- 2 Kasım 2016
- 816
- 1.235
- 113
Olabilir dediğin gibi. Özellikle emzirme sıklığı çok olan annelerde geç adet görme veya hamileliği engel olabiliyormuş.Benim annem 3 cocukta da sutten kesene kadar 2 yil olmamis. Ablam da 2 yil olmadi. Ben de olmam diye dusunuyorum hic beklemiyorum o yuzden
Kizlar e bebekten banyo sandalyesi aldim bi arkadasimda gorup. Alti yapisiyo masaya tezgaha fln. Masaya koyuyorum kzimi yemek yerken is yaparken oyaliyo rahat oluyo. Arkaya kendini atiyodu oraya da carsaf sikistirdim. Cok kullanisli pahali da dgl. Bu arada evin daginikligi burdan bile belliEki Görüntüle 3036486
Konuyu bilmeden bile senden kaynaklandigini dusunmuyorum. Bizde de durumlar feci. Konusmuyoruz 1 aydir.Kızlar ben lohusa depresyonundan mı çıkamıyorum. Eşim mi değişti anlamıyorum. Evlendiğimizden beri ilk bu kadar kötü kavga ettik sanırım. Bir de çocuk uyanıktı yavrum hiç istemezdim öyle bir şeye şahit olmasını.
Yok ya. Fıitil aldım daha fırsat olmadı yaptırmaya bugün yapcak gibi oldu halen yapmadıSmjj canim kaka işini ne yaptin ? Yapabildi mi bugün
Lgusa depresyonu cok kötü her iki tarafta malesef etkileniyor oluyor malesef herkesde böyle şeylerKızlar ben lohusa depresyonundan mı çıkamıyorum. Eşim mi değişti anlamıyorum. Evlendiğimizden beri ilk bu kadar kötü kavga ettik sanırım. Bir de çocuk uyanıktı yavrum hiç istemezdim öyle bir şeye şahit olmasını.
Konuyu bilmeden bile senden kaynaklandigini dusunmuyorum. Bizde de durumlar feci. Konusmuyoruz 1 aydir.
Yerim ya bunu masallah . Bunlar cok kullanışlı diyorlar. Banyo için kesin alcam. Bende bakalımKizlar e bebekten banyo sandalyesi aldim bi arkadasimda gorup. Alti yapisiyo masaya tezgaha fln. Masaya koyuyorum kzimi yemek yerken is yaparken oyaliyo rahat oluyo. Arkaya kendini atiyodu oraya da carsaf sikistirdim. Cok kullanisli pahali da dgl. Bu arada evin daginikligi burdan bile belliEki Görüntüle 3036486
Kız. Bir ay nasıl dayanıyorsunuzKonuyu bilmeden bile senden kaynaklandigini dusunmuyorum. Bizde de durumlar feci. Konusmuyoruz 1 aydir.
Kız. Bir ay nasıl dayanıyorsunuz
Cocukla hic ilgileenmedigi yuzunu bile gormedigi gunler oldu. Benim yorgunlugum da huc umrunda dgk tabi. Zaten cocugu dusunmeyen beni hic dusunmez de 3 gun ust uste hic kucaguna almadigi bi zaman oldu ben de cildirdim. Hic bi faydasi olmadigi gibi surekli gurultu yapip cocugu uyandiriyo sessiz ol dmekten baska hic konusmuyorum ben de. Varligi yoklugu birAA nedençok uzun zaman olmuş
Saol cnm. Banyoda.da cok ise yariycak ins ama su anda da cok isime yaradiYerim ya bunu masallah . Bunlar cok kullanışlı diyorlar. Banyo için kesin alcam. Bende bakalım
Canım cok üzüldüm inş Allah’ın izniyle düzelecektir .Benim eşim ilk çocukta ailesi yüzünden böyle davranıyordu rabbime hep dua ettim karşıma aldım konuştum sürekli Rabbim inş seninkine akıl verirde cok iyi bir baba olurCocukla hic ilgileenmedigi yuzunu bile gormedigi gunler oldu. Benim yorgunlugum da huc umrunda dgk tabi. Zaten cocugu dusunmeyen beni hic dusunmez de 3 gun ust uste hic kucaguna almadigi bi zaman oldu ben de cildirdim. Hic bi faydasi olmadigi gibi surekli gurultu yapip cocugu uyandiriyo sessiz ol dmekten baska hic konusmuyorum ben de. Varligi yoklugu bir
