- 30 Kasım 2015
- 405
- 248
- 103
Canım bebeğin kaç aylık. Bende görüp almak istedim fakat evde adım atacak yer yok ala ala bir hal olduk.Kizlar e bebekten banyo sandalyesi aldim bi arkadasimda gorup. Alti yapisiyo masaya tezgaha fln. Masaya koyuyorum kzimi yemek yerken is yaparken oyaliyo rahat oluyo. Arkaya kendini atiyodu oraya da carsaf sikistirdim. Cok kullanisli pahali da dgl. Bu arada evin daginikligi burdan bile belliEki Görüntüle 3036486
Erkekler ne tuhaf varlıklar. Bu yazılanları okuduğumda ağlayasim geliyor tüm gün ne şartlarda oyaliyoruz bakıyoruz .aksamlarida bakacaklar tabi. Bu günler geçecek ama ya kadınların çektikleri..Değil mi
Sanki biz istiyoruz çocuklar ağlasın.
Bütün gün biz nasıl idare ediyoruz, nasıl yemek yiyoruz. Bizimki de ben daraldım deyip deyip çıkıyor :/
Ya ben sunu anlamiyorum. Ayni sekilde kendi anne babalari dese sus kapa ceneni vs gibi kendisi alinmaz mi acaba ? Bunu idrak etmek cok mu zorKuzenim emzirdiği süre boyunce regl olmadı. Komşum da aynıydı. Kuzenim emzirmeyi bıraktı gene olmayınca şüphelenip test yapmış hamile. Hiç regl olamadan hamile kldı. Anlıcan yumurtladıpı anda hemen kalmış.
Bizde tartıştık iki gin önce. Problem de bebek mama sandalyesinde ağlıyordu sabah, ne derdi var niye ağlıyor, kafam şişti götür uyut sustur felan diyor. Rahat kahvaltı yapamaması sıkıntısı. En aonunda bi bağırdı bebek sıçradı sandalyede. Bence depresyonda olan onlar.
Amin aminAllah yardımcımız olsun.
Ya benim meselem de ilgi.
Gerçekten eşim çok ilgili biriydi, evde yardımcıydı. Eser kalmadı o adamdan. Eve geliyor yüzümüzü yalandan görüp mutfağa geçiyor. Sigara sigara sigara. Bizden daha mı kıymetli dedim kapıyı açıp. Ondan sonra içeri geldi kızımızla yalandan ilgilendi deli oldum. Git iç sigaranı niye geldin dedim. Ondan sonra koptu. Eve gelirken telefonla konuşması ilgiymiş. Ya benim fiziki ihtiyaçlarım var. Çocuğun yanında dur banyo yapacağım günlerdir yapamadım diye söyledim telefonda. Günlerdir de onun yüzünden yapamadım. Doğru düzgün vakitlerde durmadı çocuğu uyuttuğumda da ben yorgunluktan duşa giremedim. Ama yok bir kulağından girip bir kulağından çıkmış. Bir de midem bulanıyordu gebelikten çok korktum yanımızda bu anda olmayacaklarsa da.... Adım da ilgilendikçe ilgi bekliyormuşum, yüz verdikçe astarını istiyormuşum. Bundan sonra ilgisizlik neymiş görecekmişim. İlgilenmeyeceğim bir evlilikte bulunmana gerek yok. Git dilekçeni ver bu kadar keskin konuşabiliyorsan dedim. Ben ağlayınca da çocuğun yanında ağlama dedi sonrasında duruldu. Duruldu dediğimde çocukla ilgilendi ben duşa girdim hala konuşmuş değiliz.
5 bucuk aylik. 6 ayda kullanilir yaziyo ustunde. Ben bebeyatmaz almadim onu yerine bunu kullaniyom simdilik ama banyoda hic kullanmadim. Yazin kullancam ins.Canım bebeğin kaç aylık. Bende görüp almak istedim fakat evde adım atacak yer yok ala ala bir hal olduk.
Hangi marka babyjem mi yoksa baby plus muAmin aminmalesef ayni sorunlar. Dusa girmek icin arkadas cagiriyodum bizimki sam babasi oldugu icin. Hic dusunmek konusmak istemiyorum Allaha havale ettim. Hakkimi da asla helal etmiyorum.
