2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ay cok. Öksürüyor Doktor cıgerler temiz dedi ama neden böyle anlamadım öksürük için birşey yaptınızmı

Benimki de içmiyodu canım hatırlıyosundur belki, mamadanmış aptamil aldım yine bi iki kere diliyle itti biberonu kaşıkla verdim ama sonra kabul etti biberondan içiyo artık
Benimki de içmiyodu canım hatırlıyosundur belki, mamadanmış aptamil aldım yine bi iki kere diliyle itti biberonu kaşıkla verdim ama sonra kabul etti biberondan içiyo artık
Sma aldım KESK’e aptamil alsaymışım

Ay cok. Öksürüyor Doktor cıgerler temiz dedi ama neden böyle anlamadım öksürük için birşey yaptınızmı
Ihlamur verdim iki kere yanlış mı ama bilmiyorum iyi geldi Göğsüne ve sırtına sıcak havlu da koyabilirsin

Selam kizlar bayagi oldu ugrayamadim gruba meme reddi ev işi eşle kavgalar kayinvalide derdi derken daha yeni firsat bulabiliyorum oglumu 28 ekimde dogurdum 5 ay 6 gunluk kizlar gelişimi hep öndeydi hele 3. Ayinda boyu 68 cmdi ama şimdi 2 aydir boyu 68 cm ve uzamiyor doktor telasa gerek yok dedi ayni ayda arkadasin bebegi vardi 3. Ayinda görmüş soka ugramisti boyu uzun diye o gunden beri emmeyide birakti boy uzamasida durdu normalmi ne yapmam lazim mama cok sık vermiyorum gunde 200 en fazla 300 cc memeyi tamamen bırakmasin diye sütümde iyice azaldi çok üzülüyorum neden boy uzamasi bi anda dururki

Benim minik çok sık emmek istiyor hala o yüzden acıktığını hissedince belli etmeye başlayınca sütten hemen önce veriyorum öğünün birinde.

Ben ilk başta doktorun önerdiği gibi başladım. Baktım olmuyor. Anam babam yöntemlere döndüm

Normal un kullandım. Tam buğday varsa o daha da iyi olur. Kokusu gidecek kadar kavurdum. Haşlayıp çatalla ezdiğim sebzeleri atıp çorba yaptım.
Şimdi onu da yapmıyorum. Patates, kabak yemeği gibi bildiğimiz şekilde yapıp yediriyorum.

2 çocuklu bir arkadaşım var. İlkinde çok heyecanlıydım sen niye bu kadar hevessizsin dedi. kendimize de çok sağlıksız şeyler yapmıyorum o yüzden kızımınkini de aradan çıkarıyorum.

Kan tahlili yapmadan Demir ilacı kullansak zararı olurmu acaba

Tabi canım eğer yeterli miktarda varsa böbreklerde taşa sebep oluyor.

Benim çok iştahsız olduğum bir dönemde doktorun biri iştahım açılsın diye vermişti. Kendimi böbrek kumu dökerken buldum.

Canım muhtemelen yanlış ölçmüşlerdir benim bebek 6 aylık 69 cm.

Kızlar bebeğe çorba yaptım fazla yaptım yarında içermi ya valla unutmuşum herseyi

Kizlar ya benim bebis gece 3 ten sonra basliyor mikir mikir gozleri kapali oluyor ama huzursuz. Gaz diyorum ama sizce ne yapmam gerek. Bu sefer ben cok geriliyorum yarim saatte 1 sese uyandigim icin. Sabahlari da 5 bucuk gibi uyanmak istiyor.
Ben şu BayBay damlayı bugün deniyorum canım, işe yararsa tavsiye ederim.

Niye içmesin ki. Ben ilk pişirdiğimde veriyorum bir kere de ısıtma halkı kullanıyorum çok yaptığım şeylerde.

