- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Bizimkide bu ay 250 gr almis gorunuyor. Cok istekli degildi biberonda birakiyordu ztn. Bu ay beslenme reddi ayi herhaldeSelam kızlar canım çok sıkkın. Bugün kontrolümüz vardi, tamda evde olctugum gibi 200gram almış. Hala persentilde oldugu icin ekstra bir şeye gerek yok bol bol emzirmeye devam dedi. Ne yapsam bilmiyorum
Doktor 4 ve 5 ayda meme reddi oluyor dedi bizimkide 5 ayda 350 gram aldıBizimkide bu ay 250 gr almis gorunuyor. Cok istekli degildi biberonda birakiyordu ztn. Bu ay beslenme reddi ayi herhalde
Geçmiş olsun canım. Ben de ikinci regli ilkinden 15 gün sonra olmuştum. Düzensiz olabiliyorÇok ağrım var çoook. Karnımın sağ tarafı ağrıyor. Sağ memem sanki biyere vurmuşum gibi ağrıyor. Bacaklarım aşırı ağrıyor çok fenayımregl olcam desem ilkeefa 1 martta oldum , sanmıyorum olucağımı. Eşimin de işe gidiceği tuttu çok zorlanıyorum
Gecmis olsun cnm. Parol alsan biraz rarhatlarsinÇok ağrım var çoook. Karnımın sağ tarafı ağrıyor. Sağ memem sanki biyere vurmuşum gibi ağrıyor. Bacaklarım aşırı ağrıyor çok fenayımregl olcam desem ilkeefa 1 martta oldum , sanmıyorum olucağımı. Eşimin de işe gidiceği tuttu çok zorlanıyorum
Cok üzgünüm ne yapayim bilmiyorum mamayi reddediyor. Sütümde yetmiyor artikBizimkide bu ay 250 gr almis gorunuyor. Cok istekli degildi biberonda birakiyordu ztn. Bu ay beslenme reddi ayi herhalde
Seni istekli emiyor mu canim ?Cok üzgünüm ne yapayim bilmiyorum mamayi reddediyor. Sütümde yetmiyor artik
Evet benimkide ayni canım. Sali gunu kontrolümüz vardi doktorumuza özellikle sordum cok aklima takılıyordu. Gayet normal olduğunu soyledi.Kizlar size birsey sormak istiyorum. Daha once benmi farketmedimbi sikintimi var. Kizim sag elini daha kontrolsuz kullaniyor sanki. Ard arda hizli hizli attiriyor sizde hic boyle bir durum varm8
İstiyor ama ordada oyun halinde sürekli sut gelmeyince sıkılıyoSeni istekli emiyor mu canim ?
Icimi rahatlattin kuzum saolasin.Evet benimkide ayni canım. Sali gunu kontrolümüz vardi doktorumuza özellikle sordum cok aklima takılıyordu. Gayet normal olduğunu soyledi.
İstiyor ama ordada oyun halinde sürekli sut gelmeyince sıkılıyo
Aman sorma, sabah ya çok erken ya da gece iş yapıyorum yani arkadaşın derin uyuduğu saatlerde. Yoksa gün içinde çok verimli olmuyor. Bir yandan göçmüş durumdayım ama bir yandan da alıştım gibi düzene.Maşallah canım evden çalışabilecek zamanı bulabiliyor musunbenim annemler de aynı kafada, seste uyuması lazım falan filan muhabbetleri işte hep. Ben buna pek katılmıyorum ama ya bu biraz alışkanlıkla ve karakterle alakalı bir şey. Ben 26 yaşındayım, ben de sesli ortamda uyuyamam. Işıklı ortamda hele uyuyamam yani. Minicik bebekten de bunu beklemiyorum. Bir de ben tüm gün yalnızım ne kadar ses yapabilirim ki işte çocuk haliyle sessizliğe alışıyor.
Ben de kayınvalidemlere gittim haftasonu, evlerinin kapıları falan çok sesli açılıyor, her yer ses yapıyor. Sürekli uyandı. Dediğin gibi uyku konusu gerçekten koca bir kara delik gibi
Derdim doymasida.kuzu ya mamayi bari kabul etse azicik kilo alsaIcimi rahatlattin kuzum saolasin.
Gecen hafta benim kizimda oyleydi. Meme almiyor biberonu icmiyor birakiyor degisik sekillere giriyordu. Baska bir arkadasimla konustum onun bebegi de o aylarda aynisini yapmis. Genelde bu aylar meme reddi aylariymis bu arada. Bu aylarda meme birakan cok bebek oluyormus. Surekli teklif etmek gerekiyor
Benimkide naptıysam içmiyor vanilya şurubu damlat belki senin bebek severDerdim doymasida.kuzu ya mamayi bari kabul etse azicik kilo alsa
Ne kadardir suruyor canim bizim yaklasik 3 hafta fln gitti sanirim bu durumDerdim doymasida.kuzu ya mamayi bari kabul etse azicik kilo alsa
Bir deneyeyim inşallah severBenimkide naptıysam içmiyor vanilya şurubu damlat belki senin bebek sever
Bizimkide 2bucuk hafta falan oldu kuzumNe kadardir suruyor canim bizim yaklasik 3 hafta fln gitti sanirim bu durum
Canim yulafta benzer bir sıkıntı yaşamıştıKızlar selam, en son doktor randevumuzda doktorumuz kaşık mama verdi, yulaf ve pirinç yapın dedi. Hipp in yulaf ve pirinç ununu aldım, yapıyorum. Kızım yulaftan nefret ettiği gibi, yulaf yediği zamanlar uyumuyor, imliyor, sıkıntı çekiyor sanki. Pirinçte böyle bir şey yok. Sizler benzeri şeyşer yaşıyor musunuz? Acaba yulaf dokunuyor mu?
Bir deneyeyim inşallah sever
Bizimkide 2bucuk hafta falan oldu kuzum
Canim yulafta benzer bir sıkıntı yaşamıştızeynones hatırladığım kadarıyla
Canım, yanlış ifade ettim, hazır kaşık mama almıyorum, yulaf unu ve pirinç unuyla normal formül sütü karıştırıp kaşık mama yapıyorum kendim. Yulaftan nefret etti kızımbir_fincan_kahve ben ne zaman yulaf yesem kızımın yüzünde fısır fısır şeyler oluyordu, huzursuzluk ve benzinde mukus oluyordu.
Pirinç ve irmikte sıkıntı yaşamıyorum.
Açıkçası kaşık mamaları da o sebeple güvenip alamadım.
Evde kendim hazırlıyorum denediğim meyveler, sebzeler ve karbonhidratları birleştirerek.
Canım, yanlış ifade ettim, hazır kaşık mama almıyorum, yulaf unu ve pirinç unuyla normal formül sütü karıştırıp kaşık mama yapıyorum kendim. Yulaftan nefret etti kızım
Ben yulaf yedigimde bebegimin yuzunde alerji oluyordu.Kızlar selam, en son doktor randevumuzda doktorumuz kaşık mama verdi, yulaf ve pirinç yapın dedi. Hipp in yulaf ve pirinç ununu aldım, yapıyorum. Kızım yulaftan nefret ettiği gibi, yulaf yediği zamanlar uyumuyor, imliyor, sıkıntı çekiyor sanki. Pirinçte böyle bir şey yok. Sizler benzeri şeyşer yaşıyor musunuz? Acaba yulaf dokunuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?