2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Benimki merakı var ben vermiyorum sinirleniyor bakalım haftaya başlarız artık ben pütürlü vermeye. Çalışıcam
Kuzu senin mama markası letgoda görüyorum da memnun musun sen kaça aldın? Güzel görünüyor ama bilemiyorum

Senin. Bebek 6 aylık oldu dimi canım

Evet oldu geçen hafta 6.aya girdi. Biz 4,5-5 aylıkken başladık tadımlara. Açıkçası hevesi vardı hiç boşa gitmesini istemedim. Doktor da reflü için erken başlayabiliriz dedi. İyi ki erken başlamış o kadar rahatladı ki çok şükür eskisi gibi kusmuyor. Reflü mamaya bile ihtiyaç duymuyor. Eskiden o olmasa çok daha fazla kusardı.

Sen çok hızlı gidiyorsun ya ben senin gibi ilerleyemem yumurta sürülen yer kızarıp ucu beyaz şişiyor. Risk alamam. Dün doktora giderken yumurta götürdüm. Denesek mi diye düşünürken fotoğrafları gördü, deneme sakın dedi.
5. Ay 300 gr 6. Ay 450 gr almış. Ben takılmam normalde ama az aldı. Allahtan ilk aylar çok kilo almıştı da tabloya göre tam ortada kilosu.

Ucu şişiyorsa tamam.
Allah korusun.
İnşallah geçer hepsi en kısa zamanda.
Ben de cuma günü bi götüreyim diyorum hem kilo hem aşı için.

2 yaşına kadar olmayanlar da olmuş ama tedirgin oluyorum ister istemez.
Tedirgin olman çok normal. İnternette korkup araştırıyorum bazen, 6 aylık bebeğim var 5.5 aylık hamileyim yazıyorlar bildiğin 40i çıkar çıkmaz kalmış yani bu mümkün sonuçta. Ben birkaç tane test alıp evde tutmayı düşünüyorum

Sonuç aydınlık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…