Valla ben de öyle düşünüyorum da ilk başta haşlama dışında nasıl vericeğimi bilmediğim için böyle verdim, zeyno ne yapıyım sence bugün tarhana çorbası yapsam erken mi sencePatatesi benim kızım da çok sevmedi.
Daha doğrusu haşlanmış püreleri sevmedi.
Bizim yediğimiz yemekler gibi yapıyorum o şekilde yiyor.
Kendimizin yemeyeceği şeyi çocuğa vermeme kararı aldım.
Üst kademe canım yatırıyorum daha şuan küçükler ayaklanmaya başladıkları zaman alta indiricemBebeklerini park yatakta yatıranlar hangi kademede yatırıyorsunuz, üst kademede mi yoksa alta mı indirdiniz yatağını? Bizimki sepet beşikte yatıyordu artık park yatağa geçeceğiz bu ara. Üst kademede yatırsam bir şey olur mu diye korktum biraz açıkçası.
Cok sağol canım eve geldik şimdi soguk algınlıgı göz nezlesi birde diş çıkarmış yavrum. Hiç kilo almamış 6 ayda üzüldüm cokÇok geçmiş olsunbir an evvel iyileşir inşallah.
Valla ben de öyle düşünüyorum da ilk başta haşlama dışında nasıl vericeğimi bilmediğim için böyle verdim, zeyno ne yapıyım sence bugün tarhana çorbası yapsam erken mi sence
Cok sağol canım eve geldik şimdi soguk algınlıgı göz nezlesi birde diş çıkarmış yavrum. Hiç kilo almamış 6 ayda üzüldüm cok
Canım uyku için içirmek istiyorsan doktor bize BayBay diye bir damla önerdi. İçeriği temizmiş, papatya ve melisa içeriyor zaten. Yatmadan 40 dk kadar önce -20-30 damlaydı sanırım- veriyormuşsun daha rahat uyuyormuş. Bizim de gece uykuları biraz cozutmaya başladı, bu damlayı almayı düşünüyorum ben de.Kizlar bebegine papatya cayi iciren var mi ? Bir arkadasim veriyormus da zarari varmidir acaba
Yok canım henüz desteksiz pek oturamıyor. O zaman ben de en üst kademede bırakayım. Pire gibi, her gün ayrı level atlıyor sanki o yüzden beni korkutuyorKendi kendine oturuyor mu?
Ben heynerin anne yanını kullanıyorum hala en üst kademe de anne yanı da açık.
Sade yağı nerden temin ediyorsunDoktorlara göre erken :) ama ben verdim.
Sebze, yoğurt, peynir, yumurta sarısı, sonra tarhana verdim. Hala en sevdiği şey tarhana. Ben tarhanayı sade yağ ile kavurup ondan sonra su ekliyorum. Direk suyla karıştırmıyorum,hiç salça da eklemiyorum.
Yok canım henüz desteksiz pek oturamıyor. O zaman ben de en üst kademede bırakayım. Pire gibi, her gün ayrı level atlıyor sanki o yüzden beni korkutuyorDaha dün sürünmeye başladı bugün koltukların altından aldım artık yarın ne yaparız Allah bilir
Sade yağı nerden temin ediyorsun
Valla canım kendimi o kadar yetersiz kötü bi anne gibi hissediyorumki hiç bir yere yetişemiyorum büyük oğlan hasta çok küçük oğlan hasta hangi birine bakım şaştım sinirimi büyükten cıkarıyorum okulda hiç titiz değil dikkat etmiyor geliyor evdekilere bulaştırıyo eşim sağolsun oruç bahanesiyle hiç bir şey umrunda değil içimden sadece şuan hüngür hüngür ağlamak geliyor cok yalnızım cokÇok geçmiş olsun. Kendini yıpratma. Sen özellikle bir şeyi eksik tutmadın ki.
Şu anda hareketleri çok arttı. O yüzden ek bir gıdaya, mamaya ihtiyaç hissediyorlar. Bu geçici bir dönem emin ol.
Valla canım kendimi o kadar yetersiz kötü bi anne gibi hissediyorumki hiç bir yere yetişemiyorum büyük oğlan hasta çok küçük oğlan hasta hangi birine bakım şaştım sinirimi büyükten cıkarıyorum okulda hiç titiz değil dikkat etmiyor geliyor evdekilere bulaştırıyo eşim sağolsun oruç bahanesiyle hiç bir şey umrunda değil içimden sadece şuan hüngür hüngür ağlamak geliyor cok yalnızım cok
Haklısın canım biraz ağladım kendime geldim oğlum geldi bana teselli veriyo anne biliyorum cok yoruluyorsun görsen babasından daha düşünceli bana yardım etti evi toplamaya .Ya gerçekten insan kendini yetersiz sanıyor hastayım sesim kesilmiş eşimin umrunda değil her yere koşturuyorum. Diyorum hava makinasını getir çocuğun ciğerleri tıkanmış hava verim hiç umrunda değil dur çocuklar hasta birazda ben çabalim demiyor hep kendini düşünüyor sabah 11 de uyanmış . Hala yorgunum diyor ve 2 saattir yatıyorÇocuk titiz değil demek mümkün değil ki.
Hangimiz dışarı her gün çıktığımızda hastalık getirmiyoruz ki? Doğamız bu, hastalanacağız. Geçen büyük oğluma üzülüyorum her yeri siliyor demiştin ya onu hatırla. Ona yüklenme. Okuldan hastalık getirdi demek hem onu suçlamış olursun, hem de okulu kötü olarak algılamasına sebebiyet verir.
Sakin ol.
Geçen söyledim anne salatası var insta da onu bi takip etsene. Kendisi diyetisyen aylarca bebeğin iştahsızlığıyla debelenmiş. Hepimizin başına gelecek şeyler.
