Evet ya çocuğun ağzına girmiyor bildiğin kocaman bişey yapmışlar, ek gıdayı ne zaman veriyorsunuz dün emzirdikten 1 buçuk saat sonra verdim yine yemedi, uyuttum uyandığında verdim yedi bu sefer acaba aç değilken mi veriyorum anlayamadımOioi nin kaşığını arkadaşlarım hiç beğenmemiş. Sonradan wee aldım ben ne eziyet çekmişin o kaşıkla, çocuğa doğru düzgün yemek yedirememişim dedikaşığını değiştir kesinlikle.
Hiçbişey çare olmadı bana. Tarayamıtorum bile keçe gibi birbirine girdi.
Eşim tüm gün dinlendi ama hala çok yorgun. Bende hastayım iki gündür takır takır öksürüyorum. Gün içinde çocuğa bile doğru düzgün bakmadı, iftardan sonra çayını almadı ben minnoşu uyuturken. Benim servis etmemi beklemiş. Yalnız değilsin. Senden tek ricam büyüğüne yüklenme. O da çocuk daha
Geçmiş olsun canım Senin büyük de anaokuluna gidiyordu demi bizim abide anaokuluna gidiyor ayda 1, 2 gidiyoruz dra çok sık hastalanıyoruz 2 kezde küçüğe Bulaştı bizede..Amin amin canım inşAllah . Eşim büyük oğlanı doktora. Götürdü o gelince küçüğü ben götürcem doktora o zaman hava almış olurum cok haklısın dışarı çıkmak gerçekten insana iyi geliyor
Bulamaç yememesi daha iyi. İlk oğlum da bulamaçla peynir yumurta yedi peyniri daha yeni anaokulunda yemeye başladı. Bu kez tek tek yediricem inşallah. Haftaya başlıyoruz bizde inşallah..Kızlar benimki yemiyor ya sabah karışım hazırladım kahvaltı işin böyle sevmedi ayrı ayrı vericem galiba bulamaç sevmiyor
Evet ya çocuğun ağzına girmiyor bildiğin kocaman bişey yapmışlar, ek gıdayı ne zaman veriyorsunuz dün emzirdikten 1 buçuk saat sonra verdim yine yemedi, uyuttum uyandığında verdim yedi bu sefer acaba aç değilken mi veriyorum anlayamadım
Sağol canım . Ewt anaokuluna gidiyor doktordan geldi bu seferde alerji şurubu yazmışlar her hafta hasta inanırmısınGeçmiş olsun canım Senin büyük de anaokuluna gidiyordu demi bizim abide anaokuluna gidiyor ayda 1, 2 gidiyoruz dra çok sık hastalanıyoruz 2 kezde küçüğe Bulaştı bizede..
Aynen bende tek tek Vericem benim bile midem bulandı bunun hayli hayli bulanırBulamaç yememesi daha iyi. İlk oğlum da bulamaçla peynir yumurta yedi peyniri daha yeni anaokulunda yemeye başladı. Bu kez tek tek yediricem inşallah. Haftaya başlıyoruz bizde inşallah..
Ben bu hafta tutmadım zaten sütüm cok az bebek kilo almıyor sen masallah iyi cesaretOruç tutan arkadaşlar zorlanmamak adına neler yapıyorsunuz? 2 lt su içmeye çalışıyorum humana aldım still tee sahurda içiyorum. Sahuru geç yapmaya çalışıyorum. Ek gıdaya haftaya başlıyorz başlasak da çok yemeyeceği için fark etmiyor aslında
Ayy bizde öyle ya ay demeden hastayız demirimiz eksikmiş ilaç yazmış biraz araştırdım sık hastalanmasının nedeni bu olabilirDa
Sağol canım . Ewt anaokuluna gidiyor doktordan geldi bu seferde alerji şurubu yazmışlar her hafta hasta inanırmısın
Zeyno emzirme aralarında mı veriyosun peki ben daha tam çözemedim bu işi yaa, bide sebzeleri unla kavuruyorum çorba yapıyorum demişsin ya hangi unu kullanıyorsun sade yağla kavuruyorsun sanırım dimi? Sebzeleri de haşlayıp içine mi ekliyorsun çok soru sordum kusura bakmaBen sabah uyandıktan sonra emziriyorum.
