- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
Ek gıdaya bende başlıcam ama geçen yumurta versim bi gün sevdi bi gün öğürdü biraz zorlanıcam gibi bendeValla aynen. Benim oglum cok cok istahsiz 7yasina girecek kasimda 19kiloKızım deseb bu ay 200gram almis ek gidada çok zorluyor beni. Ne yapacagimi sasirdim
Öyle de olunca zor yaBazen hiçbir bilgisi olmayan konularda öyle bilirkişi gibi konuşuyor ki boğazlayasım geliyor valla.Sanki ben kötü birşey yapıyormuşum gibi kendimi yetersiz hissettirdi durduk yere. Kedi miyavlıyor durmuyor, aşağı komşu manyak gibi gün boyu çivi çakıp matkap çalıştırıyor, evimiz de cadde üstü. Dış gürültü çok ve çocuk gündüz ninni olmadan asla uyumuyor.
Bende senin gibi düşünüyordum. Biberondan dene iciyor sorun olmuyorsa alma ben 60 tl ye aldim yeni yeni biraz iciyor gibi bundan meme emdigi icin biberon ya da bunu emzik gibi disini kasir gibi geveliyor gibi geldi bana.Bu alistirma bardagi mi ne onlar cok mu gerekli ?
Bugun baktim en dandigi 70 tl den basliyor. Aventler 175 tl ydi. Normal biberonundan su icemiyor mu bebekler
Kendi elinde tutup icerse bununla iyi birde sizdirmiyir ama bzen agzinda tutup suyu kendi puskurtuyor zatenBu alistirma bardagi mi ne onlar cok mu gerekli ?
Bugun baktim en dandigi 70 tl den basliyor. Aventler 175 tl ydi. Normal biberonundan su icemiyor mu bebekler
Siz yemek yerken vermeyi denediniz miKızlar ya bi kaç gündür biz de ek gıdaya başladık ama yemiyor hiç, havucu yemişti biraz da kabak, patatesi hiç sevmedi hepsini karıştırıp verdim yine yemedi, havuçla patates de yapmıştım onu da yemedi. Yoğurdu da ehh işte biraz yiyor. Sorun patateste mi anlayamadım ya bide kaşığı verince emiyor gibi yapıyo ağzını açıp tam olarak almıyo ben şimdi bundan sonra ne veriyim onu düşünüyorum
Yok canım denemedim hiç bu arada sen miydin bana yazan kitapları atayım canım vakit bulamadım kusura bakmaSiz yemek yerken vermeyi denediniz mi
Kaşık ne kullanıyorsun? Çay kaşığıyla bende yediremedim düzgün. Silikon kaşık alınca daha rahat yemeye başladı. Wee 2 li silikon kaşığı öneririrmKızlar ya bi kaç gündür biz de ek gıdaya başladık ama yemiyor hiç, havucu yemişti biraz da kabak, patatesi hiç sevmedi hepsini karıştırıp verdim yine yemedi, havuçla patates de yapmıştım onu da yemedi. Yoğurdu da ehh işte biraz yiyor. Sorun patateste mi anlayamadım ya bide kaşığı verince emiyor gibi yapıyo ağzını açıp tam olarak almıyo ben şimdi bundan sonra ne veriyim onu düşünüyorum
Ben de olmayali 2 ayı geçti.Kızlar regl oldum bir kere ama ikinci vaktinde olmadı hala. Sizin nasıl oldu? Normalde hayatım boyunca hep düzenliydi reglim, şaşkınım şuanda.
Silikon kaşık kullanıyorum ben de oioinin ama kaba mı geliyo acaba, normal çay kaşığıyla denedim ama ağzını açmıyor çok ya emiyo hemen kaşığın ucunuKaşık ne kullanıyorsun? Çay kaşığıyla bende yediremedim düzgün. Silikon kaşık alınca daha rahat yemeye başladı. Wee 2 li silikon kaşığı öneririrm
Bu alistirma bardagi mi ne onlar cok mu gerekli ?
Kızlar ya bi kaç gündür biz de ek gıdaya başladık ama yemiyor hiç, havucu yemişti biraz da kabak, patatesi hiç sevmedi hepsini karıştırıp verdim yine yemedi, havuçla patates de yapmıştım onu da yemedi. Yoğurdu da ehh işte biraz yiyor. Sorun patateste mi anlayamadım ya bide kaşığı verince emiyor gibi yapıyo ağzını açıp tam olarak almıyo ben şimdi bundan sonra ne veriyim onu düşünüyorum
Kendi kendine oturuyor mu?Bebeklerini park yatakta yatıranlar hangi kademede yatırıyorsunuz, üst kademede mi yoksa alta mı indirdiniz yatağını? Bizimki sepet beşikte yatıyordu artık park yatağa geçeceğiz bu ara. Üst kademede yatırsam bir şey olur mu diye korktum biraz açıkçası.
Kizlar bebegine papatya cayi iciren var mi ? Bir arkadasim veriyormus da zarari varmidir acaba
Kızlar ailecek hastalandık büyük oğlan okuldan hastalık getirdi sırayla hepimize geldi özellikle bebeğim. Cok hasta. Cok öksüruyo doktora götürcem duan edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?