Bu benKizlar gunduz uyku rutinlerinizden bahsedermisiniz ?
Ne sekilde uyutuyorsunuz ne kadar sure uyuyor.
Ben kucakta uyutuyorum. Koyarken genel olarak uyaniyor. Kucakta olursa uyuyor. 1 2 veya 3 denemeden sonra uyursa max yarim saat uyuyor. Aglayarak uyaniyor. Kisa sure sonra tekrar huzursuzlaniyor uykusu oldugu icin uyutmami istiyor
Hayir baby 3 gun anca kabul etti. Sonrasinda red etti hep atttiriyor kendiniBu benayakta uyutuyorum demiştin olmadı mı canım?
Zeynepsii canımKizlar aranizda biri ek gida ile alakali kitapcik paylasimi yapiyordu kimdi acaba banada atabilirmisiniz
Bugün misafirim vardi bebek 6 aylık. Günde 3 defa 2ser saat uyurmus. Gece 9da yatar, sabah da 7de kalkarmis. Annesi bende uyuttu maşallah sübhanallah 2 dkda uyudu ayakta sallayiverdi, ev yıkıliyordu sesten hiç etkilenmedi bile. Düşündüm böyle bebek büyütmek ne kadar zor olabilir ki.. peki benimki? Sesten dolayı sabah 7den beri ayakta. Diyeceklerim bu kadarHayir baby 3 gun anca kabul etti. Sonrasinda red etti hep atttiriyor kendini
Bebek kızmıydıBugün misafirim vardi bebek 6 aylık. Günde 3 defa 2ser saat uyurmus. Gece 9da yatar, sabah da 7de kalkarmis. Annesi bende uyuttu maşallah sübhanallah 2 dkda uyudu ayakta sallayiverdi, ev yıkıliyordu sesten hiç etkilenmedi bile. Düşündüm böyle bebek büyütmek ne kadar zor olabilir ki.. peki benimki? Sesten dolayı sabah 7den beri ayakta. Diyeceklerim bu kadar
Bebek kızmıydı
10 gün geçerse fitil veriyorduk biz hemen yapıyordu gliserin kansuk diye bebekler için abide çok çektik zeytin yağına kulak çöpü batırrıp poposunun etrafında sürüyorduk fitil kesin çare amaKızlar benim bebek 12 gündür kakasını yapmadı hersey yaptım ama yapmıyor .eczaneden yarın fitil alıp yapsam nasıl olur doktora götürmeden
Bende. Hersey denedim nafile ikinci rota aşısından sonra böyle oldu az önce sıcak suda oturttum bakalım ınş bugün yapar yoksa yarın kesin fitil10 gün geçerse fitil veriyorduk biz hemen yapıyordu gliserin kansuk diye bebekler için abide çok çektik zeytin yağına kulak çöpü batırrıp poposunun etrafında sürüyorduk fitil kesin çare ama
Kız bebekler genelde hep öyleAynen canım
Allah Allah gerçekten miKız bebekler genelde hep öyle
Bugün misafirim vardi bebek 6 aylık. Günde 3 defa 2ser saat uyurmus. Gece 9da yatar, sabah da 7de kalkarmis. Annesi bende uyuttu maşallah sübhanallah 2 dkda uyudu ayakta sallayiverdi, ev yıkıliyordu sesten hiç etkilenmedi bile. Düşündüm böyle bebek büyütmek ne kadar zor olabilir ki.. peki benimki? Sesten dolayı sabah 7den beri ayakta. Diyeceklerim bu kadar
İnş inş. Bizde görürüz o günleri benimki bugün uyudu 3 saat banyodan sonra o şaşkınlıkla hiç bir iş yapmadım. Hep oturdumAllah Allah gerçekten migrupta kız bebeği olan ve böyle güzel uyuyan var mı ya sübhanallah. Nazarim falan değmesin diye sürekli maşallah dedim çocuğa. Hayırlısıyla Rabb'im hepimizinkini böyle kolaylastirsin. Düşünsene günde 5-6 saat sana kalıyor, her işini gücünü yapar kendine vakit ayırirsin ya.
Kız çevremdeki kız bebekler hep öyleBenim kızım niye nasiplenmemiş ki
Benimki kiz canim alakasi yok benceAllah Allah gerçekten migrupta kız bebeği olan ve böyle güzel uyuyan var mı ya sübhanallah. Nazarim falan değmesin diye sürekli maşallah dedim çocuğa. Hayırlısıyla Rabb'im hepimizinkini böyle kolaylastirsin. Düşünsene günde 5-6 saat sana kalıyor, her işini gücünü yapar kendine vakit ayırirsin ya.
Benimki kiz. Gun icinde toplam 2 saat anca uyuyo.Kız bebekler genelde hep öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?