Benim bebisim kucakta uyuyor yatirmaya calistigimda genel olarak basarisiz oluyorum. Bazen 10 dk da uyaniyor max uyumasi yarim saat veya 45 dk o da gunde 1 kez. 5 10 dk da uyandiginda meme de devam ediyorum oyle emerek uyuyor biraz. Az ve hafif uykusu oldugu icin hep miz miz esniyor uyumak istiyor surekli. Butun gunum manyak gibi bebek uyutmaya calismakla geciyorKızlar bebişleriniz gündüz kaç kere uyuyor? Biz yine çığlık çığlığa uyumaya devam, uykusu var ama aşırı direniyor
Kız bebekler genelde hep öyle
Benim kizda nasibini alamamış bu özelliktenAllah Allah gerçekten migrupta kız bebeği olan ve böyle güzel uyuyan var mı ya sübhanallah. Nazarim falan değmesin diye sürekli maşallah dedim çocuğa. Hayırlısıyla Rabb'im hepimizinkini böyle kolaylastirsin. Düşünsene günde 5-6 saat sana kalıyor, her işini gücünü yapar kendine vakit ayırirsin ya.
Alakası bile yokKız bebekler genelde hep öyle
Canım sorsaydın, inceleseydin, neyi farklı yapıyormuş acaba? Ben bebişi en küçükten memede uyumaya, sallamaya alıştırdım bilmeden, o yüzden şimdi bunlar olmadan dalamıyor, ve 40 dakikalık uyku döngüsü bitince yine bunlar olmadığı için uyanıyor. Yani bence benim de hatamBugün misafirim vardi bebek 6 aylık. Günde 3 defa 2ser saat uyurmus. Gece 9da yatar, sabah da 7de kalkarmis. Annesi bende uyuttu maşallah sübhanallah 2 dkda uyudu ayakta sallayiverdi, ev yıkıliyordu sesten hiç etkilenmedi bile. Düşündüm böyle bebek büyütmek ne kadar zor olabilir ki.. peki benimki? Sesten dolayı sabah 7den beri ayakta. Diyeceklerim bu kadar
Bende ayni seyi dusunuyorumCanım sorsaydın, inceleseydin, neyi farklı yapıyormuş acaba? Ben bebişi en küçükten memede uyumaya, sallamaya alıştırdım bilmeden, o yüzden şimdi bunlar olmadan dalamıyor, ve 40 dakikalık uyku döngüsü bitince yine bunlar olmadığı için uyanıyor. Yani bence benim de hatam
Bize gelen misafirin 2. kızı da öyleymiş. Hatta hiç sallamasına gerek olmamış, doğduğundan beri koyarmış yatağa bebeği, o da 2-3 saat uyurmuş. İlk bebek ise hiç öyle değilmiş, hep sallamış, kısa uyuyormuş filan. İkisine de aynı şekilde bakmış sonuçta, o yüzden daha çok bebeğin yapısıyla alakalı bu konu bence.Bugün misafirim vardi bebek 6 aylık. Günde 3 defa 2ser saat uyurmus. Gece 9da yatar, sabah da 7de kalkarmis. Annesi bende uyuttu maşallah sübhanallah 2 dkda uyudu ayakta sallayiverdi, ev yıkıliyordu sesten hiç etkilenmedi bile. Düşündüm böyle bebek büyütmek ne kadar zor olabilir ki.. peki benimki? Sesten dolayı sabah 7den beri ayakta. Diyeceklerim bu kadar
Bu arkadaşın iki çocuğu da aynıymış. 4. aydan sonra duzeldiler diyor. Ne kadar güzel bir şey ama yaBize gelen misafirin 2. kızı da öyleymiş. Hatta hiç sallamasına gerek olmamış, doğduğundan beri koyarmış yatağa bebeği, o da 2-3 saat uyurmuş. İlk bebek ise hiç öyle değilmiş, hep sallamış, kısa uyuyormuş filan. İkisine de aynı şekilde bakmış sonuçta, o yüzden daha çok bebeğin yapısıyla alakalı bu konu bence.
