2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimki sıkılınca mama sandalyesindende çıkmaya çalışıyor. Yürüteç olursa en azından beş on dakika istediği yerlere gider de hevesi geçer bakalım.
Bir araştırma okumuştum bebek yaralanmalarinin çok büyük kısmı yurutecte oluyormuş. Alacaksanız da çok dikkat edin erişebileceği yerlere

Bende yazmak için gelmiştim. Kızlarrrrr kataloğu inceleyin, tam ek gıdaya geçilecek zaman harika şeyler geliyorrrr

Hayır canım kararlı bir şekilde vazgeçtim
Niye ki
Bende yazmak için gelmiştim. Kızlarrrrr kataloğu inceleyin, tam ek gıdaya geçilecek zaman harika şeyler geliyorrrr
Ya bugün biz mama sandalyesine bakmaya gittik. Benim canı tatlı sıpam pahalı olanlara oturunca arkasına yaslandı keyifli keyifli oturdu. Ucuz olanlara da hiç keyfi yetmedi ama oto koltuğu da aldığımız için pahalı bir şeye bakmak istemedik. Bime gelecek olan nasıl ki

Reactions: The
Canım ikinci el cok temizleri var ben öyle aldım

Öncelikle kendimde o sabri, gücü hiç göremiyorum. Ama asıl sebebi çok araştırdım, uyku eğitimine tamamen karşı ve bunu bilimsel şekilde açıklayan uzmanlar var. Belki abartı ve doğru değildir bilmiyorum ama doğruysa, bu bir ihtimalse bile ben bu işe bulaşamam diye düşündüm Allah nasip ederse surda sıkıntı cekecegimiz belli bir iki sene.. Şu an mesela gün içinde haliyle çok defa uyuyorlar ama bir buçuk yaşına geldiklerinde yalnızca bir defa uyuyacaklar. Bir şeyler kolaylaşacak diye düşünüyorum. Bilmiyorum bu şekilde vazgeçtim

Bir araştırma okumuştum bebek yaralanmalarinin çok büyük kısmı yurutecte oluyormuş. Alacaksanız da çok dikkat edin erişebileceği yerlere
Haklısın canım çok dikkat etmek lazım.öekio düşüreceği dolaplar, objeler, sivri köşeler hepsini emniyete almak lazım.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Yoksa çok düşündüm alsam mı diye. Bir de ben ne zaman kassam kendimi saati geldi koş koş uyutayım saati geldi desem çok daha zor uyudu. Şu an sadece gün içindeki belirtilerini takip ediyorum. Bir de sabah yedide uyandıysa akşam dokuz gibi uykuya hazırlık rutinlerini yapıyorum. Gece 9-10 saat uyumuş oluyor. Tabi rutin uyandığı saatler var ama ne yapalım. Olacak böyle böyle büyüyecekler.

Haklısın canım çok dikkat etmek lazım.öekio düşüreceği dolaplar, objeler, sivri köşeler hepsini emniyete almak lazım.

Bizim yürüteç yuvarlak. Öyle çoğu yere yaklaşamıyor. Yürütecin tipiyle ilgili. En yaklaştığı yer çamaşır telinin altı. Onda da çamaşırları çekip indiriyor koltuklara kitapları açıyorum. Sergi gezer gibi kitaplara bakıyor.

Letgodan baktım da içime sinmedi. Belki ekler birileri her gün bakıyorum :) Dolaptan da cesaret edemedim. Sen nereden aldın, hangi marka aldın bir de
Dolaptan aldım canım jole

Eklentiler

• 322FA44E-092E-41C5-A3C3-D84664073339.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 68
İkinci el alabilirsin. Google dan en iyi mama sandalyesi listesini bulup oradaki markaları arayabilirsin letgo dan. 3500 lük mama sandalyesini 500 e aldım ve tertemizz

Dolaptan aldım canım jole

Dolaptan iade vs sıkıntı ya letgo daha işime geliyor sanırım. Görerek alıyorum. Mis. :) biraz önce yeni bir sandalye yüklenmiş. Eşim mesaj atmış beğenirsen yarın iş çıkışı alır gelir artık :) beğenmezse arayışa devam.

İkinci el alabilirsin. Google dan en iyi mama sandalyesi listesini bulup oradaki markaları arayabilirsin letgo dan. 3500 lük mama sandalyesini 500 e aldım ve tertemizz

2.el takipteyiz. İstediğim gibi denk gelmedi derken akşam ben buralarda takılırken eşim letgodan bulmuş. Yarın görüp beğenirse alacak beğenmezse aramaya devam edeceğiz artık.

Canım bu çok iyi ben gündüz çok uyutmak istemiyorum gecede yorgun oluyor galiba
Bu tablodan bebeğin ayına göre uyanıklık saatlerine bakmamı bir arkadaşım söyledi, o da uyku saatlerini ona göre ayarlıyormuş bebeğinin. Ben de bunu uygulamaya başladığımdan beri daha rahat ettim, gerçekten de aslında maksimum 2 saatte uykusu geliyor. Ben anlamayabilirim hareketlerinden, ama uyutunca direkt uyuyor 2 saat olunca.

Aslında haklısın ya 1,5-2 saatte uykusu gerçekten gelmiş oluyor.

Oto koltugu ne aldiniz canim

Oto koltugu ne aldiniz canim

Baby plus'un 9-36 yatar pozisyonlusunu aldık. Ancak bir arkadaşımızın kızı yenice oto koltuğunu bırakmış. Size vereyim dedi. Eşim yarın bakacak kızımız rahat ederse onu alıp yeniyi iade edeceğiz, daha paketini açmamıştık henüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…