2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar aranizda biri ek gida ile alakali kitapcik paylasimi yapiyordu kimdi acaba banada atabilirmisiniz

Kizlar gunduz uyku rutinlerinizden bahsedermisiniz ?

Ne sekilde uyutuyorsunuz ne kadar sure uyuyor.

Ben kucakta uyutuyorum. Koyarken genel olarak uyaniyor. Kucakta olursa uyuyor. 1 2 veya 3 denemeden sonra uyursa max yarim saat uyuyor. Aglayarak uyaniyor. Kisa sure sonra tekrar huzursuzlaniyor uykusu oldugu icin uyutmami istiyor

Reactions: The
Bu ben ayakta uyutuyorum demiştin olmadı mı canım?

Hayir baby 3 gun anca kabul etti. Sonrasinda red etti hep atttiriyor kendini
Bugün misafirim vardi bebek 6 aylık. Günde 3 defa 2ser saat uyurmus. Gece 9da yatar, sabah da 7de kalkarmis. Annesi bende uyuttu maşallah sübhanallah 2 dkda uyudu ayakta sallayiverdi, ev yıkıliyordu sesten hiç etkilenmedi bile. Düşündüm böyle bebek büyütmek ne kadar zor olabilir ki.. peki benimki? Sesten dolayı sabah 7den beri ayakta. Diyeceklerim bu kadar

Bebek kızmıydı

Kızlar benim bebek 12 gündür kakasını yapmadı hersey yaptım ama yapmıyor .eczaneden yarın fitil alıp yapsam nasıl olur doktora götürmeden

Kızlar benim bebek 12 gündür kakasını yapmadı hersey yaptım ama yapmıyor .eczaneden yarın fitil alıp yapsam nasıl olur doktora götürmeden
10 gün geçerse fitil veriyorduk biz hemen yapıyordu gliserin kansuk diye bebekler için abide çok çektik zeytin yağına kulak çöpü batırrıp poposunun etrafında sürüyorduk fitil kesin çare ama

10 gün geçerse fitil veriyorduk biz hemen yapıyordu gliserin kansuk diye bebekler için abide çok çektik zeytin yağına kulak çöpü batırrıp poposunun etrafında sürüyorduk fitil kesin çare ama
Bende. Hersey denedim nafile ikinci rota aşısından sonra böyle oldu az önce sıcak suda oturttum bakalım ınş bugün yapar yoksa yarın kesin fitil

Kız bebekler genelde hep öyle
Allah Allah gerçekten mi grupta kız bebeği olan ve böyle güzel uyuyan var mı ya sübhanallah. Nazarim falan değmesin diye sürekli maşallah dedim çocuğa. Hayırlısıyla Rabb'im hepimizinkini böyle kolaylastirsin. Düşünsene günde 5-6 saat sana kalıyor, her işini gücünü yapar kendine vakit ayırirsin ya.

Her bebek kendine özel işte.
Bizim arkadaşlarımızla bebeklerimiz hep aynı aralıkta. O kadar farklı ki uyku alışkanlıkları. Benimkinin de dalması mesela çok uzun sürüyor.

İnş inş. Bizde görürüz o günleri benimki bugün uyudu 3 saat banyodan sonra o şaşkınlıkla hiç bir iş yapmadım. Hep oturdum

Benimki kiz canim alakasi yok bence

Kızlar bebişleriniz gündüz kaç kere uyuyor? Biz yine çığlık çığlığa uyumaya devam, uykusu var ama aşırı direniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…