İlk çocuk şu an çok sakin, ikincisi ise resmen bir canavar bu aradaİleride sakin öyle olacaksa ben sallamaya katlanabilirim bir süre daha
Hiçbir şeyi farklı yapmıyor emin olabilirsin. Bildiğin ayağında salliyor iki dk ve çocuk uyuyor. Emzige alistirmis ama. Emzik olmasa böyle uyumaz diyor, 4 aydan sonra alistirmis hem de. Keşke ben de yapabilseydim yaCanım sorsaydın, inceleseydin, neyi farklı yapıyormuş acaba? Ben bebişi en küçükten memede uyumaya, sallamaya alıştırdım bilmeden, o yüzden şimdi bunlar olmadan dalamıyor, ve 40 dakikalık uyku döngüsü bitince yine bunlar olmadığı için uyanıyor. Yani bence benim de hatam
Tesekkur ederiz canim cok faydaliKızlar doktorun ek gıda ile ilgili bize verdiği dökümanın ilk kısmını paylaşıyorum
Rica ederim canım ne demek. Pedmer’de Feryal Kitapçıoğlu’na gidiyoruz çok memnunuz.Tesekkur ederiz canim cok faydalidoktorun kimdi buarada
Benim kız da 4.aydan sonra alıştı emziğe, ama hiç o durumda değilizHiçbir şeyi farklı yapmıyor emin olabilirsin. Bildiğin ayağında salliyor iki dk ve çocuk uyuyor. Emzige alistirmis ama. Emzik olmasa böyle uyumaz diyor, 4 aydan sonra alistirmis hem de. Keşke ben de yapabilseydim ya
Hayir canim kundaklamiyorum ama kundaklasam bile o dakikalarda gozunu aciyor. Denemistim daha onceRica ederim canım ne demek. Pedmer’de Feryal Kitapçıoğlu’na gidiyoruz çok memnunuz.
Uyku konusunda da uyuturken kundaklıyor musun? Ben kundağı bırakmıştım ama öyle de deli gibi uyuduğu için ikide bir kendini uyandırmıştı. O yüzden müslin örtüyle kundaklıyorum uyuturken, ikimiz de rahatladık uyku konusunda. İstese örtüden kendini kurtarabildiği için içim de rahat.
Bazen çok sakin, uyumlu. Bazen de çok asabi oluyorKizlar sizin bebeklerinizde agresifmi ? Ben sakin ve uyumlu bir yapida oldugum icin sanirim hep sakin bir bebegim olur diye sartlandim. Ama istemedigi birseyde kopariyor yaygarayi. Ustune kiyafet giyerken basindan birsey giyecegi zaman veya astronot tulumlari vs vs o istemezse kucaktan indirmiceksin boyle naz aglamasi oldugu da belli istedigini yaptirana kadar volum volum yukseltiyor
Benimki de oyle ama disari cikmak istedigimde genelde bana sorun cikariyorBazen çok sakin, uyumlu. Bazen de çok asabi oluyor
Bende sakinim bu dediklerin bizde de oluyor.Kizlar sizin bebeklerinizde agresifmi ? Ben sakin ve uyumlu bir yapida oldugum icin sanirim hep sakin bir bebegim olur diye sartlandim. Ama istemedigi birseyde kopariyor yaygarayi. Ustune kiyafet giyerken basindan birsey giyecegi zaman veya astronot tulumlari vs vs o istemezse kucaktan indirmiceksin boyle naz aglamasi oldugu da belli istedigini yaptirana kadar volum volum yukseltiyor
Bizimki her telden çalıyor maalesefKizlar sizin bebeklerinizde agresifmi ? Ben sakin ve uyumlu bir yapida oldugum icin sanirim hep sakin bir bebegim olur diye sartlandim. Ama istemedigi birseyde kopariyor yaygarayi. Ustune kiyafet giyerken basindan birsey giyecegi zaman veya astronot tulumlari vs vs o istemezse kucaktan indirmiceksin boyle naz aglamasi oldugu da belli istedigini yaptirana kadar volum volum yukseltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?