Annem tüm karşı duruşuna rağmen hediye yürüteç aldı. Allah razı olsunYa kizlar bütün gün bebeklerinizle napiyorsunuz tek olanlar tâbi. Oyun oyna ek gıda geçtik onu ver çok yoruluyorum. Yuruteci kimse önermiyor zaten. Bugün 6 saat oyun oynadık konuştuk. Saat 6 ya kadar. Ek gidayi hazırlayana kadar ağlıyor durmuyor. Akşam yediden sonra uyuyana kadar çok huysuz oluyor inanın tükendim. Sizler ne yapıyorsunuz..
Niye önümüz hep karanlık ya
Hıh aynı şekilde iyice vakumladı dişlerini nasıl kaşıdı. Ben de tepki vermeyim oyun sanmasın dedim. Yavaşça çektim ama nasıl canım yanıyor. Ne oldu tepki vermedim iyi mi oldu dersen tuttu mu bırakmıyor :/Geçen benim oğlan meme ucunu emecigine Üst kısmını dişledi şehadet getircektim o kadarki canım yandı bizim bebeğin hoşuna gitti bırakmıyordu
Valla o anda gıdıkla yoksa onların umrunda olmuyorAnnem tüm karşı duruşuna rağmen hediye yürüteç aldı. Allah razı olsun10-15 dakika bile rahatlattı.
Geçen bir akraba 2 yaşını gör ondan sonra rahatlıyorsun dedi
Hıh aynı şekilde iyice vakumladı dişlerini nasıl kaşıdı. Ben de tepki vermeyim oyun sanmasın dedim. Yavaşça çektim ama nasıl canım yanıyor. Ne oldu tepki vermedim iyi mi oldu dersen tuttu mu bırakmıyor :/
Laktoz intolaransini doktor alerji testiyle mi tespit etti acaba? Ben de suphelendim mukuslu kakadan dolayi. Diyet yaptim ama degisen bisey olmadiTeşekkür ederim kısa Bi özet geçeyim o zmaan. Kızımın cok şükür hiç kabız ishal oldugunu görmedik küçükken her bebek gibi gaz sorunu dışında bişry de olmadı. 3 aydan itibaren ara ara zorlanma gürültülü kaka ve yeşile yakın mukuslu kaka yapıyodu. Takip ettim araştırdım şüphelendim. Sonra süt ürününü kestim 2 hafta kadr hiç sorun kalmadı. Sonra ufaktan peynir yemeye başladım kahvaltıda. Tekrar mukuslandı kakası. Dr a gittik şüphem dogruymuş ama öyle büyük Bi boyutta diğer belirtiler yok cok şükür ishal kanlı kaka vs yok. Hafif düzeyde. Sütlü bişry yersem kokulu ve mukuslu yapıyor sadece. Merak ettiğim süt hariç nelerde laktoz var. Malum ek gıdaya geçicez nasıl bi yol izlemem gerekiyo
Senin tanıdıklar süreyi git gide uzatıyor, 1 sene değil miydi oGeçen bir akraba 2 yaşını gör ondan sonra rahatlıyorsun dedi
Valla o anda gıdıkla yoksa onların umrunda olmuyor
Senin tanıdıklar süreyi git gide uzatıyor, 1 sene değil miydi o
Ay aynı valla aynııı. Uykuya geçişi nasıl kaos benim oğlanın da. Emme problemi var açlıktan ölüyor da inat ediyor emmiyor. Çığlık kıyamet. Sabaha kadar 100 kere kalkıyor bu bikaç gündür. Göğsümün ucu yara oldu benim deŞu an onu mu yaşıyoruz kaç kere uyanıyor gece bilmiyorum
Gece zor uykuya geçiyor.
Gündüz zaten 2.ay bir bozuldu daha düzelmedi uyku düzeni.
Doğduğundan beri meme yarası yaşamamıştım ama dişi öyle çok kaşınıyor ki ucunu almıyor neresini denk getirirse bastırıyor kan oturdu :/ attığı yumruklar, sürekli ağlamalar...
Ben bir kere misafir ağırladım. Akşam benim oğlum da huysuzlandığı için öğlen yemeğine çağırdım arkadaşlarımı. Hazırlığımın yarısını yapmıştım, valla masamı bile önceki akşamdan kurmuştum. Onlar bebeğe baktı gerisini tamamladım. Oturdular akşam 7 de gittiler sağolsunlar.Kızlar merak ettiğim bir şey var. Misafir ağırlama vs gibi konularda napıyorsunuz bir ben miyim hala buna cesaret edemeyenyani tabiki yakın aile , arkadaş değil konu. Mesela eşimin halası yeni evlendi ve eşiyle bize gelmek istiyor. İlk defa gelecekler ağırlamak lazım diye düşünüyorum. Ama bizim oğlan saat 7 oldu mu uyku mızmızlıkları bir başlıyor 1-1buçuk saat boyunca uyutana kadar anne baba ikimiz de pert oluyoruz e bu esnada bu saatlerde evdeki misafir ne yapacak diye düşünmeden edemiyorum. Hazırlık kısmını geçtim artık
maksimum 2 saat uyanık kalıyor benim kızım, sonra uyuyor. Şu tabloya bakıp, maks 2 saat olunca uyutmaya başladım bir süredir. yani günün çoğu yatıp kalkmakla geçiyorYa kizlar bütün gün bebeklerinizle napiyorsunuz tek olanlar tâbi. Oyun oyna ek gıda geçtik onu ver çok yoruluyorum. Yuruteci kimse önermiyor zaten. Bugün 6 saat oyun oynadık konuştuk. Saat 6 ya kadar. Ek gidayi hazırlayana kadar ağlıyor durmuyor. Akşam yediden sonra uyuyana kadar çok huysuz oluyor inanın tükendim. Sizler ne yapıyorsunuz..