Benimde düzenliydi hep reglim doğum sonrası 1 kez oldum 2.11 gün sonra olduKızlar regl oldum bir kere ama ikinci vaktinde olmadı hala. Sizin nasıl oldu? Normalde hayatım boyunca hep düzenliydi reglim, şaşkınım şuanda.
Benim de aşırı dökülüyor, kısa kestirdim ama yine her yer saç tabii gerçekten saç görmeye tahammül edemiyorum artık. Emzirme sıklığı azalıp ek gıdaya geçilince azalıyor diyorlar. O zamana kadar kel kalmam inşallah diye dua ediyorum artık.Sacaimn cok dökülüyor arkadaşlar sizler neler yaptınız doğum sonrası dökülmeye karşı
Gecmis olsun cnm. Gecicek ins Allah yardimcin olsunKızlar ailecek hastalandık büyük oğlan okuldan hastalık getirdi sırayla hepimize geldi özellikle bebeğim. Cok hasta. Cok öksüruyo doktora götürcem duan edin
Sağol canım inşAllahGecmis olsun cnm. Gecicek ins Allah yardimcin olsun
Allah kolaylık versin. Bak ne güzel ince fikirli bir oğlun var. Elbette geçecek. Eşler konusunda diyecek bir şey bulamıyorum. Çok ince fikirli, eve bana yardımcı bi adamdı. Bugün birlikte şu işleri yapalım dedik. Ben 1 saat uyudum, dşnlendireyşm seni dedi. Çocuğu uyutup yanımıza yatmış gündüz vakti tam 5 saat daha uyudu gece uykusunun üzerine. Üzerine bir de iftara babası geldi. Mutfağı toplar umarım yoruldum sen hallet kalanı dedim ama. Çok yorgun olduğunu söylüyordu giderken.Haklısın canım biraz ağladım kendime geldim oğlum geldi bana teselli veriyo anne biliyorum cok yoruluyorsun görsen babasından daha düşünceli bana yardım etti evi toplamaya .Ya gerçekten insan kendini yetersiz sanıyor hastayım sesim kesilmiş eşimin umrunda değil her yere koşturuyorum. Diyorum hava makinasını getir çocuğun ciğerleri tıkanmış hava verim hiç umrunda değil dur çocuklar hasta birazda ben çabalim demiyor hep kendini düşünüyor sabah 11 de uyanmış . Hala yorgunum diyor ve 2 saattir yatıyorya bazen diyorum şükredim ne beter Koclar var ama bakıyorum çevreme cok iyilerde var insanın çevresinden. Candan ciğerden bi yakını olmazsa cok zor
Oioi nin kaşığını arkadaşlarım hiç beğenmemiş. Sonradan wee aldım ben ne eziyet çekmişin o kaşıkla, çocuğa doğru düzgün yemek yedirememişim dediSilikon kaşık kullanıyorum ben de oioinin ama kaba mı geliyo acaba, normal çay kaşığıyla denedim ama ağzını açmıyor çok ya emiyo hemen kaşığın ucunu
Hiçbişey çare olmadı bana. Tarayamıtorum bile keçe gibi birbirine girdi.Sacaimn cok dökülüyor arkadaşlar sizler neler yaptınız doğum sonrası dökülmeye karşı
Haklısın canım biraz ağladım kendime geldim oğlum geldi bana teselli veriyo anne biliyorum cok yoruluyorsun görsen babasından daha düşünceli bana yardım etti evi toplamaya .Ya gerçekten insan kendini yetersiz sanıyor hastayım sesim kesilmiş eşimin umrunda değil her yere koşturuyorum. Diyorum hava makinasını getir çocuğun ciğerleri tıkanmış hava verim hiç umrunda değil dur çocuklar hasta birazda ben çabalim demiyor hep kendini düşünüyor sabah 11 de uyanmış . Hala yorgunum diyor ve 2 saattir yatıyorya bazen diyorum şükredim ne beter Koclar var ama bakıyorum çevreme cok iyilerde var insanın çevresinden. Candan ciğerden bi yakını olmazsa cok zor
Kaç aylık bebeğiniz ne zaman başladınız acaba .Patatesi benim kızım da çok sevmedi.
Daha doğrusu haşlanmış püreleri sevmedi.
Bizim yediğimiz yemekler gibi yapıyorum o şekilde yiyor.
Kendimizin yemeyeceği şeyi çocuğa vermeme kararı aldım.
4,5-5 gibi başladık tadımlara. Hem benim sağlık sorunlarım oldu süt sorunu yaşadım bir dönem hem de reflü vardı kızımda erken başlayalım dedi doktor. Çok rahatladık çok şükür.Kaç aylık bebeğiniz ne zaman başladınız acaba .
Haklısın ilk defa kızdım zaten sonra gönlünü aldım oda zaten anlıyo yorulduğumu inş bugünlerde gecıcekOioi nin kaşığını arkadaşlarım hiç beğenmemiş. Sonradan wee aldım ben ne eziyet çekmişin o kaşıkla, çocuğa doğru düzgün yemek yedirememişim dedikaşığını değiştir kesinlikle.
Hiçbişey çare olmadı bana. Tarayamıtorum bile keçe gibi birbirine girdi.
Eşim tüm gün dinlendi ama hala çok yorgun. Bende hastayım iki gündür takır takır öksürüyorum. Gün içinde çocuğa bile doğru düzgün bakmadı, iftardan sonra çayını almadı ben minnoşu uyuturken. Benim servis etmemi beklemiş. Yalnız değilsin. Senden tek ricam büyüğüne yüklenme. O da çocuk daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?