2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben şu BayBay damlayı bugün deniyorum canım, işe yararsa tavsiye ederim.
Doktorların çoğu tavsiye etmiyor seninkinin etmesine şaşırdım canım. Uzun süreli kullanımda alışkanlık yapıyormuş. İçeriği temiz ama bebekler için sürekli rahatlatıcı bir çay kullanmak onları bayiltmak gibi algilaniyor, ben doktorlardan hep böyle dinledim bu çayı

Niye içmesin ki. Ben ilk pişirdiğimde veriyorum bir kere de ısıtma halkı kullanıyorum çok yaptığım şeylerde.

Bu arada iki diş geliyor yeni farkettim :))
Benim kızda 2-3 gündür çok huysuz. Acaba diş mi diyorum ama görünürde birşey yok. Varda ben mi anlamıyorum acaba diye düşünmeye başladım. Nasıl anlıyorsunuz canım bu dişlerin geldiğini?

Canım bize de düzenli kullanım için vermedi zaten, sorun yaşadığımız zamanlar için önerdi. Yoksa çok şükür benim oğlan uykuyu seviyor doğduğundan beri Bu ara çok erken / sık uyanma ya da huzursuz uykuya dalma gibi huylar edindi, dişleri mi çıkacak niye böyle oldu ben de bilmiyorum ama zorda kalırsam kullanırım diye aldım. Hep olmasa da bazen çok uykusu olmasına rağmen dalamıyor, dalamadıkça ağlıyor filan, öyle zamanlarda kullanacağım.

Bizim doktorumuz demir şurubu bile vermedi bize, yiyeceklerden alacak demiri diye. O açıdan ben güveniyorum ilaç konusunda ona. Bir de şu her şeye alışkanlık yapar demeleri bana saçma geliyor yaa, yok onu yapma alışır bunu verme alışır ayyy napak sabaha kadar oturup ağlayalım mı çocukla Bizde alışkanlık yapan bir şey olmadı bugüne kadar, ondan böyle rahatım belki bilmiyorum. Adam şu an kucakta bile durmak istemiyor, ilk doğduğu zamanlar koala gibi yapışır kalırdı göğsümde, o alışkanlık kalsaydı fena olmazdı

Benim kızda 2-3 gündür çok huysuz. Acaba diş mi diyorum ama görünürde birşey yok. Varda ben mi anlamıyorum acaba diye düşünmeye başladım. Nasıl anlıyorsunuz canım bu dişlerin geldiğini?

Benimki 3.ayda bi başladı eli ağzında kaşınıyor yanaklar kızarıyor hararetleniyor ağızdaki salya miktarı da aşırı arttı. Ben epeydir bekliyorum yani :) kendim de çok erken çıkarmışım.

Arada çay kaşığı ile çıt çıt oluyor mu diye baktım yok. Dün akşam bi baktım iki tane beyazlık

Ben şu BayBay damlayı bugün deniyorum canım, işe yararsa tavsiye ederim.
Ya onu gordum ama kararsizim canim ya. Yorumlarda vardi bir etken maddeyi fazla koyduklari sebebi ile sorun yasandigi. O tarz seylere alistirmak istemiyorum acikcasi ne kadar dogru bilemiyorum ama bunyesi sakinlesmek veya uyumak icin onu beklemesin diye

matmazel34 evt canim gece beslenmesinde gazini cikariyorum. Ya biz meme mama gidiyorduk ya simdi memeye gelince uyuyor hemen sonra tekrar uyaniyor o beni zorluyor sanirim. Artik memeden sonra mamayida hemen verecegim.

Gece mama veren arkadaslar kac cc veriyor acaba

Nasıl bakıyorsun çay kaşığı ile? Damaklarına mı sürüyorsun? Maşallah sıkıntısız çıkarsın inşallah dişleri. Benim kızın da üst ön dişlerden birinin yeri şişmiş, kızarmış. İki üç gündür acayip ısırıyor , çıkacaksa çıksın da rahatlasam diyorum

İnşallah kolayca rahatlayıp çıkarırlar.
Azıcık dokunduruyorum. Ama ben yapamadım sanırım çünkü çay kaşığı ile yine çıkmamış dediğim dişi akşam gözümle gördüm

İnşallah kolayca rahatlayıp çıkarırlar.
Azıcık dokunduruyorum. Ama ben yapamadım sanırım çünkü çay kaşığı ile yine çıkmamış dediğim dişi akşam gözümle gördüm
Ay uyansın da bende deneyeyim bi belki çıkmıştır gözümden kaçıyordur, yani inşallah.

Zor zamanlar için aldım kızlar

Eklentiler

• 73A6C952-D150-4805-8BF2-41CC127354AE.webp
    36 KB · Görüntüleme: 78
Zor zamanlar için aldım kızlar

Afiyet olsun.

Kavanoz mamalarda içerik olarak hero maalesef iyi değil. Belki diğer markalarda da iyi olan vardır da hipp hem ulaşılabilir hem temiz içerik.

Özellikle yazın parkta, bahçede şu kavanoz mamalar çok gibi görecek gibi geliyor :)

Kız ilk oğlumda alıyordum organik olanlardan aldım alıştırma bardağı meyve süzgeci aldımda aldım hippy cok çeşit kalmamıştı

Kız ilk oğlumda alıyordum organik olanlardan aldım alıştırma bardağı meyve süzgeci aldımda aldım hippy cok çeşit kalmamıştı

Seri farkı vardır bilmiyorum tecrübe başka :)
Ben genelde etiketini okuyorum ona göre alıyorum bu tarz şeyleri.
Hatta tarif hoşuma giderse evde yapıyorum

Canım üstünde 6 ay yazıyor ama yanlış demişti instagramda takip ettiğim doktor anne, 6 aylık bebeğe sütlü mama ya da sütlü şekerli bisküvi verilmez, vermeyin demişti

Kız ben sabah kahvaltısında bir iki tane katarım diye aldım

Böyle kahvaltılarda, ara öğünlerde çeşitlilik olsun diye maden suyu yada düz su ile hurmalı kek yapıyorum o da güzel oluyor.

Annem yoğurtlu şekersiz irmikli dümdüz kek yapmış. Buzluğa koymuş gittikçe çıkarıp, ılık suyla birlikte veriyor kızıma.

Bazıları muzla da yapıyor. Ama ben muzlu kek sevmiyorum kendim. :)

Kızlar bebeişi bugün dışarı çıkardım iki saat gelince bi uyudu 7 den beri uyuyo bi ara emdi geri uyumaya devam galiba gece uykusuna daldı hiç bu saatte yatmadığı için çok şaşkınım acaba kaldırıp altını alsam mı dışardan gelince ağladı diye direk emzirdim uyudu altını en son 4 buçukta falan almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…