2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bebeğin kaç aylık. Bende görüp almak istedim fakat evde adım atacak yer yok ala ala bir hal olduk.

Değil mi
Sanki biz istiyoruz çocuklar ağlasın.
Bütün gün biz nasıl idare ediyoruz, nasıl yemek yiyoruz. Bizimki de ben daraldım deyip deyip çıkıyor :/
Erkekler ne tuhaf varlıklar. Bu yazılanları okuduğumda ağlayasim geliyor tüm gün ne şartlarda oyaliyoruz bakıyoruz .aksamlarida bakacaklar tabi. Bu günler geçecek ama ya kadınların çektikleri..

Ya ben sunu anlamiyorum. Ayni sekilde kendi anne babalari dese sus kapa ceneni vs gibi kendisi alinmaz mi acaba ? Bunu idrak etmek cok mu zor

Amin amin malesef ayni sorunlar. Dusa girmek icin arkadas cagiriyodum bizimki sam babasi oldugu icin. Hic dusunmek konusmak istemiyorum Allaha havale ettim. Hakkimi da asla helal etmiyorum.
Canım bebeğin kaç aylık. Bende görüp almak istedim fakat evde adım atacak yer yok ala ala bir hal olduk.
5 bucuk aylik. 6 ayda kullanilir yaziyo ustunde. Ben bebeyatmaz almadim onu yerine bunu kullaniyom simdilik ama banyoda hic kullanmadim. Yazin kullancam ins.

Hangi marka babyjem mi yoksa baby plus mu

Kedilervekitaplar senin yogurt yapma makinen neydi paylasmistin da unuttum. Memnun musun?
Weewell 7 kavanozlu olanı canım. Ben çok memnunum. 43 derece 7 saatte pastörize sütten taş gibi yoğurt oluyor ve inanılmaz lezzetli. Ben memnunum yani canım. Hepsiburadadan almıştım.

Kızlar 6.ay aşılarını yaptırdım kızıma. Ateşi yok ama çok huysuz, sürekli katıla katıla ağlıyor. Ağrı yaptı sanırım, yorgunluktan uyuya kaldı. Geçen aydan bu yana da 300 Gr almış. Ek gıda ve anne sütüne rağmen. Hareketlendiği için bu ay az aldı sanırım.

Evet çok hareketlendikleri için böyle olurmuş. Enerjilerine tamamlamaları için ek gıdada sağlıklı karbonhidratlar eklememiz gerekiyor öğünlerine.

Ayrıca çok geçmiş olsun.
Yarına kalmadan geçer inşallah.

Bi koltuk tırtılı da bende var yorganın üstüne çekiyoruz, iki dakika sonra koltuğun altına geri sürünüyor
Valla benimki hiç yerde durmuyor uzanmış vaziyette ben bunun süründüğünü göremicem. Şimdiden abisinin elindekileri istiyor vermezse avazı çıktığı kadar bağırıyor

Valla benimki hiç yerde durmuyor uzanmış vaziyette ben bunun süründüğünü göremicem. Şimdiden abisinin elindekileri istiyor vermezse avazı çıktığı kadar bağırıyor
Geçen haftaya kadar benimki de yerde durmuyordu. Ağlıyordu sürekli. Beni kucağına al diye çırpınıyordu. Şimdi çok daha iyi çok şükür.
Yalnız şimdiden abiyi kıskanan bebiş de, Allah yardımcın olsun.

Ek gıdada soeun yaşamıyoruz şükür ama bu araşr püskürtmeyi öğrendi. Ağzına ne verirsem birkaç sefer püskürtüyor, tükürüyor sonra da gülüyor.
Böyle böyle kelebek olacaklar herhalde :) iki gün önce bu kadar hareketli değildi bir anda nasıl oldu gözlerime inanamıyorum
Maşallah maşallah kuzuya
Hareketlenince de durmak bilmiyorlar kız öğrendiler artık ağlaysrak birşeyler yaptırmaya çalışıyorlar sürekli

Ek gıdada soeun yaşamıyoruz şükür ama bu araşr püskürtmeyi öğrendi. Ağzına ne verirsem birkaç sefer püskürtüyor, tükürüyor sonra da gülüyor.

Bizimki de çok sevdiği yiyeceklerde bunu yapıyor :)
Sen neler yediriyorsun menüyü geliştirmem lazım fikir alayım :)
Bugün ilk kez pankek yaptım, yeyip yemeyeceğini çok bilemedim boğazına takılır korkusuyla. Ama sanırım görev başarıyla tamamlandı.

Ben de aldım aynısından, ama doktor daha oturtma dedi, bi dahaki aya oturtmayı planlıyorum doktora sorup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…