2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla aynen. Benim oglum cok cok istahsiz 7yasina girecek kasimda 19kilo Kızım deseb bu ay 200gram almis ek gidada çok zorluyor beni. Ne yapacagimi sasirdim
Ek gıdaya bende başlıcam ama geçen yumurta versim bi gün sevdi bi gün öğürdü biraz zorlanıcam gibi bende
İştahsızlık kötü ya yesinler ama kilolu olmasınlar ama yesinlerrr

Öyle de olunca zor ya bizim de üst kat alt kat her yerden ses gelyo bazen bide yol kenarı arabı vs de ses oluyor kapı sesine dahi gözünü açıyor ama burda Smile_s arkadaşımızın yazdığından sonra bende bi tereddtüt ettim açmasam mı artık diye akşamüzeri uykuya dalarken pış pış açtım sonra kuran açtım çok kısık uyandı geri dalmadı sese sese bakıyo ama akşam hiç ses açmadan uyuttum ve hala uyuyo inşallah yavaştan alışır artık

Bu alistirma bardagi mi ne onlar cok mu gerekli ?
Bugun baktim en dandigi 70 tl den basliyor. Aventler 175 tl ydi. Normal biberonundan su icemiyor mu bebekler
Bende senin gibi düşünüyordum. Biberondan dene iciyor sorun olmuyorsa alma ben 60 tl ye aldim yeni yeni biraz iciyor gibi bundan meme emdigi icin biberon ya da bunu emzik gibi disini kasir gibi geveliyor gibi geldi bana.

Bugun baktim en dandigi 70 tl den basliyor. Aventler 175 tl ydi. Normal biberonundan su icemiyor mu bebekler
Kendi elinde tutup icerse bununla iyi birde sizdirmiyir ama bzen agzinda tutup suyu kendi puskurtuyor zaten oyun gibi seni bardaktan iciyor gorurse bardaktanda icmek istiyor bebek bardaklari varmis kucuk ondan alanlar da var ben bardagin dibinde bir damla birakip veriyorum bazen cok isteyince ama korkuyorym da.ustude islaniyor.bol bol kiyafet degisiyoruz bu ara salya su derken.

Kızlar ya bi kaç gündür biz de ek gıdaya başladık ama yemiyor hiç, havucu yemişti biraz da kabak, patatesi hiç sevmedi hepsini karıştırıp verdim yine yemedi, havuçla patates de yapmıştım onu da yemedi. Yoğurdu da ehh işte biraz yiyor. Sorun patateste mi anlayamadım ya bide kaşığı verince emiyor gibi yapıyo ağzını açıp tam olarak almıyo ben şimdi bundan sonra ne veriyim onu düşünüyorum

Siz yemek yerken vermeyi denediniz mi

Kizlar bebegine papatya cayi iciren var mi ? Bir arkadasim veriyormus da zarari varmidir acaba

Kaşık ne kullanıyorsun? Çay kaşığıyla bende yediremedim düzgün. Silikon kaşık alınca daha rahat yemeye başladı. Wee 2 li silikon kaşığı öneririrm

Kızlar regl oldum bir kere ama ikinci vaktinde olmadı hala. Sizin nasıl oldu? Normalde hayatım boyunca hep düzenliydi reglim, şaşkınım şuanda.

Kaşık ne kullanıyorsun? Çay kaşığıyla bende yediremedim düzgün. Silikon kaşık alınca daha rahat yemeye başladı. Wee 2 li silikon kaşığı öneririrm
Silikon kaşık kullanıyorum ben de oioinin ama kaba mı geliyo acaba, normal çay kaşığıyla denedim ama ağzını açmıyor çok ya emiyo hemen kaşığın ucunu

Sacaimn cok dökülüyor arkadaşlar sizler neler yaptınız doğum sonrası dökülmeye karşı

Bebeklerini park yatakta yatıranlar hangi kademede yatırıyorsunuz, üst kademede mi yoksa alta mı indirdiniz yatağını? Bizimki sepet beşikte yatıyordu artık park yatağa geçeceğiz bu ara. Üst kademede yatırsam bir şey olur mu diye korktum biraz açıkçası.

Ben mamajoo silikon uçlu suluğunu almıştım biberonla beraber 50 liraydı o dönem. Onunla içmeye çalışıyor. İlk zaman 30 cclik biberonla verdim. Şimdi de sulukta benim hedeflediğim yere kadar içmediyse çay kaşığı ile destek veriyorum.

Patatesi benim kızım da çok sevmedi.

Daha doğrusu haşlanmış püreleri sevmedi.

Bizim yediğimiz yemekler gibi yapıyorum o şekilde yiyor.

Kendimizin yemeyeceği şeyi çocuğa vermeme kararı aldım.

Kendi kendine oturuyor mu?
Ben heynerin anne yanını kullanıyorum hala en üst kademe de anne yanı da açık.

Kizlar bebegine papatya cayi iciren var mi ? Bir arkadasim veriyormus da zarari varmidir acaba

Ben veriyorum. (ek gıdadan önce de ara ara veriyordum)
Sabah kahvaltılarında özellikle çok seviyor.
Ihlamur denedim onu tükürüyor

Kızlar ailecek hastalandık büyük oğlan okuldan hastalık getirdi sırayla hepimize geldi özellikle bebeğim. Cok hasta. Cok öksüruyo doktora götürcem duan edin

Çok geçmiş olsun bir an evvel iyileşir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…