Kuzu senin mama markası letgoda görüyorum da memnun musun sen kaça aldın? Güzel görünüyor ama bilemiyorumBenimki merakı var ben vermiyorum sinirleniyor bakalım haftaya başlarız artık ben pütürlü vermeye. Çalışıcam
Senin. Bebek 6 aylık oldu dimi canım
Kuzu eti genelde alerjik etki göstermez.
Ben veriyorum ama her gün olunca biraz ağır geliyor. Bir gün kıyma yada kemik suyu veriyorsam diğer gün vermiyorum.
Pekmez benim de aklıma yatmıyor. Alerjik bir aileyiz ve bana bile her gün pekmez yesem dokunur. Çocuğu hiç riske atmak istemedim.
Bence her bünye kendine özel.
Bir de yumurtayı azıcık yedirsen. Geçen o u farkettim kızım yumurtayı yerken ağzının kenarı kızarıyor ama yerken ve sonrasında sıkıntı yok.
Bende de süt hassasiyeti var ama peynir yoğurt bir şey yapmıyor. Ben kızıma lor yapıyorum ama evde divle obruk peyniri vardı. Keçi peyniri. Babasının kucağındayken ağzına aldı peyniri ve sonuç bayıldı. Aromalı peynir seviyormuş hanımefendi. Su da beklettim tuzu çıksın diye, qonu yiyor şimdi.
Kahvaltı da ekmek içi doğruyorum. Onu papatya çayı ile ıslatıyorum. Biraz peynir biraz yumurta veriyorum yanına da. (Ekmeği doğal bir yerden yaptırıyorum.)
Arkadaşımın bebeğinin alerjisi var o da kahvaltıda muz peynir veriyor. Eğer havucu seviyorsa havucu kavurup yada haşlayıp yoğurtla verebilirsin tarator gibi aynı şekilde patatesi, kabağı şekillendirebilirsin.
Sen çok hızlı gidiyorsun ya ben senin gibi ilerleyememHatta çok çok nadir zeytin ezip veriyorum. (ekmek, zeytin, peynir olabildiğince doğal tüketiyoruz kendimiz de o sebeple içim daha rahat.)
Normal bizim gibi bir kahvaltı alışkanlığı olsun istiyorum. Yaz gelince domates salatalık artık neyi severse.
Bazen ama çok üşeniyorum, dolma içi gibi kuzu kıymayı pişirmiştim sebze(soğan, patates, havuç), pirinç ve ince bulgurla. Buzluktan çıkarıp ısıtıp, onu yediriyorum. Bazen baya pütürlü yiyebiliyor. Bazen midesi almıyor ona göre eziyorum.
6.ay kontrolüne henüz gitmedim ama niye az buluyor ki. Çocuk her ay bir kg alamaz ki. Önemli olan fiziki ve zihni gelişimi.
Her zaman aynı olacak değil. Hareketleri çok arttığı için protein kadar sağlıklı karbonhidrat ile beslenmeleri de çok önemli.
Ben olsam korkardımKızlar bir kaç gündür midem çok bulanıyor bugün kustum. Sizce çok korkmalı mıyım
Sen çok hızlı gidiyorsun ya ben senin gibi ilerleyememyumurta sürülen yer kızarıp ucu beyaz şişiyor. Risk alamam. Dün doktora giderken yumurta götürdüm. Denesek mi diye düşünürken fotoğrafları gördü, deneme sakın dedi.
5. Ay 300 gr 6. Ay 450 gr almış. Ben takılmam normalde ama az aldı. Allahtan ilk aylar çok kilo almıştı da tabloya göre tam ortada kilosu.
Eşim test alayım da yaparken ben bile korkarım diyorBen olsam korkardım
Hakkında hayırlısı olsun. Ben de korkuyorum valla, hala bir yöntemde karar kilamadim çünküEşim test alayım da yaparken ben bile korkarım diyor
İnşallah yoktur. İnşallah normal hastalanmışımdır. :/
300 aldım biraz ağır evinde büyükse kullanışlı bebek için cok rahat ben memnunumKuzu senin mama markası letgoda görüyorum da memnun musun sen kaça aldın? Güzel görünüyor ama bilemiyorum
Allah. Yardımcın olsun ben hala doğumdan bu yana adet olmadımEşim test alayım da yaparken ben bile korkarım diyor
2. adetim 10 gün geç oldu kabuslardaydım ki pazar günü şükür adet oldum darısı başınaEşim test alayım da yaparken ben bile korkarım diyor
Allah. Yardımcın olsun ben hala doğumdan bu yana adet olmadım
2. adetim 10 gün geç oldu kabuslardaydım ki pazar günü şükür adet oldum darısı başına
Olmadıysan korkma hiç test yaparsan negatifBen de olmadım hala. O yüzden daha da anlamıyorum
Arkadaşım 7 ay sonra adet gördü öAy ben daha hiç olmadım inşallah olurum da rahat ederim. :)
2 yaşına kadar olmayanlar da olmuş ama tedirgin oluyorum ister istemez.Arkadaşım 7 ay sonra adet gördü ö
Tedirgin olman çok normal. İnternette korkup araştırıyorum bazen, 6 aylık bebeğim var 5.5 aylık hamileyim yazıyorlar2 yaşına kadar olmayanlar da olmuş ama tedirgin oluyorum ister istemez.
Tedirgin olman çok normal. İnternette korkup araştırıyorum bazen, 6 aylık bebeğim var 5.5 aylık hamileyim yazıyorlarbildiğin 40i çıkar çıkmaz kalmış yani bu mümkün sonuçta. Ben birkaç tane test alıp evde tutmayı düşünüyorum
Benim annem 3 cocukta da sutten kesene kadar 2 yil olmamis. Ablam da 2 yil olmadi. Ben de olmam diye dusunuyorum hic beklemiyorum o yuzden2 yaşına kadar olmayanlar da olmuş ama tedirgin oluyorum ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?