Kız yeşil yaptı ona kafayı taktım15 gündür yapamiyormus canım çok olması normal değil mi sence deyazık yavruma
Arada benimki de yapıyor ben pek sorun etmiyorum açıkçası. Nadir de olsa yaptığı oluyor haftada bir falanKız yeşil yaptı ona kafayı taktım
Annem dişten dolayı diyor bakalımArada benimki de yapıyor ben pek sorun etmiyorum açıkçası. Nadir de olsa yaptığı oluyor haftada bir falan
Bizimkide öyle yaAy bu gece çok zor geçiyor, bayılıcam. Acaba dişten dolayı mı, dolunay mı vardır, nedir
Kız yeşil yaptı ona kafayı taktım
Ay bu gece çok zor geçiyor, bayılıcam. Acaba dişten dolayı mı, dolunay mı vardır, nedir
Bizde uykulara bi kavuşabilsek aaah ahGezegenlerde bi kavuşum olmuş neydi tam bilmiyorum da.
Ay bizde cok fenaydik.bu geceBizde uykulara bi kavuşabilsek aaah ahbizde de durum aynıydı, gece uyanıp durdu.
Dolunay hepimizi vurmuş desenizeAy bizde cok fenaydik.bu gece
Bizimkide öyle yabide yarın biri tutturdu bebek görmeye gelcem diye büyük oğlan hasta küçük durmuyo ev savaş yeri gibi eşim evde yok ay sinir oldum. Kadın laf anlamıyor
Bizde uykulara bi kavuşabilsek aaah ahbizde de durum aynıydı, gece uyanıp durdu.
Oturmasi ne durumda kız desteksiz oturabiliyo mu daha. Siz bizden büyüksünuz size sorayimDolunay hepimizi vurmuş desenizebide dönmeyi öğrendi ya, gözü kapalı yarı uykulu dönüyor sürünmeye çalışıyor. Uyur gezer gibi aynı
Kız. Gittim hep hazır aldım bebeğimde. Hasta diğer oğlumda hasta evi temizlesem yeter banaHiç bir şey yapma Allah aşkına. Sen iyi ağırlamaya çalıştığın için geliyor bence bu insanlar.
Dün iki arkadaşım geldi. Kahvaltılık koyduk yedik.
Dün gece de benimki hiç uyumadı neşe dolu oturduk. Sabah da öyle erkenden kalktı. Kavuşacağız elbet :)
Kızlar bugün bebekle dışarı çıktım hava güzel biraz havası degissin diye oyalansın diye eline Galate verdim cok sevdi
Kız zaten böyle sırılsıklam oluyo rahat yedi 5 dakka verdim alışsın diyeAy işte onu ben yapmaktan korkuyorum. Benim çılgın oburum emip koparıyor
Hazır mı canım kendin mi yaptınKızlar bugün bebekle dışarı çıktım hava güzel biraz havası degissin diye oyalansın diye eline Galate verdim cok sevdi
Firindan aldım canımHazır mı canım kendin mi yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?