2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kizlar e bebekten banyo sandalyesi aldim bi arkadasimda gorup. Alti yapisiyo masaya tezgaha fln. Masaya koyuyorum kzimi yemek yerken is yaparken oyaliyo rahat oluyo. Arkaya kendini atiyodu oraya da carsaf sikistirdim. Cok kullanisli pahali da dgl. Bu arada evin daginikligi burdan bile belli

Ay maşallah ne güzel olmuş.
Ya benim tezgahım, mutfağım çok müsait değildi. Öyle olunca alamadım. Bir çok arkadaşım çok memnun bu üründen.
Evin dağınıklığı benimki de felaket.

Konuyu bilmeden bile senden kaynaklandigini dusunmuyorum. Bizde de durumlar feci. Konusmuyoruz 1 aydir.

Lgusa depresyonu cok kötü her iki tarafta malesef etkileniyor oluyor malesef herkesde böyle şeyler

Yerim ya bunu masallah . Bunlar cok kullanışlı diyorlar. Banyo için kesin alcam. Bende bakalım

Kız. Bir ay nasıl dayanıyorsunuz

AA neden çok uzun zaman olmuş
Cocukla hic ilgileenmedigi yuzunu bile gormedigi gunler oldu. Benim yorgunlugum da huc umrunda dgk tabi. Zaten cocugu dusunmeyen beni hic dusunmez de 3 gun ust uste hic kucaguna almadigi bi zaman oldu ben de cildirdim. Hic bi faydasi olmadigi gibi surekli gurultu yapip cocugu uyandiriyo sessiz ol dmekten baska hic konusmuyorum ben de. Varligi yoklugu bir
Yerim ya bunu masallah . Bunlar cok kullanışlı diyorlar. Banyo için kesin alcam. Bende bakalım
Saol cnm. Banyoda.da cok ise yariycak ins ama su anda da cok isime yaradi

Canım cok üzüldüm inş Allah’ın izniyle düzelecektir .Benim eşim ilk çocukta ailesi yüzünden böyle davranıyordu rabbime hep dua ettim karşıma aldım konuştum sürekli Rabbim inş seninkine akıl verirde cok iyi bir baba olur

Ben beklentimi kestim artik cnm. Boyle daha huzurluyum yoksa uzulup duruyorum

Olmadıysan korkma hiç test yaparsan negatif
Kuzenim emzirdiği süre boyunce regl olmadı. Komşum da aynıydı. Kuzenim emzirmeyi bıraktı gene olmayınca şüphelenip test yapmış hamile. Hiç regl olamadan hamile kldı. Anlıcan yumurtladıpı anda hemen kalmış.

Konuyu bilmeden bile senden kaynaklandigini dusunmuyorum. Bizde de durumlar feci. Konusmuyoruz 1 aydir.
Bizde tartıştık iki gin önce. Problem de bebek mama sandalyesinde ağlıyordu sabah, ne derdi var niye ağlıyor, kafam şişti götür uyut sustur felan diyor. Rahat kahvaltı yapamaması sıkıntısı. En aonunda bi bağırdı bebek sıçradı sandalyede. Bence depresyonda olan onlar.

Kız korkuttun beni ya bende hamileysem

Allah yardımcımız olsun.
Ya benim meselem de ilgi.
Gerçekten eşim çok ilgili biriydi, evde yardımcıydı. Eser kalmadı o adamdan. Eve geliyor yüzümüzü yalandan görüp mutfağa geçiyor. Sigara sigara sigara. Bizden daha mı kıymetli dedim kapıyı açıp. Ondan sonra içeri geldi kızımızla yalandan ilgilendi deli oldum. Git iç sigaranı niye geldin dedim. Ondan sonra koptu. Eve gelirken telefonla konuşması ilgiymiş. Ya benim fiziki ihtiyaçlarım var. Çocuğun yanında dur banyo yapacağım günlerdir yapamadım diye söyledim telefonda. Günlerdir de onun yüzünden yapamadım. Doğru düzgün vakitlerde durmadı çocuğu uyuttuğumda da ben yorgunluktan duşa giremedim. Ama yok bir kulağından girip bir kulağından çıkmış. Bir de midem bulanıyordu gebelikten çok korktum yanımızda bu anda olmayacaklarsa da.... Adım da ilgilendikçe ilgi bekliyormuşum, yüz verdikçe astarını istiyormuşum. Bundan sonra ilgisizlik neymiş görecekmişim. İlgilenmeyeceğim bir evlilikte bulunmana gerek yok. Git dilekçeni ver bu kadar keskin konuşabiliyorsan dedim. Ben ağlayınca da çocuğun yanında ağlama dedi sonrasında duruldu. Duruldu dediğimde çocukla ilgilendi ben duşa girdim hala konuşmuş değiliz.

Değil mi
Sanki biz istiyoruz çocuklar ağlasın.
Bütün gün biz nasıl idare ediyoruz, nasıl yemek yiyoruz. Bizimki de ben daraldım deyip deyip çıkıyor :/

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…