5 bucuk aylik. 6 ayda kullanilir yaziyo ustunde. Ben bebeyatmaz almadim onu yerine bunu kullaniyom simdilik ama banyoda hic kullanmadim. Yazin kullancam ins.
Baby plus benimki. Arkadasiminki babyjemdi. Ikimizde memnunuz. Baby plus daha uygundu yorumlari da cok iyiydi o yuzden bunu aldimHangi marka babyjem mi yoksa baby plus mu
Weewell 7 kavanozlu olanı canım. Ben çok memnunum. 43 derece 7 saatte pastörize sütten taş gibi yoğurt oluyor ve inanılmaz lezzetli. Ben memnunum yani canım. Hepsiburadadan almıştım.Kedilervekitaplar senin yogurt yapma makinen neydi paylasmistin da unuttum. Memnun musun?
Korunmuyor musunuz?Kız korkuttun beni ya bende hamileysem
Her hangi birsey kullanmıyoruzKorunmuyor musunuz?
Bi koltuk tırtılı da bende varKızlar bugün tırtılımı koltuğun altından toparladımbaya baya büyüyor bu çocuklar hızla...
Kızlar 6.ay aşılarını yaptırdım kızıma. Ateşi yok ama çok huysuz, sürekli katıla katıla ağlıyor.Ağrı yaptı sanırım, yorgunluktan uyuya kaldı. Geçen aydan bu yana da 300 Gr almış. Ek gıda ve anne sütüne rağmen. Hareketlendiği için bu ay az aldı sanırım.
Bi koltuk tırtılı da bende varyorganın üstüne çekiyoruz, iki dakika sonra koltuğun altına geri sürünüyor
Valla benimki hiç yerde durmuyor uzanmış vaziyette ben bunun süründüğünü göremicem. Şimdiden abisinin elindekileri istiyor vermezse avazı çıktığı kadar bağırıyorBi koltuk tırtılı da bende varyorganın üstüne çekiyoruz, iki dakika sonra koltuğun altına geri sürünüyor
Tesekkurler cnm bi bakiyimWeewell 7 kavanozlu olanı canım. Ben çok memnunum. 43 derece 7 saatte pastörize sütten taş gibi yoğurt oluyor ve inanılmaz lezzetli. Ben memnunum yani canım. Hepsiburadadan almıştım.
Geçen haftaya kadar benimki de yerde durmuyordu. Ağlıyordu sürekli. Beni kucağına al diye çırpınıyordu. Şimdi çok daha iyi çok şükür.Valla benimki hiç yerde durmuyor uzanmış vaziyette ben bunun süründüğünü göremicem. Şimdiden abisinin elindekileri istiyor vermezse avazı çıktığı kadar bağırıyor
Ek gıdada soeun yaşamıyoruz şükür ama bu araşr püskürtmeyi öğrendi. Ağzına ne verirsem birkaç sefer püskürtüyor, tükürüyor sonra da gülüyor.Evet çok hareketlendikleri için böyle olurmuş. Enerjilerine tamamlamaları için ek gıdada sağlıklı karbonhidratlar eklememiz gerekiyor öğünlerine.
Ayrıca çok geçmiş olsun.
Yarına kalmadan geçer inşallah.
Maşallah maşallah kuzuyaBöyle böyle kelebek olacaklar herhalde :) iki gün önce bu kadar hareketli değildi bir anda nasıl oldu gözlerime inanamıyorum
Hareketlenince de durmak bilmiyorlar kızValla benimki hiç yerde durmuyor uzanmış vaziyette ben bunun süründüğünü göremicem. Şimdiden abisinin elindekileri istiyor vermezse avazı çıktığı kadar bağırıyor
Ek gıdada soeun yaşamıyoruz şükür ama bu araşr püskürtmeyi öğrendi. Ağzına ne verirsem birkaç sefer püskürtüyor, tükürüyor sonra da gülüyor.
Ben de aldım aynısından, ama doktor daha oturtma dedi, bi dahaki aya oturtmayı planlıyorum doktora sorupKizlar e bebekten banyo sandalyesi aldim bi arkadasimda gorup. Alti yapisiyo masaya tezgaha fln. Masaya koyuyorum kzimi yemek yerken is yaparken oyaliyo rahat oluyo. Arkaya kendini atiyodu oraya da carsaf sikistirdim. Cok kullanisli pahali da dgl. Bu arada evin daginikligi burdan bile belliEki Görüntüle 3036486
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?