Sonra oyun oynuyoruz vakit geçiriyoruz azıcık daha emzirip ilk uykusuna yatırıp kahvaltı hazırlıyorum. Uyanınca da veriyorum.
Öğlen keyfine göre bakıyorum. Zaten zorunlu değil benim için öğle öğünü meyve, yoğurt, irmik.. tatlı niyetine olunca...:)
Akşam da bizimle beraber yediriyorum. Çok açsa da yemiyor emmek istiyor öyle zaman da.
Kan tahlili yapmadan Demir ilacı kullansak zararı olurmu acabaAyy bizde öyle ya ay demeden hastayız demirimiz eksikmiş ilaç yazmış biraz araştırdım sık hastalanmasının nedeni bu olabilir
Dün suyla irmiği pişirdim biraz öyle koydum sebzelerin içine meselaBen sabah uyandıktan sonra emziriyorum.
Sonra oyun oynuyoruz vakit geçiriyoruz azıcık daha emzirip ilk uykusuna yatırıp kahvaltı hazırlıyorum. Uyanınca da veriyorum.
Öğlen keyfine göre bakıyorum. Zaten zorunlu değil benim için öğle öğünü meyve, yoğurt, irmik.. tatlı niyetine olunca...:)
Akşam da bizimle beraber yediriyorum. Çok açsa da yemiyor emmek istiyor öyle zaman da.
Denemek istedim duruma göre bakıcam ilk gün zorladı ama yiyip yatmıştım ondan sanırım dün son dkya kadar bekledimBen bu hafta tutmadım zaten sütüm cok az bebek kilo almıyor sen masallah iyi cesaret
Ben de ilk gün tuttum yiyip yatmıştım senin gibi benim oğlan akşama doğru süt bitti galiba ağladı baya mama verdim dün ve bugün tutmadım ama ben de tutmak istiyorum ya borçlarım var benim de çok, nasıl geçiyor canım bugünDenemek istedim duruma göre bakıcam ilk gün zorladı ama yiyip yatmıştım ondan sanırım dün son dkya kadar bekledim2 kez hamilelikten artı 1 ay da adak borçlarım var o yüzden tutmak istedim. Çok zorda kalırsam tutmam tabi kş
Canım benim oğlum da bi hafta önce hastalandı ateşi düşmüyodu 38.5 tan acile gittik gece, çok kötüydü inanılmaz kusuyodu antibiyotik kullandık mecburen emmek istemediği halde zorla emzirdim en güzel ilaç o çünkü, daha yeni yeni iyileşti sayılır arada bi öksürüyor balgam atmaya çalışıyor sanırımYok ya zorlamadım yavrum öksürmekten sesi kısılmış zaten valla şu günler hayırlısıyla bitse Zeyno iyice daral geldi
Bugun daha iyiyim canım 2 litre yi geçirmeye çalıştım suyu emzirme çayı içtim sahurda. Yumurta peynir zeytin kahvaltı yapıyorum hep. Borçları ödemek de zor bebeğimin durumuna göre bakmak istedim. Şimdilik iyi gidiyor çok şükürBen de ilk gün tuttum yiyip yatmıştım senin gibi benim oğlan akşama doğru süt bitti galiba ağladı baya mama verdim dün ve bugün tutmadım ama ben de tutmak istiyorum ya borçlarım var benim de çok, nasıl geçiyor canım bugün
Canım benimki mama içmiyor sen nasıl sevdirdinBen de ilk gün tuttum yiyip yatmıştım senin gibi benim oğlan akşama doğru süt bitti galiba ağladı baya mama verdim dün ve bugün tutmadım ama ben de tutmak istiyorum ya borçlarım var benim de çok, nasıl geçiyor canım bugün
Allah yardımcın olsun canım, aslında daha çok odaklanıyoruz ya şimdi sütüm azalıyo mu acaba diye o bile etki ediyodur yaBugun daha iyiyim canım 2 litre yi geçirmeye çalıştım suyu emzirme çayı içtim sahurda. Yumurta peynir zeytin kahvaltı yapıyorum hep. Borçları ödemek de zor bebeğimin durumuna göre bakmak istedim. Şimdilik iyi gidiyor çok şükür
Benimki de içmiyodu canım hatırlıyosundur belki, mamadanmışCanım benimki mama içmiyor sen nasıl sevdirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?