gerçekten işe yarıyor kendimde denedim yalnız bebeğe az gazda yapabiliyorKızlar lütfen yardımcı olun sütüm tamamen yok olmak üzere sürekli yeme halindeyim ama dinlenemedigim hiç süt olmuyor .Sma mama aldım naptıysam sevmedı napcagımı şasırdım günde bir tane bezi zor dolduruyor. Kafayı yemek üzereyim ne verebilirim karnı doysun yada biraz daha tadı güzel mama hangisidir
4 aylıkken gitmiştim, 6 aylık olunca geçiyor dedi ama.. Şuan 5 aylıgız bikaç hafta sonra tekrar randevu alıp konuşcam ona göre basla, derse başlicamKabak çeşitleri, patates, armut, muz, yumurta sarısı gibi şeylerle devam edebilirsiniz.
Umarım en kısa zamanda laktoz intoleransı geçer. Diyet açma için doktorunuzun önerdiği bir tarih var mı
Lacmix de iyi geliyor de um önermişti sezeryan sonrası hemen toparladım cok şükürSolgar Brewer's Yeast With Vitamin B12 250 Tablet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL herkes yazmış zaten ama bence gerçekten işe yarıyor kendimde denedim yalnız bebeğe az gazda yapabiliyor
Süt, peynir, yoğurt,kremalı pastalar vs...Teşekkür ederim kısa Bi özet geçeyim o zmaan. Kızımın cok şükür hiç kabız ishal oldugunu görmedik küçükken her bebek gibi gaz sorunu dışında bişry de olmadı. 3 aydan itibaren ara ara zorlanma gürültülü kaka ve yeşile yakın mukuslu kaka yapıyodu. Takip ettim araştırdım şüphelendim. Sonra süt ürününü kestim 2 hafta kadr hiç sorun kalmadı. Sonra ufaktan peynir yemeye başladım kahvaltıda. Tekrar mukuslandı kakası. Dr a gittik şüphem dogruymuş ama öyle büyük Bi boyutta diğer belirtiler yok cok şükür ishal kanlı kaka vs yok. Hafif düzeyde. Sütlü bişry yersem kokulu ve mukuslu yapıyor sadece. Merak ettiğim süt hariç nelerde laktoz var. Malum ek gıdaya geçicez nasıl bi yol izlemem gerekiyo
Evet canım aynen öyle tuvaletini yapmaya çalışırken ıkınmaktan ter içinde kalıp ağlıyodu inşallah kullanmak zorunda kalmam birdaha.. Doktoruna danış sende yapmadığını söyleTesekkurler cnm. Aklimda olsun ins hic birimize gerekmez ama zorda kalinca da insan ne yapcagini sasiriyo
Ben biogaia kullaniyorum duzenli olarak ona ragmen boyle bisey yasadik. Daha once hic olmamisti. Bitince lactocol mu alsam bilemedim
Hangisi canım dupalac mı ? :)İlk oğlum bebekken hep kabız oluyordu doktor sadece bunu uygun görüp yazıyordu bizde cok kullandık
Haklisin canim. Evet uyanmadan devam edince farkediyor ama uyanip tekrar uyuttugumda sanki daha mutsuz oluyorHiç uyanmasına fırsat vermeden devam ediyorum böyle zamanlarda. Mesela gündüz uykusunda ne yaptıysam başaramadık. Desteği kestiğim 10 dakika içinde uyanıyor. Ben de o sebeple sallamaya devam ediyorum. Hamak beşik var içeride az az ona dokunuyorum.
O uyumadığı zaman hem gece uykusu çok kötü oluyor yorgun uyuduğu için hem de ben artık ne konuşacak ne oynayacak halim kalıyor.
Haklisin canim. Evet uyanmadan devam edince farkediyor ama uyanip tekrar uyuttugumda sanki daha mutsuz oluyor
4. Ay atağından çok çeken anneler, 6. Aydaki atağın aşağı kalır bi yanı yokmuş, çok pis deneyimledim. Kolaylıklar diliyorum yarışmacı arkadaşlara
Niye önümüz hep karanlık yaŞu an onu mu yaşıyoruz kaç kere uyanıyor gece bilmiyorum
Gece zor uykuya geçiyor.
Gündüz zaten 2.ay bir bozuldu daha düzelmedi uyku düzeni.
Doğduğundan beri meme yarası yaşamamıştım ama dişi öyle çok kaşınıyor ki ucunu almıyor neresini denk getirirse bastırıyor kan oturdu :/ attığı yumruklar, sürekli ağlamalar...
Dubalac canımHangisi canım dupalac mı ? :)
Kız ben ilk oğlumda yürutec kullandım 7 aya yakındı bindirmiştim bundada alcam inşYa kizlar bütün gün bebeklerinizle napiyorsunuz tek olanlar tâbi. Oyun oyna ek gıda geçtik onu ver çok yoruluyorum. Yuruteci kimse önermiyor zaten. Bugün 6 saat oyun oynadık konuştuk. Saat 6 ya kadar. Ek gidayi hazırlayana kadar ağlıyor durmuyor. Akşam yediden sonra uyuyana kadar çok huysuz oluyor inanın tükendim. Sizler ne yapıyorsunuz..
Valla sana masallah 6 saat oynuyabiliyorsan ben tövbe öyle oynayamam kucakta gezeriz mama sandalyesinde oturur ben konuşurum o oyuncaklarını kemirir . Senin bebek ne kadarlık oldu ek gıdaya geçtinkiYa kizlar bütün gün bebeklerinizle napiyorsunuz tek olanlar tâbi. Oyun oyna ek gıda geçtik onu ver çok yoruluyorum. Yuruteci kimse önermiyor zaten. Bugün 6 saat oyun oynadık konuştuk. Saat 6 ya kadar. Ek gidayi hazırlayana kadar ağlıyor durmuyor. Akşam yediden sonra uyuyana kadar çok huysuz oluyor inanın tükendim. Sizler ne yapıyorsunuz..
Bende sadece günde iki kez parmakla tatdırıyorum doktoruma. Dedim baslımmi hayır izin vermedi 6 aya kadar sabret. Sonra istediğin kadar verebilirsin dediKızım 5 ay 20 günlük. Günlük kac kez tadim yaptiriyorsunuz.ben bir kez o da çok az sütüm var ve 6.vay dolana kadar böyle biraz oyalanmak istiyorum yanlismi yapiyorum acaba.
Geçen benim oğlan meme ucunu emecigine Üst kısmını dişledi şehadet getircektim o kadarki canım yandı bizim bebeğin hoşuna gitti bırakmıyorduŞu an onu mu yaşıyoruz kaç kere uyanıyor gece bilmiyorum
Gece zor uykuya geçiyor.
Gündüz zaten 2.ay bir bozuldu daha düzelmedi uyku düzeni.
Doğduğundan beri meme yarası yaşamamıştım ama dişi öyle çok kaşınıyor ki ucunu almıyor neresini denk getirirse bastırıyor kan oturdu :/ attığı yumruklar, sürekli ağlamalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?