Doktorların çoğu tavsiye etmiyor seninkinin etmesine şaşırdım canım. Uzun süreli kullanımda alışkanlık yapıyormuş. İçeriği temiz ama bebekler için sürekli rahatlatıcı bir çay kullanmak onları bayiltmak gibi algilaniyor, ben doktorlardan hep böyle dinledim bu çayıBen şu BayBay damlayı bugün deniyorum canım, işe yararsa tavsiye ederim.
Benim kızda 2-3 gündür çok huysuz. Acaba diş mi diyorum ama görünürde birşey yok. Varda ben mi anlamıyorum acaba diye düşünmeye başladım. Nasıl anlıyorsunuz canım bu dişlerin geldiğini?Niye içmesin ki. Ben ilk pişirdiğimde veriyorum bir kere de ısıtma halkı kullanıyorum çok yaptığım şeylerde.
Bu arada iki diş geliyor yeni farkettim :))
Canım bize de düzenli kullanım için vermedi zaten, sorun yaşadığımız zamanlar için önerdi. Yoksa çok şükür benim oğlan uykuyu seviyor doğduğundan beriDoktorların çoğu tavsiye etmiyor seninkinin etmesine şaşırdım canım. Uzun süreli kullanımda alışkanlık yapıyormuş. İçeriği temiz ama bebekler için sürekli rahatlatıcı bir çay kullanmak onları bayiltmak gibi algilaniyor, ben doktorlardan hep böyle dinledim bu çayı
Benim kızda 2-3 gündür çok huysuz. Acaba diş mi diyorum ama görünürde birşey yok. Varda ben mi anlamıyorum acaba diye düşünmeye başladım. Nasıl anlıyorsunuz canım bu dişlerin geldiğini?
Vermedim canım bende rahatsız eder diye . Ewt iki diş birden patladı
Ya onu gordum ama kararsizim canim ya. Yorumlarda vardi bir etken maddeyi fazla koyduklari sebebi ile sorun yasandigi. O tarz seylere alistirmak istemiyorum acikcasi ne kadar dogru bilemiyorum ama bunyesi sakinlesmek veya uyumak icin onu beklemesin diyeBen şu BayBay damlayı bugün deniyorum canım, işe yararsa tavsiye ederim.
Nasıl bakıyorsun çay kaşığı ile? Damaklarına mı sürüyorsun? Maşallah sıkıntısız çıkarsın inşallah dişleri.Benimki 3.ayda bi başladı eli ağzında kaşınıyor yanaklar kızarıyor hararetleniyor ağızdaki salya miktarı da aşırı arttı. Ben epeydir bekliyorum yani :) kendim de çok erken çıkarmışım.
Arada çay kaşığı ile çıt çıt oluyor mu diye baktım yok. Dün akşam bi baktım iki tane beyazlık
Nasıl bakıyorsun çay kaşığı ile? Damaklarına mı sürüyorsun? Maşallah sıkıntısız çıkarsın inşallah dişleri.Benim kızın da üst ön dişlerden birinin yeri şişmiş, kızarmış. İki üç gündür acayip ısırıyor , çıkacaksa çıksın da rahatlasam diyorum
Ay uyansın da bende deneyeyim bi belki çıkmıştır gözümden kaçıyordur, yani inşallah.İnşallah kolayca rahatlayıp çıkarırlar.
Azıcık dokunduruyorum. Ama ben yapamadım sanırımçünkü çay kaşığı ile yine çıkmamış dediğim dişi akşam gözümle gördüm
Ay uyansın da bende deneyeyim bi belki çıkmıştır gözümden kaçıyordur, yani inşallah.
Kız babasına baktır o görsün hediye alsınAy uyansın da bende deneyeyim bi belki çıkmıştır gözümden kaçıyordur, yani inşallah.
Zor zamanlar için aldım kızlar
Kız ilk oğlumda alıyordum organik olanlardan aldım alıştırma bardağı meyve süzgeci aldımda aldım hippy cok çeşit kalmamıştıAfiyet olsun.
Kavanoz mamalarda içerik olarak hero maalesef iyi değil. Belki diğer markalarda da iyi olan vardır da hipp hem ulaşılabilir hem temiz içerik.
Özellikle yazın parkta, bahçede şu kavanoz mamalar çok gibi görecek gibi geliyor :)
Canım üstünde 6 ay yazıyor ama yanlış demişti instagramda takip ettiğim doktor anne, 6 aylık bebeğe sütlü mama ya da sütlü şekerli bisküvi verilmez, vermeyin demiştiZor zamanlar için aldım kızlar
Kız ben sabah kahvaltısında bir iki tane katarım diye aldımCanım üstünde 6 ay yazıyor ama yanlış demişti instagramda takip ettiğim doktor anne, 6 aylık bebeğe sütlü mama ya da sütlü şekerli bisküvi verilmez, vermeyin demişti
Kız ilk oğlumda alıyordum organik olanlardan aldım alıştırma bardağı meyve süzgeci aldımda aldım hippy cok çeşit kalmamıştı
Canım üstünde 6 ay yazıyor ama yanlış demişti instagramda takip ettiğim doktor anne, 6 aylık bebeğe sütlü mama ya da sütlü şekerli bisküvi verilmez, vermeyin demişti
Kız ben sabah kahvaltısında bir iki tane katarım diye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?