Saol cnm. Banyoda.da cok ise yariycak ins ama su anda da cok isime yaradi
Ben beklentimi kestim artik cnm. Boyle daha huzurluyum yoksa uzulup duruyorumCanım cok üzüldüm inş Allah’ın izniyle düzelecektir .Benim eşim ilk çocukta ailesi yüzünden böyle davranıyordu rabbime hep dua ettim karşıma aldım konuştum sürekli Rabbim inş seninkine akıl verirde cok iyi bir baba olur
Pişmanlık duymuyormu .senide cok iyi anlıyorum insan bi zamandan sonra artık beyni kaldırmıyoBen beklentimi kestim artik cnm. Boyle daha huzurluyum yoksa uzulup duruyorum
Bilmem ama sanmiyorum da. Pismanlik duysa da pek bi anlam ifade eder mi onu da bilmiyorum cok yalniz kaldim cok yiprandim bu surectePişmanlık duymuyormu .senide cok iyi anlıyorum insan bi zamandan sonra artık beyni kaldırmıyo
Kuzenim emzirdiği süre boyunce regl olmadı. Komşum da aynıydı. Kuzenim emzirmeyi bıraktı gene olmayınca şüphelenip test yapmış hamile. Hiç regl olamadan hamile kldı. Anlıcan yumurtladıpı anda hemen kalmış.Olmadıysan korkma hiç test yaparsan negatif
Kızlar ben lohusa depresyonundan mı çıkamıyorum. Eşim mi değişti anlamıyorum. Evlendiğimizden beri ilk bu kadar kötü kavga ettik sanırım. Bir de çocuk uyanıktı yavrum hiç istemezdim öyle bir şeye şahit olmasını.
Bizde tartıştık iki gin önce. Problem de bebek mama sandalyesinde ağlıyordu sabah, ne derdi var niye ağlıyor, kafam şişti götür uyut sustur felan diyor. Rahat kahvaltı yapamaması sıkıntısı. En aonunda bi bağırdı bebek sıçradı sandalyede. Bence depresyonda olan onlar.Konuyu bilmeden bile senden kaynaklandigini dusunmuyorum. Bizde de durumlar feci. Konusmuyoruz 1 aydir.
Kız korkuttun beni ya bende hamileysemKuzenim emzirdiği süre boyunce regl olmadı. Komşum da aynıydı. Kuzenim emzirmeyi bıraktı gene olmayınca şüphelenip test yapmış hamile. Hiç regl olamadan hamile kldı. Anlıcan yumurtladıpı anda hemen kalmış.
Bizde tartıştık iki gin önce. Problem de bebek mama sandalyesinde ağlıyordu sabah, ne derdi var niye ağlıyor, kafam şişti götür uyut sustur felan diyor. Rahat kahvaltı yapamaması sıkıntısı. En aonunda bi bağırdı bebek sıçradı sandalyede. Bence depresyonda olan onlar.
Cocukla hic ilgileenmedigi yuzunu bile gormedigi gunler oldu. Benim yorgunlugum da huc umrunda dgk tabi. Zaten cocugu dusunmeyen beni hic dusunmez de 3 gun ust uste hic kucaguna almadigi bi zaman oldu ben de cildirdim. Hic bi faydasi olmadigi gibi surekli gurultu yapip cocugu uyandiriyo sessiz ol dmekten baska hic konusmuyorum ben de. Varligi yoklugu bir
Saol cnm. Banyoda.da cok ise yariycak ins ama su anda da cok isime yaradi
Bizde tartıştık iki gin önce. Problem de bebek mama sandalyesinde ağlıyordu sabah, ne derdi var niye ağlıyor, kafam şişti götür uyut sustur felan diyor. Rahat kahvaltı yapamaması sıkıntısı. En aonunda bi bağırdı bebek sıçradı sandalyede. Bence depresyonda olan onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?