Kız Zeyno. Masallah sen cok güzel şeyler yapıyon ama ben böyle ugrascak vaktım yok pek şu bir ay geçsin ben ne yersem onada onu vercemBöyle kahvaltılarda, ara öğünlerde çeşitlilik olsun diye maden suyu yada düz su ile hurmalı kek yapıyorum o da güzel oluyor.
Annem yoğurtlu şekersiz irmikli dümdüz kek yapmış. Buzluğa koymuş gittikçe çıkarıp, ılık suyla birlikte veriyor kızıma.
Bazıları muzla da yapıyor. Ama ben muzlu kek sevmiyorum kendim. :)
Ben hergün çıkartmaya çalışıyorum. Dışarı çıktığı günlerde gece uyutmak çok daha kolay oluyor kesinlikleKızlar bebeişi bugün dışarı çıkardım iki saat gelince bi uyudu 7 den beri uyuyo bi ara emdi geri uyumaya devam galiba gece uykusuna daldı hiç bu saatte yatmadığı için çok şaşkınım acaba kaldırıp altını alsam mı dışardan gelince ağladı diye direk emzirdim uyudu altını en son 4 buçukta falan almıştım
Ne güzelBen hergün çıkartmaya çalışıyorum. Dışarı çıktığı günlerde gece uyutmak çok daha kolay oluyor kesinlikle
Kız Zeyno. Masallah sen cok güzel şeyler yapıyon ama ben böyle ugrascak vaktım yok pek şu bir ay geçsin ben ne yersem onada onu vercem
Şanslısın valla ben cok garibanım geçenlerde anneme gittim dedim biraz dinlenirim annem hemen Mutfaga gir yemek yap dedi mecbur gene yaptımBen zaten yediğimden ayırıp veriyorum kiarada böyle şeyler yapıyorum.hamilelikten önce çok severdim mutfakta vakit geçirmeyi. Ev leş gibi olsun ama pasta yapayım derdim ondan
Bir de annem kayınvalidem şu ara yemek gönderiyor yada biz daha sık gidiyoruz öyle olunca çocuğa yemek çıkıyor bir şekilde.
Şanslısın valla ben cok garibanım geçenlerde anneme gittim dedim biraz dinlenirim annem hemen Mutfaga gir yemek yap dedi mecbur gene yaptım
Merhaba yaranız geçti mi bebim de kanıyor büyğk tuvalet yapınca kanıyor vajina girişi sizin de öyle miyiydi nasıl geöti krem kullandınız mı
Merhabalar kusra bakamyin uzun zamandir giremiyorum yeni gordum mesajlarinizi sanirim dikisle ilgili bi konuydu benim 45 gun anca iylesti kanamiyordu ama cok kasiniyorduk kucuk bi yara kalmisti gecmedi uzun sure once batikon aldim yapiyordum doktor bana birsey vermedi baktim olmuyor artik kirkim cikmaya yakin bi krem aldim o kadar iyidi ki hemen gecirdi keske bastan kulansaydim dedim umarim simdi gecmistir yaraniz biraz gec yazdim ama cevap vermek istedimMerhaba iyileştiniz mi aynı durumdayız nasış iyileştiniz Allah rızası için görürseniz yazın lütfen
Ben elimi sıcak sudan soğuk suya sürmüyorum. Baştan beri safa yatıyorum, beceriksize yatıyorum. Allah çevrendekilere merhamet versin senin inşallah. Sen güzel bi kayınvalide olasınŞanslısın valla ben cok garibanım geçenlerde anneme gittim dedim biraz dinlenirim annem hemen Mutfaga gir yemek yap dedi mecbur gene yaptım
İnş inş . Eşim diyo bu sene memlekete gitmeyelim sanki diyo çokmu kıymet biliyorlar gittiğimden birsey anlamıyorum misafir benim oraya gidince başkasının gelinlerine ben hizmet ediyorum en iyisi kendi evinde oturmak öyle kımseyide kabul etmiyorum kabul etmemde birsey hazırlamıyorum hazır hersey geçen eşimin yengesinin önüne hazır koydum iyikide koymuşum 6 aylık bebeğe yenidoğan zıbın koymuş bitanede picama küçük ikiside İnan yer bezi yapmassın durumuda o kadar iyi şoklara girdim dedim gerçekten ben dışardan salak gibi duruyorumki benim bebeğime bunu laik gördüBen elimi sıcak sudan soğuk suya sürmüyorum. Baştan beri safa yatıyorum, beceriksize yatıyorum. Allah çevrendekilere merhamet versin senin inşallah. Sen güzel bi kayınvalide olasın
İnş inş . Eşim diyo bu sene memlekete gitmeyelim sanki diyo çokmu kıymet biliyorlar gittiğimden birsey anlamıyorum misafir benim oraya gidince başkasının gelinlerine ben hizmet ediyorum en iyisi kendi evinde oturmak öyle kımseyide kabul etmiyorum kabul etmemde birsey hazırlamıyorum hazır hersey geçen eşimin yengesinin önüne hazır koydum iyikide koymuşum 6 aylık bebeğe yenidoğan zıbın koymuş bitanede picama küçük ikiside İnan yer bezi yapmassın durumuda o kadar iyi şoklara girdim dedim gerçekten ben dışardan salak gibi duruyorumki benim bebeğime bunu laik gördü
Valla doğru dıyon saf ayağına yatıcam bende artık . Ciddi sinir oldum kadına dün yazdım dedim bunlar cok küçük değişim diyo istersenSenin bebeğine yada sana layık gördüğü o değil.
O kendine bunu yakıştırmış.
Böyle bakacaksın hayata.
Eşin de şaşırtıcı şekilde doğru şey söylemiş.
Bir de işi bilip işe gitme.
Ay çocuk durmuyor ay çocuğu emzireceğim hatta ya siz çocuğa bakın ben bi namaz kılıp geleyim deyip namazdan sonra yere serilip yatma zamanı tanı kendine
Valla doğru dıyon saf ayağına yatıcam bende artık . Ciddi sinir oldum kadına dün yazdım dedim bunlar cok küçük değişim diyo istersen
Masallah canım bende denim uyansın bakim kendi kendine oturtabiliyormuKızlar benim bebiş dünden beri baya baya oturuyo kendi kendine
Dene bakalım ben hep oturtuyodum hoop devriliyodu desteği kestikten kısa süre sonra şuan baya baya oturuyorMasallah canım bende denim uyansın bakim kendi kendine oturtabiliyormu
Denedim kız 1 saniye durmadan. Hop devriliyorDene bakalım ben hep oturtuyodum hoop devriliyodu desteği kestikten kısa süre sonra şuan baya baya oturuyor
Yaa canım bebişelirimiz o devrilme anlarıda nasıl güzel oluyo ufacıkDenedim kız 1 saniye durmadan. Hop devriliyor
Maşallah maşallahYaa canım bebişelirimiz o devrilme anlarıda nasıl güzel oluyo ufacıkbizimde öyleydi bayadırda azcık duruyodu ama dünle bügün bildiğin oturuyo kendi krndine
Demekki bir anlık oturuyorlarYaa canım bebişelirimiz o devrilme anlarıda nasıl güzel oluyo ufacıkbizimde öyleydi bayadırda azcık duruyodu ama dünle bügün bildiğin oturuyo kendi krndine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?