Bu arada iki diş geliyor yeni farkettim :))
Ya hadi ama cok zorlanıyor tam çıkana kadar . Bir küçük kase içirdim. Gerisini dolaba koydum yarın için

Ya hadi ama cok zorlanıyor tam çıkana kadar . Bir küçük kase içirdim. Gerisini dolaba koydum yarın için

Öksürüğü nasıl oldu ya miniğin.
Afiyet bal şeker olsun
3 aydan beri biz çok zorlanıyoruz. O kadar çok kaşındı,ağrıdı. Öyle olunca çok mutlu oldum. Dün doğru düzgün hiç uyumamıştı sebebi belli oldu.

Bugün götürdüm sağlık ocağına muane etti henüz cıgere inmemiş dedi alerji damlası yazdı ama hala. Bogulurcasına öksüruyo yarın bır daha götürcez Rabbim herkesin yavrusuna sağlık versin insanın içi dayanmıyor

Zaditen damla mı?
Baya rahatlatır o ciğer koruyucu olarak genelde veriliyor.
İçine sinmediyse bi film çektirmek de fayda var.
Bizim de öyleydi iki tane hava verdiler bir de antibiyotik.(günde tek sefer içilenden) Zatürre ve prematüre geçmişi olduğu için biraz hızlı müdahale ettiler ciğere inmeden keselim sıkıntıyı diye. Hatta doktorumuz geçmişi o şekilde olmasa serum fizyolojikle temizle, zaditen ver, ateşi takip et derdim dedi. Muhtemelen çok sıkıntı yaşamayacaksınızdır kuzucuk bir an önce iyileşsin.

Kızlar dişleri çıkan varmı bizim bebeğin iki dişi patlamış
Aynı anda mı ikisi birden çıktı
Kizlar ya benim bebis gece 3 ten sonra basliyor mikir mikir gozleri kapali oluyor ama huzursuz. Gaz diyorum ama sizce ne yapmam gerek. Bu sefer ben cok geriliyorum yarim saatte 1 sese uyandigim icin. Sabahlari da 5 bucuk gibi uyanmak istiyor.
Gaz da olabilir tam doymuyor da olabilir. Benim minnoş her iki durumda da sabaha kadar mıkır mıkır edip durur. Gaz için masaj ve sıcak tutmak iyi geliyor. Gece beslemelerinde gazını çıkartıyor musun? Mesela bir ara tam çıkartmadan yatırdım uykuya daldı ama sabaha karşı uykusunda ağlıyıp durdu bağırsağı sıkıştırdığı için.
Kızlar benimki yemiyor ya sabah karışım hazırladım kahvaltı işin böyle sevmedi ayrı ayrı vericem galiba bulamaç sevmiyor
Bebişin hasta ama şuanda hiçbişi sevmez. Gastayken demir damlası verilmiyormuş doktor öyle söyledi aklında olaun bu arada.
Uykusunu almış ve biraz açken vermek gerekiyormuş. Minnoşum tatsız şeyleri yemek istemiyor. Sebze yemeğinde tatlı sebze yoksa zorla yediriyorum. Meyve verince bayılıyor. Emzirdikten senin gibi 1,5 saat sonra yediriyorum bende yaklışık olarak.
Dün suyla irmiği pişirdim biraz öyle koydum sebzelerin içine mesela
Benim oğlan sevmiyor onu ya. Ama irmiğe haşlanmış elma armut koy bayılıyor.
Doktor bebek gelişiminde biraz kiloya gider sonra vekler birden boya gidebilir demişti. Belki öyle olmuş olabilir. Birde ölçümü nerde yaptılar? Sağlık ocağıysa hep hatalı ölçtü benim minnoşu bu zamana kadar. 69 cm dedi sağlık ocağı en son ama imkansız. Giydirdiğim kıyafetlerden anlıyordum daha uzun olduğunu. Doktoruma gittim aynı gün 72 cm ölçtü. Giydirdiğin kıyafetlerden anlarsın az çok boyunun uzayıp uzamadığını da.
Kilo alımı güzelse bebişin boyuna takılma. Şuanki ölçüm persentil tablosu içindeyse sıkıntı yok.

Vermedim canım bende rahatsız eder diye . Ewt iki diş birden patladı

Ewt canım o damla İnş fayda eder ciğere inmeden iğleşr cok fazla öksüruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…