Ben kimseyi kabul etmiyorum canım. Gerçekten kimseyle uğraşamam, kendime bakamıyorum. Ayrıca korona var, ondan dolayı da istemiyorum .Kızlar merak ettiğim bir şey var. Misafir ağırlama vs gibi konularda napıyorsunuz bir ben miyim hala buna cesaret edemeyenyani tabiki yakın aile , arkadaş değil konu. Mesela eşimin halası yeni evlendi ve eşiyle bize gelmek istiyor. İlk defa gelecekler ağırlamak lazım diye düşünüyorum. Ama bizim oğlan saat 7 oldu mu uyku mızmızlıkları bir başlıyor 1-1buçuk saat boyunca uyutana kadar anne baba ikimiz de pert oluyoruz e bu esnada bu saatlerde evdeki misafir ne yapacak diye düşünmeden edemiyorum. Hazırlık kısmını geçtim artık
Kız hiçmi kimseyi kabul etmedinBen kimseyi kabul etmiyorum canım. Gerçekten kimseyle uğraşamam, kendime bakamıyorum. Ayrıca korona var, ondan dolayı da istemiyorum .
Kızlar merak ettiğim bir şey var. Misafir ağırlama vs gibi konularda napıyorsunuz bir ben miyim hala buna cesaret edemeyenyani tabiki yakın aile , arkadaş değil konu. Mesela eşimin halası yeni evlendi ve eşiyle bize gelmek istiyor. İlk defa gelecekler ağırlamak lazım diye düşünüyorum. Ama bizim oğlan saat 7 oldu mu uyku mızmızlıkları bir başlıyor 1-1buçuk saat boyunca uyutana kadar anne baba ikimiz de pert oluyoruz e bu esnada bu saatlerde evdeki misafir ne yapacak diye düşünmeden edemiyorum. Hazırlık kısmını geçtim artık
Bende 2 saatte kesin uyuuyorum. Dün 3 saatin sonunda uyudu baya huzursuzluk çıkarttı. bi düzen oluşturunca bebekler gündüz uykusuna uyuyormaksimum 2 saat uyanık kalıyor benim kızım, sonra uyuyor. Şu tabloya bakıp, maks 2 saat olunca uyutmaya başladım bir süredir. yani günün çoğu yatıp kalkmakla geçiyor
Kız hiçmi kimseyi kabul etmedin
Ay valla ne güzelyok anacım, kimseyi kabul etmedim. Bir tek kayınvalidemler geldi bir kaç kere, son zamanlarda onları da sallıyorum, çok sosyaller, korona getirirler diye
Heya kaybolduKedilervekitaplar nasılsın canım epeydir görmüyorum sanki iyi misin
Canim bizimki sanirim az beslenmeden dolayi oldu gece surekli uyanmasi.Şu an onu mu yaşıyoruz kaç kere uyanıyor gece bilmiyorum
Gece zor uykuya geçiyor.
Gündüz zaten 2.ay bir bozuldu daha düzelmedi uyku düzeni.
Doğduğundan beri meme yarası yaşamamıştım ama dişi öyle çok kaşınıyor ki ucunu almıyor neresini denk getirirse bastırıyor kan oturdu :/ attığı yumruklar, sürekli ağlamalar...
Bana da bu haftasonu misafir gelecek, hem de çocuklu ama hiç istemiyorum gelmelerini. Tanımıyorum da bir de, eşimin arkadaşları ve eşleri. Otuz kere reddettim bu zamana kadar ama eşim çok ısrar ettiği için kabul etmek zorunda kaldım. Neymiş ayıp oluyormuş insanlara, bana ne olduğunu soran yok tabii. Kendi arkadaşlarım olsa daha rahat olurdum hizmet beklemez bana yardım bile ederlerdi ama şimdi nasıl olacak bilmiyorumKızlar merak ettiğim bir şey var. Misafir ağırlama vs gibi konularda napıyorsunuz bir ben miyim hala buna cesaret edemeyenyani tabiki yakın aile , arkadaş değil konu. Mesela eşimin halası yeni evlendi ve eşiyle bize gelmek istiyor. İlk defa gelecekler ağırlamak lazım diye düşünüyorum. Ama bizim oğlan saat 7 oldu mu uyku mızmızlıkları bir başlıyor 1-1buçuk saat boyunca uyutana kadar anne baba ikimiz de pert oluyoruz e bu esnada bu saatlerde evdeki misafir ne yapacak diye düşünmeden edemiyorum. Hazırlık kısmını geçtim artık
Canim bizimki sanirim az beslenmeden dolayi oldu gece surekli uyanmasi.
Yine haber ediyorlar Eşimin bir yengesi var hanfendi çat kapı geliyor öyle sinir oluyorumkiBana da bu haftasonu misafir gelecek, hem de çocuklu ama hiç istemiyorum gelmelerini. Tanımıyorum da bir de, eşimin arkadaşları ve eşleri. Otuz kere reddettim bu zamana kadar ama eşim çok ısrar ettiği için kabul etmek zorunda kaldım. Neymiş ayıp oluyormuş insanlara, bana ne olduğunu soran yok tabii. Kendi arkadaşlarım olsa daha rahat olurdum hizmet beklemez bana yardım bile ederlerdi ama şimdi nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?